αυτό που σου λέω αδερφέ είναι 100% τώρα δεν γνωρίζω αν είχε οδηγίες να κλείνει στα αριστερά ως 10 γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είναι πλειμεικερ ο παίκτης για να πάρει μπάλα από πιο χαμηλά και στα αριστερά πιο πολύ πήγαινε στις άμυνες ή στο κέντρο να πάρει μπάλα και στην άμυνα είναι λογικό γιατί ο λουτσε παίζει 4-4-2 στην άμυνα με ανέβασμα του 10 δίπλα στο φορ οπότε αναγκαστικά πιάνει πλευράblack death έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 08:37Δεν νομιζω. Οποτε πηρε μπαλα αριστερα τον θυμάμαι.Polichni1926 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 08:33στο 10 μπήκε και πήγε αριστερά ντελιας και μετά σορετιρε . δεν υπάρχει περίπτωση ο λουτσεσκου να τον βάλει εξτρέμ έχει κολλήσει το κεφάλι του τώρα ότι ο παίχτης είναι 10
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Το σχέδιο με Ιβανούσετς ντελια και πελκα είναι κάτι που αρέσει στον Λουτσεσκου, δηλαδή συνεχείς εναλλαγές μεταξύ 10αριου και αριστερού εξτρεμ ,η φόρτωμα της αριστερής πλευράς ώστε να δημιουργηθεί υπεραριθμια. Το εκανε και παλαιότερα με καντουρι μπισεσβαρ. Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θέλουμε πολλές μεταγραφες.
Άποψη μου αν κλείσει ο Ζαφείρης, θέλουμε μια αλλαγη στα φορ για αντί Τσαλοφ, ένα στόπερ βασικότατο και ένα χαφ ακόμα εγώ θα έλεγα αντί Οζντόεφ.
Προσωπικά θα έπαιρνα και Γαλανόπουλο ή Τσιγγαρα αν κάποιος από τους δύο ήθελε να είναι 5ο χαφ στον ΠΑΟΚ.
Άποψη μου αν κλείσει ο Ζαφείρης, θέλουμε μια αλλαγη στα φορ για αντί Τσαλοφ, ένα στόπερ βασικότατο και ένα χαφ ακόμα εγώ θα έλεγα αντί Οζντόεφ.
Προσωπικά θα έπαιρνα και Γαλανόπουλο ή Τσιγγαρα αν κάποιος από τους δύο ήθελε να είναι 5ο χαφ στον ΠΑΟΚ.
-
-
Τώρα, ο άνθρωπος που με είχε πει ότι ο Ζαφείρης έχει κλείσει. Συνεχίζει να μου το λέει, απλά οι λεπτοί χειρισμοί που λένε και ξανά λένε είναι να περιμένουν την Σλαβια να δημιουργήσει το κλίμα και τον αντικατάστατη ώστε να το περάσει στον κόσμο της.
Και αυτός κάνει λόγο για επικοινωνία με τον πατέρα του Ζαφείρη που λέει ότι έχει τελειώσει ο Ζαφείρης θα έρθει στον ΠΑΟΚ.
Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μίλησα εγώ με τον πατέρα του Ζαφειρη ούτε έχω άκρες στην ΠΑΕ ,άρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι 100% αλήθεια.
Και αυτός κάνει λόγο για επικοινωνία με τον πατέρα του Ζαφείρη που λέει ότι έχει τελειώσει ο Ζαφείρης θα έρθει στον ΠΑΟΚ.
Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μίλησα εγώ με τον πατέρα του Ζαφειρη ούτε έχω άκρες στην ΠΑΕ ,άρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι 100% αλήθεια.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
- DamoN, Azrael, margas, vasgias
Εμένα αυτό που μπορεί να με κάνει κανονικό τρελό είναι ότι ο Ρασβαν κατηγορηθηκε στην περίπτωση του Τζιμα , γενικά έγινε το έλα να δεις ότι δεν γουστάρει μικρούς που εννοείται πως δεν ισχύει απλά δεν γουστάρει ανέτοιμους ή μέτριους (σοκ)
Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που φυσικά δεν ισχύει ότι ο Τάισον είναι τελειωμένος ενώ έχεις ήδη εκεί 5 έτοιμους παίχτες (Ντελια,πελκα,Ζιβκο,Ντεσποντοφ ,Ιβανουσετς) και οι 2 μικροί σου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε προετοιμασία φιλικά (χατσιδης,Μπαλντε )ενώ έχεις και το πρότζεκτ σόλα που δεν βρήκε πέρυσι τον χρόνο να δείξει ενώ έχει όλα τα στοιχεία ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΗ
ΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΜΟΝΟΖΥΓΑ
Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που φυσικά δεν ισχύει ότι ο Τάισον είναι τελειωμένος ενώ έχεις ήδη εκεί 5 έτοιμους παίχτες (Ντελια,πελκα,Ζιβκο,Ντεσποντοφ ,Ιβανουσετς) και οι 2 μικροί σου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε προετοιμασία φιλικά (χατσιδης,Μπαλντε )ενώ έχεις και το πρότζεκτ σόλα που δεν βρήκε πέρυσι τον χρόνο να δείξει ενώ έχει όλα τα στοιχεία ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΗ
ΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΜΟΝΟΖΥΓΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 13 Αύγ 2025, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Όσο για το χθεσινό done deal της sport24 ,όλοι καταλαβαμε τι εξυπηρετεί. Στραβωμα των Τσεχων και εμπλοκή του αλφζ με 6 μύρια +τσεριν(χαχαχαχαχα). Γι αυτό και η τόσο άμεση,διάψευση από την ΠΑΕ ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στις διαπραγματεύσεις.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
- DamoN, Azrael, Maklaz
Επειδη ειχα διαβασει κατι σχετικο για τον Ιβανουσετς πριν ερθει, οτι δεν πολυγουσταρει να παιζει αριστερα αλλα στον αξονα, ας μην το ριχνουμε στον Λουτσεσκου γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να εχουν συζητησει οι δυο τους.
Δεν μου φαινεται παραλογο ας πουμε να ηξερε ο Ραζβαν οτι θα φυγει ο Ντελιας και να επεισε τον Κροατη οτι ελα και θα παιζεις στο δεκα, εκει που θες. Παρολα αυτα και με τους Αυστριακους και σε φιλικο που θυμαμαι, ενω ηταν στο δεκα "εγερνε" προς τα αριστερα, ειτε πηγαινε προς τα εκει ειτε ξεκινουσε απο εκει με την μπαλα στα ποδια.
Δεν μου φαινεται παραλογο ας πουμε να ηξερε ο Ραζβαν οτι θα φυγει ο Ντελιας και να επεισε τον Κροατη οτι ελα και θα παιζεις στο δεκα, εκει που θες. Παρολα αυτα και με τους Αυστριακους και σε φιλικο που θυμαμαι, ενω ηταν στο δεκα "εγερνε" προς τα αριστερα, ειτε πηγαινε προς τα εκει ειτε ξεκινουσε απο εκει με την μπαλα στα ποδια.
-
Ρε παιδια αυτο το τρικ με την τραμπα δεκαριου-αρ. εξτρεμ το κανει συνεχεια ο λουτσεσκου.
Δυστυχώς δεν φαίνεται και τιποτα στα ανυπαρκτα χάιλαιτς. Η μονη φαση είναι του μυθου που ο ιβανουσετς κατεβαίνει οντως αξονα αλλα μεχρι να πασάρει ο μικρος, ο κροατης εχει βγει δευτερο δοκάρι και ο ντελιας κλεινει στο πεναλτι.
Δυστυχώς δεν φαίνεται και τιποτα στα ανυπαρκτα χάιλαιτς. Η μονη φαση είναι του μυθου που ο ιβανουσετς κατεβαίνει οντως αξονα αλλα μεχρι να πασάρει ο μικρος, ο κροατης εχει βγει δευτερο δοκάρι και ο ντελιας κλεινει στο πεναλτι.
- These users thanked the author black death for the post:
- DamoN
Καθόλου απίθανο @icue ακόμα και να μην ήξερε ότι θα φύγει ο Ντελιας.
Απο την στιγμή που παίζει με εξτρέμ με ανάποδο πόδι μπορεί εμείς να μην θέλουμε για κάποιον λόγο αλλά ο Ντελιας μια χαρά αποδίδει και αριστερά . Μπορεί ο Ιβανουσετς να καρφωθεί στο 10 είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή . Παντως μια χαρά θα γίνει το ροτεισιον που θέλει και θα μοιραστεί ο χρόνος στους μεσοεπιθετικούς τώρα αν πουλήσεις Ντεσποντοφ πχ και δεν βλέπει 3 παιχτες τους μικρούς λογικά θα πάμε σε εξτρέμ που παίζει και Τις 2 πλευρές το ίδιο
Απο την στιγμή που παίζει με εξτρέμ με ανάποδο πόδι μπορεί εμείς να μην θέλουμε για κάποιον λόγο αλλά ο Ντελιας μια χαρά αποδίδει και αριστερά . Μπορεί ο Ιβανουσετς να καρφωθεί στο 10 είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή . Παντως μια χαρά θα γίνει το ροτεισιον που θέλει και θα μοιραστεί ο χρόνος στους μεσοεπιθετικούς τώρα αν πουλήσεις Ντεσποντοφ πχ και δεν βλέπει 3 παιχτες τους μικρούς λογικά θα πάμε σε εξτρέμ που παίζει και Τις 2 πλευρές το ίδιο
Η Ζελα εφαγε πορτα και απο ομαδα και απο παικτη. Κινηση απελπισιας ηταν. Μονο χαζος θα επαιρνε 6+τσεριν και οχι 12+ποσοστο απο ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που πλεον πουλαει καλα.
- Amsterdamer_87
Αυτος ο Μπέντζαμιν Μποσουαρί της Σεντ Ετιέν τι παιχτης ειναι ??
Εχουμε καμμια γνωμη ??
Εχουμε καμμια γνωμη ??
- PoccoPicante
-
Εμένα πάλι Πινεδα μου θυμίζει. Ο Ζαφείρης είναι πιο ολοκληρωμένος από τέτοιου είδους παίχτες.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- PoccoPicante