Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει αγώνα την Πέμπτη. Καλά τα μεταγραφικά και όλοι ανυπομονούμε να κλείσει αυτή η τεράστια μεταγραφή, αλλά κρίνεται μια πρόκριση σε δυό μέρες. Επισης με το να αναπαράγουμε μια ότι έκλεισε, μια ότι δεν έκλεισε, μια ότι έχει δρόμο ακόμα, μόνο κακό κάνουμε και τζάμπα χαλιόμαστε. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις πιστεύω δε θα αργήσουν εδώ που φτάσαμε.
Ρε μαγκες. Ο ΠΑΟΚ τα εσκασε, ο παικτης πιεζει θελει να φυγει, Η σλαβια εχει βγει στην αγορα για χαφ. Ε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;
Χρονο θελουν να κλεισουν τον επομενο και να το περασουν χαλαρα. Και εγω πιστευω οτι εκλεισε ο παικτης 99,9%.
Χρονο θελουν να κλεισουν τον επομενο και να το περασουν χαλαρα. Και εγω πιστευω οτι εκλεισε ο παικτης 99,9%.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Azrael, pisakaipoupoula, theo G4
Πάντως εγώ το ότι ο πρόεδρος τους μαλώνει με δημοσιογράφους στα social media μόνο ως θετικό το βλέπω.
Τσέχος Μπεκιάρι μοιάζει ο τυπάς. Συνήθως κάτι τέτοιοι αν τους τα σκάσεις στο ποσό που θέλουν μια χαρά τραγουδάνε στο ρυθμό σου και εμείς από ότι φαίνεται θέλουμε να τα σκάσουμε.
Τσέχος Μπεκιάρι μοιάζει ο τυπάς. Συνήθως κάτι τέτοιοι αν τους τα σκάσεις στο ποσό που θέλουν μια χαρά τραγουδάνε στο ρυθμό σου και εμείς από ότι φαίνεται θέλουμε να τα σκάσουμε.
st4this έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:29Κακος δεν ειναι αλλα μεσαιο του ονομα ηταν ο τραυματισμενος. Σκεψου μονο στην Ευρωπη να παμε με Γιακουμακη-Λιβαι-μυθου και να τραυματιστει ο 2ος. Μενεις ουσιαστικα μονο με Γιακουμακη γιατι δεν μπορεις να βασιστεις ακομα με τον μικρο
ειχε γεματες χρονιες στη χάρτινη μέχρι το 2023. Τη σεζον 2023--24 που είχε τραυματισμό επαιξε 20 αγωνες στο πρωτάθλημα κι όμως εβαλε 13 γκολ.. Περσι πριν φυγει ειχε παιξει σε 16 ματς μέχρι την 20η αγων. που έφυγε. Και ο τσαλοφ αν παιξει 35 ματς θα βαλει 1 γκολ το πολυ οποτε γκαρσία με χίλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Τρί 12 Αύγ 2025, 14:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hasio_john
ΤΙ είναι αυτά που ζούμε ρε πούστη μου ...., εκεί που χαιρόμαστε και ανεβαίνουμε στα ουράνια, τσουπ και πάμε στον πάτο στα σκατά!
Μια φορά να χαρούμε στις μεταγραφές γαμώ την π@#υτάνα μου. Στο τέλος θα μείνουμε με τον Μελά!
Μια φορά να χαρούμε στις μεταγραφές γαμώ την π@#υτάνα μου. Στο τέλος θα μείνουμε με τον Μελά!
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- Dimitris_L4
Κατά τη γνώμη μου δεν ζούμε τπτ, η υπόθεση είναι στον ίδιο βαθμό κλεισίματος που ήταν από όταν κυκλοφόρησε. Για να υπάρξει κάποια πρόοδος το μόνο που μπορεί να γίνει είναι διαρροή κλεισίματος από την παε. Τα χθεσινά ήταν φούμαρα.
-
Keep calm αδερφέ ο παίκτη είναι κλεισμένος περιμένουμε να βρουν τον αντικαταστάτη οι Τσέχοιhasio_john έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 14:15 ΤΙ είναι αυτά που ζούμε ρε πούστη μου ...., εκεί που χαιρόμαστε και ανεβαίνουμε στα ουράνια, τσουπ και πάμε στον πάτο στα σκατά!
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- hasio_john
Παιζει στο Τουητερ απο εχθες, για 7 χαρτια ακουσα αλλα ονομα δεν ειπανε, ελπιζω να μην ισχυει.
Για Λατσιο ακουγεται
Για Λατσιο ακουγεται
Λοιπόν σίγουρα δεν έχουν πέσει υπογραφές ούτε έχουν κλείσει τα εισητηρια.
Η μεταγραφή είναι κοντά.
Ακόμα και ο Καρυπιδης τον έχει κάνει follow σήμερα στο insta.
Μπορεί κάποιος να γελάσει αλλά ακόμα και αυτό δείχνει πολλά.
Η μεταγραφή είναι κοντά.
-
Δείχνει πόσο έχει συμετοχή ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ σε μια τέτοια μεταγραφή....leftosss4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 14:33 Λοιπόν σίγουρα δεν έχουν πέσει υπογραφές ούτε έχουν κλείσει τα εισητηρια.
Η μεταγραφή είναι κοντά.