Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το ξεδιάντροπο ψέμα της υπόθεσης είναι ότι ενώ σε σχετικές ερωτήσεις το πάνελ απάντησε ότι μεταξύ ΑΣ και Τέλη δεν έχει υπογραφεί μνημόνιο αλλά μόνο ένα απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν, παρόλα αυτά δεν μπορούν να το κοινοποιήσουν γιατί δεσμεύονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας. Δηλαδή γιατί είναι τόσο απαραίτητη αυτή η ρήτρα για ένα τόσο απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν; μάλλον μας περνάνε για μοσχάρια οι τύποι
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 8):
- astral, eorptol1, Kabamaru11, Psaras, paok apo epilogi, lkosmid, Ιάσονας, Montrealiotis
γιατι να υπαρχει προηγουμενο παραδειγμα στην Ελλαδα?
υπηρχε προηγουμενο παραδειγμα διπλης αναπλασης?
αν σκεφτονταν οι βαζελοι οτι δεν υπηρχε ξανα παραδειγμα δεν θα προχωρουσαν ποτε.
εμεις εχουμε το προβλημα και πρεπει να το λυσουμε.
αν ο Ιβαν μπορει καλως να προχωρησει αλλιως πρεπει να βρεθει λυση.
υπηρχε προηγουμενο παραδειγμα διπλης αναπλασης?
αν σκεφτονταν οι βαζελοι οτι δεν υπηρχε ξανα παραδειγμα δεν θα προχωρουσαν ποτε.
εμεις εχουμε το προβλημα και πρεπει να το λυσουμε.
αν ο Ιβαν μπορει καλως να προχωρησει αλλιως πρεπει να βρεθει λυση.
Συμφωνώ σε όλα.Odi έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42 Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές και πιστεύω οτι παρουσιάστηκε απλά για να δεσμευτεί ο ΑΣ με την πλευρά Ιβάν με τρόπο άγαρμπο και πιεστικό.
Η απογοήτευση μου είναι μεγαλύτερη με την ΠΑΕ, διότι από εκεί περίμενα σοβαρότητα.
Στο δια ταύτα, επειδή κάνουν ασόβαρες κινήσεις και οι δύο (με την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ να μετράει τα λεφτά που έχει ο Ιβάν στον ΑΣ λες και του έκανε χάρη και τον ΑΣ να καταφέρεται σε ΠΑΟΚόμετρα) θα ήθελα να πέσουν οι τόνοι και να συμφωνήσουν.
Αλλιώς ας μείνει η Τούμπα εκεί που είναι, ας χαθούν και τα στρέμματα του υπουργείου άμυνας, ας σκίσουν και τις μελέτες και να σταματήσει αυτός ο διχασμός.
Κατώτεροι των περιστάσεων και οι δυο πλευρές.
Οσο συνεχίζουν αυτό το επικοινωνιακό πανηγυρακι του κώλου,τόσο χάνουν την αξιοπιστία τους.Δεν τρώμε ούτε από ελικόπτερα και σπαθιά, ούτε από γεννητουρια με θέα συντριβάνια,ούτε από έν κρυπτω Σαλονικιους.
Βρεθείτε και οι δυο πλευρές σε ένα τραπέζι και συνταξτε με την βοήθεια των νομικών σας,ένα μνημόνιο συνεργασίας που
να έχει ξεκάθαρο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με ξεκάθαρες οικονομικές εγγυήσεις και ξεκάθαρες νομικές ρήτρες.Ειναι τόσο απλό για όποιον έχει πραγματική θέληση και δεν αποσκοπεί σε ιδιωτικό όφελος.
Μέχρι τότε:ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΣΟΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Καλά κάνεις πως δεν καταλαβαινεις, δεν θέλουν να το κάνει ο Ιβάν ακόμη και με στάση του σώματος το καταλαβαινεις αλλά και με όλη την απαξίωση που βγάλανε για Ιβάν
Δηλαδή εσένα ρε φίλε από όλα αυτά τα χρόνια που είναι ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ το ελικόπτερο και τα σπαθιά σου έχουν μείνει και τα αναφέρεις αλλά και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με αυτά τα ραμολιμέντα και τον Telis; δεν σου έχει αποδείξει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν που πήρε την ομάδα από την ανυπαρξία/ανυποληψία και την έφτασε εδώ που την έχει φτάσει; και κάθεσαι και λες ξέρω γω εμένα δεν με νοιάζει και δεν με ψήνει ο ένας και ο άλλος, εγώ γήπεδο θέλω; λίγη ντροπή ρε σειςbeyes4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:25Συμφωνώ σε όλα.Odi έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42 Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές και πιστεύω οτι παρουσιάστηκε απλά για να δεσμευτεί ο ΑΣ με την πλευρά Ιβάν με τρόπο άγαρμπο και πιεστικό.
Η απογοήτευση μου είναι μεγαλύτερη με την ΠΑΕ, διότι από εκεί περίμενα σοβαρότητα.
Στο δια ταύτα, επειδή κάνουν ασόβαρες κινήσεις και οι δύο (με την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ να μετράει τα λεφτά που έχει ο Ιβάν στον ΑΣ λες και του έκανε χάρη και τον ΑΣ να καταφέρεται σε ΠΑΟΚόμετρα) θα ήθελα να πέσουν οι τόνοι και να συμφωνήσουν.
Αλλιώς ας μείνει η Τούμπα εκεί που είναι, ας χαθούν και τα στρέμματα του υπουργείου άμυνας, ας σκίσουν και τις μελέτες και να σταματήσει αυτός ο διχασμός.
Οσο συνεχίζουν αυτό το επικοινωνιακό πανηγυρακι του κώλου,τόσο χάνουν την αξιοπιστία τους.Δεν τρώμε ούτε από ελικόπτερα και σπαθιά, ούτε από γεννητουρια με θέα συντριβάνια,ούτε από έν κρυπτω Σαλονικιους.
Βρεθείτε και οι δυο πλευρές σε ένα τραπέζι και συνταξτε με την βοήθεια των νομικών σας,ένα μνημόνιο συνεργασίας που
να έχει ξεκάθαρο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με ξεκάθαρες οικονομικές εγγυήσεις και ξεκάθαρες νομικές ρήτρες.Ειναι τόσο απλό για όποιον έχει πραγματική θέληση και δεν αποσκοπεί σε ιδιωτικό όφελος.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- Iznogoud4, Jean Valjean, Nassos, Apil44
Με το χέρι στη καρδιά άκουσες χθες τη συνέντευξη του ΑΣ, άκουσες τι είπαν για Μυστακίδη και θεωρεις ότι θέλουν διάλογο?beyes4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:25Συμφωνώ σε όλα.Odi έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42 Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το Καυτανζογλειο,το Ροστόφ,το Λονδίνο και όπου αλλού γουστάρει.ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΚΟΜΜΕΝΑ.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το Καυτανζογλειο,το Ροστόφ,το Λονδίνο και όπου αλλού γουστάρει.ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΚΟΜΜΕΝΑ.
Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό και ο Ιβαν θέλεις να είναι ψυχρός υπολογιστικός επιχειρηματίας που δεν νοιώθει από ΠΑΟΚ. Απλά business, σωστά;
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- vasgias, paok apo epilogi
Για πες μας και με το παλατάκι που «προλάβαμε» τον ανταγωνισμό τι μεγάλες στιγμές έχει ζήσει η ομάδα.dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:34 προεδρο εχει η παε.
γηπεδο χρειαζεται,
επισης ισως και να μην μπορεσει ποτε και ηδη εχουμε καθυστερησει 3 χρονια ενω ο ανταγωνισμος προχωραει με νεες εγκαταστασεις.
πιστευω Ιβαν θα το καταλαβει και θα γινει συμπραξη.
Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.
Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;
Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τρί 12 Αύγ 2025, 08:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
Καλημέρα φίλε, τα της παράδοσης δεν τα γνωρίζω.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:55loukas karadimos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:48 ...............................
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί κανείς να τον μπλοκάρει
Η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101
...................................
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
επίσης loukas φιλε μου ξερεςι και τι αλλο πιστευω μιας και απο αυτα που γραφεις ...βλεπω...οτι με καποιον τροπο εισαι κοντα στον ιβαν
και επειδη λογο της ...παλιας...δουλειας μου εχω ερθει σε επαφη με ανθρωπους της ... ιδιας..περιοχης-καταγωγης...
πιστευω οτι ο ιβαν με την απουσια του και σε συνδυασμο με την μακρια γενειαδα εχει δεσμευτει με καποια υποσχεση η καποιο ταμα...
τι?? θα γινει κατανοητο οταν τον ξαναδουμε οπως τον γνωρισαμε...
Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να σου πω είναι ότι, όταν τρέχεις μαγαζί —όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό— και ειδικά όταν το εύρος των επιχειρήσεών σου είναι όσο μεγάλο είναι του Ιβάν και έχεις στον λαιμό σου οικογένειες, πολιτικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις και ειδικά μια ποδοσφαιρική ομάδα, το παιχνίδι είναι πολύ πιο σύνθετο. Τον Ιβάν δεν μπορείς να τον κρίνεις για μία καλή ή μία κακή μεταγραφή· αν θες να τον κρίνεις δίκαια, θα τον κρίνεις στα πλαίσια στα οποία επιχειρεί και το πώς αντιλαμβάνεται κάθε χρονική συγκυρία για το επίπεδο ρίσκου που θα αναλάβει.
Αν τα πάρεις με τη σειρά, θα δεις ότι πούλησε τα τσιγάρα για να επικεντρωθεί στα media, τον τουρισμό και τα logistics. Ενώ είναι καβάλα στο άλογο, του κόβει ο Κούλης το τηλεοπτικό και παίρνει το πρώτο μήνυμα· στα καπάκια τον ρίχνει Β’ Εθνική, του σκάει κορωνοϊός, όπου ο ανταγωνισμός πλουτίζει από τη λίστα Πέτσα, οπότε για δύο χρόνια ταΐζει απ’ την τσέπη του Πόρτο Καρράς και Μακεδονία Παλάς και Open και ΠΑΟΚ. Τα λέω καλά; Βγαίνει απ’ τον κορωνοϊό και μπαίνει σε πόλεμο, άρα οτιδήποτε έχει να κάνει με στρατηγικές υποδομές τον αποκλείει λόγω εγγύτητας στο Κρεμλίνο — βλ. Βόλο, Αλεξανδρούπολη και τώρα στρατόπεδο Γκόνου. Οπότε όλος του ο στρατηγικός σχεδιασμός έχει δεχτεί πλήγματα που άλλους θα τους είχαν κυριολεκτικά τσακίσει και χρεοκοπήσει.
Μέσα σε όλα αυτά, πάλι, έχεις πάρει ένα πρωτάθλημα και έχεις πάει δύο φορές στους 8 της Ευρώπης. Πώς έγινε αυτό; Σκάκι. Γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι το πετράδι του. Τον ΠΑΟΚ δεν τον αφήνει από τα μάτια του, γιατί χωρίς τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα. Φαίνεται ότι και τα πράγματα στον πόλεμο αλλάζουν, και τα πράγματα εδώ αλλάζουν, με τον πρώην φίλο του Αλέξη να έχει πλέον ανοιχτή στήριξη από Τίγρη και Μαρινάκη για τη δημιουργία νέου φορέα, με φόντο τις επόμενες εκλογές.
Ο Ιβάν έχει διαλέξει ανθρώπους-κλειδιά για τις θέσεις που πρέπει, και δεν τους αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει. Και το ίδιο ισχύει και για πολλούς απ’ αυτούς προς τον Ιβάν. Μάθε και ρώτα ποια είναι η γραμματέας του στην Ελλάδα, πόσο χρονών είναι και τι γλώσσα μιλάει. Αυτά που σου λέω είναι όλα στο φως, υπάρχουν και άλλα, παρασκηνιακά.
Για να καταλήξω, με όσα ξέρουμε από τη δημόσια σφαίρα πληροφόρησης, είναι απλά συνταγή για καθυστερημένους αυτό που κάνει ο ΑΣ δύο μήνες τώρα, πέρα από το ηθικό του πράγματος, γιατί πολύ απλά θα του κλάσουν μια μάντρα @@ του Ιβάν και το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους είναι ο διχασμός.
Κανένα γήπεδο και κανέναν επενδυτή. Και το χειρότερο είναι ότι πλέον τα λένε και οι ίδιοι· ότι δηλαδή, με ένα τσάι στη βίλα στο Παλιούρι και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη με την υπόσχεση του παραδείσου, πρόδωσαν τον άνθρωπο που —μέσα σε όλα τα παραπάνω— τον ΠΑΟΚ τον κρατάει πιο νοικοκυρεμένο κι απ’ το ίδιο του το σπίτι.
Ρε δε γαμιέστε, λέω εγώ, από δω χάμου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟK
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τρί 12 Αύγ 2025, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 12):
- Taseos, Psaras, Vet_eranos, Iznogoud4, vasgias, paok apo epilogi, panta, theo-drama, leomatos88, trouman and 2 more users
Το λάθος του ιβαν είναι ότι ασχολήθηκε και έσπρωξε λεφτά σε ότι τμήμα του ζητούσαν. Δεν έβαλε μυαλό τόσα χρόνια με τόσα τρυπήματα. Οταν κάνεις μπίζνες πρέπει να κάνεις μπίζνες. Πόσα έπρεπε να πάρει ο ας στο λοκ ντάουν ; Πόσα έπρεπε να πάρει με κλειστά γήπεδα λόγω απόφασης κρατικής; Αυτά έπρεπε να δίνει. Και τα ποσοστά κανονικά. Αλλά πίστευε κακώς, ότι ο σύλλογος είναι προσφυγικός. Και οι πρόσφυγες φοράνε παντελόνια. Ελπίζω να αρχίσει να σκέφτεται τελείως μπίζνες όπως οπουδήποτε αλλιώς. Αν συμφέρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάει στα 179 στρέμματα στη θερμή να φτιάξει γήπεδο εκεί. Ας κρατήσει ο ας το γήπεδο ας το κάνει ότι θέλει για να βρει και τα έσοδα που προσδοκεί και είναι σεβαστό
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- eorptol1, paok apo epilogi, Apil44, Montrealiotis
Ζήσαμε Πανελούδη πρόεδρο. Ζήσαμε Δρόσο.riegel έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:52Για πες μας και με το παλατάκι που «προλάβαμε» τον ανταγωνισμό τι μεγάλες στιγμές έχει ζήσει η ομάδα.dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:34 προεδρο εχει η παε.
γηπεδο χρειαζεται,
επισης ισως και να μην μπορεσει ποτε και ηδη εχουμε καθυστερησει 3 χρονια ενω ο ανταγωνισμος προχωραει με νεες εγκαταστασεις.
ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, επισήμανε πως: «Είναι μία ευχάριστη μέρα για τον ΠΑΟΚ, γιατί, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, "ανοίγει" μία νέα "σελίδα" για την ομάδα μπάσκετ. Ο κ. Δρόσος ήταν πολύ "σκληρός" διαπραγματευτής και μας εξέπληξε ευχάριστα, γιατί ήθελε να μάθει το παραμικρό και θέλει να ξέρει τι παραλαμβάνει και που θέλει να φτάσει την ομάδα. Είναι άνθρωπος με όραμα, που έχουμε να δούμε χρόνια, από τότε που ο κόσμος έμενε έξω από το Παλέ Ντε Σπορ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, υπόσχομαι ότι ο Ερασιτέχνης θα είναι δίπλα του και ελπίζω ότι, αν και το Παλατάκι είναι, σχεδόν, διπλάσιο σε χωρητικότητα, θα δούμε ξανά να μένει απέξω κόσμος στα παιχνίδια της ομάδας».
https://www.sport-fm.gr/article/basket/greece/142215
@beyes4
Ναι αλλά ξέχασες να αναφέρεις ότι τελικά λειτούργησε με συναίσθημα απέναντι στην ψυχρή λογική και τον κράτησε. Αν ήταν όντως ψυχρός επιχειρηματίας θα τον πουλούσε και θα έγραφε στα π@πάρια του οποιαδήποτε αντίδραση.
Όσο για τη λευκή επιταγή που λες, δεν ζήτησε καμία τέτοια ο Σαββίδης. Ίσα ίσα είπε ότι όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις θα δοθούν πριν αρχίσει το έργο. Οι άλλοι το κάνουν από δύσκολο έως αδύνατον να συνεργαστούν και το ρίχνουν στις γεωπολιτικες αναλύσεις και προβλέψεις για το μέλλον
Ναι αλλά ξέχασες να αναφέρεις ότι τελικά λειτούργησε με συναίσθημα απέναντι στην ψυχρή λογική και τον κράτησε. Αν ήταν όντως ψυχρός επιχειρηματίας θα τον πουλούσε και θα έγραφε στα π@πάρια του οποιαδήποτε αντίδραση.
Όσο για τη λευκή επιταγή που λες, δεν ζήτησε καμία τέτοια ο Σαββίδης. Ίσα ίσα είπε ότι όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις θα δοθούν πριν αρχίσει το έργο. Οι άλλοι το κάνουν από δύσκολο έως αδύνατον να συνεργαστούν και το ρίχνουν στις γεωπολιτικες αναλύσεις και προβλέψεις για το μέλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Τρί 12 Αύγ 2025, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Apil44
- Panx Romana
Συγνώμη που θα το πω αλλά είναι άκυρο τελείως το σχόλιο σου αδερφέ.riegel έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:52Για πες μας και με το παλατάκι που «προλάβαμε» τον ανταγωνισμό τι μεγάλες στιγμές έχει ζήσει η ομάδα.dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:34 προεδρο εχει η παε.
γηπεδο χρειαζεται,
Αν στην προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε την θέση μας μηδενίζουμε τα πάντα ευχαριστώ δε θα πάρω
Υγ. Ρώτα τα σκουλήκια που παρακαλάνε να τους δοθεί το γήπεδο της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πως σε βλέπουν με δικό σου ιδιόκτητο γήπεδο.
Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση αντιπαράθεσης και δεν θα επανέλθω.