Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παντως απο τοτε που πηγε ο Λιβαι Ρωσια εχει περιπου 1000 λεπτα τραυματισμο δεν εβγαλε. Η αποτοξινωση απο το γνωστο μπερμπον κανει καλο στους μυες μαλλον.
- pirate_salonica
Τζορμπατζόγλου: "Πρώτα πρέπει να βρουν αντικαταστάτη και μετά να συμφωνήσουν στο οικονομικό"
*με φωνή Κώστα Τσάκωνα* Ρε βλάκα *φαπ*, ρε ηλίθιε *φαπ* - πως ψάχνουν αντικαταστάτη για παίχτη που δεν ξέρουν αν θα πουλήσουν;
*με φωνή Κώστα Τσάκωνα* Ρε βλάκα *φαπ*, ρε ηλίθιε *φαπ* - πως ψάχνουν αντικαταστάτη για παίχτη που δεν ξέρουν αν θα πουλήσουν;
- These users thanked the author pirate_salonica for the post (total 4):
- vasgias, Ριαν_Καπαγιαννιδης, margas, ABOLEYTOI
Ποιος ειναι ο κυριος;PAOK is close to signing Benjamin Bouchouari for a fee close to 5 million Euros.
Ο Μιζερογλου παντως μονο τελειωμενο δεν το δινει. Οτι μενει λεει να βρουν αντικαταστατη και μετα να τα βρουμε με την Σλαβια. Τωρα επειδη ειναι εκ γενετης καταθλιπτικός του βγαινει αυθορμητα ή επειδη θελει να εχει παντα μια πισινη δεν ξερω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτός ο παίχτης Ελλάδα. Θα είναι 5 φορές πιο βόμβα από Ζαφείρη. Μιλάμε για παίχτη ημιβασικό στην Πρέμιερ Λιγκ.tzo_1926 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:29 Εγώ μπαίνω κάθε 10 λεπτά, για να δω ότι είναι οριστικό. Δε θα ησυχάσω αν δε το δω.
Ο τσατσαρος το πρωί είπε ουσιαστικά με λογοπαίγνιο ότι το στόπερ είναι ο Μαυροπανος.
- smoothcriminal1926
Έχεις αρκετούς ακόλουθους αυτό το φρούτο. Είναι δυνατόν να ισχύει οτι είναι κοντά και να μην πήρε κανένας χαμπάρι τίποτα;st4this έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:37Ποιος ειναι ο κυριος;PAOK is close to signing Benjamin Bouchouari for a fee close to 5 million Euros.
Όχι. Στην Ρωσία δεν είχε κανένα απολύτως θέμα.
Τον έκαψαν στην χάρτινη πρόπερσι γιατί ήταν σημαντικός για την ομάδα και δεν του έδωσαν τον σωστό χρόνο για να αποθεραπευτεί.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Logistis, Kabamaru11, nunies4, Dimpatra
Γενικά παίζει πολύ το όνομα του Μαυροπανου, φίλος που μου δίνει πληροφορίες που κ που από μέσα μιλήσαμε το πρωί και είπε για ζαφ ότι είναι τελειωμένο….λεει ότι ετοιμάζουν και μαυροπανο δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπορεί να γίνει αυτό και με ποιον τρόπο…
Η ομάδα σε ενδεχόμενη έλευση Ζαφείρη και με τη δεδομένη έλευση Γιακουμακη χρειάζεται να πρόσθεσε ένα μπαλατο φορ.
Οι λόγοι είναι αρκετοί και με την πρώτη ευκαιρία θα εκφράσω την άποψη μου.
Τη συγκεκριμένη στιγμή απλά με έναν τίτλο θα πω, όχι Μακαμπου.
Οι λόγοι είναι αρκετοί και με την πρώτη ευκαιρία θα εκφράσω την άποψη μου.
Τη συγκεκριμένη στιγμή απλά με έναν τίτλο θα πω, όχι Μακαμπου.
- PAOKevolution
@nunies4 επειδή όντως δεν καταλαβαίνουμε, βοήθησέ μας βρε αδερφέ μου καλέ.
-
Ο τζομπαρτζογλου έπαιρνε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και.. Ο άνθρωπος είναι μίζερος όσο δεν πάει. Κοιτάξτε μόνο τα μούτρα του όταν οι άλλοι του λένε για συμφωνία με Ζαφείρη. Η μιζέρια η ίδια. Σε οδηγεί στην κατάθλιψη η στα ναρκωτικά.
Λίγο ηρεμα με το τι γράφουμε...
Sourmenetes
Λίγο ηρεμα με το τι γράφουμε...
Sourmenetes
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 5):
- smoothcriminal1926, st4this, thios4, Kirilos_Despotas, margas
Προφανώς και δεν το λέω με τον τρόπο που το παίρνεις, ήταν στον απόηχο των προηγούμενων post για τα χρήματα, σχώρα με αλλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.nunies4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:34Και ποιος σου λέει ότι θα χρειαστούν ρέστα για Λοκονγκα;Maklaz έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:51 Το ΜΟΝΟ αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι δεν πήγαμε πριν την ανανέωση του συμβολαίου του να το παλέψουμε με λιγότερα και με τα ρέστα τον Λοκόνγκα.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την ιστορικότητα και την σημειολογία της ημέρας
Η σημειολογία της μεταγραφής είναι περισσότερη από τα χρήματα την συγκεκριμένη στιγμή.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- paok apo epilogi
- pisakaipoupoula
Μακάρι αλλά τον θέλει διακαώς η Λυόν, δεν το κόβω πιθανό να προτιμήσει εμάςst4this έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:37Ποιος ειναι ο κυριος;PAOK is close to signing Benjamin Bouchouari for a fee close to 5 million Euros.
Άσχετο, αλλά άκουσα πως το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ θα γίνει με κλειστές τις θύρες, λόγω τιμωρίας.
Θυμίστε μου παρακαλώ τον λόγο της τιμωρίας.
Θυμίστε μου παρακαλώ τον λόγο της τιμωρίας.
- Σουριναμέζος
Ψιλομύθος είναι αυτό
Ο Λιβάι τραυματισμούς είχε μόνο την σεζόν 2023-24 λόγω κακής διαχείρισης και βιασύνης να τον επαναφέρουν από πλευράς χάρτινης.
Την σεζόν 21-22 δεν έχασε ούτε ένα ματς, την επόμενη (όταν πήραν το double) έχασε 2 ματς. Μετά είναι η προβληματική σεζόν 23-24 που έχασε 21 αγώνες. Πέρσι έχασε 5 αγώνες (όλους στην χάρτινη, δεν είχε τραυματισμό στην Ρωσία)