Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές και πιστεύω οτι παρουσιάστηκε απλά για να δεσμευτεί ο ΑΣ με την πλευρά Ιβάν με τρόπο άγαρμπο και πιεστικό.

Η απογοήτευση μου είναι μεγαλύτερη με την ΠΑΕ, διότι από εκεί περίμενα σοβαρότητα.

Στο δια ταύτα, επειδή κάνουν ασόβαρες κινήσεις και οι δύο (με την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ να μετράει τα λεφτά που έχει ο Ιβάν στον ΑΣ λες και του έκανε χάρη και τον ΑΣ να καταφέρεται σε ΠΑΟΚόμετρα) θα ήθελα να πέσουν οι τόνοι και να συμφωνήσουν.

Αλλιώς ας μείνει η Τούμπα εκεί που είναι, ας χαθούν και τα στρέμματα του υπουργείου άμυνας, ας σκίσουν και τις μελέτες και να σταματήσει αυτός ο διχασμός.
These users thanked the author Odi for the post (total 3):
embuji, tsario73, beyes4
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Επειδή το φόρουμ έχει και άλλους δικηγόρους, όποιος θέλει να συμπληρώσει,να διορθώσει ή και να εκφέρει αντίθετη άποψη ,τον παρακαλώ να το κάνει. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο το γήπεδο και η κόντρα με την ΠΑΕ, αυτό είναι η αφορμή.
Όταν θα έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης, καλό θα είναι να πάμε σ' αυτήν με πλήρως τεκμηριωμένα αιτήματα.
These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
paok apo epilogi, lkosmid, Andrew R
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 01:07
makednoss έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 00:15
dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:37 εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και και ο ιβαν ( σε λιμανια στρατοπεδα που αγοραζει ) και μυστα στα εργα που αναλαμβανουν

κατοπιν να ανοιχτουν οι φακελοι στην γενικη συνελευση του συλλογου και να αποφασισουν τα μελη δικαια και δημοκρατικα για να μην εχουνμε διαμαχες και συνομωσιολογιες.

οι απευθειας αναθεσεις ειτε στον εναν ειτε στον αλλον μονο διχασμο φερνουν τελικα.
Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα και τώρα που μιλάμε κάνει μεταγραφή 12 εκ. ευρώ.
Αυτά είναι παράλογα πράγματα
εγω προσωπικα ηξερα τι ειναι διεθνης διαγωνισμος πριν ερθει ο Ιβαν ελλαδα λογω δουλειας αλλα οκ.

ο ιβαν προσφερε αλλα και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα

το γηπεδο ειναι περιουσια του συλλογου και το νεο γηπεδο ειναι εργο που απαιτει διαδικασιες και χρειαζεται εγγυησεις
που σωστα ζηταει ο ΑΣ.

θα ηθελα να σχολιασω και τους αστειους αρδ. την αγωνια του τσορμπα να εκπροσωπησει ιβαν και τον κολκα που γραφει για αστειες γεωπολιτικες εξελιξεις οταν ο ιδιος επι 3 χρονια στα βιντεο των 24 ξεκοβε καθε ερωτηση για το γηπεδο ακριβως λογω του πολεμου.

δεν μου αρεσει η εκπροσωπηση του ασ απο γραφικους αλλα η παε απο ποιον εκπροσωπειται σημερα απο τον Αγγελο και την \Γκοτσαροβα? αν κανουν αυτοι συνεντευξη παω στοιχημα οτι δεν θα πανε πισω σε γραφικοτητα.

η νεα τουμπα ειναι ενα μεγαλο εργο σε ακινητο φιλετο και ετσι πρεπει να το αντιμετωπισουμε και εκμεταλευτουμε ως οργανισμος.

υγ. τον ιβαν δεν τον βολευε τοσα χρονια που ο ασ εβγαζε διοικηση που προτιμουσε με 218 ψηφους κυριε Κουβεντιδη? ηθελε ο Ιβαν χιλιαδες μελη να εχουν αποψη σε εναν ισχυρο ανεξαρτητο ΑΣ? πως θα πηγαινε μετα η γκοτσαροβα να απαιτει σε μια ωρα υπογραφες?

μαλλον δεν θα τολμουσε καν.
Θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ζήσαμε ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΓΩΝΙΆ ΔΕΝ ΕΡΧΌΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΆΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΈΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΧΡΕΩΜΈΝΟ ΠΑΟΚ? ΤΙΠΟΤΕ.... Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΎΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ
These users thanked the author eorptol1 for the post:
makedonas1926
dev

Δημοσίευση από dev »

alp συμφωνω σε ολα οσα εγραψες αλλα δεν ειδα μελη να ζητανε γσ η να δουν το συμφωνητικο με μυστα παρα μονο αρδ
πιστευω οτι το συμφωνητικο με μυστα λεει αυτο που ειπε η δικηγορος τπτ παραπανω. αν λεει αλλες λεπτομερειες που τα μελη επρεπε να ειναι ενημερα ειναι τεραστιο λαθος που δεν ενημερωθηκαν.

η απαξιωση του ασ εχει πρωτα υπευθυνο εμας το λαο του ΠΑΟΚ με τα ελαχιστα μελη και βολευε τοσο τον κατσαρη οσο και τον ιβαν αφου τα βρισκανε μια χαρα 13 χρονια δεν θυμαμαι κανεναν απο τους 2 να καλει σε εγραφες νεων μελων

υγ.eorpolt να που στο μαγαζι γωνια ηρθε και αλλος να ασχοληθει και πρεπει να τον εκμεταλευτουμε στο επακρο εστω και ως ανταγωνιστη του Ιβαν και ιδανικα ως συμμαχο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το γήπεδο , η πρωτοβουλία των κινήσεων και η όλη κατάσταση ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣ οπότε και η ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση .

Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.

Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που δημιούργησαν δεν μπορεί να γίνει νέο γήπεδο.

Ή ίσως να το ήξεραν από την αρχή και το γήπεδο να είναι απλά η αφορμή για κάποια άλλη ατζέντα. Προσωπικά μου φαίνεται αδύνατο κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για το νέο γήπεδο να κάνει αυτές τις ακατανόητες κινήσεις με τέτοια επιμονή.

Από θεματοφύλακας του συλλόγου κατάντησε να είναι φύλακας μιας κρυφής συμφωνίας με έναν ιδιώτη.
These users thanked the author astral for the post (total 5):
navigator11, Ιάσονας, paok apo epilogi, anpanman, leomatos88
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καινο μπατατουδης είχε έρθει από την κυβέρνηση σταλμένος τον μυστακιδη τον έχεις δει να μιλάει βίντεο φωτογραφία κάτι? Γιατί κρύβεται? Ο Ιβάν ήταν ένα λαχείο για μας ο ΑΣ παίζει πολιτικά παιχνίδια παιχνίδια ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΟΙ. ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΤΖΕΝΤΕΣ.... Ότι χειρότερο αυτοί οι τύποι στον ΑΣ γραφικοί και επικινδυνοι για τον σύλλογο
These users thanked the author eorptol1 for the post:
burbu
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

δεν κατανοώ για ποιο λόγο μιλάνε κάποιοι για ''διχασμό'' ή για ''εμφύλιο''.

Οι λέξεις ''διχασμός'' και ''εμφύλιος'', αναφέρονται σε περιπτώσεις αντιμαχόμενων πλευρών εντός ομοούσιου συνόλου ανθρώπων, πχ οικογένειας, Έθνους, κοινωνικής ομάδος, κτλ.

Όταν οι αντιμαχόμενες πλευρές, είναι διαφορετικών συνόλων, οι λέξεις ''διχασμός'' και ''εμφύλιος'' είναι παραπλανητικές.

Στην περίπτωση που συζητάμε, η μία πλευρά είναι ο ΠΑΟΚ και η άλλη πλευρά είναι η κυβέρνηση και οι μαριονέτες τους.
Δεν είναι εμφύλιος.
Είναι πόλεμος.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 3):
makedonas1926, Iznogoud4, Andrew R
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paris2 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 00:31
makednoss έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 00:15
Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα και τώρα που μιλάμε κάνει μεταγραφή 12 εκ. ευρώ.
Αυτά είναι παράλογα πράγματα
καλα φιλε μου ηρεμησε, και πηρε 45 εκατομμυρια μεσα σε ενα χρονο απο μεταγραφες κουλιερακη τζιμα κοταρσκι τισουνταλι.
Δεν καταλαβαινω τι ζητας. Παραχωρηση της τουμπας καλη τη πιστη??
Ετσι δεν δινεις ουτε στον κολλητο σου.
Σοβαρες διαδικασιες ειναι αυτες οχι εγγραφα που γραφονται μονομερως και ζητουνται για κατεπειγουσα υπογραφη μετα απο 3 χρονια ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ απουσιας..

Παραχώρηση καλή τη πίστει στον Σαββίδη δεν αξιώνει κανένας. Η προκλητική, δημόσια κωλογλυφάδα από τη "μάνα" σε έναν κυριολεκτικά απίθανο ως τώρα τύπο σε ό,τι έχει να κάνει με τα του ΠΑΟΚ (το τονίζω σε σχέση με τον ΠΑΟΚ) - διότι προς ώρας, ναι, για έναν πουθενά μιλάμε- είναι που δημιουργεί πρωτίστως τις εντάσεις.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
burbu, eorptol1, paok apo epilogi, Iznogoud4, Nassos, leomatos88
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η διχόνοια καλά κρατεί!

Εμείς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ στο top 20 της Ευρώπης? Με τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ ? Μπορεί να αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά το επίπεδο συμπεριφοράς και ομιλίας παραπέμπει σε εποχές προηγούμενων δεκαετιών.

Παρακολουθώντας τη συνέντευξη αποκόμισα ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο επαφής μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ.

Έδειξαν ότι έχουν λάβει τις αποφάσεις τους .

Ένα απο τα σημεία που μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μου ήταν όταν αναφέρθηκαν ότι αν υπογραφεί ότι ζητάει να υπογραφεί απο τη ΠΑΕ τότε ο Ιβαν θα χάσει λεφτά απο την κυβέρνηση καθώς οι επιδοτήσεις που θα του δοθούν θα είναι πολύ μικρότερες γνωρίζοντας το ύψος των κεφαλαίων που θα διαθέσει για το γήπεδο. Ότι αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται ακόμα και την προστασία των οικονομικών συμφερόντων του Ιβαν μου προκαλεί τεράστια εντύπωση.

Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει με ζητούμενο το ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ της νέας Τούμπας ευελπιστώ στο τέλος να κριθεί υπέρ του ΠΑΟΚ γενικότερα και ειδικότερα. Ο Ιβαν βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία, να καθαρίσει και να οργανώσει σε σύγχρονα πρότυπα και τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ίσως είναι η πιο μεγάλη και ιστορική μάχη που πρέπει να δώσει , είναι ο άνθρωπος που όπως άλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τώρα καλείται να αλλάξει και τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Αν και δεν με έπεισαν για τις προθέσεις του οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ δεν μπορώ όμως να αγνοήσω μόνο ένα που θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό την προστασία της περιουσίας του ΠΑΟΚ απο οποιονδήποτε επενδυτή.

Ευελπιστώ και εύχομαι τα ίδια να ισχύουν για όλους τους εν δυνάμει επενδυτές του νέου γηπέδου.

Η ηθική παίζει σημαντικό και πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μου και έχοντας παρακολουθήσει τη παρουσία του Ιβαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας είμαι υποστηρικτής του. Όσα έχει υποσχεθεί τα έχει τηρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχει ένα ηθικό πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε τρίτου που δεν έχει αποδείξει απολύτως τίποτα μέχρι και σήμερα στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.

Άκουσα να αναφέρουν ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΑ, πριν το ξεστομίσουν καλό θα ήταν να το σκέφτονται σε κάθε τους κίνηση , οι αποφάσεις τους να στηρίζονται πάνω σε αυτό και όχι σε προσωπικούς εγωισμούς , φιλοδοξίες, κόντρες κτλ.

Όποιος ξεχνάει τις ρίζες του, τις αξίες του και την ιστορία του τιμωρείται!!!

Όταν ακούω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι να χτιστεί η νέα Τούμπα και δεν έχει απολύτως καμία σημασία ποιος θα το φτιάξει το γήπεδο τότε στο μυαλό μου έρχεται η σκέψη της ταυτότητας της σημερινής κοινωνίας < επί πτωμάτων αρκεί να έχω αυτά που ποθώ>.

Κανένα νέο γήπεδο δεν θα μπορέσει να φέρει την <ευτυχία> αν δεν χτιστεί με αγάπη , με όραμα και όνειρα!

Ιβαν μην φοβάσαι κανέναν και τίποτα νομίζω ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα σου. Όσα συμβαίνουν έχουν αφυπνίσει την ΗΘΙΚΗ , την ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ,την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΙΜΙΑ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τον ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ και πολλά άλλα.

Έχουν βαλθεί να μας θυμίσουν και να μας υπενθυμίσουν τα ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ που έχουμε δεχτεί απο εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς .

Όλα αυτά θα μας συσπειρώσουν απέναντι σε όλους και όλα!

Οι<< ιδέες>> ( ΠΑΟΚ) ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ τους ανθρώπους !!!
These users thanked the author van rooy for the post (total 9):
Taseos, Ιάσονας, trouman, eorptol1, loukas karadimos, paok apo epilogi, Iznogoud4, theo-drama, lkosmid
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διάβασα πριν όσα είπε η νομικός του ΑΣ περί της συμφωνίας ΑΣ και Μυστακίδη. Γλαφυρές αρχιδιές, με ολίγη από τσιμπούκωμα στον κύριο Θεσσαλονικέα! Οι της ΠΑΕ ενημερώθηκαν για ό,τι και στον βαθμό που "έπρεπε και χρειαζόταν" για το περιεχόμενο της εν λόγω συμφωνίας. Και δεν υφίσταται τίποτα σκιώδες και σκοτεινό σχετικά με δαύτη. Μάλιστα. Δηλαδή, με βάση όσα έχουμε δει να λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες βδομάδες, πρέπει να έχουμε αγαθή προαίρεση και εμπιστοσύνη στον ερασιτέχνη. Ντε φάκτο έτσι έχουν τα πράγματα, μετέφεραν στην ΠΑΕ την πλήρη αλήθεια.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

alp920 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:40 Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση.
Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους… οργανοπαίχτες; Ένα είναι το όργανο: η ΓΣ.

Ο πρόεδρος ζει το όνειρό του. Προσπαθεί τριάντα χρόνια και βάλε για την καρέκλα. Καβάλησε το κύμα της αγανάκτησης για την θεσμική απουσία του ΑΣ, πήγε να φάει τον Κατσαρή, ήρθε ο περίεργος από τον Ροστόφ, έκανε μάγκα τον Κατσαρή και τον ξέπλυνε από τις αμαρτίες του παρελθόντος και έμεινε τόσα χρόνια στο περίμενε. Όπως έδειξε όμως η συνέντευξη τύπου, η προεδρία του θα είναι διακοσμητική. Γιατί άλλος είναι πρόεδρος και άλλος κάνει τον πρόεδρο.

"Δεν θέλω να γίνω Γρανίτσας", μας είπε με φωνή τρεμάμενη. Κανείς δεν του είπε ότι, χωρίς εκλογές και με τη δική του θέληση, έγινε πρόεδρος και μάλιστα σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία. Δεν του έσκασε ένα θέμα από το πουθενά μετά από χρόνια στο τιμόνι να τρέχει να μην φτάνει. Ανέλαβε - διορίστηκε πρόεδρος εν ώρα διχασμού, με την καυτή πατάτα του γηπέδου στα χέρια του. Αν δεν θέλει να γίνει ούτε Γρανίτσας, ούτε Εφιάλτης, ούτε ήρωας, ας καθόταν σπίτι του. Δεν ήταν ούτε απαίτηση του λαού να δει τον Ησαΐδη πρόεδρο στον ΑΣ, ούτε λαϊκή βούληση. Δημοκρατικά και σταράτα. Μας κατσικώθηκε. Ας κάνει εκλογές, να δούμε αν θα συνεχίσει να κάνει τον πρόεδρο.

Πριν τις κάνει, όμως, ας φροντίσει μαζί με το ΔΣ να πάρουν πιστοποιητικά φρονημάτων από όλα τα νέα μέλη. Δημοκρατικά, πάντα. Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, εδώ είναι Ευρώπη.
These users thanked the author Psaras for the post (total 11):
navigator11, Taseos, Kabamaru11, paok apo epilogi, Iznogoud4, Dimpatra, Nassos, theo-drama, lkosmid, leomatos88 and one more user
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 01:22 ΑΝ μπορει.

αν δεν μπορει πρεπει να το χτισει αλλος.
Θα μας πεις και ένα παράδειγμα όπου ο άλλος έχτισε το γήπεδο και άλλος ήταν ιδιοκτήτης, ή θα είναι και αυτό μία πρωτοτυπία παγκόσμια του καταπληκτικού μας ΑΣ?
Θα μας πεις και ποιο γήπεδο στην ελλάδα φτιάχτηκε μετά από διεθνή διαγωνισμό ή πεταμε έτσι τις λέξεις που ακούγονται ωραίες?
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το ξεδιάντροπο ψέμα της υπόθεσης είναι ότι ενώ σε σχετικές ερωτήσεις το πάνελ απάντησε ότι μεταξύ ΑΣ και Τέλη δεν έχει υπογραφεί μνημόνιο αλλά μόνο ένα απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν, παρόλα αυτά δεν μπορούν να το κοινοποιήσουν γιατί δεσμεύονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας. Δηλαδή γιατί είναι τόσο απαραίτητη αυτή η ρήτρα για ένα τόσο απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν; μάλλον μας περνάνε για μοσχάρια οι τύποι
These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
astral, eorptol1, Kabamaru11, Psaras, paok apo epilogi, lkosmid
dev

Δημοσίευση από dev »

γιατι να υπαρχει προηγουμενο παραδειγμα στην Ελλαδα?
υπηρχε προηγουμενο παραδειγμα διπλης αναπλασης?

αν σκεφτονταν οι βαζελοι οτι δεν υπηρχε ξανα παραδειγμα δεν θα προχωρουσαν ποτε.

εμεις εχουμε το προβλημα και πρεπει να το λυσουμε.

αν ο Ιβαν μπορει καλως να προχωρησει αλλιως πρεπει να βρεθει λυση.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Odi έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42 Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές και πιστεύω οτι παρουσιάστηκε απλά για να δεσμευτεί ο ΑΣ με την πλευρά Ιβάν με τρόπο άγαρμπο και πιεστικό.

Η απογοήτευση μου είναι μεγαλύτερη με την ΠΑΕ, διότι από εκεί περίμενα σοβαρότητα.

Στο δια ταύτα, επειδή κάνουν ασόβαρες κινήσεις και οι δύο (με την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ να μετράει τα λεφτά που έχει ο Ιβάν στον ΑΣ λες και του έκανε χάρη και τον ΑΣ να καταφέρεται σε ΠΑΟΚόμετρα) θα ήθελα να πέσουν οι τόνοι και να συμφωνήσουν.

Αλλιώς ας μείνει η Τούμπα εκεί που είναι, ας χαθούν και τα στρέμματα του υπουργείου άμυνας, ας σκίσουν και τις μελέτες και να σταματήσει αυτός ο διχασμός.
Συμφωνώ σε όλα.

Κατώτεροι των περιστάσεων και οι δυο πλευρές.

Οσο συνεχίζουν αυτό το επικοινωνιακό πανηγυρακι του κώλου,τόσο χάνουν την αξιοπιστία τους.Δεν τρώμε ούτε από ελικόπτερα και σπαθιά, ούτε από γεννητουρια με θέα συντριβάνια,ούτε από έν κρυπτω Σαλονικιους.

Βρεθείτε και οι δυο πλευρές σε ένα τραπέζι και συνταξτε με την βοήθεια των νομικών σας,ένα μνημόνιο συνεργασίας που
να έχει ξεκάθαρο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με ξεκάθαρες οικονομικές εγγυήσεις και ξεκάθαρες νομικές ρήτρες.Ειναι τόσο απλό για όποιον έχει πραγματική θέληση και δεν αποσκοπεί σε ιδιωτικό όφελος.

Μέχρι τότε:ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΣΟΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
These users thanked the author beyes4 for the post:
adam04
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”