Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
στο ΠΑΟΚ αεκ επεσε κροτιδα
- These users thanked the author st4this for the post:
- Panx Romana
Levi Garcia θέλεις;marsantos έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:41 Η ομάδα σε ενδεχόμενη έλευση Ζαφείρη και με τη δεδομένη έλευση Γιακουμακη χρειάζεται να πρόσθεσε ένα μπαλατο φορ.
Οι λόγοι είναι αρκετοί και με την πρώτη ευκαιρία θα εκφράσω την άποψη μου.
Τη συγκεκριμένη στιγμή απλά με έναν τίτλο θα πω, όχι Μακαμπου.
- loukas karadimos
o , μετα την χθεσινη του παρουσια στην παρωδια του ΑΣ, κυριος Δημητρης, ειναι οτι ηταν η Μαρια Σπυρακη για την ΝΔ του Καραμανλη. ανεπισημο γραφειο τυπου.icue έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:37 Ο Μιζερογλου παντως μονο τελειωμενο δεν το δινει. Οτι μενει λεει να βρουν αντικαταστατη και μετα να τα βρουμε με την Σλαβια. Τωρα επειδη ειναι εκ γενετης καταθλιπτικός του βγαινει αυθορμητα ή επειδη θελει να εχει παντα μια πισινη δεν ξερω.
πιστευω οτι τηρει την γραμμη της ΠΑΕ η οποια μπορει να ειναι
α) η αληθεια
β) εξυπηρετηση στην Σλαβια
γ) πισινη μεχρι να κλεισει
- black_star_ninja
Νομίζω ότι το φορ που θα έρθει στη θέση του τσαλοφ δε θα είναι δανεικός. Δε νομίζω να πορευτούμε με δύο δανεικά φορ. Επισης θα περίμενα η προσφορά να είναι πάνω από 3 αν ερθει από Ρωσία.
Για το τελευταιο ματς με την αεχ στα πλειοφ.gpap5 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:44 Άσχετο, αλλά άκουσα πως το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ θα γίνει με κλειστές τις θύρες, λόγω τιμωρίας.
Θυμίστε μου παρακαλώ τον λόγο της τιμωρίας.
- pisakaipoupoula
Δεν είναι και το πιο γερό σκαρί ο Levi αλλά με τις προπονήσεις του Αλμέιδα νοσοκομείο τους είχε καταντήσει, θυμάμαι τον Γκατσίνοβιτς την πρώτη χρονιά λες και ήταν ο Κεντέρης και απ' την δεύτερη χρονιά και μετά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του
Ας τα δώσουν τα λεφτά του Τσάλοφ για Κεντιρα μια χαρά. Μου θυμίζει τον Τέβες στο στυλ
-
Το ξαναζεσταμενο φαγητο απο ποκ δεν μας εχει πάει και πολυ καλα γενικά. Ίσως γιατι αυτοι που βλέπουμε σαν παιχταραδες οταν παίζουν εκεί, τελικα δεν ειναι και τόσο.
Θεωρητικα θα επρεπε να τον παίζουμε με τα χαρακτηριστικά λιβάι, φορ με δυναμη που φεύγει με τρίτη, εν δυνάμει και εξτρεμ γραμμης. Ενα πιθανό πρόβλημα ομως είναι ότι ο παίχτης εχοντας βαρυ ιστορικο και πλησιαζοντας τα 28, κάπου θα μεινει πίσω σε αυτο το πλεονέκτημα της ταχύτητας. Και μετα δεν μενουν και πολλα αλλα.
Θεωρητικα θα επρεπε να τον παίζουμε με τα χαρακτηριστικά λιβάι, φορ με δυναμη που φεύγει με τρίτη, εν δυνάμει και εξτρεμ γραμμης. Ενα πιθανό πρόβλημα ομως είναι ότι ο παίχτης εχοντας βαρυ ιστορικο και πλησιαζοντας τα 28, κάπου θα μεινει πίσω σε αυτο το πλεονέκτημα της ταχύτητας. Και μετα δεν μενουν και πολλα αλλα.
- These users thanked the author black death for the post:
- giaxxo
Αυτός δεν είναι ο Βιολάρης Μιχαήλ του priest?st4this έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:37Ποιος ειναι ο κυριος;PAOK is close to signing Benjamin Bouchouari for a fee close to 5 million Euros.

-
Είναι καλός παίκτης αυτός ο Benjamin Bouchouar; Πάντως με ύψος 1,65 εάν δεν είναι σφαίρα σε όλα τ' άλλα δεν δικαιολογείται το ενδιαφέρον και μάλιστα αγορά 5εκ
Δεν έχω κοιτάξει ακριβώς τι γίνεται με τους τραυματισμους του. Αν ειναι οκ, τοτε ναι.DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:46Levi Garcia θέλεις;marsantos έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:41 Η ομάδα σε ενδεχόμενη έλευση Ζαφείρη και με τη δεδομένη έλευση Γιακουμακη χρειάζεται να πρόσθεσε ένα μπαλατο φορ.
Αν και θα ήθελα ακόμα πιο μπαλατο και με αντίληψη του ποιοι κινούνται γυρω του . Αλλά οκ, Λιβαι ναι. Μακαμπου όχι.
Στο τρανσφερμαρκτ σε 1000 λεπτα δεν εχει βγαλει τραυματισμο παντως.marsantos έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 12:01Δεν έχω κοιτάξει ακριβώς τι γίνεται με τους τραυματισμους του. Αν ειναι οκ, τοτε ναι.DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:46Levi Garcia θέλεις;marsantos έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:41 Η ομάδα σε ενδεχόμενη έλευση Ζαφείρη και με τη δεδομένη έλευση Γιακουμακη χρειάζεται να πρόσθεσε ένα μπαλατο φορ.
Αν και θα ήθελα ακόμα πιο μπαλατο και με αντίληψη του ποιοι κινούνται γυρω του . Αλλά οκ, Λιβαι ναι. Μακαμπου όχι.
-
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε και από άλλους φίλους, αλλά η πρόθεση απόκτησης του Ζαφ ίσως να αποτέλεσε διαπραγματευτικό χαρτί και για να κατεβάσει το κασέ ο Γιακουμής. Δεδομένου ότι ο Ζαφ και ο Ντέλιας είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην Εθνική, η εξοικείωση του Γιακουμή μαζί τους του δίνει έξτρα πόντους για το Μουντιάλ.