Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Έχω περιέργεια να δω τι χρονιά θα κάνει ο γαύρος που φέτος ακολούθησε σαν προετοιμασία το μονοπάτι των ομάδων όπως ρεαλ μπάρτσα κτλ...με τουρνέ ...φιλικά κτλ.
Στα φιλικά παρουσιάζεται με φρεσκάδα και ένταση στο παιχνίδι του.
Στα φιλικά παρουσιάζεται με φρεσκάδα και ένταση στο παιχνίδι του.
- loukas karadimos
και εγω απορω
οποιον και να ρωτησεις στον χωρο θα σου πει οτι το καλοκαιρι χτιζεις τις αντοχες του χειμωνα γιατι ουσιαστικα με τις εξαντλητικες σε φυσικη κατασταση προπονησεις βελτιωνεις τον αθλητη και μετα συντηρεις τα κεκτημενα μεσα στο σεζον..
βεβαια επιστημη ειναι και αυτο και αλλαζει και εξελισεται, οποτε ισως ξερουν κατι στον μπερεα που εμεις οι βαλκανιοι δεν γνωριζουμε.
για να δουμε
οποιον και να ρωτησεις στον χωρο θα σου πει οτι το καλοκαιρι χτιζεις τις αντοχες του χειμωνα γιατι ουσιαστικα με τις εξαντλητικες σε φυσικη κατασταση προπονησεις βελτιωνεις τον αθλητη και μετα συντηρεις τα κεκτημενα μεσα στο σεζον..
βεβαια επιστημη ειναι και αυτο και αλλαζει και εξελισεται, οποτε ισως ξερουν κατι στον μπερεα που εμεις οι βαλκανιοι δεν γνωριζουμε.
για να δουμε
Μια πιθανη απαντηση ειναι οτι την προετοιμασια 2-3 εβδομαδων που κανουμε οι υπολοιποι αυτοι την εχουν απλωσει. Ξεκινησανε αν δεν κανω λαθος λιγο μετα απο εμας, αρα ειναι στις συν δυο εβδομαδες ηδη.
Θα δουμε τι θα κανουμε και εμεις του χρονου το καλοκαιρι
Θα δουμε τι θα κανουμε και εμεις του χρονου το καλοκαιρι

Με 6 απουσίες η Σαχτάρ. Πάλι φάρδος ο βάζελος.
Πάμε Ένωση μου γλυκεία σήμερα !
Θα είμαι στην Αγιά Σοφιά να γιορτάσω την (αυριανή) μέρα της Παναγίας και τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚάρας !
Πριν ξεκινήσει το ματς θα βλέπω ΠΑΟΚ από το κινητό και αφού ξεκινήσιε η ματσάρα θα το γυρίσω σε τρανζιστοράκι ταυτόχρονα με Πανάθα - ΠΑΟΚ και live την ΑΕΚαρα.
Vamos , Venga
Hsta la victoria sIembre
Θα είμαι στην Αγιά Σοφιά να γιορτάσω την (αυριανή) μέρα της Παναγίας και τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚάρας !
Πριν ξεκινήσει το ματς θα βλέπω ΠΑΟΚ από το κινητό και αφού ξεκινήσιε η ματσάρα θα το γυρίσω σε τρανζιστοράκι ταυτόχρονα με Πανάθα - ΠΑΟΚ και live την ΑΕΚαρα.
Vamos , Venga
Hsta la victoria sIembre
- These users thanked the author giapas for the post:
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
-
- Mr Ξερόλας 2019
giapas έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:27 Πάμε Ένωση μου γλυκεία σήμερα !
Vamos , Venga
Hsta la victoria sIembre

Ήρθαμε σκαστοι, απο την κλινική......
- john4serres
Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η Λιντς ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη.
- potamda
- Bet Guru 2023
Να περιμένει στην ουρά...
Υπάρχουν τόσες άλλες ομάδες πρόθυμες να δώσουν 30εκ. τουλάχιστον, που ζητάει ο Αλαφ, και να κάνουν δικό τους τον Φώτη.
Υπάρχουν τόσες άλλες ομάδες πρόθυμες να δώσουν 30εκ. τουλάχιστον, που ζητάει ο Αλαφ, και να κάνουν δικό τους τον Φώτη.
Ας πάρουν μια βδομάδα paracetamol και αν δεν τους περάσει ας ξαναπάρουν τηλ τον GP τους.john4serres έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:58 Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η Λιντς ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Ουτως ή αλλος μονος θα εισαι τα νουμια γκρινιαζουν που τα ευρωπαικα δεν ειναι μεσα στα διαρκειαςgiapas έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:27 Πάμε Ένωση μου γλυκεία σήμερα !
Vamos , Venga
Hsta la victoria sIembre

-
H ζέλα αν περάσει θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη... Δυνατή και σοβαρή ομάδα η Σαχτάρ... Και φάσεις να βρουν είναι τόσο ανίκανοι στην εκτέλεση που ακόμα και 1 γκολ είναι δύσκολο...
Το χαρτί από την άλλη και δυστυχώς δηλαδή, το βλέπω να περνάει σχετικά εύκολα... Βέβαια είναι εντελώς ασόβαροι και αστείοι πίσω, αν δεν ήταν θα το είχαν καθαρίσει από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά anyway σήμερα το βλέπω κάνα σβηστό 2-0...
Το χαρτί από την άλλη και δυστυχώς δηλαδή, το βλέπω να περνάει σχετικά εύκολα... Βέβαια είναι εντελώς ασόβαροι και αστείοι πίσω, αν δεν ήταν θα το είχαν καθαρίσει από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά anyway σήμερα το βλέπω κάνα σβηστό 2-0...
- ΑποστόληςΑ
ΕΛΕΟΣ!john4serres έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:58 Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η Λιντς ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Θα τους πω δυο λογάκια...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Eagle1980
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:50ΕΛΕΟΣ!john4serres έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:58 Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η Λιντς ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Θα τους πω δυο λογάκια...
Μία χαρά παίκτη παιρνετε.
3 την ώρα κάτω σφαδάζοντας, από τους πόνους.
Πέναλτι θα βαράει.
Θα δώσετε κ λεφτά στην χελα κι όλα καλά.