Γιώργη μολόγα τα όλα. Εσύ είσαι;blackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06 Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Logistis
-
πάντοτε σε όλες τις διαπραγματεύσεις το πάνω χέρι το έχει αυτός που "καίγεται" λιγότερο. Αυτή τη στιγμή εμείς μοιάζουμε να καιγόμαστε περισσότερο για να γίνει η μεταγραφή. Οι Τσέχοι το έχουν καταλάβει αυτό και θα μας πιέσουν όσο μπορούν για να πάρουν αυτά που θέλουν (12+3 μπόνους+20% μεταπώληση). Νομίζω δεν πρέπει να ανεβούμε άλλο αλλά να παίξουμε το χαρτί ότι αυτοί ρισκάρουν, δηλαδή να πουν όχι στα 12εκ και να τους μείνει ο παίκτης ξενερωμένος και θυμωμένος. Δεν πρέπει να ενδώσουμε στην τακτική τους. Πρέπει να τους αφήσουμε να βράσουν λίγο στο ζουμί τους με τη γκρίνια του παίκτη. Στο τέλος πάντα γίνεται του παίκτη απλά χρειάζεται λίγο υπομονή. Βέβαια από την άλλη έτσι όπως τα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με το μεταγραφικό σχεδιασμό του έχει και αυτός μεγάλη πίεση χρόνου και δεν ξέρω εάν μπορεί να περιμένει. Πάντως με 14-15 που θέλει η Σλάβια για το 80% του παίκτη νομίζω δεν αξίζει να δοθούν τα λεφτά. Με καλό σκάουτινγκ παίρνεις 3 πολύ καλούς παίκτες των 4-5εκ! Τα επικοινωνιακά και τα λοιπά τ' ακούω βερεσέ!!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 4):
- zaffodb, Woodman73, Katsimamouro, Baldur
Φαντάζομαι εννοείς στης Slavia την προπόνηση, ε;nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06 Ζαφείρη παλικάρι μου αυριο στην προπόνηση τα σουτ στα πουλιά, οι πάσες στην κερκίδα και τα 100μετρα σε 3 λεπτά...
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι

-
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά ο blackzone ήταν σαφέστατος θα δεχτούν αυτήν τη δεύτερη πρόταση.
- ΑποστόληςΑ
ΣΔΝΑ
ΠΑΟΚ και Κρουζ Αζούλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για το δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Έλληνα φορ να «πετάει» για Ελλάδα!
ΠΑΟΚ και Κρουζ Αζούλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για το δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Έλληνα φορ να «πετάει» για Ελλάδα!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
- nkoss, zaffodb, kotorla4, FreeWatcher
-
Θα τολμήσω να γράψω ένα πράγμα για τον Γιακουμακη. Τον παίκτη δεν τον ξέρω. Παρακολούθησα τα highlights. Αυτό που είδα κεφαλιές,γκολ, πανηγυρισμοί σουλουπι μου θύμισε τον έναν και μοναδικό. Λέο Μάτος.
Εσένα έχω αρχίσει να σ' αγαπάω. Θα αράξω λοιπόν.blackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!

Εγώ θεωρώ ότι έχει κλείσει το μπουλντόγκ .
Ο νταβιντζ του ΠΑΟΚ .
Ο νταβιντζ του ΠΑΟΚ .
Αντε, να μαζευόμαστε σιγά σιγάΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:27 ΣΔΝΑ

- Unpsofable78
Εγώ ούτε λογιστής είμαι, ούτε το παίζω αλλά όσο και να θέλω σαν τρελός να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, νομίζω ότι δεν πρέπει να ενδωσουμε στις παράλογες απαιτήσεις των Τσεχων για 12 + 3 μπόνους + 20%.
Εγω θα ανέβαινα στα 12 φιξ + 15% ποσοστό
Εγω θα ανέβαινα στα 12 φιξ + 15% ποσοστό
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- zaffodb
Παιχταρα μουblackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Αν ισχύει οτι ψάχνουν για αντικαταστάτη... φίλες και φίλοι αυτό σημαίνει οτι είμαστε κοντα σε συμφωνία.
Πάγια τακτική στις μεγάλες συμφωνίες για παίκτες στο εξωτερικό, οι ομάδες που πουλάνε κοιτούνε να βρούνε πρώτα τον αντικαταστάτη, έτσι ωστε να αποφύγουν να βγούν στην αγορά αφού έχουν πουλήσει με τους υπόλοιπους να γνωρίζουν οτι κουβαλάνε πάνω τους χρήμα με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τους πουλήσουν πολύ ακριβά.
Πάγια τακτική στις μεγάλες συμφωνίες για παίκτες στο εξωτερικό, οι ομάδες που πουλάνε κοιτούνε να βρούνε πρώτα τον αντικαταστάτη, έτσι ωστε να αποφύγουν να βγούν στην αγορά αφού έχουν πουλήσει με τους υπόλοιπους να γνωρίζουν οτι κουβαλάνε πάνω τους χρήμα με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τους πουλήσουν πολύ ακριβά.
blackzone44 ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχεις γινει 0-100 ο αγαπημενος ολων στο φορουμ.
Λαλησε μας αν εχεις και κατι για αλλη μεταγραφη/στοχο να χαζεψουμε εντελως
Λαλησε μας αν εχεις και κατι για αλλη μεταγραφη/στοχο να χαζεψουμε εντελως
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
Είναι απίστευτο ότι θα δώσουμε τόσα λεφτά για παίκτη ,επίσης απίθανο ότι πείσαμε τον παίκτη !!! Είναι μια πολύ δυνατή κίνηση τόσο αγωνιστικά όσο κ για τα γύρω γύρω.βεβαια για να έχει αξία αυτή η κίνηση πρέπει να πάρεις σεντερ Μπακ ανάλογου βεληνεκούς κ ένα δυνατό φορ στην θέση του τσαλοφ .