Πω ρε πστη και αυτό το διάβασα με φωνή Ραγκάτση. Τι έχεις γράψει...PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17 ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author vasgias for the post (total 3):
- Unpsofable78, PAOKevolution, pagotatzis
Ο γαύρος έχει καλά χάφ δε χρειάζεται Ζαφειρη, όταν έχεις Μουζα Εσε Τσικινιο πήρε και τον Αργεντινό κομπλέ είναι. Έλα ρε Σλαβια πάρε τα 12 και πες το ναι!
-
Ο Τσούμπα ανακοινώθηκε επίσημα από Ίπσουϊτς......άντε να ησυχάσουμε και από αυτόν το βραχνά, εάν πρέπει να επιστρέψει ή όχι.....
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, thios4
-
πριν πάρει τον αργεντινό προσπάθησε να πάρει το Ζαφείρη στα λεφτά που έδωσε τελικά και για τον αργεντινόsotos26 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:05 Ο γαύρος έχει καλά χάφ δε χρειάζεται Ζαφειρη, όταν έχεις Μουζα Εσε Τσικινιο πήρε και τον Αργεντινό κομπλέ είναι. Έλα ρε Σλαβια πάρε τα 12 και πες το ναι!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- FreeWatcher
-
Συγνωμη για το οφτοπικ, αλλα εκτος αν αλλαξε κατι δραματικα και δε το πηρα χαμπαρι δεν υπαρχουν πουθενα αυτα που λετε για τον Ιβαν, το χιουμορ του συμφωνω εχασε τη πρωτοτυπια που ειχε στην αρχη αλλα πολεμο στον Ιβαν με καμια περιπτωση.eorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:52Ακριβως ενώ είχε κάποτε έξυπνο χιούμορ έκανε πόλεμο στον Ιβάν και με αηδιάσε έχω ακούσει βέβαια γιατί το κάνει αυτό από τρίτο αλλά επειδή δεν έχω στοιχεία δεν λέω τίποτεUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31 Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που τον ακολουθώ πάρα πολλά χρόνια.
Α ναι και το χιούμορ του έχει ξεφτισει... Πολύ φθηνό
Βεβαια μερικοι με το ελαχιστο ψηγμα κριτικης τη βαζουν τη ταμπελα κι εδω μεσα
- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- soigol
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- These users thanked the author george188 for the post (total 14):
- dim72, Azrael, Baldur, paoki19, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, Aigle_Noir, john78, Montrealiotis, trouman, Spike4 and 4 more users
Και εγω δεν εχω δει να κανει πολεμο στον Ιβαν..
Επιμενει και σε σχολια πιο κατω ότι εχει κλεισει ο Ζαφ.
Επιμενει και σε σχολια πιο κατω ότι εχει κλεισει ο Ζαφ.
Μάλλον μας διαβάζει
- These users thanked the author zaffodb for the post:
- FreeWatcher
Όχι φιλε εδώ και καιρό το κάνει υπόγεια όχι ξεκάθαρα πόλεμο όχι κριτική εδώ απέκρυψε ότι έδωσε πριμ 250000 πριμ τίτλου στην ομάδα μπάσκετ και μάλιστα τελευταία έβαζε συνέχεια το μπάσκετ σε σύγκριση με την διοίκηση του Ιβάν στο ποδόσφαιρο του λέω βέβαια όπως είπε πολλές φορές ο Χατζόπουλος βοήθησε ο Ιβάν το μπάσκετ, και για να σε αποδείξω ότι δεν κάνεις κριτική αλλά πόλεμο γιατί δεν λες για το πριμ Που έδωσε ο Ιβάν, μούγκα στην στρουγκα ο ψυχράς...perestroik4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:11Συγνωμη για το οφτοπικ, αλλα εκτος αν αλλαξε κατι δραματικα και δε το πηρα χαμπαρι δεν υπαρχουν πουθενα αυτα που λετε για τον Ιβαν, το χιουμορ του συμφωνω εχασε τη πρωτοτυπια που ειχε στην αρχη αλλα πολεμο στον Ιβαν με καμια περιπτωση.eorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:52Ακριβως ενώ είχε κάποτε έξυπνο χιούμορ έκανε πόλεμο στον Ιβάν και με αηδιάσε έχω ακούσει βέβαια γιατί το κάνει αυτό από τρίτο αλλά επειδή δεν έχω στοιχεία δεν λέω τίποτεUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31 Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που τον ακολουθώ πάρα πολλά χρόνια.
Α ναι και το χιούμορ του έχει ξεφτισει... Πολύ φθηνό
Βεβαια μερικοι με το ελαχιστο ψηγμα κριτικης τη βαζουν τη ταμπελα κι εδω μεσα
Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ανταγωνιζωμαστε. Παμε στα 100 για πρωταθλημα !
-
Τρελό γιατρός και rainmaker κατά την γνώμη μου οι μόνες σελίδες που αξίζουν .
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 4):
- Leonardo10, Dimitris_L4, zaffodb, giaxxo

Copy&paste φευγουν οι ατάκες του Paokmania στα social.
Μόνο ο κουμπαράς-ilustration του @wickerman λειπει για να δέσει το γλυκό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εγώ τελευταία ακούω να γαβγίζουν ζαφ ζαφ
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 2):
- FreeWatcher, paok apo epilogi
-
- Dimitris_L4
Εσυ δν πηγες για μπανιο?charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:26 Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ανταγωνιζωμαστε. Παμε στα 100 για πρωταθλημα !
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- PAOKevolution