Έτσι, για να προσγειωθουμε όλοι μας που κάναμε όνειρα

Έτσι, για να προσγειωθουμε όλοι μας που κάναμε όνειρα
Σφίξαμε
Σωστά αλλά θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο παραπάνω πριν πούμε στον μανατζέρ του να βρεί ομάδα, ή να έχουμε ήδη και άλλο σεντερ φόρ στο ρόστερ πρίν τον βγάλουμε για πώληση. Αυτή την στιγμή, όπως είπες, στηριζόμαστε στο χαρακτήρα του παίκτη, αυτό τα λέει όλα!WeWillRockYou έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 17:51Αν υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη να γίνει ομαλά η αποχώρηση του μετά τα προκριματικά, χωρίς η ομάδα να τον απαξιώσει με κανένα τρόπο, γιατί να αποτελεί πρόβλημα; Δεν είναι περίπτωση Κωνσταντέλια, να πει κανείς ότι θα επηρεαστεί όλη η ομάδα από την απώλεια του.Magpies4 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 17:37
Υπήρξε πολύ μασσάζ φίλε μου τις προηγούμενες μέρες. Πολλά σάιτς και παραγωγοί μιλούσαν ανοικτά για ενδιαφέρον από Ρωσσία και Τουρκία.
Ἐχει δρομολογηθεί δηλαδή, αυτό λέω, και συ πάς για το πιό σημαντικό παιχνίδι για την Ευρώπη. Καταλαβαίνεις το σκεπτικό;
Προφανώς το δημοσίευμα βγήκε από Τουρκία, η ΠΑΕ λογικά θα προτιμούσε να βγει μετά τον αγώνα.
Από την άλλη, επαγγελματίας είναι ο παίκτης, μπορεί να τιμήσει το συμβόλαιο του και να τα δώσει όλα, εφόσον υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στις 2 μεριές. Θεωρώ πως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη.
Αδερφε χιλιες φορες ο Μυθου..gika έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 18:09 Ερώτηση, το επόμενο ευρωπαϊκό δεν είναι την επόμενη πέμπτη;
Δηλαδή θα κατέβουμε με βασικό φορ παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα έχει 3 προπονήσεις με την ομάδα;
Οχι ότι μου αρέσει ο Τσάλοφ αλλά μου φαίνεται τρελό να αφήσουμε και τον τρίτο από τους 3 φορ εν μέσω προκριματικών με κανέναν αντικαταστάτη έτοιμο αυτή την στιγμή.
Οκ τίμιος ο Μύθου αλλά μου φαίνεται τρελό.
Πάντα βγαίνουν ονόματα. Παντού έτσι γίνεται.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 14:22 Για τον Ζαφείρη τα έχουμε πει. Βγήκε το όνομα - κακώς - πριν προετοιμαστεί η Σλάβια και τώρα προσπαθούν να τα μαζέψουν.