Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Apil44

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Apil44 »

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει αρκετά, ερχομό Βουλινού, διώξιμο Βουλινού (από τους ίδιους;;) και πολλά άλλα....
Αυτό που έκανε ο ΑΣ στον Σαββίδη εγώ το χαρακτηρίζω με μια λέξη: μπινιά
Αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης θα ήμασταν ότι και οι συμπολίτες μας, ή υποχείριο του ΠΟΚ ή σε καμμιά Γ' Εθνική
Αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης να κάνει ότι έκανε στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
Αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Αλλά ρε σεις ξεφτίλες του ΑΣ.... Ζητούσατε mail, διαπιστευτήρια και ότι άλλο για να έρθουν δημοσιογράφοι στη συνέντεξη τύπου.
Ο τρελός ΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;;
Να τραμπουκίζει δημοσιογράφους και να λέει "Μπράβο πρόεδρε";;;
Αυτός που 15 χρόνια μας λέει ότι ο Σαββίδης δεν έχει δεύτερο σακάκι, τι δουλειά είχε σε μια συνέντευξη για το θέμα του γηπέδου;;;;;;
Αυτό μόνο και μόνο, το ότι φέρατε τον τρελό εκεί, μου αρκεί για να καταλάβω τι σκουπίδια είστε.
These users thanked the author Apil44 for the post (total 21):
burbu, leomatos88, Dimitrisou, makednoss, Vet_eranos, GeorgiosLeeds, dionisisbasi, ToMousiTouCrespo, DamoN, Dimpatra and 11 more users
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Προφανώς και είναι σκουπίδια.
Διαπιστευτήρια ζητούσαν για έναν πολυ απλό λόγο, φοβήθηκαν τον απλό φίλαθλο που θα ερχόταν και θα τους μπινελίκωνε με ολο του το δίκιο.
Ο άλλος λέει οτι και το νερό είναι χορηγία του Σαββίδη αλλά ζητάει εγγυήσεις για το γήπεδο, λες και το οικόπεδο (αυτό έχει την αξία) θα το παρει ο Σαββίδης και θα φύγει ας πουμε
These users thanked the author makednoss for the post (total 5):
burbu, Apil44, leomatos88, DamoN, Unpsofable78
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

magdy έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:23
burbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18 Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?
Συμφωνώ απόλυτα, ομως εδω οποιος κι αν εχει δικιο το χανει με το πινγκ πονγκ. Καποιος πρεπει να ειναι αυτος που θα ειναι υπερανω και θα σταματήσει αυτή την κατρακύλα. Αν ημουν εγω στην ΠΑΕ αυτο θα είχα εισηγηθεί. Τελος οι κουβεντες.
Πρεπει να δοθεί χρόνος για εκτόνωση.
Ας κάνει η μάνα λοιπόν, που δεν υπέγραψε τελικά και τίποτα.
Αλήθεια δεν θα δούμε τι υπέγραψε ο Κατσαρής?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 4):
Vet_eranos, Apil44, eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 14):
makednoss, Apil44, Vet_eranos, Dimitrisou, Ιάσονας, eorptol1, george188, makedonas1926, lkosmid, Unpsofable78 and 4 more users
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

loukas karadimos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
burbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:56 Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα κομμάτι της εικόνας, τα χαρτιά όλα τα κρατάει όλα αυτός very close to the chest, ας το αφήσω έτσι

Αυτοί νομίζουν ότι τα έχουν βάλει ΜΟΝΟ με τον Ιβαν

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά
Τι ξέρεις γέροντα λεγε, δεν έχει μόνο ενα σακάκι? Τα λεφτα που ρίχνει στον παοκ δεν ειναι του χοντρού στοιχουργου?(μέχρι και αυτο άκουσα)
These users thanked the author Grimson4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36 Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 208 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
Ακριβώς έτσι, αλλά μπορείς να υποθέσεις τα κίνητρα τους τα οποία δεν είναι κίνητρα των 29,000 και τα οποία προφανώς δεν είναι ανιδιοτελή.
Φάσκουν και αντιφάσκουν, ναι μεν ο Σαββίδης ο σωτήρας μας αλλά να μας δώσει αποδείξεις. Λες και ο κόμης του Λονδίνου μέγας Θεσσαλονικεύς τους έδωσε καλύτερες.
These users thanked the author makednoss for the post (total 4):
Rexaris, eorptol1, lkosmid, Unpsofable78
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36 Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 208 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
Μα το επιχείρημα είναι ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα τα πράγματα έχουν μια εμπειρία κτλ...εγώ δεν τους ήξερα τους είδα πρώτη φορά σήμερα και στα δικά μου μάτια το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό...για να μην παρεξηγηθω γενικά μπορεί να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι..μιλαω όμως για το ότι έχουν να πάρουν αποφάσεις για κάτι τόσο σημαντικό...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Rexaris, Vet_eranos
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

tenten4GT έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:20 Να κάνω μια πρόταση στους μοντς ,σίγουρα θα υπάρχει κάποιος καταρτισμένος με οικονομικές γνώσεις σε Ευρώπη σε μεγάλες δουλειές να μας εξηγήσει 10 πράγματα σε εμάς που είμαστε απλοί εργάτες κ δεν ξέρουμε τα οικονομικά σε τέτοιες μπίζνες.απλες ερωτήσεις όπως : υπάρχει όντως θέμα με κεφαλαία από την Ρωσία ; Μπορεί όντως μια ευρωπαϊκή τράπεζα να κατάσχει λογαριασμό σε έναν όπως ο Ιβάν ;ο Πούτιν ελεχνει γενικά που πάει το χρήμα από Ρωσία πως Ευρώπη ;;είναι ασφαλές να έχει τα λεφτά ο Ιβάν σε τράπεζα του Ροστόφ κ να περιμένουμε να γίνει η δουλειά από εκεί ;;παιδιά αν πάει κάτι στραβά με τον τον Ιβάν που κ εγώ αυτος θέλω να κάνει το γήπεδο κανείς δεν θα θυμάται τι γράφαμε εδώ μέσα κ ποιοι ήταν υπέρ Ιβάν κ τι ψευδονημα είχαν .τα 15 άτομα που θα βάλουν την υπογραφή θα πάρουν το κρίμα στο λαιμό τους κ το μίσος του κόσμου.
Θα σου πω καποια γεγονοτα για να βγαλεις τα συμπερασματα σου. Ο προεδρος της Κυπρου ειχε ανεκαθεν καλες σχεσεις με Ρωσους. Τα κεφαλαια τους τα ειχαν σε δικη τους τραπεζα RCB θυγατρικη της ρωσικής κρατικής VTB Bank.Ιδρυσαν ενα δαιδαλωδες λογιστικο συστημα μεταφορας κεφαλαιων με θυγατρικες εταιριες σε ολο τον κοσμο. Μετα απο παρεμβασεις των αμερικανων αναγκαστηκε να παυση την λειτουργια της παρολο που ειχε στο πλευρο της ειχε τον ιδιο τον προεδρο της δημοκρατιας μετα την επεμβαση της ιδια της κεντρικης ευρωπαικης τραπεζας. Το ωραιο ειναι οτι η ΕΚΤ εδωσε το χαρτοφυλακιο της RCB σε τραπεζα της Ελλαδος!Το ιδιο εγινε και σε ρωσικη τραπεζα με εδρα την Αυστρια.Ολα αυτα πριν την εναρξη του πολεμου στην Ουκρανια. Τωρα στη πραξη τι γινεται; Τα κεφαλαια που κινουνται ειναι υπο επιτηρηση. Δηλαδη αν κρινουν οτι δεν επηρεαζουν γεωπολιτικα συμφεροντα αφηνουν να γινει η συναλλαγη αν οχι δεν επιτρεπουν τη μεταφορα. Εχουμε ιδια περιπτωση Ρωσου που ζητησε να φτιαξει γηπεδο χωρις κανενα προβλημα στη Κυπρο. Ο Σαββιδης εχει το λιμανι που τους ενοχλει. Το αν θα επιτρεψουν τη μεταφορα κεφαλαιων για το γηπεδο ειναι ζητημα των αμερικανων κατα τη δικη μου αποψη και δεν θα το επιτρεψουν οσο ο Σαββιδης εχει τα λιμανια. Αποψη που μου την ενισχυσε ακομη περισσοτερο η σταση Κωνσταντινιδης, Ησαϊάδη και της δικηγορου. Αυτη ηταν η φωνη των αμερικανων και της Ελληνικης κυβερνησης και οχι του Α.Σ ΠΑΟΚ. Εμενα μου φαινεται σαν μοχλος πιεσης στο Σαββιδη να αφησει τα λιμανια για να τον αφησουν στην ησυχια του. Το οτι σταθμος της πολης σας λειτουργει σαν γραφειο τυπου του υπουργειου εξωτερικων των USA ενισχυει ακομη περισοοτερο την αποψη μου. Το κυριο θεμα που πρεπει να καταλαβουμε ειναι αν ο Σαββιδης ειναι αυτοβουλος ή αν εχει την πιεσης απο τη Ρωσικη κυβερνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Δευ 11 Αύγ 2025, 22:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 7):
Tisis, DamoN, theo-drama, zissos, Unpsofable78, astral, Iznogoud4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ιάσονας έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:43
Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:34
Το θέμα είναι πως δεν έχει καβαντζωθει ο ΑΣ απ' ότι μας είπε..ένα χαρτί μηδενικής αξίας έχει υπογράψει σύμφωνα με τα λεγόμενα του..άρα μπορεί να μείνει και με το γήπεδο στο χέρι..
Εχει επενδυτη ετοιμο φιλε. Πιστευεις οτι ο ΑΣ θα ηταν τοσο λαλιστατος ή θα ειχε απαιτησεις εαν δεν υπηρχε και ο Μυστακιδης; Με τιποτα. Γιαυτο και δεν αντεδρασαν ποτε εδω και 3 χρονια που ειναι παγωμενο το εργο. Γιατι δεν ειχαν αλλον επενδυτη. Πλεον εχουν.
Εσύ φίλε που είσαι τόσο ουδέτερος, δεν εξοργιστηκες τελικά όσο έλεγες αν ο ΑΣ δεν έδινε στη δημοσιότητα ότι υπέγραψε με τον κύριο Μυστακίδη ούτε που έβαλε τον γεωπολιτικό αναλυτή του Μετρόπολις μαθηματικό πανεπιστημιακό ΑΠΘ (παίζεται και λιγάκι) που θυμίζει λίγο Λιακόπουλο στο πιο επικίνδυνο, άσχετο με τον ΠΑΟΚ, να ασχοληθεί και σε καποιο βαθμό να κρίνει κάτι τόσο εκτός γνωστικού του αντικειμένου.
Αν ειχες δει τα σχολια μου αμφοτερους τους αποκαλεσα τσιρκο και παλι καλα που ηταν και η νομικη συμβουλος εκει. Επισης απαντησαν τι υπεγραψαν με τον Μυστακιδη. Τιποτα το οποιο φυλακιζει τον ΑΣ στον μυστακιδη. Αρα εξακολουθει να εχει ο Ιβαν την κυριοτητα για το γηπεδο εφοσον δειξει τα κεφαλαια που ζητα και ο ΑΣ. Να ειμαι ειλικρινης εχω κουραστει απο το ζητημα παρα πολυ καθως τα εχουν κανει και οι 2 σκατα. Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα που ζηταει ο ΑΣ ειναι ευλογα, ο τροπος με τον οποιο τα ζητησε και επικοινωνησε ειναι εντελως για τα σκυλια.
These users thanked the author embuji for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Απορώ γιατί μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν συνέντευξη τύπου.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
These users thanked the author alp920 for the post (total 8):
Ιάσονας, DamoN, Montrealiotis, Apil44, lkosmid, Unpsofable78, astral, paok apo epilogi
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε κρυφές συμφωνίες χωρίς να ενημερώνετε τον κόσμο γιατί είστε απλά διαχειριστές και όχι ιδιοκτήτες του ΑΣ. Θα μας δείξετε επιτέλους το έγγραφο που υπογράψατε με τον κύριο μυστακίδη?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 8):
burbu, DamoN, eorptol1, Vet_eranos, lkosmid, WeWillRockYou, Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Ιάσονας έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52 Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε κρυφές συμφωνίες χωρίς να ενημερώνετε τον κόσμο γιατί είστε απλά διαχειριστές και όχι ιδιοκτήτες του ΑΣ. Θα μας δείξετε επιτέλους το έγγραφο που υπογράψατε με τον κύριο μυστακίδη?
Εν τω μεταξύ εντελώς τυχαία όλα τα υπόλοιπα ήταν στην διάθεση μας , εκτός απ' αυτό
These users thanked the author burbu for the post (total 2):
Ιάσονας, DamoN
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:47
Ιάσονας έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:43

Εχει επενδυτη ετοιμο φιλε. Πιστευεις οτι ο ΑΣ θα ηταν τοσο λαλιστατος ή θα ειχε απαιτησεις εαν δεν υπηρχε και ο Μυστακιδης; Με τιποτα. Γιαυτο και δεν αντεδρασαν ποτε εδω και 3 χρονια που ειναι παγωμενο το εργο. Γιατι δεν ειχαν αλλον επενδυτη. Πλεον εχουν.
Εσύ φίλε που είσαι τόσο ουδέτερος, δεν εξοργιστηκες τελικά όσο έλεγες αν ο ΑΣ δεν έδινε στη δημοσιότητα ότι υπέγραψε με τον κύριο Μυστακίδη ούτε που έβαλε τον γεωπολιτικό αναλυτή του Μετρόπολις μαθηματικό πανεπιστημιακό ΑΠΘ (παίζεται και λιγάκι) που θυμίζει λίγο Λιακόπουλο στο πιο επικίνδυνο, άσχετο με τον ΠΑΟΚ, να ασχοληθεί και σε καποιο βαθμό να κρίνει κάτι τόσο εκτός γνωστικού του αντικειμένου.
Αν ειχες δει τα σχολια μου αμφοτερους τους αποκαλεσα τσιρκο και παλι καλα που ηταν και η νομικη συμβουλος εκει. Επισης απαντησαν τι υπεγραψαν με τον Μυστακιδη. Τιποτα το οποιο φυλακιζει τον ΑΣ στον μυστακιδη. Αρα εξακολουθει να εχει ο Ιβαν την κυριοτητα για το γηπεδο εφοσον δειξει τα κεφαλαια που ζητα και ο ΑΣ. Να ειμαι ειλικρινης εχω κουραστει απο το ζητημα παρα πολυ καθως τα εχουν κανει και οι 2 σκατα. Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα που ζηταει ο ΑΣ ειναι ευλογα, ο τροπος με τον οποιο τα ζητησε και επικοινωνησε ειναι εντελως για τα σκυλια.
Θα ήταν έτσι όπως τα λες αν δεν είχαν υπογράψει τίποτα με μυστακίδη. Το έγγραφο δεν το έδειξαν, απλά είπαν ότι δεν έχει αξία. Το μόνο που δεν έχει αξία είναι ο λόγος ενός τύπου που κάνει τον πρόεδρο του ας τυχαία, ενός μαθηματικού άσχετο με τον ΠΑΟΚ και και μίας δικηγόρου που μεχρι πριν ένα μήνα δεν την ήξερε ούτε η μάνα της.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
DamoN, Apil44
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής. Αυτός ο μυστήριος ο σημερινός ήταν;;;
Λοιπόν, επειδή δεν ανέχομαι κανένας εκτός ΠΑΟΚ να βγαίνει και να μιλάει για τον ΠΑΟΚ. Επειδή έίναι εκτός της αισθητικής μου τα ''αθλητικά ραδιοφωνα''της πόλης. Επειδή δυστυχώς πολλοί από εσάς έχετε μεγαλώσει με αυτά και τα θεωρείτε νορμάλ! επειδή , οπως φανηκε σήμερα, και ο Α.Σ του ιδιου επιπέδου είναι. ..

Μετά και τα σημερινά , πιστεύω ακράδαντα πως όποιος υποστηρίζει αυτό το πράμα, όποιος το παιζει ισαποστάκιας , οποιος λεει...να μα είπαν πως ο Ιβαν εχει προτεραιότητα!!! (εναντί τίνος βρε καραγκιόζη έχει προτεραιότητα;;; δεν ντρέπεστε που το λέτε κι ολας!
όλοι οι παραπανω λοιπόν θεωρώ πως δεν είναι ΠΑΟΚ. Είτε είναι τρολ του τελευταίου τριμήνου εδω μέσα, είτε είναι εγγεγραμμένοι απ'το 2008. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι αλλο να ειπωθεί.
Και μή νομίζετε.. εχουμε την τύχη εδώ , να υπάρχουν ενας δυο νορμαλ άνθρωποι που ασχολούνται . μπλε και ...χρυσαφί εσχάτως. Ειδάλλως ίδιος κωλος θα είχε γίνει κι εεδώ όπως στα σοσιαλ
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 8):
loukas karadimos, leomatos88, DamoN, eorptol1, theo-drama, lkosmid, Unpsofable78, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

burbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:55
Ιάσονας έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52 Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Εν τω μεταξύ εντελώς τυχαία όλα τα υπόλοιπα ήταν στην διάθεση μας , εκτός απ' αυτό
Βασικά στα λόγια όλα στην διάθεση μας...γιατί το μόνο που έδειξαν είναι αυτό που είχε δώσει η ΠΑΕ και στον τύπο..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
burbu
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”