Εκβιάζουν οι κουφαλες οι Τσέχοιcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:29Σμρ Βραδυ ή το αργοτερο αυριο! Νομιζω ειναι take it or leave it αυτο που ζηταν οι ΤσεχοιStatistikologos έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28 Πότε λέτε ν ξέρουμε οριστικά αν γίνει ή όχι η μεταγραφή ;
Έχει λιώσει το χέρι μου πατώντας το f5
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έτσι για το γούρι, θα συνεχίσω να λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τέτοια μεταγραφή.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
- Dimitris_L4, Dimitrisou, paokspren, margas
-
Θα παίξει κ τσ.λ. Μην ξεχνάτε που έπαιζε αντί Ντελια.Michael Scott έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35 Εδω ειναι που πρεπει να κανουμε την κίνηση ματ και να προσφέρουμε ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Θωμά τον Μουργκ!
Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό![]()
![]()
Πάντως δεν είναι κακός παίκτης. Απλά έχει χαμηλό ταβάνι
Δε βιαζόμαστε και αύριο μεσημεράκι είναι καλή ώρα για ανακοινώσεις
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- navigator11, Azrael, paok apo epilogi, margas, zaffodb
- Dimitris_L4
Εδω που φτασαμε δε νομιζω να σταματησουμε ...navigator11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:38Αυτό λέει η λογική, εφόσον έχει φτάσει ως εδώ το πράγμα. Τους προσφέρεις κανένα 500αρι παραπάνω και ενδεχομένως λίγο πιο αυξημένα μπόνους και περιμένεις την οριστική κατάληξη. Δε νομίζω πως έχει νόημα να ασχοληθεί παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
- Unpsofable78
Εγώ απορώ, από χθες που έγινε χαμός στο φόρουμ μέχρι και πριν λίγο που έγινε γνωστή η απόρριψη της νέας πρότασης από Τσέχικο μέσο, που ήταν όλοι οι αυτοί που είναι γνωστή η στάση τους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από ΑΣ, Μυστακιδη;
Από περιέργεια ρωτάω
Από περιέργεια ρωτάω
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 9):
- GEOL, Taseos, eorptol1, Azrael, nkoss, Χωρικός, paok apo epilogi, margas, zaffodb
- Statistikologos
Επίσης απορία , λέτε η ΠΑΕ να έβγαλε προς τα έξω ότι απορρίφθηκε και η καινουρια πρόταση μας;
Μήπως και καλά χρονικά είναι πιο πίσω ;
Και δλδ σήμερα έχει γίνει ΗΔΗ η 3η και τελική πρόταση;

Μήπως και καλά χρονικά είναι πιο πίσω ;
Και δλδ σήμερα έχει γίνει ΗΔΗ η 3η και τελική πρόταση;

- These users thanked the author Statistikologos for the post:
- Magpies4
- pisakaipoupoula
Νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με τον Ζαφείρη, η ευκαιρία ήταν όταν έπαιζε στη Νορβηγία το '23, η Σλάβια τον απέκτησε με 1 μύρριο κ εμεις ψάχναμε 30χρονους...τώρα είναι αργά
Τα καλά νέα είναι ότι ο Ιβάν είναι ζεστός και μπορούμε να δώσουμε τα μισά απ αυτά τα χρήματα για δύο παικταράδες σε καλή ηλικία στα χαφ
Τα καλά νέα είναι ότι ο Ιβάν είναι ζεστός και μπορούμε να δώσουμε τα μισά απ αυτά τα χρήματα για δύο παικταράδες σε καλή ηλικία στα χαφ
Πώς ανανεώνω στο κινητό τη σελίδα f5 χωρίς να σκρολαρω all the way up? Ξέρει κανείς?
Εγώ λόγω Μάντσεστερ τον έχω δει πολύ. Μπορεί να μην είναι για εκεί το επίπεδό του, αλλά είναι σκύλος αμυντικός και δεν τον λες και αργό.Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:49Ελπιζω οχι,τις 2 τελευταιες σεζον εχει χασει το 1/3 λογω τραυματισμων.
-
Νομίζω πως αύριο γύρω στις 1 ειναι καλή ώρα για να βγει οτι έκλεισε ο ζαφειρης
- These users thanked the author Dimitrisk4 for the post (total 2):
- zoran, margas
- navigator11
Προς ώρας, όχι, δε θα σταματήσουμε. Αλλά προφανώς δεν έχει και διαπραγματευτικά, βάσει της λογικής μου τουλάχιστον, νόημα ανά 8 ή 10 ώρες να κάνουμε μεγαλύτερη προσφορά. Έτσι θα φτάσουν οι άλλοι να ζητήσουν της Παναγιάς τα ματόκλαδα για έναν παίχτη, που τη δεδομένη στιγμή ίσως να μην αξίζει ούτε τα χρήματα που έχουμε προτείνει ως τώρα.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:40Εδω που φτασαμε δε νομιζω να σταματησουμε ...navigator11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:38Αυτό λέει η λογική, εφόσον έχει φτάσει ως εδώ το πράγμα. Τους προσφέρεις κανένα 500αρι παραπάνω και ενδεχομένως λίγο πιο αυξημένα μπόνους και περιμένεις την οριστική κατάληξη. Δε νομίζω πως έχει νόημα να ασχοληθεί παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
Αν χρησιμοποιείς Chrome, πατάς στις τελιτσες πάνω δεξιά και μετά εκείνο το βελάκι που κάνει κύκλοpanta έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:44 Πώς ανανεώνω στο κινητό τη σελίδα f5 χωρίς να σκρολαρω all the way up? Ξέρει κανείς?