Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Προσοχή στις κόκκινες του διαιτητή...
Μιχαηλίδη πες τους να ναι έτοιμοι, οι συμπαίκτες σου...
Με ένα γκολ στις αρχές, μπορεί να γίνει κι εύκολο το ματς, αν το βαλουμε...
Μπορεί όμως κ να πάει σφιχτό ματς, έως το τέλος.
Κ οβερ θα πάει, αν το φάμε πρώτοι.
Πάμε με πάθος, για την ΠΡΌΚΡΙΣΗ, όπως κ να έρθει.
Μιχαηλίδη πες τους να ναι έτοιμοι, οι συμπαίκτες σου...
Με ένα γκολ στις αρχές, μπορεί να γίνει κι εύκολο το ματς, αν το βαλουμε...
Μπορεί όμως κ να πάει σφιχτό ματς, έως το τέλος.
Κ οβερ θα πάει, αν το φάμε πρώτοι.
Πάμε με πάθος, για την ΠΡΌΚΡΙΣΗ, όπως κ να έρθει.
Δεν νομίζω όμως ο Λουτσέσκου να πάει σε τόσες πολλές αλλαγές 11καδας ,embuji έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:10 παβλενκας
κεννυ,κεζιορας,Μιχα,τευλορ
μειτε,οζντοεφ
ζιβκο,ντελιας,ιβανουσεκ
(ελπιζω) Μυθου.
Αυτους ξεκινουσα. Λογικα ομως ο τσαλοφ θα ειναι βασικος.
Παβλένκα
Κέννυ - Κεντζιόρα Μιχαϊλίδης - Μπάμπα
Μεϊτέ - Οζντόεφ
Ζίβκο - Ιβανούσεκ - Ντέλιας
Τσάλοφ
Με εναλλαγή Ιβανούσεκ Ντέλλια αρκετά συχνά όσο θα συνυπάρχουν καθώς επίσης και ο Μπάμπα να μην ξεχνιέται μπροστά όπως στο πρώτο παιχνίδι γιατί ο Μιχαϊλίδης θα πλαντάξει
- ΑποστόληςΑ
Ο Μιχα είχε φάει κόκκινη με τον ίδιο διαιτητή γι αυτό θα καθίσει στον πάγκο
- ΑποστόληςΑ
sdna
Ελάχιστο κόσμο θα έχει, όπως φαίνεται, το Wörthersee Stadion του Κλάγκενφουρτ, με τη Βόλφσμπεργκερ να έχει διαθέσει μόλις 5.000 εισιτήρια, ενώ αναμένονται και περίπου 1.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.
Ελάχιστο κόσμο θα έχει, όπως φαίνεται, το Wörthersee Stadion του Κλάγκενφουρτ, με τη Βόλφσμπεργκερ να έχει διαθέσει μόλις 5.000 εισιτήρια, ενώ αναμένονται και περίπου 1.000 φίλοι του ΠΑΟΚ.
Λίγα πράγματα απ' όσα είδα την περίοδο τον διακοπών για την αντίπαλό μας. Αν θεωρείται διακοπές η παρακολούθηση εκτεταμένων στιγμιότυπων ενός αυστριακού χωριού από το κινητό, με όλα τις συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει. Στο δια ταύτα.
Χρονιά ορόσημο γι' αυτούς, σηκώσανε μαστραπά, πλασαριστήκανε καλά στη λίγκα τους, παίξανε και συμπαθητική μπάλα για τα δεδομένα της χώρας και του πρωταθλήματος. Ως λάτρης της στατιστικής, βρήκα ένα ποσοστό κατοχής που είχαν συνολικά στη χρονιά, λίγο πάνω από το 50% χάρη στα εντός έδρας ματς. Στις αρχές της χρονιάς παίζανε 4-2-3-1 απ' ότι κατάλαβα (αρκετά γνώριμο σε μας), πιέζοντας ψηλά και με ένταση, όχι περιπατητικά. Ωστόσο, τις μεγαλύτερες νίκες τους τις κάνανε απέναντι σε θεωρητικά καλύτερες από αυτήν ομάδες, όταν δεν ήταν το φαβορί και όταν δεν είχαν λεωφορείο απέναντι. Σκοράρανε 60 γκολ (δεύτεροι στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Στουρμ) και φάγανε 38. Κανένας παίκτης τους όμως δεν ήταν στην πρώτη πεντάδα των σκόρερς της σεζόν, με τους Μπάλο και Ζουκιτς να έχουν από 10. Ο Ζουκιτς ήταν και ο δεύτερος καλύτερος σε ασσιστ στην Λίγκα, μαζί με τον Χόρβατ της Στουρμ (8). Είχαν επίσης από της λιγότερες κόκκινες και κίτρινες κάρτες στην σεζόν. Αυτό, σε συνδιασμό με τις αρκετές επαναφορές (που είδα με τα μάτια μου καθώς δεν υπήρχαν στατιστικά) και την όχι και τόσο τρελή ακρίβεια στις κοντινές πάσες δείχνουν μια ομάδα με σκυλιά στο κέντρο, που προτιμούν τη γρήγορη και κάθετη ανάπτυξη, καθώς και τη μεσαία προς μακρινή μεταβίβαση. Το κέντρο τους δουλεύει. Λίγο ανορθόδοξα μεν, αλλά δουλεύει. Νομίζω το είδαμε και 'μεις.
Γενικά, όπως είπα, δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες επιθετικά, γεγονός που φάνηκε και στο μεταξύ μας. Μάλιστα ένα ενδιαφέρον στατιστικό της σεζόν που μας πέρασε είναι 77 σουτ προς την εστία σε 5 ματς (συνολικά).
Τώρα για εμάς, νομίζω ότι χωρίς τρεξίματα (δικά μας), όλα παίζονται. Θεωρώ πως θα προσπαθήσουν να κάνουν σετ παιχνίδι, πρέπει άλλωστε να σκοράρουν. Ίσως ξεκινήσουν επιφυλακτικά, σαν να είχαν μια από το δικό τους big 4 απέναντι, και θα προσπαθήσουν να παίξουν καρτερικά με αντεπιθέσεις και πίεση. Όμως, στην Τούμπα είδαν ότι τους παίρνει να ανοιχτούν και πιθανόν να το κάνουν, ειδικά αν δεν δουν δημιουργία από εμάς. Μόλις δούμε την μετάβαση από τη γενική καρτερία στο γενικό ξεθάρεμα, χτύπημα της κόμπρας ή του μαύρου μάμπα (γεια σου Εντίνιο γκολεαδόρ, φιλιά στο Καραϊσκάκη).
Γιατί δεν είμαστε αυστριακό χωριό, και μπορούμε αν πάνε να μας αντιμετωπίσουν ως τέτοιο, να τους κάνουμε να θυμούνται την βραδιά για χρόνια. Και όχι ευχάριστα. Ναι, ακόμα και με Τσάλοφ.
Χρονιά ορόσημο γι' αυτούς, σηκώσανε μαστραπά, πλασαριστήκανε καλά στη λίγκα τους, παίξανε και συμπαθητική μπάλα για τα δεδομένα της χώρας και του πρωταθλήματος. Ως λάτρης της στατιστικής, βρήκα ένα ποσοστό κατοχής που είχαν συνολικά στη χρονιά, λίγο πάνω από το 50% χάρη στα εντός έδρας ματς. Στις αρχές της χρονιάς παίζανε 4-2-3-1 απ' ότι κατάλαβα (αρκετά γνώριμο σε μας), πιέζοντας ψηλά και με ένταση, όχι περιπατητικά. Ωστόσο, τις μεγαλύτερες νίκες τους τις κάνανε απέναντι σε θεωρητικά καλύτερες από αυτήν ομάδες, όταν δεν ήταν το φαβορί και όταν δεν είχαν λεωφορείο απέναντι. Σκοράρανε 60 γκολ (δεύτεροι στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Στουρμ) και φάγανε 38. Κανένας παίκτης τους όμως δεν ήταν στην πρώτη πεντάδα των σκόρερς της σεζόν, με τους Μπάλο και Ζουκιτς να έχουν από 10. Ο Ζουκιτς ήταν και ο δεύτερος καλύτερος σε ασσιστ στην Λίγκα, μαζί με τον Χόρβατ της Στουρμ (8). Είχαν επίσης από της λιγότερες κόκκινες και κίτρινες κάρτες στην σεζόν. Αυτό, σε συνδιασμό με τις αρκετές επαναφορές (που είδα με τα μάτια μου καθώς δεν υπήρχαν στατιστικά) και την όχι και τόσο τρελή ακρίβεια στις κοντινές πάσες δείχνουν μια ομάδα με σκυλιά στο κέντρο, που προτιμούν τη γρήγορη και κάθετη ανάπτυξη, καθώς και τη μεσαία προς μακρινή μεταβίβαση. Το κέντρο τους δουλεύει. Λίγο ανορθόδοξα μεν, αλλά δουλεύει. Νομίζω το είδαμε και 'μεις.
Γενικά, όπως είπα, δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες επιθετικά, γεγονός που φάνηκε και στο μεταξύ μας. Μάλιστα ένα ενδιαφέρον στατιστικό της σεζόν που μας πέρασε είναι 77 σουτ προς την εστία σε 5 ματς (συνολικά).
Τώρα για εμάς, νομίζω ότι χωρίς τρεξίματα (δικά μας), όλα παίζονται. Θεωρώ πως θα προσπαθήσουν να κάνουν σετ παιχνίδι, πρέπει άλλωστε να σκοράρουν. Ίσως ξεκινήσουν επιφυλακτικά, σαν να είχαν μια από το δικό τους big 4 απέναντι, και θα προσπαθήσουν να παίξουν καρτερικά με αντεπιθέσεις και πίεση. Όμως, στην Τούμπα είδαν ότι τους παίρνει να ανοιχτούν και πιθανόν να το κάνουν, ειδικά αν δεν δουν δημιουργία από εμάς. Μόλις δούμε την μετάβαση από τη γενική καρτερία στο γενικό ξεθάρεμα, χτύπημα της κόμπρας ή του μαύρου μάμπα (γεια σου Εντίνιο γκολεαδόρ, φιλιά στο Καραϊσκάκη).
Γιατί δεν είμαστε αυστριακό χωριό, και μπορούμε αν πάνε να μας αντιμετωπίσουν ως τέτοιο, να τους κάνουμε να θυμούνται την βραδιά για χρόνια. Και όχι ευχάριστα. Ναι, ακόμα και με Τσάλοφ.
-
Ενδιαφέρουσα ανάλυση, θεωρείς όμως ότι είναι τόσο αφελείς που θα πιεστούν να σκοράρουν? Εγώ περιμένω αντίστοιχο παιχνίδι με το πρώτο, όπου ούτως ή άλλως είχαν τις ευκαιρίες χωρίς να πάρουν ρίσκα.arrwstos έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:33 Λίγα πράγματα απ' όσα είδα την περίοδο τον διακοπών για την αντίπαλό μας. Αν θεωρείται διακοπές η παρακολούθηση εκτεταμένων στιγμιότυπων ενός αυστριακού χωριού από το κινητό, με όλα τις συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει. Στο δια ταύτα.
θεωρώ πως ,δύσκολα μεν, θα περάσουμε.
Δεν περιμένω να δω μπαλάρα.
Περιμένω όμως η ομάδα να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να παίξει έξυπνα και να "κλέψει" την νίκη.
Σε αυτό το παιχνίδι και με την ομάδα ούτε έτοιμη να είναι, ούτε πλήρης, με τραυματισμούς και απουσίες, είναι υποχρέωση του προπονητή να βγει μπροστά και να πάρει τον αγώνα μόνος του.
Να προετοιμάσει αυτή την τακτική που θα μας δώσει την πρόκριση.
Ιν Λούτσε γουί τράστ
Δεν περιμένω να δω μπαλάρα.
Περιμένω όμως η ομάδα να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να παίξει έξυπνα και να "κλέψει" την νίκη.
Σε αυτό το παιχνίδι και με την ομάδα ούτε έτοιμη να είναι, ούτε πλήρης, με τραυματισμούς και απουσίες, είναι υποχρέωση του προπονητή να βγει μπροστά και να πάρει τον αγώνα μόνος του.
Να προετοιμάσει αυτή την τακτική που θα μας δώσει την πρόκριση.
Ιν Λούτσε γουί τράστ
Νομιζω οτι θα πρεπει να παιξουμε πιο κλειστα σε σχεση με τον πρωτο αγωνα για να κρατησουμε και δυναμεις.Τουλαχιστον στο 1ο ημιχρονο.
Σήμερα θα είμαι στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να χορτάσω μπαλίτσα και να βοηθήσω το Δικέφαλο να πάρει τη πρόκριση!
- These users thanked the author giapas for the post:
- ΑποστόληςΑ
Φανταστείτε λοιπόν, ο Τσαλοφ σήμερα να κάνει το παιχνίδι της ζωής τους. Το αποκλείετε?
ΥΓ
Το βλεπες, το παίξες?
ΥΓ
Το βλεπες, το παίξες?
Συμφωνώ απόλυτα. Καλύτερες μονάδες μπορεί να έχουμε αλλά καλύτερη ομάδα με βάση το πρώτο παιχνίδι δεν έχουμε. Βέβαια έχουμε δει άπειρες φορές ομάδες να εμφανίζονται μεταμορφωμένες από παιχνίδι σε παιχνίδι και μάλιστα σε απόσταση 3 ημερών. Πόσο μάλλον όταν έχει μεσολαβήσει εβδομάδα και δεν υπάρχει και η χαλαρότητα που μπορεί να σου δίνει η σκέψη ότι υπάρχει ρεβάνς.George Best4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:37 Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό το αίσθημα ότι είμαστε καλύτεροι. Δε φάνηκε στο πρώτο ματς.
Κλεφτοπόλεμο πρέπει να παίξουμε μάλλον.
Πιο έτοιμοι πιο δεμένοι οι αντίπαλοι.Εχουν προβάδισμα.
Κυπελλούχοι Αυστρίας, νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα 0-2 την Αούστρια Βιέννης εκτός έδρας.
Δε θα μας σώσει ο Παβλενκα και σήμερα αν έχουμε ίδια εικόνα.
Λείπει ο Τάισον που άσχετα σε τι επίπεδο είναι, είναι ο μόνος που έχει την ποιότητα να πάρει μέτρα σε κλειστούς χώρους και να δημιουργήσει κάτι σε κλειστές άμυνες, λείπει ο Ντεσποτοφ που θα ήταν χρήσιμος σε τέτοια ματς, τέτοια εποχή, που πάνε σε ρυθμο με πολλά στημένα. Είναι ερωτηματικό πως θα είναι ο άξονας σήμερα.
Έχω κακό προαίσθημα για σήμερα..πιο πολύ επειδή η ομάδα μας έδειξε να είναι πολύ πίσω.. Αν οι άλλοι ήταν καμιά πιο ποιοτική ομάδα θα είχαν κάνει σίγουρα γκολ στην Τούμπα.
Μακάρι να ήμαστε καλύτερα σημερα και να μας πάει και λίγο η μπάλα..πχ γκολ από κάνα στημένο.
Για 11αδα νομίζω είναι ξεκάθαρα όλα εκτός από τον αντικαταστάτη του Τάισον..εγώ θα επέλεγα όποιον ειναι σε κατάσταση να πρεσαρει περισσότερο
Πολύ σημαντικό να περάσουμε..εξασφαλίζουμε μεγάλη ηρεμία και μπορούμε να επικεντρωθούμε σε μεταγραφικές τρέλες
Μακάρι να ήμαστε καλύτερα σημερα και να μας πάει και λίγο η μπάλα..πχ γκολ από κάνα στημένο.
Για 11αδα νομίζω είναι ξεκάθαρα όλα εκτός από τον αντικαταστάτη του Τάισον..εγώ θα επέλεγα όποιον ειναι σε κατάσταση να πρεσαρει περισσότερο
Πολύ σημαντικό να περάσουμε..εξασφαλίζουμε μεγάλη ηρεμία και μπορούμε να επικεντρωθούμε σε μεταγραφικές τρέλες

Ενω μεχρι χθες ημουν λιγο μαζεμενος οσων αφορα το ματς...σημερα εχω αισθηση οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει πολυ καλα και θα τους ισοπεδωσουμε...