11. Taison Barcellos Freda
-
-
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Αν σε ξαναδω να πεφτεις πανω σε τοιχος 5 αμυντικών θα τραβηξω κουτουλια στο πανελ.
Κατα τ'αλλα και χθες, πέρα απ'την κλασικη πλεον έλλειψη καθαρού μυαλου, δεν εχω πολλα να σου προσαψω, ειδικα με την εικονα που ειχαν τα δυο βαριά συμβολαια στη γραμμή σου.
Οτι παίζεις 75 λεπτα δεν φταις εσυ, αθληταρας εισαι ακομα. Οποιαδηποτε νευρακια σε περιπτωση αλλαγης ή παγκου πρέπει να κοπούν ομως.
Κατα τ'αλλα και χθες, πέρα απ'την κλασικη πλεον έλλειψη καθαρού μυαλου, δεν εχω πολλα να σου προσαψω, ειδικα με την εικονα που ειχαν τα δυο βαριά συμβολαια στη γραμμή σου.
Οτι παίζεις 75 λεπτα δεν φταις εσυ, αθληταρας εισαι ακομα. Οποιαδηποτε νευρακια σε περιπτωση αλλαγης ή παγκου πρέπει να κοπούν ομως.
Ο Λουτσεσκου δηλωσε, οτι θα ειναι ετοιμος μετα την διακοπη για τις Εθνικες ομαδες, αρα θα ειναι απων και απο τα δυο προσεχη ευρωπαικα παιχνιδια και απο την πρεμιερα με την Λαρισα
- ΑποστόληςΑ
Δεν περίμενα να αρχίζει να βγάζει τραυματισμούς τόσο νωρίς στη σεζόν.
Ας ελπίσουμε να είναι έτοιμος ο Κροάτης, αν και δεν μου φάνηκε ακόμα όσο έτοιμος θα ήθελα να τον δω.
Χάνουμε κάπως σε ταχύτητα με αυτόν τον τραυματισμό.
Ας ελπίσουμε να είναι έτοιμος ο Κροάτης, αν και δεν μου φάνηκε ακόμα όσο έτοιμος θα ήθελα να τον δω.
Χάνουμε κάπως σε ταχύτητα με αυτόν τον τραυματισμό.
-
- ΑποστόληςΑ