Γιατι αν δε πας με τους ορους τους φιλε θα σε πουνε απλα καλη συνεχεια. Αυτοι δε θελανε να πουλησουν. Η πιεση του παικτη τους αναγκασε να μπουν στην διαδικασια. Ο ΠΑΟΚ το επαιξε πολυ καλα. Αν τραβηξει πολλα φυλα πιο ευκολα χαλαει παρα τελειωνει.paoki19 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:28 Χωρίς να θέλω να βγάλω αρνητισμο , μιας και πιστεύω πως έχει κλείσει 100% , αλλά πως γίνεται πλέον να σκας τόσα χαρτιά και πάλι να πηγαίνεις με τους όρους τους;
Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι άλλοι διαπραγματεύονται αλλά θα ήθελα μια φορά να το δω και από εμάς αυτό .
Νωπές οι μνήμες πώλησης του Ακπομ παραμονές του ίσως πιο σημαντικού αγώνα των τελευταίων ετών. Θα ήθελα λοιπόν να δω και από εμάς να πατάμε πόδι σε διαπραγματεύσεις που αφορούν παίκτες μας .
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απλά ο Ακπομ είχε πωληθεί πριν απο τον προηγούμενο γύρο και έκατσε και έπαιξε. Να το πω πιο σωστά υποθετικά αν κλείναμε εμείς τώρα το ζαφ και καθόταν και έπαιζε και τα πλέι οφ με την κρασνονταρ τότε θα ήταν διαφορετικό από τα τραγικά που κάνουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙNikLiverpool έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:33Γιατί είθισται αν πουλάς σε κάποιον που καίγεται να βάζεις εσύ τους όρους.paoki19 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:28 Χωρίς να θέλω να βγάλω αρνητισμο , μιας και πιστεύω πως έχει κλείσει 100% , αλλά πως γίνεται πλέον να σκας τόσα χαρτιά και πάλι να πηγαίνεις με τους όρους τους;
Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι άλλοι διαπραγματεύονται αλλά θα ήθελα μια φορά να το δω και από εμάς αυτό .
Νωπές οι μνήμες πώλησης του Ακπομ παραμονές του ίσως πιο σημαντικού αγώνα των τελευταίων ετών. Θα ήθελα λοιπόν να δω και από εμάς να πατάμε πόδι σε διαπραγματεύσεις που αφορούν παίκτες μας .
Μην κοιτάς εμείς....είμαστε ψυχοπονιάρηδες...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 13 Αύγ 2025, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
A μπράβο, δες το ποστ μου ακριβώς απο επάνω απο το δικό σου. Γιατί έτσι γίνονται οι μετγραφές παγκοσμίως φίλε μου.paoki19 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:28 Χωρίς να θέλω να βγάλω αρνητισμο , μιας και πιστεύω πως έχει κλείσει 100% , αλλά πως γίνεται πλέον να σκας τόσα χαρτιά και πάλι να πηγαίνεις με τους όρους τους;
Οι μεταγραφές δεν γίνονται με το να έρχεται ο γερμαναράς και να σου λέει πάρε 10 για τον Κουλιεράκη και εσύ λές φέρτα και άντε γειά. Και οι φίλαθλοι να λένε, ουααααου ήρθε το μεγαθήριο απο το βόλφσμπουργκ ντοιτσλαντ πρέπει να πουλήσει η ομάδα για να καμαρώνει ο λαός.
Γι'αυτό απο μια μερίδα του κόσμου υπάρχει δίκαιη κριτική στη λειτουργία της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στα μεταγραφικά.
Επαναλαμβάνω, οτι φέτος είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η πώληση Κωνσταντέλια, χωρίς ο ΠΑΟΚ να έξασφαλίσει ένα ποσό που αντικατοπτρίζει την αξία του (30εκ+), και το πιο σημαντικό... χωρίς να έχει εξασφαλισθεί ο αντικαταστάτης του.
Την απάντηση για τον κουλιε την πήρες από τον @icue
Η αντικειμενική αξία του Κωνσταντελια γιατί είναι 30; Ή θα πας με βάση της προτάσεις που είχε τόσα χρόνια και θα πεις 20 ή θα πας με το ποσό πιστεύουμε εμείς .
Εγω λέω είναι 80 γιατί είναι καλύτερος από τον Ροντριγκο της Ρεάλ
Ο Ιβανουσετς υποτίθεται για αυτό δεν παίζει στο 10;
Τάχα για αντικαταστατη δεν τον πήρες;;;
Η αντικειμενική αξία του Κωνσταντελια γιατί είναι 30; Ή θα πας με βάση της προτάσεις που είχε τόσα χρόνια και θα πεις 20 ή θα πας με το ποσό πιστεύουμε εμείς .
Σωστό αυτό.icue έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:44 Και ο Λουκας Περεθ επαιξε ενω ειχαμε συμφωνησει και ο Κουλιερακης. Δεν ειχαμε υπογραψει αλλα η συμφωνια ειχε κλεισει.
Δεν θα πας με τις προτάσεις που είχες φίλε. Στην αγορά κερδισμένος βγαίνεις όταν παίρνεις κάτι με χαμηλότερη αξία και το πουλάς υπεραξία. Εμείς έχουμε το αντίθετο, παίρνουμε υπεραξία και πουλάμε χαμηλότερα. Γι'αυτό τον λόγο θέλουμε σοβαρούς ανθρώπους μέσα στην ομάδα, δεν γίνεται να έχεις ενα πρότζεκτ όπως είναι ο κούλιε η ο ντελιας και να τον πουλάς με την πρώτη πρόταση που έρχεται. Εκεί κανονικά θέλει bidding war, σωστη δικτύωση στην αγορά και ότι παραπάνω πάρεις καλοδεχούμενο. Τελος παντων, μεγάλο κομμάτι αυτη η συζήτηση, αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα και καλό είναι αφού ξεκινάμε να ξοδεύουμε και παραπάνω, να βελτιωθεί αμεσαDamoN έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:49 Την απάντηση για τον κουλιε την πήρες από τον @icue
Δηλαδή πήρες δανεικό παίκτη για αντικαταστάτη του Κωνσταντέλια, του καλύτερου παίκτη που έβγαλες απο την εποχή Κούδα? Οκ πάω πάσο.DamoN έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:49 Την απάντηση για τον κουλιε την πήρες από τον @icue
Δεν είπα οτι ο Κωνσταντέλιας αξίζει 30εκ. Είπα οτι αξίζει πάνω απο 30εκ, για τον ίδιο λόγο που ο Κουλιεράκης άξιζε 20εκ+ και τον έδωσες για 10 κοψοχρονιά στη βολκσβάγκεν και καμάρωνες.
Για τον ίδιο λόγο που ο Ζαφείρης αξίζει μάλλον πάνω απο αυτό που πρότεινε 2 φορές ο ΠΑΟΚ.
Η αξία δε διαμορφώνεται μόνον με το πόσα σου δίνει ένας επίδοξος αγοραστής που φυσικά σου δίνει κάτω απο την αξία έτσι ώστε να μπορέσει να βγεί κερδισμένος. Αλλά διαμορφώνεται και απο το πόσο αξίζει για την Ομάδα και την Εθνική του Ομάδα ο παίκτης, και πόσο θα κοστίσει η αντικατάστασή του.
Θύμισε μου, πόσο σου κόστισε και σου κοστίζει η πώληση Κουλιεράκη μέχρι σήμερα σε συμβόλαια, αποδεσμέυσεις, ρήτρες, ατζέντηδες? Βρήκες αντικαταστάτη?
Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μπρελόκ που βγαίνουν απο το εργοστάσιο σε φιξ τιμες κόστους προς πώληση.
Στο δείχνει η ομάδα του Ζαφείρη. Θα πουλήσει, όταν και αν βρει αντικαταστάτη, στην τιμή που θερωρεί δίκαιη.
Αρκετά ήρεμα φαίνεται να περνάει μέχρι στιγμής η σημερινή ημέρα μετά τα χθεσινά, μοιάζει αρκετά με την προχθεσινή όπου στην συνέχεια έγινε ο χαμός.
Δεν νομίζω να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο για να δούμε αν θα παίξει βασικός ή όχι.
Την Πέμπτη να κερδίσω

Δεν νομίζω να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο για να δούμε αν θα παίξει βασικός ή όχι.
Την Πέμπτη να κερδίσω

Άντε πάλι με τα ίδια.
Ο αντικαταστάτης του ντελια θα ήταν ο μπαλντε,όπως και του κουλιερακη ο μπαταουλας.
Επειδή όμως υπάρχει αδυναμία να μπουν απ' ευθείας αυτοί οι παίκτες, γεμίζουμε τα χρονικά κενά είτε με δανεικους είτε με κάποιους έμπειρους που υποθετικά μπορούν να δώσουν ενα-δυο ποιοτικά χρόνια
Ο αντικαταστάτης του ντελια θα ήταν ο μπαλντε,όπως και του κουλιερακη ο μπαταουλας.
Επειδή όμως υπάρχει αδυναμία να μπουν απ' ευθείας αυτοί οι παίκτες, γεμίζουμε τα χρονικά κενά είτε με δανεικους είτε με κάποιους έμπειρους που υποθετικά μπορούν να δώσουν ενα-δυο ποιοτικά χρόνια
Δείτε και την περίπτωση του Ισακ της Νιούκαστλ με την Λίβερπουλ. Ο παίκτης θέλει διακαώς να φύγει, η Νιούκαστλ δεν τον δίνει με τίποτα ακόμα γιατί θέλει να βρει αντικαταστάτη επιθετικό και επειδή δεν μπορεί να βρει καθυστερεί και η όλη μεταγραφή του. Θεωρώ αντίστοιχη είναι και η περίπτωση με τον Ζαφειρη και την Σλαβια.
Πιστευετε η Σλαβια δεν είναι ευχαριστημένη με τα λεφτά που της δίνουμε; Δεν νομίζω…απλά λειτουργεί ως ορθολογικό ποδοσφαιρικό κλαμπ…υπομονή θέλει.Και ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν πολιτικός οπότε ξέρει τι πρέπει να λέει και πότε..
Πιστευετε η Σλαβια δεν είναι ευχαριστημένη με τα λεφτά που της δίνουμε; Δεν νομίζω…απλά λειτουργεί ως ορθολογικό ποδοσφαιρικό κλαμπ…υπομονή θέλει.Και ας μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν πολιτικός οπότε ξέρει τι πρέπει να λέει και πότε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xpek20 την Τετ 13 Αύγ 2025, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άιντε πάλι τα ίδια. Μέχρι προχθές αγνοούσαμε την ύπαρξη του Ζαφείρη (ως πιθανό μεταγραφικό στόχο) και δύο μέρες μετά άρχισαν οι θεωρίες και η γκρίνια γιατί δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή σε 3 ώρες. Δεν υπάρχει σωτηρία
Σκέψεις και για 2ο χαφ με δανεισμό διαβάζω.
Αυτές είναι πραγματικά χαρούμενες ειδήσεις.
Με Καμαρά στο 4 η χρονιά αποκτά σοβαρές προοπτικές.
Αυτές είναι πραγματικά χαρούμενες ειδήσεις.
Με Καμαρά στο 4 η χρονιά αποκτά σοβαρές προοπτικές.