Είπε κάτι νεότερο για τον Ζαφ?aristos90 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:43 Τα έλεγε ο Κόλκας εχθές για Τσάλοφ. Δεν φτάνει που δεν ξέρετε έλεγε γράφετε κιόλας, από Τουρκία είναι το ενδιαφέρον όχι από Ρωσία. Επίσης λέει τον Λοκόνγκα δεν τον ξέρει οπότε δεν υπάρχει θέμα. Αν χαλάσει του Ζαφείρη πάμε για Μποσουαρί για αγορά γύρω στα 5 εκατομμύρια. Για πώληση Καμαρά και για Λιβάι Γκαρσία δεν ισχύει τίποτα.
Λογικά γκεστ Ζαφείρη Μελά με φανέλα στα αποδυτήρια και τον άλλον Ζαφείρη με μικρόφωνο στην πίστα.
Σε μια συνεντευξη του ειχε πει...''Η γιαγια μου κανει το σκαουτινγκ των αντιπαλων''...scarsick έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:45 Καταπληκτικό το βίντεο όντως. Και για πείτε, στα ματς με το χαρτί δε φωνάζουμε ξανά το "κλέφτες-κλέφτες" ή το φωνάζουμε και σε αυτόν "όχι αγόρι μου εσένα, τους άλλους λέμε";
Λογικά γκεστ Ζαφείρη Μελά με φανέλα στα αποδυτήρια και τον άλλον Ζαφείρη με μικρόφωνο στην πίστα.
scarsick έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:45 Καταπληκτικό το βίντεο όντως. Και για πείτε, στα ματς με το χαρτί δε φωνάζουμε ξανά το "κλέφτες-κλέφτες" ή το φωνάζουμε και σε αυτόν "όχι αγόρι μου εσένα, τους άλλους λέμε";
Ότι δεν έχει κλείσει ακόμα και όποιοι λένε ότι έκλεισε απλά ρίχνουν ζαριές.Jim_Chatz έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:44Είπε κάτι νεότερο για τον Ζαφ?aristos90 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:43 Τα έλεγε ο Κόλκας εχθές για Τσάλοφ. Δεν φτάνει που δεν ξέρετε έλεγε γράφετε κιόλας, από Τουρκία είναι το ενδιαφέρον όχι από Ρωσία. Επίσης λέει τον Λοκόνγκα δεν τον ξέρει οπότε δεν υπάρχει θέμα. Αν χαλάσει του Ζαφείρη πάμε για Μποσουαρί για αγορά γύρω στα 5 εκατομμύρια. Για πώληση Καμαρά και για Λιβάι Γκαρσία δεν ισχύει τίποτα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει αυτός, έχει και ένα άλλο βιδεο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ντελιαpsykoman έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 21:56 Ανησυχητικο οτι ο Ζαφειρης εχει φανελα Μπακαγιοκο στο σπιτι του...![]()
![]()
![]()
![]()