Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Τα βιντεάκια του Μπουσουαρί της Σεντ Ετιέν έχουν βοηθήσει πολύ το άγχος μου για τον Ζαφείρη.
Τσέχοι πείτε ναι γαμώ τις μπύρες σας.
Τσέχοι πείτε ναι γαμώ τις μπύρες σας.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- Dimitrisou
Ανα 10 ωρες το μαθαινουμε εμεις. Εχω την εντυπωση οτι οι ειδησεις ειναι ετεροχρονισμενες. Για να μαθαινουμε οτι το παλευουμε δυο εβδομαδες μινιμουμ δεν εχει λογικη δυο εβδομαδες να κοιταζομασταν και ξαφνικα να αρχισαν να πεφτουν οι προσφορες η μια μετα την αλλην. Μπορει να ειμαστε στην τεταρτη προσφορα τωρα οσο εμεις μαθαινουμε οτι θα κανουμε και τριτη.navigator11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:47Προς ώρας, όχι, δε θα σταματήσουμε. Αλλά προφανώς δεν έχει και διαπραγματευτικά, βάσει της λογικής μου τουλάχιστον, νόημα ανά 8 ή 10 ώρες να κάνουμε μεγαλύτερη προσφορά. Έτσι θα φτάσουν οι άλλοι να ζητήσουν της Παναγιάς τα ματόκλαδα για έναν παίχτη, που τη δεδομένη στιγμή ίσως να μην αξίζει ούτε τα χρήματα που έχουμε προτείνει ως τώρα.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:40Εδω που φτασαμε δε νομιζω να σταματησουμε ...navigator11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:38
Αυτό λέει η λογική, εφόσον έχει φτάσει ως εδώ το πράγμα. Τους προσφέρεις κανένα 500αρι παραπάνω και ενδεχομένως λίγο πιο αυξημένα μπόνους και περιμένεις την οριστική κατάληξη. Δε νομίζω πως έχει νόημα να ασχοληθεί παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
- loukas karadimos
Ο Γιώργης πάντως την Δευτέρα που μας πέρασε λέγεται ότι πήγε προς Πράγα μεριά
Αν ζητάνε 12 να τους δώσει ο Ιβάν 12,2. Διακόσια χιλιάρικα παραπάνω, έτσι για το τρολάρισμα.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:58 Διαρρεεται απο παντου οτι η Σλαβια θελει 12 μυρια φιξ..φτανοντας στα 10.5 ε δε νομιζω να μην κλεισει...
-
- WestBlock4
charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί εγινε ξαφνικά αγνός ΠΑΟΚΤΣΗΣ κ αυτο.
ΥΓ. Αποδέχομαι το μπαν. Ευχαριστω
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 28):
- Dimitris_L4, st4this, Taseos, paok apo epilogi, nkoss, loukas karadimos, Grimson4, black_star_ninja, Nassos, trelopaoki89 and 18 more users
Δεν ξέρω εγώ είμαι σε έκσταση . Γελάω μόνος μου με κοιτάνε όλοι. Θα λένε αυτός καθυστερημένος είναι 

Ρε σας τρολαρει. Μην τσιμπατε.WestBlock4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί εγινε ξαφνικά αγνός ΠΑΟΚΤΣΗΣ κ αυτο.
ΥΓ. Αποδέχομαι το μπαν. Ευχαριστω
φυσικά τρολάρει, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι πάει τζάμπα η ..ευχη του Δυτικού!
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 6):
- paok apo epilogi, Grimson4, Dimitris_L4, trelopaoki89, PAOKevolution, margas
-
Λοκο Μειτε
Ζιβκο Ζαφειρης Ντελιας
Αγοραζω εναλλακτικο σχημα με πιο ανιωθο κεντρο. Να προσγειωθω;
Ζιβκο Ζαφειρης Ντελιας
Αγοραζω εναλλακτικο σχημα με πιο ανιωθο κεντρο. Να προσγειωθω;
- Unpsofable78
Κάποιοι λένε ότι ζητάει 14 ακατεβατα.Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:55 Με 12 + 1.5 -2 μπόνους θα πούνε ναι. Αφού πάμε για τρίτη πρόταση λογικά θα έχουμε ντιλ . Ελπίζω να πάμε σε καλές κινήσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που έμειναν.
Αν ισχύει, μόνο ο παίκτης μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και επιμένω.
Να το πω πιο απλά, αν ο παίκτης δείξει πραγματικά αποφασισμενος και ανένδοτος, θα συμβιβαστούν.Για μένα όλα εξαρτώνται από την στάση του Ζαφείρη.
Διαφορετικά θα απορρίπτουν τις προτασεις συνεχώς μέχρι να πάρουν 14 φιξ + μπόνους + ποσοστό.
Ποσά που δεν έχουν καμία σχέση πραγματικά με την αξία του παίκτη.
Είπαμε να ρίξουμε χρήμα αλλά όχι να μας πιάσουν και Κωτσους
Παικταράς, 22 ετών αλλά μέχρι εκεί. Η μόνη περίπτωση να ανεβάσει την αξία του θα είναι με παρουσία ως βασικός σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- zaffodb
- Unpsofable78
Έχεις μάθει κάτι αδερφέ; Μίλα ειλικρινά γιατί είμαστε μέσα στην αγωνία
- black_star_ninja
Με τη διαφορά ότι τότε δεν ήξερε ο ίδιος τι γίνεται και δεν είχε κ ανθρώπους εμπιστοσύνης. Τώρα έχει.. Γιαυτο τα ονόματα έχουν ποδοσφαιρική λογική.
- These users thanked the author black_star_ninja for the post (total 2):
- Kabamaru11, margas
Ιβάν τώρα που είσαι ζεστός, πάρε και δύο δανεικούς από Κάλιαρι έτσι για το εφέ!
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 4):
- zoran, black_star_ninja, margas, FreeWatcher