Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν ο Μαξιμοβιτς πιανει στην αγορα 5εκ,τοτε ο Καμαρα μπορει να πωληθει πιο πολλα συμφωνα με τις περσινες αποδοσεις,την ηλικια κ το βιογραφικο τους.
Μιλαμε για τρομερο κερδος για εναν παικτη που πηρες ελευθερο,του εδωσες μια καποια υπεραξια,να τον πουλησεις πανω απο 6-7εκ κ ενω προσφερε σε νουμερα,παικτικα οπως ειπαν κ αλλα παιδια,εχει κενα.
Ολα αυτα φυσικα αν στην θεση του ερθει ενας παικτης οπως ο ASL η Κρααλ (προτιμω τον 2ο).
Μιλαμε για τρομερο κερδος για εναν παικτη που πηρες ελευθερο,του εδωσες μια καποια υπεραξια,να τον πουλησεις πανω απο 6-7εκ κ ενω προσφερε σε νουμερα,παικτικα οπως ειπαν κ αλλα παιδια,εχει κενα.
Ολα αυτα φυσικα αν στην θεση του ερθει ενας παικτης οπως ο ASL η Κρααλ (προτιμω τον 2ο).
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Jim_Chatz
-
τηε επομενη μεταγραφη θα την κανει ο ερασιτεχνης , 5 εκατομμυρια ετσι για να αποκαταστησει τις σχεσες με την ΠΑΕ και σαν ενδειξη καλης θελησης για την επικειμενη συνεργασια της κατασκευης του γηπεδου. συνοψιζοντας : παμε ΠΩΛΗΣΗ ΜΑΝΤΙ??? ΠΩΛΗΣΗ ΤΣΑΛΟΦ??? ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΠΟΥ 8 ΜΥΡΙΑ? ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ , ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?
Μια τραμπα baba - γιαννούλη θα ήταν ονειρο. ρε τον καημενο τον λου τι θα τραβηξει αυγουστιατικα...
- These users thanked the author pavlos06 for the post (total 4):
- nkoss, thios4, pisakaipoupoula, margas
- Σουριναμέζος
Ότι πρόβλημα υπήρξε πέρσι στο κέντρο προέκυψε από το γεγονός ότι βάσει του σχεδιασμού του προπονητή ο Μαντί ήρθε για παρτενέρ του Μεϊτέ και κατέληξε να χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά σαν αντί-Μεϊτέ.George Best4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:30Εγώ σε τέτοιο σενάριο δε θα απογοητεύομουν.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:20 Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
Με την περσινή χρονιά (που ξεγελάει) μπορεί να πιάσει καλά λεφτά.Αν πάρεις 8-10 για Καμαρά και πάρεις άλλον έναν χαφ που τακτικά να ξέρει την θέση και να έχει πιο άμεσο παιχνίδι είσαι πολύ καλύτερα.
Ο Καμαρά έβαλε 10 γκολ πέρυσι αλλά ήταν και ένας από τους λόγους που δεν υπήρχε η γρήγορη ανάπτυξη με αντεπιθέσεις προπερσι. Θέλει 18 κοντρόλ για να δώσει την μπάλα, κρατάει πολύ την μπάλα, ο Ντελιας γυρίζει σαν 6αρι να πάρει την μπάλα πολλές φορές.
Με Βολφσμπεργκερ φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου.φαινοταν στα χαφ σε θέση άμυνας μόνο ο Μεϊτε που έτρεχε να τους κόψει. Ο Καμαρά ήταν χαμένος κάπου μπροστά.
Μπορεί να θέλει χρόνο σαν δίδυμο, αλλά νιώθω ότι ο παίχτης αυτός είναι ατεχνος και κακός τακτικά.θες κάτι καλύτερο με άλλα στοιχεία αν θες να παίξεις στο ποδόσφαιρο που βλέπαμε προπερσι κατά περιόδους (και είναι και ταμάμ αν είσαι αουτσάιντερ)
Τώρα ότι το συνδυαστικό δεν είναι το δυνατό του σημείο και ότι δεν ελέγχει το ρυθμό είναι γνωστά, και ήταν γνωστά πριν αποκτηθεί. Άλλα είναι τα χαρακτηριστικά που προσθέτει στην ομάδα.
Με την προϋπόθεση έλευσης Ζαφείρη και ενός ακόμα ποιοτικού στα χαφ, τον Καμαρά θα τον έδινα με κλειστά μάτια.
Περσινός MVP, ok. Πολλά τα γκολ, πολλοί οι βαθμοί που έδωσε αλλά τόσο στο build up όσο και σε ρόλο κόφτη ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα.
Δε θυμάμαι πολλά ματς που να ήταν κυρίαρχος στο κέντρο.
Υ.Γ. Σιγά μην έρθει ο Ζαφείρης (για το γούρι)
Περσινός MVP, ok. Πολλά τα γκολ, πολλοί οι βαθμοί που έδωσε αλλά τόσο στο build up όσο και σε ρόλο κόφτη ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα.
Δε θυμάμαι πολλά ματς που να ήταν κυρίαρχος στο κέντρο.
Υ.Γ. Σιγά μην έρθει ο Ζαφείρης (για το γούρι)
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- smoothcriminal1926
Ο Ραγκάτσης πάντως στη χθεσινή εκπομπή του, πέρα από τη μεταγραφή του Ζαφείρη, είπε και για πώληση Τσάλοφ στη Ζενίτ και πώληση Καμαρά πιθανότατα σε Λάτσιο.
- Σουριναμέζος
Καλή η ελληνοποίηση του ρόστερ αλλά με μέτροpavlos06 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:42 Μια τραμπα baba - γιαννούλη θα ήταν ονειρο. ρε τον καημενο τον λου τι θα τραβηξει αυγουστιατικα...
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μπορει καποιος καλος αδελφος να με ενημερωσει που βρισκομαστε με τα μεταγραφικα διοτι ειμαι διακοπες και αν κατσω αλλα 10λ στο παοκμανια η δικια μ θα με στειλει;
Εχω μεινει στο οτι ειμαστε πολυ κοντα σε ζαφειρη και εκλεισε ο γιακουμακης
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- margas, ToMousiTouCrespo, lkosmid
Το δίδυμο Μειτε-Καμαρα μονο στα χαρτια λειτουργει. Και εγω το ειχα στο μυαλο μου σαν κατι πολυ δυνατο, μεχρι που το ειδα στο γηπεδο περυσι. Ο Μειτε διπλα του θελει ή εναν πολυ καλο χειριστη της μπαλας ή ενα σκυλι του πολεμου. Ο Καμαρα δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- pisakaipoupoula, Montrealiotis
-
Μπορεί να χάσουμε πολύ απο το σκοραρισμα. Η αλήθεια είναι οτι μαλλον σαν χαφ σε τριαδα είναι, αλλα μπορει να χρισημοποιειτε αυτο καποιες τελευταιεσ στιγμες σε αγωνες.WeWillRockYou έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37 Καλά αν πάμε σε πώληση Μαντί, τον οποίο πήραμε ελεύθερο πέρσι και αντικατάσταση του με Ζαφείρη θα έχουμε κάνει πολύ ορθολογική κίνηση,με δεδομένο ότι ο Καμάρα δεν ταίριαξε όσο πιστεύαμε. Βέβαια προσωπικά θα τον ήθελα ως 4ο χαφ σε σχέση με τον Οζντοέφ, αλλά στην οικονομία του ροστερ και των αλλαγών του δεν μου κακοφαίνεται.
Στα φορ, μου βγάζει πιο πολύ νόημα η κίνηση Μακαμπού αν μιλάμε για παίκτη που έχει ξανά παίξει Ελλάδα, παρά Λιβάι Γκαρσία που δώσανε τόσα χρήματα πριν 1 χρόνο για την αγορά του.
Βέβαια με έλευση Γιακουμάκη, θα έβλεπα με ενδιαφέρον μια κίνηση για τον 23χρονο Στούλιτς που ακούστηκε πριν λίγες μέρες.
Ολα τα λεφτά θα είναι η υπόθεση του μπακ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το όνομα του Μαυροπάνου που άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Ο παίκτης έχει ήδη μεγάλο συμβόλαιο και παίζει στην Αγγλία.
- These users thanked the author psychologos for the post:
- adam04
Αρκεί να μην βιαστείς να βγεις στην αγορά να τον σπρώξεις. Ας ζορισουμε και μεις λίγο τους επίδοξους αγοραστές μια φορά!Kabamaru11 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:39 Αν ο Μαξιμοβιτς πιανει στην αγορα 5εκ,τοτε ο Καμαρα μπορει να πωληθει πιο πολλα συμφωνα με τις περσινες αποδοσεις,την ηλικια κ το βιογραφικο τους.
Ο Γιακουμάκης το βράδυ θα είναι στη Θεσσαλονίκη, ο Ζαφείρης έκλεισε και ακούγεται πώληση Τσάλοφ και Καμαρά με ταυτόχρονη αντικατάσταση τους.alexgarcia6 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:45 Μπορει καποιος καλος αδελφος να με ενημερωσει που βρισκομαστε με τα μεταγραφικα διοτι ειμαι διακοπες και αν κατσω αλλα 10λ στο παοκμανια η δικια μ θα με στειλει;
- These users thanked the author blackzi for the post:
- alexgarcia6
Ε ναι...πέρυσι κάναμε αμάν να δούμε Μειτε- Καμάρα και,είδαμε μόνο Καμαρα....Τώρα θα τον δώσουμε να μείνουμε με τον Μειτε....στο χέρι...Με λιγα λόγια κάτω τα χέρια απο τον Καμαρα...Μου αρέσει που ουρλιάζουμε για ταχυ-δυναμικους παίκτες και εναν και καλό που έχουμε θα τον δώσουμε....Εξάλλου δεν θα είμαστε σε οοόολα τα ματς φαβορί....Θες και λίγο balance και ποικιλία στα χαφ σου....Μα τόσο εύκολα να τούς ξεπουλαμε όλους....
- These users thanked the author Iggy Pop for the post (total 2):
- psychologos, thios4
- pirate_salonica
Εμένα με τρομάζει αυτό το "με άμεση αντικατάσταση"... πότε το κάναμε για να το κάνουμε τώρα; 

Δεν ειπα να τον δωσουμε. Αλλα οτι δεν ταιριαζει με τον Μειτε. Με Ζαφειρη οταν ερθει με το καλο, αλλαγη του Μειτε θα ειναι ετσι και αλλιως.