Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από george188 »

Ο καθενας εχει την αποψη του, απο εκει και περα ειτε καποιος ειναι με ΑΣ ειτε με Ιβαν είναι αστειο να θεωρεί οτι μπορει η ομάδα του ενος να παιζει στο γηπεδο του αλλου. Και αντιθετα να ηταν το ίδιο θα ισχυε, αστειο τελειως παιδια και δεν ξερω τι σας φαινεται λογικο σ αυτο. Αν ο μυστακιδης επαιρνε και την ΠΑΕ ας εκανε και το γηπεδο. Ιδανικα θα ηθελα στη τουμπα αλλα ετσι οπως το παει ο ΑΣ γηπεδο στη τουμπα ουτε το 2100.
Επισης οπως ειπε και ενας φιλος πολυ σωστα απο πιο πριν το MoU δεν χρειαζεται να ειναι 50 σελιδες και δεν ειναι 50 σελιδες. Μια αρχικη προσυμφωνία είναι για να προχωρησουν 5 πραματα. Η τελικη συμφωνια με ολες τις λεπτομέρειες υπογράφεται αργοτερα, μπορει ο οποισδηποτε να το ψαξει αυτο.
Υ.Γ. Αυτη την ηλιθιοτητα οτι δεν θελουμε να γινουμε αεκ με Γρανιτσα ποιος ακριβως την σκέφτηκε? Η προταση της ΠΑΕ ηταν οτι θα βγει εγγυητικη με το που βγουν οι οικοδομικες αδειες, οχι ξεκιναμε και βλεπουμε. ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΣΑ
These users thanked the author george188 for the post (total 6):
Apil44, Nassos, navigator11, paok apo epilogi, abc_o_ karpouzas, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

@ΚΩΣΤΑΣ2019 και @beyes4 λίγο πιο ήρεμα μεταξύ σας, σας παρακαλώ. Υπάρχει και το ignore (enemy) στη διάθεσή σας.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να εκθειάσω την ΠΑΕ, αλλα για να ηρεμίσουμε λιγο που την εχούν και μαλιστα πολλάκις εκθέσει τα στελέχη της όταν σε επίπεδο λιγκας είμαστε μαζί με τον γαυρο σε επιπεδο κυριολεκτικά ευρωπαικο σχεδόν σε όλες τις πτυχές. Ναι αν τα ψυρίσω θα βρω πολλά , αλλα πολλά θα βρω και για τα πάντα δε σημαινει κάτι αυτό. Τι πάει να πει ο τρόπος που απαντησε ο Κυρ Κυρ, το ύφος της Μαρίας κτλ.. ρε παιδιά ξέρετε τι παει να πει διαπραγματευτική ισχύς? Πολλώ δε μάλλον όταν από εκέινα τα χέρια δεν έτρωγες απλώς, ζήτουσες μετεπιτάσεως να φας..ποιο ακυβέρνητο καράβι που ξαφνικά το κάναμε και καραμέλα δεξια αριστέρα λές και είμαστε μεσα στα ΔΣ της λιγκας.. για σας παρακαλω πολυ.. ακομα και επικοινωνιακά ξέρετε τι εξτρά πόλεμο θα είχαμε με συνεχή παρουσία του Ιβαν εδώ μετα τα σκηνικά με πολθιδιοκτησία οπλο κτλ, τι νομίζετε δλδ ότι δεν τον πολεμάνε? Αυτός εν πολοίς και προφανώς για τους δικούς του όχι ιδιοτελείς λόγους εβαζε πλάτη στον ΠΑΟΚ , όχι το αντίθετο ισα ισα..
2) ο ΠΑΟΚ δν ανέβηκε 5 επιπεδα με Σαββίδη.. αρέσει δεν αρέσει ανεβηκε 15+ επιπεδα και το ξαναλέω γτ δε ξέρω την ηλικία πολλών.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. το σύνθημα πρωταθλημα δεν παιρνουμε τσαμπιονς λιγκ δε βγαινουμε ήταν η πραγματικότητα μας και δεν μας πειραζε και γουστάραμε.. κυπελλο βλεπαμε αραια και που και επρεπε να ερθουν σε ευθεια σειρα οι πλανήτες αναφορικά με την κληρωσή μας, την όμαδα μας, τους αντιπάλους , τους διαιτητες.. οι πιο μεγάλοι απο εμένα 1-2 δεκαετίες ακόμα λιγοτερα πράγματα και ακόμα περισσότερα ταξίδια και φωνή για τον "μονιμο 4ο" και ρεκορντμαν του ουέφα και τονίζω ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ.. πηγαίναμε γήπεδο για το γήπεδο, το χαβαλέ την παρέα, ε αν κερδιζαμε κιολας ακόμα καλύτερα, αλλα ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚ. Το μόνο που θέλαμε ήταν να μασ λένε αλήθειες να μην μας κοροιδεύουν..
Δεν με ενδιαφέρουν τα ευχολόγια, οι ισες αποστάσεις τα ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα. Ξερω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα δεκαετίες τωρα, σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολλει χαντμπολ. και ξέρω πως ήταν πριν 13 χρονια και σημερα. Είναι παρα πολύ εύκολη η κριτική το κουνημα του δάχτυλου και οι ευχές.. στις πράξεις όμως οι περισσότεροι (και βαζω μέσα και εμενα) ζορίζονται.. ο κατσαρής, οι συνδεσμοι, πολύς κόσμος προφανως και ευτυχώς όχι οι περισσοτέροι.. ε ο Ιβαν Δεν θεωρω εγω προσωπικα οτι ειναι μεσα σε αυτους και το έχει αποδείξει πολλάκις..λέμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδο ιδιοκτητο και μαγκιά μας, στο γήπεδο αυτό παιζει η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό το γήπεδο συζηταμε να δωσουμε ΟΧΙ προς ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ αλλα ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ σε κάποιον τρίτο.. και συζητάμε τόσο καιρό τωρα αν είναι τρύπημα?.. ρε παιδια αληθεια τωρα να ξέρετε.. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ
These users thanked the author epitropos for the post (total 7):
Michael Scott, Montrealiotis, Apil44, paok apo epilogi, theo-drama, Ιάσονας, SCIFO
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μην μου πεις ότι θα του κάνουν και μήνυση;;;
Pisakaipoupoula έμπλεξες φίλε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@pisakaipoupoula μια βδομάδα εκτός για επικίνδυνο ποστ χωρίς στοιχεία περί χρηματισμού

Τα έχουμε πει εκατό φορές ΜΗΝ βάζετε τον εαυτό σας και εμάς σε κίνδυνο αναφερόμενοι σε πράξεις χωρίς στοιχεία
These users thanked the author Equalizer for the post:
Rexaris
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

γιατί θεωρείς πως μια τέτοια αναφορά, βάζει σε κίνδυνο εσάς;
Άβαταρ μέλους
Angelos-Giorgos

Δημοσίευση από Angelos-Giorgos »

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που είναι σήμερα (κι αυτό χάρη στο Σαββίδη). Θα εμφανιζόταν κανένας Μυστακίδης ή θα φτιαχνόταν κανένα γήπεδο;
These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post (total 2):
Apil44, DamoN
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ABOLEYTOI έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:29
jibbie έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00 το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.
Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.

Με ποιους κυβερνητικούς παράγοντες έχει κλείσει ραντεβού η μάνα μας, εν όψει ΔΕΘ;

Το οποίο ήταν και αυτό που ζήτησε ουσιαστικά ο κυρ κυρ…
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
Apil44, DamoN, paok apo epilogi, Jairo, Logistis
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

makednoss έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 23:57 Να προσθέσω εδω (επειδή γεμίσαμε γεωπολιτικούς αναλυτές) οτι το λιμάνι βρίσκεται στο άκρο της σύνδεσης αξιού-δούναβη που κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγεί εμπορεύματα απο τη θεσσαλονίκη στην καρδιά της Ευρώπης.
Αυτό εξηγεί τον ξαφνικό έρωτα του ζάπλουτου θεσσαλονικέως για την ομάδα της καρδιάς του
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτο φίλε, δεν βγαίνει σε καμία μελέτη βιωσιμότητας.

Ο έρωτας προκύπτει από κυβερνητική παρότρυνση και προφανώς κάθε επιχειρηματίας μεγέθους Μυστακίδη γλυκοκοιτάζει τα φιλέτα του ιβαν . Τα έγραψα και χθες, το στήσιμο που έχει κάνει ο ιβαν επιχειρηματικά είναι για σεμινάριο.

Το λιμάνι μπορεί να αλλάξει χέρια κάποια στιγμή αλλά η απόφαση δεν θα την πάρει κανεισ από αυτούς που εμπλέκονται στην επικαιρότητα
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
Apil44, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

jibbie έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Notorious4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 22:22 Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που επικοινωνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ (με τακτικές ανατολικού μπλοκ) την απουσία του Σαββίδη για 5 έτη, το πάτωμα του ζητήματος του γήπεδο εδώ και 3 χρόνια + το ενδιαφέρον του Μυστακίδας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα.

Είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ πως θεωρώ ότι αυτά που θα ειπωθούν στη συνέντευξη είναι λογικά αλλά φοβάμαι πως θα επικοινωνηθούν όπου σαφώς είχα δίκιο.

Τρίτον : Το ποιο λογικό που θα μπορούσε να κάνει ο Σανβξδης είναι να δώσει όλες τις απαραίτητες έγγραφες εγγυήσεις που ζητάει ο ΑΣ καθώς δεν είναι παράλογα αυτά που απαιτεί. Το γεγονός ότι δεν το κάνει και επιλέγει άλλους μεθόδους σημαίνει ταυτοχρόνως ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό τι στιγμή.

Συνεπώς εγώ προσωπικά στη θέση του θα το επικοινωνούσα στον κόσμο και θα ζητούσα την υπομονή του.

Γενικά όπως και ο ΑΣ έτσι και η ΠΑΕ έχει στελέχη που τα έχει ξεπεράσει ο χρόνος και η επιστήμη του ποδοσφαίρου και του επιχειρείν ( Βλεπε Άγγελο Αναστασιάδη).

Τέταρτο και σημαντικότερο : Όλος αυτός ο εσωτερικός ανταγωνισμός μπορεί να μην είναι αισθητικά ωραίος αλλά τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή μόνο καλό κάνει τελικά στον ΠΑΟΚ. Εμφανίστηκε μετά από χρόνια ο Σαββίδης στο γήπεδο ( το χάρηκα και χειροκρότησα με πάθος) , θα γίνουν δυνατές μεταγραφές και σίγουρα κάποιες κινήσεις για το γήπεδο. Αυτό όλο θα φέρει και όλο τον οργανισμό σε επαγρύπνηση που μόνο καλό μπορεί να κάνει.
παμε παλι λιγο γιατι βλεπω επιχειρουμε να κανονικοποιησουμε την αλητεια. εν συντομια πλεον, γιατι εχετε κουρασει.

Πρωτον: την πορτα στον τελη την ανοιξε ο Κατσαρης και ο ΑΣ. δεν ειχαν προβλημα να το παραδεχθουν οι ιδιοι δημοσια. "εμεις πηγαμε στον Μυστακιδη" ειπαν. δεν πηγε ο ΚΚ στον μυστακιδη. το επιχειρημα σου ειναι αντιστοιχο του "ας μην φορουσε κοντη φουστα να μην την βιαζαμε". με λιγα λογια αισχρο.

Εντάξει ότι του φανεί του λολοστεφανή. Ο ΚΚ είπε βρείτε χρηματοδότηση. Ο ΑΣ την βρήκε. Έδωσε προτεραίοτητα στον Σαββίδη. Αν μπορούσε ο Σαββίδης να κάνει το γήπεδο θα παρουσίαζε την οικονομική του δυνατότητα και θα προχωρόυσαμε παρακάτω. Τα υπόλοιπα είναι για λαίκη κατανάλωση για οπαδούς δισεκατομμυριούχων και τηλεθεατές σαπουνόπερας.

Δευτερον: ο ΑΣ ειναι στημενος, κι αυτο εξηγει τα παντα. παμε παρακατω.

Ο ΑΣ προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ χωρίς συναισθηματισμούς και αυτο εξηγεί τα πάντα. πάμε παρακάτω.

Τριτον: το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος. Η ατζεντα αλλαξε γιατι δε νοιωθει ανετα ο ΑΣ με τον πραγματικο του ρολο, νοιωθει ανετα με το ρολο του στημενου προδοτη.

Αυτά τα λες εσύ στο βωμό της τυφλής υποστήριξης σε πρόσωπα.

Τεταρτον και σημαντικοτερο: εχουμε μπερδεψει την π%$τσα με τη βουρτσα μου φαινεται. εδω και 2 μηνες εχουμε φαει το τρυπημα του αιωνα, εχουμε χασει τον υπνο μας και το χαμογελο μας, μιλαμε με ΠΑΟΚτσακια και δεν τους αναγνωριζουμε, τρωμε τα σωθικα μας, αλλα οκ, τουλαχιστον θα παρουμε Ζαφειρη ε;

Το ποιός έχει μπερδέψει τι με τι ας μην το αναλύσουμε καλύτερα. Τον ύπνο σου και το χαμόγελο σου το έχεις χάσει λόγο του ακραίου υποστηρικτισμού σου σε έναν δισεκατομμυριούχο. Μεταφέρετε την ανυπάρξια ενδιαφέροντος στη πραγματική σας ζωή στα του ΠΑΟΚ και τρώγονται τα μέσα σου.

αυτη τη στιγμη, η αρρωστια των ερτζιανων εχει μεταφερθει σε καθε κυτταρο του Συλλογου, διοικει εν τοις πραγμασι τον ΑΣ, νοιωθετε;

Την αρρώστια την αφήνετε να περάσει εσείς. Τα ΜΜΕ έχουν την αντιστρόφως ανάλογη δύναμη σε σχέση με την κριτική σας ικανότητα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?

Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και αυτός την ψυχραιμία του? Και τι θα κάνει τότε? Και τι θα απογίνετε όλοι εσείς και οι αγνές σας προθέσεις?

Εγώ δεν υπονοώ κάτι απλά από αγνό ενδιαφέρον ρωτάω

Δεν υπάρχει λόγος να τσατίζεσαι γιατί ένας δισεκατομμυριούχος θα χάσει την μαρμίτα απ το γήπεδο

Μια οικογένεια είμαστε
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
Apil44, ASTNORD2, paok apo epilogi, theo-drama, paokkerkir, Grimson4, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

:lol: :lol:

Στο Λονδίνο είναι 07:00. Το μαγαζί του κ. Τέλη ανοίγει στις 09:00 και δεν έχω προλάβει να πάρω οδηγίες, καταλαβαίνεις.

Καμία προσβολή. Απαντάω στο ύφος του Jibbie όπως και άλλων που δεν μπορούν να κάνουν πολιτισμένο διάλογο.

Φίλε η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα πολύ γιατί ο κ. Τέλης είπε θα μου δώσει μεροκάματο αν μπει στην ΠΑΕ αλλά δεν πάει καλά.....
Apil44

Δημοσίευση από Apil44 »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 22:19 Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με χάλασε με τον Ισαιαδη. Θυμάται κανείς κάτι σχετικό;
Φίλε Montrealiotis, σπάω και γω το κεφάλι μου ρε συ, πως λεγόταν ένας που πουλούσε αλεύρια και τέτοια σε ένα μαγαζί κάτω από την Αλυσίδα στη Παπαναστασίου;;;
Ένας που μάλωνε καθημερινά με όλο τον κόσμο και το μόνο που άκουγες αν περνούσες από το μαγαζί του ήταν να βρίζει όλη μέρα τα Θεία...
Αυτός ρε που όποιο πιτσιρίκι έβλεπε να είναι λίγο ψηλό του ζητούσε με το ζόρι τα στοιχεία του για να του βγάλει δελτίο στο μπάσκετ μιας ομάδας εκεί, ακόμα και αν το πιτσιρίκι έπαιζε ήδη στο μίνι του ΠΑΟΚ, πως λεγότανε ρε, Φλόγα Αναγέννησης, Φλόγα Αναμπουμπούλας, ήταν και πρόεδρος εκεί νομίζω...

ΥΓ. Τα σκατά βγαίνουν στην επιφάνεια, οκ, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από αυτό και από το να μας το παίζουν και ΠΑΟΚάρχες, άντε γιατί μικρή πόλη είμαστε, γνωρίζουμε το παρελθόν πολλών και δεν έχουμε και τόσο κοντή μνήμη....
These users thanked the author Apil44 for the post (total 3):
trouman, Λεμεσος4, navigator11
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ο τρόπος που μερικοί χρησιμοποιούν όρους και λέξεις όπως "σοβιετική ένωση", "ροστόφ", "ρούβλια", "ανατολικό μπλοκ" κλπ όταν αναφέρονται στον Ιβάν και την ΠΑΕ και με σκοπό να στηρίξουν τα σαθρά επιχειρήματα τους είναι πραγματικά αηδιαστικός. Αναφέρουν τους όρους αυτούς στις ίδιες προτάσεις με ΠΑΟΚ, Σαββίδη και ΠΑΕ με απαξιωτικό τρόπο και πρόθεση όπως θα έκανε ο κάθε αλλόθρησκος που Τσετσένο ανεβάζει και Ρώσο κατεβάζει τον Ιβάν. Και δεν συμβαίνει μόνο εδώ και με αφορμή τις εξελίξεις με τον ΑΣ, συμβαίνει εδώ και καιρό με τις μεταγραφές όπου οι αναφορές στις αφραγκιες, τα ρούβλια, του ανατολικού μπλοκ στυλ διοίκησης της ΠΑΕ ήταν καθημερινά. Επειδή όμως σας έχουμε μάθει, πείτε τι ακριβώς θέλετε και που αποσκοπείτε, μην το ρίχνετε στις ίσες αποστάσεις, το καλό του ΠΑΟΚ, τις εγγυήσεις που ζητάτε για τόσο μεγάλο έργο και άλλα τέτοια γραφικά. Η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν είναι βόδια σαν τους ορκισμένους ψηφοφόρους των κομμάτων ξέρετε.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 11):
Jean Valjean, Apil44, theo-drama, sic-4, abc_o_ karpouzas, Azrael, GEOL, leomatos88, Ιάσονας, Λεμεσος4 and one more user
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Apil44 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 08:19
Montrealiotis έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 22:19 Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με χάλασε με τον Ισαιαδη. Θυμάται κανείς κάτι σχετικό;
Φίλε Montrealiotis, σπάω και γω το κεφάλι μου ρε συ, πως λεγόταν ένας που πουλούσε αλεύρια και τέτοια σε ένα μαγαζί κάτω από την Αλυσίδα στη Παπαναστασίου;;;
Ένας που μάλωνε καθημερινά με όλο τον κόσμο και το μόνο που άκουγες αν περνούσες από το μαγαζί του ήταν να βρίζει όλη μέρα τα Θεία...
Αυτός ρε που όποιο πιτσιρίκι έβλεπε να είναι λίγο ψηλό του ζητούσε με το ζόρι τα στοιχεία του για να του βγάλει δελτίο στο μπάσκετ μιας ομάδας εκεί, ακόμα και αν το πιτσιρίκι έπαιζε ήδη στο μίνι του ΠΑΟΚ, πως λεγότανε ρε, Φλόγα Αναγέννησης, Φλόγα Αναμπουμπούλας, ήταν και πρόεδρος εκεί νομίζω...

ΥΓ. Τα σκατά βγαίνουν στην επιφάνεια, οκ, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από αυτό και από το να μας το παίζουν και ΠΑΟΚάρχες, άντε γιατί μικρή πόλη είμαστε, γνωρίζουμε το παρελθόν πολλών και δεν έχουμε και τόσο κοντή μνήμη....
μιλαμε για εποχες πολυ μπερδεμενες, Λαγογνιαννης Μασκοφορος και ποσοι ακομα βγηκανε σεντρα οτι τα παιρνουνε απ τον εναν και απ τον αλλον , ζωντανα κομματια της ιστοριας μας. βεβαια η πορεια του καθενος εχει αποδειξει πολλα, και ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ησαιαδης με τον χρυσο δικεφαλο δεν καταφερε απολυτως τιποτα

Ο ΠΑΟΚ σωθηκε γιατι ο ενας και μοναδικος παραγοντας του ΠΑΟΚ πριν τον Σαββιδη που αξιζει σεβασμο και ειναι εν ζωη, ο κ Νικος ο Βεζυρτζης, μαζεψε τους συνδεσμου μια καλη Δευτερα μετα απο ενα παιχνιδι με την Κερκυρα στο γραφειο του, τους εδειξε τα οικονομικα στοιχεια, και πνιγμενος στον καπνο και με τα μουτρα στο πατωμα παρακαλεσε τους συνδεσμους να αναλαβουν δραση γιατι οπως ειπε ειχαμε τοτε "6 μηνες ζωη". Η τοτε φρουρα αφου ειχε καθαρισει απο μασκφορους , λαγογιαννηδες και λοιπα κακοποια στοιχεια πιεσε αφορητα τον Ζαγορακη να σταματησει το ποδοσφαιρο και να αναλαβει. Μεσολαβησαν σκηνικα απειρου καλους στην πολη της Θεσσαλονικης με κυνηγητα σε γραφεια και σε δικηγορους για να παραδωσει την σκυταλη το γουμενοπαγωνεικο στον Ζαγορ. Το γουμενοπαγωνεικο που ο κ Κατσαρης επινε στην υγεια του και σχεδιαζε γηπεδα με 20,000 τμ εμπορικους χωρους...γιατι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω η πολη ειναι μικρη και η μνημη μας μεγαλη. Αυτα ολα ειναι γνωστα και δεν εποδεχονται αμφισβητηση.

τα γραφω ολα αυτα και μου σηκωνεται η τριχα, στο δικο μου μυαλο οπως μου μπηκε ο ΠΑΟΚ στο μυαλο απο το σπιτι μου δεν υπηρχε και δεν υπαρχει μεγαλυτερος συλλογος στον πλανητη γη και δεν χωρουσε τοτε το κεφαλι μου οτι βαδιζει προς την καταστροφη!! επειδη οι περισσοτεροι απο εμας ετσι τον σκεφτομαστε τον ΠΑΟΚ, ολα αυτα τα προσωπα λοιπον εχουν συνδεσει την πορεια τους με ολα αυτα τα χρονια και την απολυτη αποτυχια σε ολα τα επιπεδα. απο την αλλη, ο Ιβαν εχει συνδεσει την πορεια του με τα πιο αγρια ονειρα μας

για να μην ξεχνιομαστε

ο αλκιτσος και οι 68 που τον ψηφισαν, δεν προκειται ΠΟΤΕ να αποφασισουν για τις τυχες του μεγαλυτερου περιουσιακου στοιχειου του συλλογου ουσιαστικα.

Over my dead body που λενε και στο Λονδινο.

Απο την αλλη μετα τα προχθεσινα μεσα μου ειμαι ησυχος. Ξερω ποιος ειναι ο ΙΒαν, το εχει αποδειξει, ειδα ποιος ειναι και ο ανταγωνισμος. Αυτα τα χαπατα τα εχει για πρωινο. Εγω προβλεπω οτι σε ενα χρονο απο σημερα κανεις τους δεν θα ειναι εκει μεσα και οτι στον ΑΣ θα εχουμε καμια 20,000 μελη. Δεν υπαρχει αλλη λυση, δεν υπαρχει αλλος δρομος. Θα φυγουν η θα τους φυγει. Εδω ξηλωσε ολοκληρη ΕΠΟ, στον ψεκασμενο θα κολλησει?

Ο κοσμος πλεον απαιτει το καταστατικο του συλλογου να γινει δημοσιο και να ξεκινησουν οι εγγραφες

Οποιος νομιζει οτι 200 νοματαιοι θα αποφασισουν για το γηπεδο, μαλλον θα πρεπει να διαβασει μαθηματα ΠΑΟΚτσηδικης οπαδικης ιστοριας....

Μια και δυο και τεσσερις φορες.
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 12):
Apil44, Casual, theo-drama, trouman, ASTNORD2, Jean Valjean, feria, page4paok, leomatos88, ttarkin and 2 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”