Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από jibbie »

Rexaris έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 00:41 Απάντηση σε @jibbie για το «κατα λάθος» μπαν. Εγώ σου είχα δώσει 24ωρο επειδή κορόιδευες αυτά που έγραφε ο Patricio. Ειρωνία, κοροϊδία και γέλια περιείχε η απάντησή σου στα επιχειρήματα τού συμφορουμίτη μας και αυτό τιμωρήθηκε ως ασέβεια.

Να σημειωθεί οτι ταυτόχρονα είχε τιμωρηθεί και ο Patricio για το ίδιο διάστημα για ειρωνίες προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
@Rexaris Ούτε είχα δει τι έγραψε, δεν συμμετείχα σε καμία τέτοια συζητηση, και προφανώς ποτέ δεν απάντησα κάτι πάνω σε αυτό. Αν βρεις ποστ που να κάνω κάτι τέτοιο δειξτο μου. Δεν υπάρχει. Ασέβεια ήταν το γεγονός ότι δεν πρόσεξες καν ποιος απάντησε σε ποιον. Οπως και η γλώσσα που χρησιμοποίησες όταν μου απευθύνθηκες μονομερώς για να μου ανακοινώσεις το μπαν, η οποία ήταν απαράδεκτη . Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις, σου είπα απλά ότι έκανες λάθος και πάμε παρακάτω, συμβαίνουν αυτά.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Мир έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 01:31 1. Σε σχέση με τον Τσάλοφ, ...... Υστερεί στο συνδιαστικο παιχνίδι και ατομική τεχνική σε σχέση με Τσαλοφ,.....
μην τα γράφετε έτσι ρε σατανάδες, θα μας πεθάνετε. Θυμάμαι τόσες φάσεις με τον Τσάλοφ να παίρνει μπάλα μέσα στην περιοχή και αντί να σουτάρει, να ψάχνει να βρει παίχτη πίσω, να μπερδεύεται, να μπουρδουκλώνεται, που αυτό το ''ατομική τεχνική'' το αφήνω ασχολίαστο.
Αν τελικά, ο Γιακουμάκης όντως υστερεί από παίχτη επιπέδου Τσάλοφ, τσάμπα τόση αναμονή....
PAOKpanta έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 00:58 2. Αν με το καλό έρθει ο Ζαφείρης, με ποιον θα είναι δίδυμο αν είναι βασικός (μπείτε, οζντοεφ ή Καμαρά)? Τον παίρνουμε κυρίως για επιθετική συνεισφορά ή αμυντική? Και ποια είναι τα μειονεκτήματα του ως παίχτης?
Εγώ πολύ μπάλα δεν γνωρίζω, αλλά παρακολουθώ ΠΑΟΚ χρόνια. Κατά εμέ, είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης δημιουργικού χαφ, με κύριο σκοπό η απελευθέρωση του Ντέλια.
Είδαμε και στον αγώνα με τους Αυστριακούς, πως ακριβώς επειδή δεν υπήρχε χαφ που να μπορεί να κατεβάσει την μπάλα, ο Ντέλιας έπρεπε να γυρίζει πολύ πίσω, κάτω από το κέντρο, ώστε να πάρει την μπάλα. Από εκεί όμως, είναι πολύ δύσκολο να κάνει παιχνίδι, διότι έχει σχεδόν όλη την αντίπαλη άμυνα μπροστά του.
Ένας ικανός χαφ, που θα μπορεί να κατεβάζει την μπάλα, να κάνει παιχνίδι και να μοιράζει σωστά μπαλιές, απελευθερώνει τον Ντέλια, του δίνει την δυνατότητα να παίρνει την μπάλα πιο ψηλά, έχοντας μικρότερη απόσταση πλέον από την εστία του αντίπαλου. Με την δημιουργικότητά του σε εκείνο το σημείο να είναι στο αποκορύφωμα.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω στον Ζαφείρη, είναι το ύψος του. Ο Ζαφείρης είναι 1,73 ,δηλαδή 5εκατοστα ψηλότερος από τον ...Σιώπη.
Θα τον τζατζάρει ο Μεϊτέ στις προπονήσεις και ο Ζαφείρης θα πηγαίνει σαν το μπαλάκι στα φλιμπεράκια....

Για το ''δίδυμο'':
Προσωπικά πιστεύω πως αν έρθει ο Ζαφείρης (εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο, η κυρία Μαρία έχει λιποθυμήσει από την στεναχώρια της), το κεντρικό δίδυμο θα είναι Μεϊτέ-Ζαφείρης. Οι δυό τους, υπερκαλύπτουν το κέντρο, όπως (αν θυμάσαι) το δίδυμο Πάμπλο-Βιτόλο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλημερα ομαδα...Κτ μ λεει οτι σημερα θα εχουμε οριστικες εξελιξεις...μακαρι θετικες...Το τι πονος επικρατει σε μεσα της πολης αλλα κ κατω δν περιγραφεται...Αιντε Ιβαν..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
PAOKevolution, FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Άρχισαν να πίνουν από το πρωί από τη στεναχώρια τους .

αν το 'χω ρίξει στην τρελή
Και τα μασώ μέχρι ψιλή
Κι αν μόλις πίνω δυο κρασιά σουρώνω και τα σπάω
Μην με παρεξηγήσετε συγγνώμη σας ζητάω
Είναι βαρύς ο πόνος μου
Μα τον εξέρω μόνος μου
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
Dimitris_L4, PAOKevolution, FreeWatcher
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ώπα...,
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

οι today γραφουν οτι ειμαστε πολυ κοντα και στν Λοκονγκα...Τι μερα σημερα Παναγια μου...ή θα φαρμακωθουμε ή θα πηγαινουμε κρυφα στν τουαλετα να τν κοπαναμε...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 3):
loukas karadimos, margas, thanos-xanthi
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 07:20 Καλημερα ομαδα...Κτ μ λεει οτι σημερα θα εχουμε οριστικες εξελιξεις...μακαρι θετικες...Το τι πονος επικρατει σε μεσα της πολης αλλα κ κατω δν περιγραφεται...Αιντε Ιβαν..
[/quote

Μωρέ ας γίνει το deal και ας ολοκληρωθεί σε μια βδομάδα. Γιατι να βάλουμε dead line;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά (ΑΝ κάνουμε χρήση της ρήτρας) ομοίως και ο Ιβανούσετς, που τον πήραμε μάλλον σαν αντι-Ντέλια (ΑΝ πληρώσουμε κι αυτουνού τη ρήτρα).
Το να δώσουμε 8-10Μ για τον Ζαφείρη είναι οριακό για τον ΠΑΟΚ, αλλά από κει και πάνω φοβάμαι μήπως δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας.
Αν είχαμε τις διασυνδέσεις του γαύρου δεν θα μ' ένοιαζε γιατί τότε θα μπορούσαμε κι εμείς να πουλάμε νεαρούς παίκτες με 35Μ κι έτσι να ορθοποδούμε οικονομικά, χωρίς καν τον εξασφαλισμένο όμιλο Ch.L. Εμείς όμως δεν έχουμε τίποτε από όλα αυτά, αντίθετα, έχουμε τμήμα που αγοράζει ακριβά του πλέον άχρηστους για τον ΠΑΟΚ παίκτες.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
black_star_ninja, pisakaipoupoula
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Έτσι είναι. Όταν αγαπάς την ομάδα σου χαίρεσαι οταν παίρνει λεφτά από πωλήσεις και στεναχωριέσαι οταν τα δίνει για αγορές.
Εγώ λέω να το χαρούμε.
These users thanked the author nkoss for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Δευ 11 Αύγ 2025, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:15 Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά (ΑΝ κάνουμε χρήση της ρήτρας) ομοίως και ο Ιβανούσετς, που τον πήραμε μάλλον σαν αντι-Ντέλια (ΑΝ πληρώσουμε κι αυτουνού τη ρήτρα).
Το να δώσουμε 8-10Μ για τον Ζαφείρη είναι οριακό για τον ΠΑΟΚ, αλλά από κει και πάνω φοβάμαι μήπως δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας.
Αν είχαμε τις διασυνδέσεις του γαύρου δεν θα μ' ένοιαζε γιατί τότε θα μπορούσαμε κι εμείς να πουλάμε νεαρούς παίκτες με 35Μ κι έτσι να ορθοποδούμε οικονομικά, χωρίς καν τον εξασφαλισμένο όμιλο Ch.L. Εμείς όμως δεν έχουμε τίποτε από όλα αυτά, αντίθετα, έχουμε τμήμα που αγοράζει ακριβά του πλέον άχρηστους για τον ΠΑΟΚ παίκτες.
σορρυ φιλε

δεν θα βρει τιποτα μπροστα της η ομαδα

ας ανησυχησει γιαυτα η παζαρεβα

εμεις τον ΠΑΟΚ να γαμαει στο χορταρι θελουμε να βλεπουμε, το πως, προσωπικα λιγο με ενδιαφερει

καθε πρωι ξυπναω να παω στη δουλεια γιατι μου λειπει το 1μιση ΜΠΙ που χει καβατζα ο Ιβαν, βλεπω τον ΠΑΟΚ για να ξεσκασω, δε θα σπασω τ @@ μου με το που θα βρεθουν τα λεφτα αν το μπος θελει να τα δωσει

καλη σου μερα
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
paokspren, Panx Romana, Polichni1926, Scotch4
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

τα 14 όντως είναι πάρα πολλά.
Δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής τόσα χρήματα.
Κανένας.
These users thanked the author gpap5 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Άσχετο. Ο Τσάλωφ λέει πήγε για μπάνιο στην Καλλικράτεια και του έσπασαν το τζάμι από το αμάξι για να τον κλέψουν. Φορούσε και κίτρινο μπλουζάκι.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:15 Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά (ΑΝ κάνουμε χρήση της ρήτρας) ομοίως και ο Ιβανούσετς, που τον πήραμε μάλλον σαν αντι-Ντέλια (ΑΝ πληρώσουμε κι αυτουνού τη ρήτρα).
Προς ενημέρωση σου ο Ζαφείρης στο transfermark έχει αξία 11 μύρια, ναι δεν είναι πανάκεια μια σελίδα στο ίντερνετ αλλά δίνει κάποια στοιχεία...

Όταν πήγαν να πουλήσουν τον Ντελια για 20 μύρια ενώ η αξία του (πάλι στο transfermark) είναι 17 τι λέγαμε εμείς; Ότι είναι λίγα για τον Ντελια...τα ίδια λένε και αυτοί

Δυστυχώς ή ευτυχώς τις τιμές τις ορίζει η αγορά και από αυτά που ξέρουμε ο Ντελιας έχεις ταβάνι τα 20 προς το παρών....
Και για τον Ζαφείρη τις καλύτερες προσφορές τις κάναμε εμείς προς το παρών

Ο Ζαφείρης αν δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό το παιδί θα φύγει από εμάς με πάνω από 20 μύρια άρα θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω στη χειρότερη
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

gpap5 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:36 τα 14 όντως είναι πάρα πολλά.
Δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής τόσα χρήματα.
Κανένας.
Σηκωνεις πολυ μεγαλη κουβεντα..το μονο που μπορω να σ πω πολυ προχειρα ειναι οτι οι τιμες γενικα που παιζουν στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο εχουν ανεβει κατακορυφα..ουτε ο Τζιμας ουτε ο Κωστουλας αξιζουν τοσα λεφτα..για να μν παω πιο μακρυα σε κτ Εκιτικε Βιρτζ Κερκεζ που εδωσε η Λιβερπουλ...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
zaffodb
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”