Pater έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα υπάλληλο της Π.Α.Ε ή ακόμα καλύτερα κανένα μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου της ομάδας που να έχει απωθημένα η είναι λιγούρης να έρθει με το μέρος μου έχω πολλές ελπίδες. Μετά θα προσπαθούσα με την βοήθεια των παραπάνω να επιρρεάσω ή να εξαγοράσω και λίγους που ηγούνται των οπαδών πραγματικά θα είχαtenten4GT έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43Δηλαδή αν έρθει ένας που 10 φορές την περιουσία του Σαββίδη κ έχει τρέλα με την μπάλα εσύ δεν θα θες να πάρει την ομάδα ;;;δεν ήρθε κανένας γιατί το μαγαζί χρωστούσε 30Μ .τώρα αν έρθει κάποιος θα ματώσει για να πάρει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν,δεν θα τον πάρει τζάμπα .Nassos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37
Αυτό που δε μας λες όμως είναι γιατί αφού κερδίζει τόσα πολλά ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρέθηκε και κανένας άλλος πριν από αυτόν η μαζί με αυτόν να τον πάρει?
Ωραίες οι ψεύτικες ευχαριστίες αλλά εσείς οι ισαποστακηδες δε μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική? Τι θα γίνει αν δεν κάνει ο Σαββίδης το γηπεδο? Μοστραρετε απλά ότι ο άλλος είναι πιο ψηλά στη λίστα forbes. Αν έρθει μεγαλύτερο νούμερο θα πάτε εκεί?
Να δώσει τα πρακτικά ο ΑΣ και να μην κάνει την κουνελα!
Σχεδόν κερδίσει την μάχη. Βέβαια εγώ δεν είμαι δισεκατομυριούχος και καταλαβαίνω ότι αυτά δεν γίνονται ,πόσο μάλλον σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπως η Ελλάδα.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο
Η απορία βέβαια είναι τι θα κερδίσεις απο μια τέτοια τακτική?
Υπάρχει περίπτωση να φθείρεις τόσο πολύ τον νυν ιδιοκτήτη που στο τέλος θα πάρεις την ΠΑΕ με χαμηλό αντίτιμο? Ίσως αλλά μόνο στην περίπτωση που αυτή η ΠΑΕ τα πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο. Αντικειμενικά στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει αυτό.
Όσο και να ακολουθούσες επομένως αυτή την τακτική στο τέλος παλί να κάνεις προσφορά αγορας θα πρέπει και έχοντας καταστρέψει κάθε πιθανότητα θετικής απάντησης λόγω αυτού του ΄πολέμου΄.
Επειδή είμαι άνθρωπος που γενικά δεν πιστεύει σε συνομωσιολογίες και είμαι της λογικής ότι όταν κάτι πάει σκατά συνηθώς είναι απλά θέμα ανικανότητας ή cockup όπως λέμε εδώ, προσωπική μου άποψη ειναι ότι οι του ΑΣ και οι 'δημοσιογράφοι' που δημιουργούν το όλο θέμα δεν είναι βαλτοι.
ο ΑΣ απλά οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και μυρήστηκαν (με το μυαλό τους) χρήμα (με την κατασκευή ενός γηπέδου με τους δικούς τους όρους) ενώ οι άλλοι έχουν μείνει στην απέξω γιατί ο Ιβάν έχει δικά του μέσα και ονειρεύονται επιστροφή με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά.
Εγώ έτσι το κόβω.