Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Pater έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
tenten4GT έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
Nassos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37

Αυτό που δε μας λες όμως είναι γιατί αφού κερδίζει τόσα πολλά ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρέθηκε και κανένας άλλος πριν από αυτόν η μαζί με αυτόν να τον πάρει?

Ωραίες οι ψεύτικες ευχαριστίες αλλά εσείς οι ισαποστακηδες δε μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική? Τι θα γίνει αν δεν κάνει ο Σαββίδης το γηπεδο? Μοστραρετε απλά ότι ο άλλος είναι πιο ψηλά στη λίστα forbes. Αν έρθει μεγαλύτερο νούμερο θα πάτε εκεί?

Να δώσει τα πρακτικά ο ΑΣ και να μην κάνει την κουνελα!
Δηλαδή αν έρθει ένας που 10 φορές την περιουσία του Σαββίδη κ έχει τρέλα με την μπάλα εσύ δεν θα θες να πάρει την ομάδα ;;;δεν ήρθε κανένας γιατί το μαγαζί χρωστούσε 30Μ .τώρα αν έρθει κάποιος θα ματώσει για να πάρει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν,δεν θα τον πάρει τζάμπα .
Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα υπάλληλο της Π.Α.Ε ή ακόμα καλύτερα κανένα μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου της ομάδας που να έχει απωθημένα η είναι λιγούρης να έρθει με το μέρος μου έχω πολλές ελπίδες. Μετά θα προσπαθούσα με την βοήθεια των παραπάνω να επιρρεάσω ή να εξαγοράσω και λίγους που ηγούνται των οπαδών πραγματικά θα είχα
Σχεδόν κερδίσει την μάχη. Βέβαια εγώ δεν είμαι δισεκατομυριούχος και καταλαβαίνω ότι αυτά δεν γίνονται ,πόσο μάλλον σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπως η Ελλάδα.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο

Η απορία βέβαια είναι τι θα κερδίσεις απο μια τέτοια τακτική?
Υπάρχει περίπτωση να φθείρεις τόσο πολύ τον νυν ιδιοκτήτη που στο τέλος θα πάρεις την ΠΑΕ με χαμηλό αντίτιμο? Ίσως αλλά μόνο στην περίπτωση που αυτή η ΠΑΕ τα πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο. Αντικειμενικά στον ΠΑΟΚ δεν ισχύει αυτό.
Όσο και να ακολουθούσες επομένως αυτή την τακτική στο τέλος παλί να κάνεις προσφορά αγορας θα πρέπει και έχοντας καταστρέψει κάθε πιθανότητα θετικής απάντησης λόγω αυτού του ΄πολέμου΄.

Επειδή είμαι άνθρωπος που γενικά δεν πιστεύει σε συνομωσιολογίες και είμαι της λογικής ότι όταν κάτι πάει σκατά συνηθώς είναι απλά θέμα ανικανότητας ή cockup όπως λέμε εδώ, προσωπική μου άποψη ειναι ότι οι του ΑΣ και οι 'δημοσιογράφοι' που δημιουργούν το όλο θέμα δεν είναι βαλτοι.

ο ΑΣ απλά οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και μυρήστηκαν (με το μυαλό τους) χρήμα (με την κατασκευή ενός γηπέδου με τους δικούς τους όρους) ενώ οι άλλοι έχουν μείνει στην απέξω γιατί ο Ιβάν έχει δικά του μέσα και ονειρεύονται επιστροφή με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά.

Εγώ έτσι το κόβω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Мир έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 12:59
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:36 Ρε να ρωτήσω κάτι..

Πόσοι από εδώ μέσα ζητε στο Λονδίνο;

Γιατι εγω νόμιζα ότι όλοι εδώ......επταλοφιτες....είμαστε....

Ααααα υπάρχει και ένας από την Δράμα....
Προφανώς περισσότεροι από τα μέλη του Α.Σ. :pano: ίσως πρέπει να φτιάξουμε και σύνδεσμο να βγάζουμε και ανακοινώσεις άμα λάχει.

ΥΓ έχω μπερδευτεί αν πρέπει να πάω με πλακάτ να κάνω διαμαρτυρία στο σπίτι το κ.Τελη εδώ Λονδίνο, προς Ρώμη, προς Ελβετία ή τελικά Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει σύνδεσμος στο Λονδίνο :pano:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Με φυσική παρουσία όπως Ελλάδα ή διαδικτυακός; Μάλλον είναι πολλά τα 18-20 χρόνια αποστασιοποιησης.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Pater έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
tenten4GT έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
Nassos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37

Αυτό που δε μας λες όμως είναι γιατί αφού κερδίζει τόσα πολλά ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρέθηκε και κανένας άλλος πριν από αυτόν η μαζί με αυτόν να τον πάρει?

Ωραίες οι ψεύτικες ευχαριστίες αλλά εσείς οι ισαποστακηδες δε μας λέτε ποια είναι η εναλλακτική? Τι θα γίνει αν δεν κάνει ο Σαββίδης το γηπεδο? Μοστραρετε απλά ότι ο άλλος είναι πιο ψηλά στη λίστα forbes. Αν έρθει μεγαλύτερο νούμερο θα πάτε εκεί?

Να δώσει τα πρακτικά ο ΑΣ και να μην κάνει την κουνελα!
Δηλαδή αν έρθει ένας που 10 φορές την περιουσία του Σαββίδη κ έχει τρέλα με την μπάλα εσύ δεν θα θες να πάρει την ομάδα ;;;δεν ήρθε κανένας γιατί το μαγαζί χρωστούσε 30Μ .τώρα αν έρθει κάποιος θα ματώσει για να πάρει τον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν,δεν θα τον πάρει τζάμπα .
Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα υπάλληλο της Π.Α.Ε ή ακόμα καλύτερα κανένα μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου της ομάδας που να έχει απωθημένα η είναι λιγούρης να έρθει με το μέρος μου έχω πολλές ελπίδες. Μετά θα προσπαθούσα με την βοήθεια των παραπάνω να επιρρεάσω ή να εξαγοράσω και λίγους που ηγούνται των οπαδών πραγματικά θα είχα
Σχεδόν κερδίσει την μάχη. Βέβαια εγώ δεν είμαι δισεκατομυριούχος και καταλαβαίνω ότι αυτά δεν γίνονται ,πόσο μάλλον σε μια ευνομούμενη δημοκρατία όπως η Ελλάδα.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο
Να συμπληρώσω εγώ ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα
These users thanked the author tolis14 for the post:
eorptol1
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Χωρικός έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 14:02
theo-drama έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 13:16
NikLiverpool έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 12:27

Εγώ που είμαι Λίβερπουλ αλλα Γιαννιτσιώτιαν οριτζιναλ με ποιους πάω? :mrgreen:
Να ξέρω δηλαδή.

Με τον DinosLiverpool πας.
Μπα...τα παράτησε ο Ντίνος απ'οτι φαίνεται. Δυστυχως...

Μπααα πιστεύω μπαίνουν λιγο διαβάζουν, κλέφτες ματιές κ αυτο.
Απλά δεν γράφουν πια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

καινουριο μελος 22 μυνηματα 14 στο τοπικ με ερασιτεχνη Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ ......8 μυνηματα διοικητικα ΠΑΟΚ .....ουτε αγωνιστικα ουτε καν μεταγραφικα ....ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .....? :lol: :lol: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΛΑ κανει σεμιναρια η παπαροαληθεια να πατε να μαθετε....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 8):
Azrael, makednoss, epitropos, loukas karadimos, Χωρικός, Iznogoud4, Λεμεσος4, Grimson4
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλη διοίκηση στον ΑΣ, νέο τρόπο εγγραφής στα μέλη. Τώρα που ο κόσμος έμαθε τι γίνεται, θα αλλάξουν πολλά. Δεν γίνεται 200 άτομα να αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Και δεν γίνεται να μην έχει 20000 μέλη ο ΑΣ με συνδρομή πληρωμένη. Για να πάμε μπροστά και αγωνιστικά.
These users thanked the author Thax for the post (total 4):
Ιάσονας, Kabamaru11, Iznogoud4, Rexaris
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

eorptol1 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 15:21 καινουριο μελος 22 μυνηματα 14 στο τοπικ με ερασιτεχνη Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ ......8 μυνηματα διοικητικα ΠΑΟΚ .....ουτε αγωνιστικα ουτε καν μεταγραφικα ....ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .....? :lol: :lol: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΛΑ κανει σεμιναρια η παπαροαληθεια να πατε να μαθετε....
Το παρακατω με 11 δημοσιευσεις σ αρεσει;
PAOK DreXleR έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 09:25
dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 23:18 εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Ρε συ κάθε μέρα οι σκέψεις σου είναι τραβηγμένες απ' τις κωλότριχες, κάπου σταμάτα, ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ
Κι αν οχι γιατι δεν αναφερεσε και σ αυτο;
dev

Δημοσίευση από dev »

χαχα δεν το ειχα δει αυτο :lol:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ε να το κάνουμε και εμείς ΑΣ το σάιτ, με κόστος εγραφής, αίτησια συνδρομή για να μπορείς να συμμετέχεις μετά από κάποιους μήνες/έτη, υποβολή αιτήσης που πρέπει να έχει 2 υπογραφές 2 παλιών μελών, αίτηση που θα πρέπει να κατατεθεί στη Μορντορ και να εγκριθεί από μαθηματικό-επικοινωνιολογο.

Και για κερασάκι στην τούρτα θα πρέπει το υποψήφιο μέλος να απαντήσεις σε 3 γεωπολιτικές ερωτήσεις ή ασκήσεις άλγεβρας, αλλιώς κόβεται
Εικόνα

Διαφάνεια κύριοι, οι του Α.Σ. βλεπουν χρόνια μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 13 Αύγ 2025, 16:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Grimson4, Χωρικός
Άβαταρ μέλους
psykoman

Μην χαιρεσε dev...
Δεν το εκανα για να υπερασπιστω εσενα...διαφωνω σε παρα πολλα απ αυτα που γραφεις...
Απλος θελω να καταδειξω το πως γραφουν και το πως κινουνται μερικοι...
Με αρκετες προσβολες πολλες φορες....γι αυτο πιαστικα σ αυτο το ποστ...σαν παραδειγμα

Οπως προχθες που εκανα καποιες παρατηρησεις οτι με τον τροπο που γραφουν καποιοι θα εχει προβλημα η σελιδα και το φορουμ...(εννοειται εφαγα πεσιμο)..
Και ειδαμε τι εγινε λιγο πιο πριν με το μπαν που εριξε ο Equ...

Να μαθουν ΟΛΟΙ να συζηταν χωρις προσβολες και ειρωνιες με τον συνομιλητη τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τετ 13 Αύγ 2025, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
Λεμεσος4, Trilofiotis
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τρολ οργανωμένα μόνο από την παπαροαληθεια η οποία από 16 Ιουνίου μας κάνει την τιμή και ασχολείται με τον ΠΑΟΚ μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, όταν τελειώσει το θέμα θα δεις πως θα εξαφανιστούν τα τρολ ως δια μαγείας....
Άβαταρ μέλους
psykoman

Καλα εδω εχει και αλλους ντεμεκ χρονια εδω μεσα που εξαφανιζονται οταν κερδιζει η ομαδα και εμφανιζονται μονο στις ηττες...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ναι φυσικά αυτοί μπορεί και να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά σκέφτονται λάθος τελείως λάθος αλλά υπάρχουν δεν εξαφανιζόνται τελείως όπως οι στημένοι τα τρολ .... Τα τρολ όμως της παπαροαληθειας είναι ότι χειρότερο για μας αυτήν την ώρα.... Και είναι παντού μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 13 Αύγ 2025, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κοιτά λογικό σε ένα βαθμό να τα χώνεις αν χάσει η ομάδα και όταν νικάμε να είσαι κ@@λα, αλλά αν έχει λογαριασμό που ποστάρει μόνο πχ στο θρεντ του Ιβαν ή μόνο στα καινούργια για τον ΑΣ φαίνεται η δουλειά.
These users thanked the author Мир for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”