Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν υπάρχει περίπτωση, Ολυμπιακός ψάχνει άλλες θέσεις,έδωσε 8εκ πρόσφατα, οι άλλοι 2 δεν τα δίνουν αυτά τα λεφτά, μόνο κάτι χαρηδες εδώ μέσα τους θαυμάζουνDimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
- These users thanked the author burbu for the post:
- FreeWatcher
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που μπορεί να δώσει τόσα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
Πάμε παρακάτω.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- FreeWatcher
Ναι αλλά είπε και το συγκεκριμένο ποσό που έκλεισε η μεταγραφή, το οποίο διαψεύδεται από το ρεπορτάζ. Μίλησε για μεταγραφή στα 11 με μπόνους αν θυμαμαι καλά και το ρεπορτάζ λέει ότι απορρίφθηκε πρόταση των 12.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:37O Blackzone είχε γράψει ότι ο παίκτης είναι κλεισμένος από το Σάββατο.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:27 Blackzone Έλα ρίξε το μυστικό. Περιμένουμε κάτι σήμερα???
Όχι ότι το ρεπορτάζ είναι κάτι που εμπιστεύομαι. Το αντίθετο. Όμως όταν το γραφει το σδνα, συνήθως ισχύει.
10 + 2 μπόνους ήταν η τελευταία πρόταση που απορρίφθηκε, οπότε έχει λογική μέχρι στιγμής το 11+ μπόνους
Στα νουμερα που ακουγονται ουτε αεκ ουτε παναθηναικος παιζουν, ουτε το πακετο και το δέλεαρ μπορουν να δώσουν θεωρώ. Ο ζαφειρης περα απο τα λεφτα εδω θα εχει και τον ντελια κ μια ομαδα που μπορει να στηθει και πάνω του. Μονο ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να φτασει σ αυτα τα νουμερα αλλα ο ολυμπιακος εχει γεμισει απο χαφ, το ενδιαφερον του ήταν τον ΙουνιοDimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
- These users thanked the author george188 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Περιλαμβάνεις κι εμάς;Jim_Chatz έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:42Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που μπορεί να δώσει τόσα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
Πάμε παρακάτω.

Γιατί μια εβδομάδα πριν αν σου έλεγαν ότι θα δώσει ο Ιβάν 12Μ για μεταγραφή θα σε τσιμπούσες να ξυπνήσεις.
Εμένα με φοβίζει η ιδέα του να μη κλείσει σήμερα ο Ζαφ δεδομένου του ότι έχει βγει παντου η είδηση και πολλά μπορούν να στραβώσουν.
Χωρια που την Πέμπτη είμαστε στο 50-50 για πρόκριση και δεν ξέρω πως ένας (ελπίζω πως όχι) αποκλεισμός μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα.
- These users thanked the author gika for the post:
- Dimitris_L4
εγω πιστευω θα κλεισει στα 11+2 + Καποιο ποσοστο. Δε θα κρατησουν εναν παικτη που ανοιχτα τους εχει πει δε θελω να μεινω.
- ΑποστόληςΑ
sdna
...Όπως σημειώνουν από πλευράς ΠΑΟΚ, επετεύχθη προφορική συμφωνία τόσο με την ομάδα του Μεξικού όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, απομένει να διευθετηθεί το τυπικό σκέλος για να πάρει ο Γιακουμάκης το πράσινο φως και να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο - μεθαύριο, θα έχει προγραμματιστεί και το ταξίδι του στη χώρα μας, με τον ΠΑΟΚ να έχει πετύχει ένα σούπερ deal, όπως διαβάσατε και μέσα από το SDNA.
Η συμφωνία κλείστηκε στη βάση του δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2 εκατ. ευρώ ως loan fee. Το ποσό αυτό, που είναι το συνολικό κόστος της κίνησης με τον Γιακουμάκη, δεν καταλήγει πρακτικά στα ταμεία των Μεξικανών, αλλά χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και η ρήτρα του ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, χωρίς δεσμεύσεις.
...Όπως σημειώνουν από πλευράς ΠΑΟΚ, επετεύχθη προφορική συμφωνία τόσο με την ομάδα του Μεξικού όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, απομένει να διευθετηθεί το τυπικό σκέλος για να πάρει ο Γιακουμάκης το πράσινο φως και να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο - μεθαύριο, θα έχει προγραμματιστεί και το ταξίδι του στη χώρα μας, με τον ΠΑΟΚ να έχει πετύχει ένα σούπερ deal, όπως διαβάσατε και μέσα από το SDNA.
Η συμφωνία κλείστηκε στη βάση του δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2 εκατ. ευρώ ως loan fee. Το ποσό αυτό, που είναι το συνολικό κόστος της κίνησης με τον Γιακουμάκη, δεν καταλήγει πρακτικά στα ταμεία των Μεξικανών, αλλά χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και η ρήτρα του ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, χωρίς δεσμεύσεις.
- paokovios1974
Στα νούμερα που έφτασε ο ΠΑΟΚ το αποκλείωDimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:39 Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
Αν η "εμπλοκή" παραμένει αυτή που ήταν και χθές προσπαθώ να καταλάβω πως σκατα θα χαλάσει.
Μόνο αν ξαφνικά εμφανιστεί και άλλη ομάδα.
Ούτε ο Θεός δεν το θέλει να έχουμε φτάσει σε τέτοια νούμερα και να μην γίνει η δουλειά.
Θα σκάσουμε μέχρι την οριστικοποίηση
Μόνο αν ξαφνικά εμφανιστεί και άλλη ομάδα.
Ούτε ο Θεός δεν το θέλει να έχουμε φτάσει σε τέτοια νούμερα και να μην γίνει η δουλειά.
Θα σκάσουμε μέχρι την οριστικοποίηση
Ιβάν σκάσε τώρα τη μεταγραφή να δείξεις σε μερικούς στη μάνα του συλλόγου πως έρχονται τα κεφάλαια από τη Ρωσία
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, xpek20, margas
Ρωτήστε βρε άνθρωποι το ένα και απλό πράγμα.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Δώρο θα το κάνει;
Ποιο το ανταποδοτικό όφελος; τι θα κερδίσει; αποσκοπεί στην ΠΑΕ;
(σόρρυ λάθος τόπικ)
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Δώρο θα το κάνει;
Ποιο το ανταποδοτικό όφελος; τι θα κερδίσει; αποσκοπεί στην ΠΑΕ;
(σόρρυ λάθος τόπικ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eagle4 την Δευ 11 Αύγ 2025, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.