Πλέον τις κατσαρίδες δεν τις πιάνει ούτε τεζα, μυτερή μπότα μόνο στην γωνίαElkjaer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35 Δεν φτάνει φλιτ ή αροξόλ. DDT πρέπει να πέσει στον ΑΣ για να καθαρίσει



Πλέον τις κατσαρίδες δεν τις πιάνει ούτε τεζα, μυτερή μπότα μόνο στην γωνίαElkjaer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35 Δεν φτάνει φλιτ ή αροξόλ. DDT πρέπει να πέσει στον ΑΣ για να καθαρίσει
Με μια εχθρική κυβέρνηση είσαι σίγουρος ότι θα είναι φθηνότερο;SCIFO έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:17 έτσι όπως πάει να γίνει το γήπεδο θα ειναι φθηνότερο για την ΠΑΕ να παίζει στο καυτατζόγλειο όποιον ιδιοκτήτη και να έχει. Και δεν μπορείς να του πεις και τίποτα αφού η μάνα του Συλλόγου η ίδια δήλωσε ότι η προτεραιότητα του ιδιόκτητη είναι μόνο ηθική και τετράμηνη.
Είναι σα να δίνουμε συμβουλές σε έναν διςεκατομυριουχο πώς να βγάλει λεφτά, λες και στην προκειμένη περίπτωση ο Σαββίδης δεν ήξερε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην Ρωσία,και την πάτησε έμεινε αφραγκοςabc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18 Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η SEGT Ltd με τη σειρά της, έχει ως μέτοχο την Belterra Investments Ltd, η οποία κατέχει το 67% των μετοχών της SEGT. Ο πραγματικός δικαιούχος της Belterra είναι ο Νίκος Σαββίδης.
![]()
![]()
ενα καλο που θα αφήσει αυτη η ιστορια ειναι οτι ολοι μετα θα ειμαστε ετοιμοι για την....γουολ στριτ....![]()
![]()
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί κανείς να τον μπλοκάρειburbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:42Είναι σα να δίνουμε συμβουλές σε έναν διςεκατομυριουχο πώς να βγάλει λεφτά, λες και στην προκειμένη περίπτωση ο Σαββίδης δεν ήξερε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην Ρωσία,και την πάτησε έμεινε αφραγκοςabc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18 Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η SEGT Ltd με τη σειρά της, έχει ως μέτοχο την Belterra Investments Ltd, η οποία κατέχει το 67% των μετοχών της SEGT. Ο πραγματικός δικαιούχος της Belterra είναι ο Νίκος Σαββίδης.
![]()
![]()
ενα καλο που θα αφήσει αυτη η ιστορια ειναι οτι ολοι μετα θα ειμαστε ετοιμοι για την....γουολ στριτ....![]()
![]()
dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:37 εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και και ο ιβαν ( σε λιμανια στρατοπεδα που αγοραζει ) και μυστα στα εργα που αναλαμβανουν
κατοπιν να ανοιχτουν οι φακελοι στην γενικη συνελευση του συλλογου και να αποφασισουν τα μελη δικαια και δημοκρατικα για να μην εχουνμε διαμαχες και συνομωσιολογιες.
οι απευθειας αναθεσεις ειτε στον εναν ειτε στον αλλον μονο διχασμο φερνουν τελικα.
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδηburbu έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:56 Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Εσύ φίλε που είσαι τόσο ουδέτερος, δεν εξοργιστηκες τελικά όσο έλεγες αν ο ΑΣ δεν έδινε στη δημοσιότητα ότι υπέγραψε με τον κύριο Μυστακίδη ούτε που έβαλε τον γεωπολιτικό αναλυτή του Μετρόπολις μαθηματικό πανεπιστημιακό ΑΠΘ (παίζεται και λιγάκι) που θυμίζει λίγο Λιακόπουλο στο πιο επικίνδυνο, άσχετο με τον ΠΑΟΚ, να ασχοληθεί και σε καποιο βαθμό να κρίνει κάτι τόσο εκτός γνωστικού του αντικειμένου.embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:43Εχει επενδυτη ετοιμο φιλε. Πιστευεις οτι ο ΑΣ θα ηταν τοσο λαλιστατος ή θα ειχε απαιτησεις εαν δεν υπηρχε και ο Μυστακιδης; Με τιποτα. Γιαυτο και δεν αντεδρασαν ποτε εδω και 3 χρονια που ειναι παγωμενο το εργο. Γιατι δεν ειχαν αλλον επενδυτη. Πλεον εχουν.Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:34Το θέμα είναι πως δεν έχει καβαντζωθει ο ΑΣ απ' ότι μας είπε..ένα χαρτί μηδενικής αξίας έχει υπογράψει σύμφωνα με τα λεγόμενα του..άρα μπορεί να μείνει και με το γήπεδο στο χέρι..embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:28 Εκτος απο οτι τα εχουν κανει σκατα ΠΑΕ και ΑΣ, απο την μια εχεις τον ΑΣ που εχει καβατζωθει στο οτι εχει πλεον κιαλλο ενδιαφερομενο επενδυτη και απο την αλλην τον Ιβαν που εχει χωσει τοσα χρονια λεφτα και δε θελει να μπει στην διαδικασια να αποδειξει στον ΑΣ οτι εχει να διαθεσει τα κεφαλαια για το γηπεδο.
Και οι 2 τωρα κορδωνονται σαν τα παγωνια, ξεκαθαρα κανεις απο τους 2 δεν εχει ιδιαιτερη διαθεση να κατσει στο τραπεζι ξανα και την πληρωνουμε εμεις.... Ομορφα.
@joshuajoshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:16 @jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν να απαντησει πονταροντας στο οτι αυτος δεν θα μπορεσει.
απο εδω και περα ομως, δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να απαντησω στα οσα γραφεις και θα σου εξηγησω γιατι. Τα οσα ζηταει/λεει/κανει ο ΑΣ δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να ειναι αποκομμενα απ το πλαισιο στο οποιο ενεργει, το οποιο ειναι αυτο του ξεκαθαρου στησιματος. δεν μπορω να καθομαι να ακουω και να αναλυω το καθε τι που θα μπορει να επικαλεστει ενα τσουρμο ανθρωπων που με επικεφαλη εν τοις πραγμασι εναν ανθρωπο που ειναι παραγωγος σε μεσο που εχει επισημη κοντρα με την ΠΑΕ, δρα με ορους εκβιαστικους στο παρασκηνιο, για να δωσει το γηπεδο σ εναν ΑΓΝΩΣΤΟ. δεν τους αξιζει, δεν το εχουν κερδισει με την συμπεριφορα τους, δεν τους σεβομαι, δεν υπαρχουν για μενα.joshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:16 Τα οσα ζηταει συγνωμη αλλα δεν τα βρισκω τοσο παραλογα οσο τα βρισκουν αλλοι,μπορω να συμφωνησω ομως οτι ειναι σε ενα βαθμο ασεβη και εκβιαστικα,να συμφωνησω σε αυτο που εγραψε ο Damon,πως χαρη των οσων εχει προσφερει ο Ιβαν θα επρεπε να του δοθει οσος χρονος χρειαστει για να ξεκαθαρισει το γεωπολιτικο περιβαλλον και αυτο ειναι στο οποιο αποσκοπει για μενα η ΠΑΕ. Να προσπαθησει με τεχνασματα, οπως το συγκεκριμενο μνημονιο,να οδηγησει τον συγκεκριμενο ΑΣ σε παραιτηση και με καινουρια διοικηση σε αυτον να κερδισει τον χρονο που θελει. Κανενας απο τους δυο αυτη τη στιγμη δεν εχει το γηπεδο σε πρωτο πλανο οσο και αν αυτο θελουν να εμφανισουν προς τα εξω και οι δυο. Το τι πρεπει να κανουμε εμεις ειναι παλι μκια συζητηση που θα εκανα πιο ευκολα εκτος φορουμ.