Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πολύ καλός παίχτης για 4ος και μισθολογικά να το δεις…
Δεν νομίζω .
Ή θα φύγει ή θα τον βλέπουμε στο 10 πιο συχνα
Δεν νομίζω .
Ή θα φύγει ή θα τον βλέπουμε στο 10 πιο συχνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 13 Αύγ 2025, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Καλά μπορεί ο δανεικός που θα έρθει να είναι στο 4
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- margas, thios4
-
Και άλλος παίκτης στα χαφ; Να χαρώ εγώ κέντρο! Μεσοεπιθετικά ήδη πετούσαμε και ο Παβλένκα δείχνει αξιόπιστος στο τέρμα.
Απομένει μια πολύ πολύ σημαντική πινελιά στο κέντρο της άμυνας. Χρειαζόμαστε τον νέο ηγέτη της άμυνας. Έναν κυριαρχικό αμυντικό που θα σβήνει τα αντίπαλα φορ. Με αυτή την προσθήκη η ομάδα κοντράρει στα ίσα τον γαύρο και διεκδικεί την υπέρβαση στην Ευρώπη.
Απομένει μια πολύ πολύ σημαντική πινελιά στο κέντρο της άμυνας. Χρειαζόμαστε τον νέο ηγέτη της άμυνας. Έναν κυριαρχικό αμυντικό που θα σβήνει τα αντίπαλα φορ. Με αυτή την προσθήκη η ομάδα κοντράρει στα ίσα τον γαύρο και διεκδικεί την υπέρβαση στην Ευρώπη.
Οποιαδηποτε συνθηκη μεταγραφικα κανει τον οζντοεφ να ειναι ο 5ος χαφ μας, σημαινει οτι καναμε ΠΟΛΥ καλο κεντρο. Και 4ος να ειναι ο οζντοεφ και ενα προτζεκτ 5ο παλι ειναι πολυ καλα.
Ας περιμένουμε να δούμε πως θα κατάληξει όλο αυτό στο κέντρο μας γιατί παίζουν πολλά
Αν πάρουμε ζαφειρη
Αν πάρουμε και άλλον χαφ
Αν πουλήσουμε Οζντοεφ
Αν πουλήσουμε μαντυ
Θεωρητικά πάντως αν γίνει το καλό σενάριο για εμάς (γιατί για τον Ρασβαν δεν ξέρω αν είναι καλό)
Και πάμε σε μια τετράδα
Μειτε - δανεικός
Ζαφειρης - Καμαρα
Εγώ βλέπω άνετα φέτος αυτό που δοκίμασε στα ευρωπαϊκά εκτός να γίνεται κανονικότητα δηλαδή
Μειτε πιο πίσω στα δεξιά του Μάντυ στα αριστερά του ζαφειρης δεξιά μπροστά Ζιβκοβιτς αριστερά μπροστά Ντελιας και κορυφή λιβαι εεε Γιακουμάκης ήθελα να πω
Αν πάρουμε ζαφειρη
Αν πάρουμε και άλλον χαφ
Αν πουλήσουμε Οζντοεφ
Αν πουλήσουμε μαντυ
Θεωρητικά πάντως αν γίνει το καλό σενάριο για εμάς (γιατί για τον Ρασβαν δεν ξέρω αν είναι καλό)
Και πάμε σε μια τετράδα
Μειτε - δανεικός
Ζαφειρης - Καμαρα
Εγώ βλέπω άνετα φέτος αυτό που δοκίμασε στα ευρωπαϊκά εκτός να γίνεται κανονικότητα δηλαδή
Μειτε πιο πίσω στα δεξιά του Μάντυ στα αριστερά του ζαφειρης δεξιά μπροστά Ζιβκοβιτς αριστερά μπροστά Ντελιας και κορυφή λιβαι εεε Γιακουμάκης ήθελα να πω
Ορθολογικο συστημα που πλησιαζει το 4-3-3 και σε φαση επιθεσης βλεπω Τειλορ να κλεινει προς τα μεσα ως δευτερο αμυντικο χαφ πλαι στον Μειτα ενοσω οι αλλοι θα ειναι φουλ μπροστα. Εχει μεγαλυτερη λογικη και ισορροπια απο το 4-2-3-1 με 2-οχταρια
-
Δεν υπάρχουν συστήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο... υπάρχουν χαρακτηριστικά και τακτικέςgeobila έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 12:09 Ορθολογικο συστημα που πλησιαζει το 4-3-3 και σε φαση επιθεσης βλεπω Τειλορ να κλεινει προς τα μεσα ως δευτερο αμυντικο χαφ πλαι στον Μειτα ενοσω οι αλλοι θα ειναι φουλ μπροστα. Εχει μεγαλυτερη λογικη και ισορροπια απο το 4-2-3-1 με 2-οχταρια
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- margas
Βλέπω τα γκολ του Γιακουμάκη με την Cruz Azul. Με το που μπαίνει το γκολ, σε χρόνο dt ανάβουν οι πυρσοί πίσω από το τέρμα, αριστερά και δεξιά. Μιλάμε ένας τύπος είναι με το κουμπί στο χέρι συνεχώς και το πατάει κλάσματα του δευτερόλεπτου αφού μπει το γκολ 

- theodorsalonika
αυτο οτι μπορει να δωσουμε καποιους παικτες,να παρουμε καποιους αλλους,,ποτε θα γινει? αν γινει φυσικα..
υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα?υπαρχει καμια ημερομηνια ληξης?τι γινετε?δηλαδη η οργανωση της ομαδας προχωραει αλλα δεν ξερουμε εαν και ποτε θα ολοληρωθει?φτασαμε 15υγουστο και ακομα ψαχνομαστε?αυτο δεν μπορω να καταλαβω..
υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα?υπαρχει καμια ημερομηνια ληξης?τι γινετε?δηλαδη η οργανωση της ομαδας προχωραει αλλα δεν ξερουμε εαν και ποτε θα ολοληρωθει?φτασαμε 15υγουστο και ακομα ψαχνομαστε?αυτο δεν μπορω να καταλαβω..
Οι μεταγραφές λήγουν στις 31 Αυγούστου. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Κατά τ άλλα οι μεταγραφές δεν είναι ραντεβού για κούρεμα με ημερομηνία και ώρα. Θέλουν χρόνο και προσπάθεια.
-
σε περίπτωση που ο λοκονγκα είναι ο δανεικός δεν βλέπω πως θα γίνει να μην έχουμε βασικό σχήμα λοκονγκα ζαφειρη εκτός και αν γυρίσει σε ένα υποτυπώδες 4-3-3 με μειτε-λοκονγκα- και λίγο πιο μπροστά ζαφειρη και ντελια στα αριστερά
Βγήκε ο Τζορμπατζογλου πριν από λίγο και είπε ότι υπάρχει συμφωνία αλλά περιμένουμε να βρεθεί ο μέσος από τους Τσέχους για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Ουδέν νεώτερο δηλαδή