Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αυτοί οι πολύ κοντοί σαν τον Μαροκινό ή που θα σου βγουν Ιμπαγάσα ή Νταντάς. Εγώ δε θα επερνα αργούς, κοντούς αδύναμους γενικά το physical και το ύψος πλέον είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία.
- pisakaipoupoula
Ο Λοκόνγκα πέρσι στην Σεβίλλη ήταν μια μετριότητα,.στο όλο χαλί της Σεβίλλης φυσικά, δεν είδα κάτι αμάν..αλλά δεν είναι ότι αυτός έβγαλε μάτια και χάθηκε στην μετριότητα, και αυτός μέτριος είναι.
Ο κοντοπίθαρος απ' την άλλη είναι πολύ μπαλάτος και γρήγορος ,αν δεν έπεφτε η Σαιντ Ετιέν δε νομίζω να μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε , επίσης σ' αυτόν σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας τον τσεκάρουν δύο τρεις απ' την πρώτη κατηγορία μεταξύ αυτών και η Λυόν
Ο κοντοπίθαρος απ' την άλλη είναι πολύ μπαλάτος και γρήγορος ,αν δεν έπεφτε η Σαιντ Ετιέν δε νομίζω να μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε , επίσης σ' αυτόν σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας τον τσεκάρουν δύο τρεις απ' την πρώτη κατηγορία μεταξύ αυτών και η Λυόν
- Kabamaru11
prist64 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58τα λεφτα δεν τα βαζω εγω,αλλά αν τα εβαζα και ισχυει η προταση για Καμαράthanasakiss4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33 Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν εναλλακτική του Ζαφείρη
θα επαιρνα τον Ζαφειρη,τον Μαροκάνο και τον Λοκονγκα
και θα εδινα τον Καμαρά
οχι τιποτε αλλο,να βγει και ο χρησμος για το αδειο δωματιο
πολλοι ειπανε για Ντελια
αλλά δωματιο=κάμαρα,κάμαρα=Καμαρά
Πως το βολεψες ετσι;Ουτε η Πυθια τετοια κολπα

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Dimitris_L4
Και έναν ψυχολόγο στον Ραζβανprist64 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58τα λεφτα δεν τα βαζω εγω,αλλά αν τα εβαζα και ισχυει η προταση για Καμαράthanasakiss4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33 Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν εναλλακτική του Ζαφείρη
και θα εδινα τον Καμαρά
πολλοι ειπανε για Ντελια
-
Δεν τον χρειαζεται, ο ιδιος ειναι ψυχολογος αρα θα κανει συνεδρια στον εαυτό τουnunies4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:16Και έναν ψυχολόγο στον Ραζβανprist64 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58τα λεφτα δεν τα βαζω εγω,αλλά αν τα εβαζα και ισχυει η προταση για Καμαράthanasakiss4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33 Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν εναλλακτική του Ζαφείρη
και θα εδινα τον Καμαρά
πολλοι ειπανε για Ντελια
- ΑποστόληςΑ
Καλό είναι να εναλλάσσονται.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.icue έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:56 Ελπιζω ο Τζολης να του εχει ετοιμασει ηδη τις βαλιτσες και να εχει προσφερθεί να τον παει αεροδρομιο.
Ευκαιρία να τον πάρουμε.
Δανεικό φυσικά...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- PaokFiesta
Αυτόν που φέρεται να παίρνει η Σλάβια, έχει παίξει εναντίον μας και σκόραρε κιόλας πληρεί το προφίλ παίκτη της λίστας μας. Σίγουρα εμείς τους τον προτείναμε
- Σουριναμέζος
Αν ισχύει ότι η Σλάβια στοχεύει στον Βέτλεσεν για αντί-Ζαφ μάλλον θετικό ότι αυτή την στιγμή (ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο) η Μπριζ μένει εκτός ΤΣΛ
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- epitropos
Δε νομιζω να γκρινιαξει ιδιαιτερα ο Ρασβαν αν του φερνεις καλυτερους παικτες. Αν ομως του πουλησεις τον καλο παικτη και του φερεις κανεναν μπακαγιοκο στη θεση του εκει εχει θεματακια.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- nkoss, margas, sakis_the_fraud
Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
Και αλλο; Πτηση αλλαξε ο Μειτε στο 90'.tolis14 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35 Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
- These users thanked the author icue for the post (total 10):
- PaokFiesta, thios4, margas, Dimpatra, tsario73, giaxxo, sakis_the_fraud, paok apo epilogi, theo G4, lkosmid