Σήμερα θα ακουστεί τπτ;
Θα μ χωρίσει στο τελος αν χαλάσω και 2η μέρα των διακοπών όλη μέρα στο ΠΑΟΚμανια
Ήδη έκαψα 4ωρες με την συν.τυπου
Σήμερα θα ακουστεί τπτ;
E πουλα το κι εσυ λιγο καλυτερα. Πες της οτι αμα κλεισει αυτη η μεταγραφη θα περασετε τοσο καλα που θα παρακαλαει να κανουμε μια τετοια καθε φορα που πατε διακοπες.
Φιλε μ 2 ωρες με τα αιρποντς στο μπιτσμπαρ τωρα με το ζορι μου μιλαει
Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το γαμο;; Αν οχι μην αγχωνεσαιDamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44 Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Εσύ κάτι ξέρεις εδώ και μέρες αλλά δεν μιλάς..και έχω τον γιο μου να στέλνει μηνύματα για το αν πήραμε τον Ζαφείρη
Πες της:DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44 Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Πρέπει να συνεδριάσει πρώτα επιτροπή για να ορίσει το ύψος και τον τύπο της προίκαςPsaras έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57Πες της:DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44 Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό προβάδισμα, αν φέρεις προίκα μέχρι 31/12, θα γίνει ο γάμος.
Δεν πιστεύω να είναι καμιά παράξενη και παρεξηγηθεί.
Το post του καλοκαιριούKaizen έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το γαμο;; Αν οχι μην αγχωνεσαιDamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44 Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
EDIT: Σταματαω εδω να μην βγαινω οφφ τοπικ. Ζαφειρη τελειωνε
Psaras έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57Πες της:DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44 Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό προβάδισμα, αν φέρεις προίκα μέχρι 31/12, θα γίνει ο γάμος.
Δεν πιστεύω να είναι καμιά παράξενη και παρεξηγηθεί.
Ε είσαι τρελός !!!!
Σε γουστάρω πολύ !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()