Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν εναλλακτική του Ζαφείρη
- These users thanked the author thanasakiss4 for the post (total 2):
- margas, Dimpatra
- loukas karadimos
Ο γνωστός και ως κώδικας των ΑΡΔ Βιντσιicue έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33 Τοσα χρονια δεν εχετε μαθει τα κωδικοποιημενα μηνύματα;
Δυσκολη περιπτωση = Εχει καει εδω και καμια εβδομαδα.
Ειναι στην λιστα = Παιζει να μην ξερουμε καν το ονομα του.
Η ομαδα το παλευει = Τα εχουμε βρει ή με τον παικτη ή με τον ομαδα οχι και με τους δυο.
Συγκρατημενη αισιοδοξια = Τα εχουμε βρει στα λογια.
Αισιοδοξια = Μονο οι υπογραφες μενουν.
Στηριζουμε τον προπονητη = Μετραει μερες.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 8):
- icue, Montrealiotis, Dimitris_L4, Dimitrisou, PaokFiesta, sakis_the_fraud, magdy, st4this
-
Το δεν υπάρχει συμφωνία αλλά είμαστε σε καλό δρόμο πως μεταφράζεται????
μπίσε, εμένα γιατί ο λοκόνγκα μου φέρνει περισσότερο σε μαντί, παρά σε μειτέ?
τεχνική μέτρια, ανοιχτά κοντρόλ, ευέλικτος και πάει εύκολα από περιοχή σε περιοχή
Ακούγεται οτι η Σλαβια βρήκε παίκτη και ειναι ένας της κλαμπ Μπριζ. Αντε να δούμε.
-
-
εκει το κουμαντο το κανει ο Νικολας
- These users thanked the author prist64 for the post (total 4):
- Statistikologos, Maedhros4, margas, theo G4
Αν κλείσει ο Χρησταρας έτσι όπως είναι η ομάδα με ενα καλό κεντρικό αμυντικό είμαστε πάρα πολύ καλά.
Αν αυτός ο κεντρικός αμυντικός είναι επιπέδου μαυροπανου,πάρουμε και ένα ακόμα χαφ και καλύτερο από τον Τσαλοφ πχ λιβαι έχουμε το πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας μας τολμώ να πω
Μας παίρνει να φύγει από τους θεωρητικά βασικούς εννοώ τους 14-15 παίχτες ενεργούς στο ροτεισον ο ντεσποντοφ ο Τσαλοφ και ο Οζντοεφ
Ο Μάντυ μόνο αν αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι του επιπέδου του ….
Αν αυτός ο κεντρικός αμυντικός είναι επιπέδου μαυροπανου,πάρουμε και ένα ακόμα χαφ και καλύτερο από τον Τσαλοφ πχ λιβαι έχουμε το πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας μας τολμώ να πω
Μας παίρνει να φύγει από τους θεωρητικά βασικούς εννοώ τους 14-15 παίχτες ενεργούς στο ροτεισον ο ντεσποντοφ ο Τσαλοφ και ο Οζντοεφ
Ο Μάντυ μόνο αν αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι του επιπέδου του ….
Αυτο εντάσσεται στην αισιοδοξια.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:38 Το δεν υπάρχει συμφωνία αλλά είμαστε σε καλό δρόμο πως μεταφράζεται????
- Σουριναμέζος
Είναι καλός πασέρ και έχει και μακρινή μπαλιά, κόπια του Μεϊτέ δεν τον λες αλλά θεωρώ μπορεί να αποδώσει σε πιο deep lying ρόλο. Ο Μαροκινός σίγουρα δεν μπορεί να κάνει τον αντί-Μεϊτέ.danirifle έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:41μπίσε, εμένα γιατί ο λοκόνγκα μου φέρνει περισσότερο σε μαντί, παρά σε μειτέ?
τεχνική μέτρια, ανοιχτά κοντρόλ, ευέλικτος και πάει εύκολα από περιοχή σε περιοχή
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- thanasakiss4, margas
- Statistikologos
τα λεφτα δεν τα βαζω εγω,αλλά αν τα εβαζα και ισχυει η προταση για Καμαράthanasakiss4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33 Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν εναλλακτική του Ζαφείρη
θα επαιρνα τον Ζαφειρη,τον Μαροκάνο και τον Λοκονγκα
και θα εδινα τον Καμαρά
οχι τιποτε αλλο,να βγει και ο χρησμος για το αδειο δωματιο
πολλοι ειπανε για Ντελια
αλλά δωματιο=κάμαρα,κάμαρα=Καμαρά
- These users thanked the author prist64 for the post (total 20):
- thanasakiss4, DamoN, paoki19, Dillinger, leftosss4, margas, Darklord5467, Kabamaru11, Logistis, ΑποστόληςΑ and 10 more users