Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Τι γίνεται? Όλοι παρακολουθείται την συνέντευξη του ΑΣ? Έχουμε κανένα νεότερο μεταγραφικό????
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- margas
- Dimitris_L4
Κατσε μην τα παρει κρανιο ο Ιβαν κ πει τελος με Ζαφειρη με κυνηγαει ο ιδιος ο ΑΣ..κ εκει να δεις γλεντι..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas
Μπορεί κάποιο παιδί να δώσει μία περίληψη για μάς που είμαστε εκτός; (εννοώ εκτός loop).
- These users thanked the author Magpies4 for the post:
- Xlapatsas4
- Dimitris_L4
Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
Γιατί; Γιά διαφώτισέ μας λίγο...Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
παιδες έχουμε ολοκληρο τοπικ που γινεται χαμος, πατηστε κι εκει f5 για τα σημερινα εδω ειμαστε για Ζαφ Γιακουμ κοκ

- These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
Ναι, λες και δεν περίμενε ο Σαββίδης τι θα γινόταν σήμερα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
Έκτακτη είδηση: σφήνα Θεόδωρου Κάρυ- στην μεταγραφή Ζαφείρη. 

- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
- margas, paokkerkir
- Dimitris_L4
Να μην ειμαι οφ, μπες στο σχεσεις ΠΑΕ ΑΣ..Magpies4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56Γιατί; Γιά διαφώτισέ μας λίγο...Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Magpies4
- loukas karadimos
κατι χαζοφημες για εμπλοκη αλαφουζου υπαρχουν βεβαιαΓερασίμου έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02 Έκτακτη είδηση: σφήνα Θεόδωρου Κάρυ- στην μεταγραφή Ζαφείρη.![]()
αλλα ξαναλεω, χαζοφημες
Και να υπάρχουν εάν ο παίκτης θέλει ΠΑΟΚ ούτε πιυ μας νοιάζειloukas karadimos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37κατι χαζοφημες για εμπλοκη αλαφουζου υπαρχουν βεβαιαΓερασίμου έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02 Έκτακτη είδηση: σφήνα Θεόδωρου Κάρυ- στην μεταγραφή Ζαφείρη.![]()
αλλα ξαναλεω, χαζοφημες
-
Καμία διαπραγμάτευση δεν μπορεί να χαλάσει όταν φτάνεις στο 90% του ποσού που ζητάνε. Νομίζω είναι θέμα ημερών. Μόνο μην περιμένουμε την Πέμπτη φοβάμαι.
Ποιες είναι αυτές οι φήμεςloukas karadimos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37κατι χαζοφημες για εμπλοκη αλαφουζου υπαρχουν βεβαιαΓερασίμου έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02 Έκτακτη είδηση: σφήνα Θεόδωρου Κάρυ- στην μεταγραφή Ζαφείρη.![]()
αλλα ξαναλεω, χαζοφημες
- Dimitris_L4
Να τα μαααααας...loukas karadimos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37κατι χαζοφημες για εμπλοκη αλαφουζου υπαρχουν βεβαιαΓερασίμου έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02 Έκτακτη είδηση: σφήνα Θεόδωρου Κάρυ- στην μεταγραφή Ζαφείρη.![]()
αλλα ξαναλεω, χαζοφημες
-
Σύμφωνα με αυτά που είπε ο Κόλκας το μεσημέρι, δεν έχει πληροφόρηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει και άλλη πρόταση. Οπότε είμαστε στα 10.5+1,5 και ποσοστό μεταπώλησης. Πίεση ασκεί αυτήν τη στιγμή ο παίκτης και ο πατέρας του στη λογική ότι λένε στη Σλάβια πως θέλουν όλοι (σαν οικογένεια) να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα και ζητάνε από τη Σλάβια να σεβαστεί και να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, οπότε αναμένουμε....
Η γνώμη μου είναι ότι θ' ανέβουμε τελικά από 500κ και στα φιξ και στο μπόνους και η Σλάβια θα πέσει το αντίστοιχο ποσό από αυτά που ζητούσε αρχικά (14εκ) και η μεταγραφή θα κλείσει συνολικά στα 13εκ.
Παρεμπιπτόντως, ένας συνφορουμίτης είχε εκφράσει την απορία πως γίνεται και το Ζαφείρη δεν τον έχει πάρει ήδη κάποια Γερμανική ομάδα που την Τσεχική αγορά την κοιτάνε πολύ. Και μάλιστα είχε την απορία μήπως το ύψος του ήταν τελικά ο λόγος που δεν έγινε κάποια κίνηση από Γερμανική ομάδα. Ο ρεπόρτερ του ολυμπιακού στους grande 4 είπε ότι όταν τέλη Ιουνίου ενδιαφέρθηκε ο ολυμπιακός για το Ζαφείρη η Σλάβια ήδη είχε απορρίψει 3-4 προτάσεις από Γερμανία δηλώντας ξεκάθαρα ότι δεν τον πουλάει. Απλά τώρα αυτό που έχει αλλάξει και είναι και το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ είναι η στάση του παίκτη που πιέζει αυτός και η οικογένεια του να γίνει η μεταγραφεί γιατί έχουν πειστεί για την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά το βλέπουν και σαν μια πολύ καλή ευκαιρία για επαναπατρισμό όλης της οικογένεια;.
Στα οικονομικά της υπόθεσης ο Κόλκας είπε ότι ο Ζαφείρης αμοιβόταν με 550Κ, είναι να πάει στα 900κ με την ανανέωση που έκανε και ο ΠΑΟΚ του δίνει 1,5εκ!
Η γνώμη μου είναι ότι θ' ανέβουμε τελικά από 500κ και στα φιξ και στο μπόνους και η Σλάβια θα πέσει το αντίστοιχο ποσό από αυτά που ζητούσε αρχικά (14εκ) και η μεταγραφή θα κλείσει συνολικά στα 13εκ.
Παρεμπιπτόντως, ένας συνφορουμίτης είχε εκφράσει την απορία πως γίνεται και το Ζαφείρη δεν τον έχει πάρει ήδη κάποια Γερμανική ομάδα που την Τσεχική αγορά την κοιτάνε πολύ. Και μάλιστα είχε την απορία μήπως το ύψος του ήταν τελικά ο λόγος που δεν έγινε κάποια κίνηση από Γερμανική ομάδα. Ο ρεπόρτερ του ολυμπιακού στους grande 4 είπε ότι όταν τέλη Ιουνίου ενδιαφέρθηκε ο ολυμπιακός για το Ζαφείρη η Σλάβια ήδη είχε απορρίψει 3-4 προτάσεις από Γερμανία δηλώντας ξεκάθαρα ότι δεν τον πουλάει. Απλά τώρα αυτό που έχει αλλάξει και είναι και το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ είναι η στάση του παίκτη που πιέζει αυτός και η οικογένεια του να γίνει η μεταγραφεί γιατί έχουν πειστεί για την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά το βλέπουν και σαν μια πολύ καλή ευκαιρία για επαναπατρισμό όλης της οικογένεια;.
Στα οικονομικά της υπόθεσης ο Κόλκας είπε ότι ο Ζαφείρης αμοιβόταν με 550Κ, είναι να πάει στα 900κ με την ανανέωση που έκανε και ο ΠΑΟΚ του δίνει 1,5εκ!