Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ για τον διαιτητή. Ο Εβραίος εμφανώς στο σκουλικάου είχε αποστολή να στεψει την χάρτινη αλλά ο Ταισον έβγαλε ματζαφλάρι.
Δεν νομίζω να μας αντιπαθεί για κάποιο λόγο, αν δεν έχει εντολή νομίζω θα είναι εντάξει
Δεν νομίζω να μας αντιπαθεί για κάποιο λόγο, αν δεν έχει εντολή νομίζω θα είναι εντάξει
- potamda
- Bet Guru 2023
Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ 0-0
Τιρόλ - ΠΑΟΚ 2-0
Κέρντεν - ΠΑΟΚ 0-0
Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ 3-0
Σε τέσσερις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στην Αυστρία, δεν έχουμε καν σκοράρει. Σε αυτές έχουμε αποκλειστεί τρεις φορές κι έχουμε περάσει μόνο την Κέρντεν.
Πάμε λοιπόν, να ξεπεράσουμε και την παράδοση!
Τιρόλ - ΠΑΟΚ 2-0
Κέρντεν - ΠΑΟΚ 0-0
Σε τέσσερις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στην Αυστρία, δεν έχουμε καν σκοράρει. Σε αυτές έχουμε αποκλειστεί τρεις φορές κι έχουμε περάσει μόνο την Κέρντεν.
-
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ
ΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ & ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Για το κοράκι θα φανεί το πως θα σφυρίξει, πολύ ύπουλος ο ορισμός του.
Το ματς θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για την αρχή της χρονιάς, το πρέπει μου θυμίζει Μπεσίκτας επί κόβιντ.
ΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ & ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Για το κοράκι θα φανεί το πως θα σφυρίξει, πολύ ύπουλος ο ορισμός του.
Το ματς θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για την αρχή της χρονιάς, το πρέπει μου θυμίζει Μπεσίκτας επί κόβιντ.
-
Εγω του το δινω οτι και μες στο στήσιμο δεν ανακαλυψε κανα φαουλ του ζιβκοβιτς στο 0-1. Βεβαια σημερα η κοκκινη παιζει δυνατα.Pater έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:57 Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ για τον διαιτητή. Ο Εβραίος εμφανώς στο σκουλικάου είχε αποστολή να στεψει την χάρτινη αλλά ο Ταισον έβγαλε ματζαφλάρι.
-
Ακούω Τζορμπατζόγλου τώρα να λέει για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος πνευματικά για το ματς και πόσο πολύ δουλεύει στο κομμάτι αυτό ο προπονητής, κι αναρωτιέμαι πόσο πνιγηρά άμπαλη είναι αυτή η χώρα που νομίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι κάποια μυστικιστική τελετή που αυτό που χρειάζονται οι ομάδες είναι εμψύχωση και μπρίζωμα.
Νίκη με μισό γκολ σήμερα με καραμπόλα κι αυτογκόλ να τελειώνουμε, κι ανακοίνωση Ζαφείρη.
Νίκη με μισό γκολ σήμερα με καραμπόλα κι αυτογκόλ να τελειώνουμε, κι ανακοίνωση Ζαφείρη.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Baldur, nunies4
Θυμιζω οτι στο ΠΑΟΚ-Σπαρτακ Μοσχας ειχε σφυριξει πεναλτι σε βαρος μας, διχως ο επιθετικος να πεσει καν κατω.black death έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:34Εγω του το δινω οτι και μες στο στήσιμο δεν ανακαλυψε κανα φαουλ του ζιβκοβιτς στο 0-1. Βεβαια σημερα η κοκκινη παιζει δυνατα.Pater έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:57 Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ για τον διαιτητή. Ο Εβραίος εμφανώς στο σκουλικάου είχε αποστολή να στεψει την χάρτινη αλλά ο Ταισον έβγαλε ματζαφλάρι.
Γι αυτό και κυρίως λόγο της εμφανισής στον πρώτο αγώνα δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Μακάρι να διαψευστώpotamda έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:59 Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ 0-0
Τιρόλ - ΠΑΟΚ 2-0
Κέρντεν - ΠΑΟΚ 0-0
Γεια σου paokizein..!!keep_paokizein έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 22:42 Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ώρες. Σερβία - Κροατία 3,5 ώρες. Επίσης υπάρχει καθυστέρηση από έργα πριν το Βελιγράδι περίπου 1 ώρας. Επομένως στις 13 ώρες που είναι η διαδρομή Θεσσαλονίκη - Κλαγκεφουρτ πρέπει να προστεθούν και άλλες 7 ώρες περίπου για τις καθυστερήσεις.
Δύσκολα να προλάβουν.

Περιμένουμε καμιά ανταπόκριση!!
- ΑποστόληςΑ
ΤελείωςAye4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:41 Φανταστείτε λοιπόν, ο Τσαλοφ σήμερα να κάνει το παιχνίδι της ζωής τους. Το αποκλείετε;
- kataramenos5
Μαλαμο πινω τρωω και τσιζμπεργκερ
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ... τη Wolsfsberger.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Σηκωθειτε ρεεε.Μη μου χαλατε το καρμα
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ... τη Wolsfsberger.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Σηκωθειτε ρεεε.Μη μου χαλατε το καρμα
- ΑποστόληςΑ
Θα αποκλειστούμε!
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω!
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω!
- episimos73
Καλησπέρα από τη συννεφιασμένη Σουηδία όπου βρίσκομαι για διακοπές. Περιμένουμε τη σοβαρή ΠΑΟΚΑΡΑ να εμφανιστεί και να διώξει τα σύννεφα της αμφισβήτησης.
Χώμα κι άμμος προβλέπω ότι θα γίνει σήμερα, μου λείπει ο Σβάμπαρος να πω την αμαρτία μου.
Απόστολε δάγκωσε τη γλώσσα σου φίλε. Δεν είμαστε για τέτοια.
Χώμα κι άμμος προβλέπω ότι θα γίνει σήμερα, μου λείπει ο Σβάμπαρος να πω την αμαρτία μου.
Απόστολε δάγκωσε τη γλώσσα σου φίλε. Δεν είμαστε για τέτοια.
-
Κάπου διάβασα πολύ όμορφα.. Πόσες φορές στα προκριματικά του Τσουλου βάλαμε δύσκολα σε πολύ ανώτερες ομάδες. Το πρώτο ματς πάντα ισόπαλο. Στο δεύτερο ματς γκολ από το πουθενά οι άλλοι και εμείς σφυροκόπημα με τετ-α-τετ, στημένα, σουτ από μακριά κλπ κλπ. Ισοφαρίζαμε κιόλας και πάντα με έναν μεταφυσικό τρόπο (+ σπρώξιμο καμιά φορά) μέναμε με το πουλί στο χέρι. Ε σήμερα ακόμα και να σερνόμαστε, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα και την εμπειρία μας για να τους κλείσουμε το σπίτι.
Αναμένεται νίκη και πρόκριση για τον μεγάλο ΠΑΟΚ!σιγά μη χάσουμε από μπέργκερ πιτόγυρα και club sandwich