Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
#freezafiris
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
- Eagle1980, Rexaris, JohnDag, FreeWatcher
-
#mpesstoaeroplanoallaminvgeis
- These users thanked the author black death for the post (total 5):
- magdy, Azrael, loukas karadimos, Rexaris, JohnDag
Τι 8 τι 10 τι 12 τι 14???
Θα μας ψηρισει ο Τσέχος είναι σίγουρο...
Λένε ότι αρνήθηκε τα 12 από Τσεχία...
Ιβάν προχωρά!
Θα μας ψηρισει ο Τσέχος είναι σίγουρο...
Λένε ότι αρνήθηκε τα 12 από Τσεχία...
Ιβάν προχωρά!
- navigator11

#eggyhtikh_niet_4
Στα σοβαρά τώρα. Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου, όπως τον ξέρουμε, δε γίνεται να σκέφτεται καν, πολλώ δε μάλλον να δεχτεί, να αλλάξει το ροστερ του σε βαθμό όπως αυτός που υπαινίσσονται διάφοροι ότι υπάρχει η διάθεση να αλλαχθεί προς το ποιοτικά ανώτερο. Χαμηλά οπότε λίγο το τόπι, παιδιά. Όση παράκρουση κι αν ενδέχεται να έχει βαρέσει το Σαββίδέικο, δεν είναι απλά πράγματα αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- black death
Мир έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:28 Ο πρόεδρος τόσο καιρό έβαζε λεφτά στον κουμπαρά για να χτίσει την νέα Τούμπα, αλλά από την στιγμή που θα το κάνει δωρεά ο κ.Τέλης, είπε να τα σκάσει για μεταγραφές.

- Unpsofable78
Τσέχικο δημοσίευμα μιλάει για απόρριψη και της νέας πρότασης 
Σύμφωνα με inpaok
Εκτός κι αν είναι τρεις οι συνολικές προτάσεις όπως υποστηρίζει το paok today.
Η πρώτη στα 8, η δεύτερη στα 9 και η τρίτη 10.5 + 1.5

Σύμφωνα με inpaok
Εκτός κι αν είναι τρεις οι συνολικές προτάσεις όπως υποστηρίζει το paok today.
Η πρώτη στα 8, η δεύτερη στα 9 και η τρίτη 10.5 + 1.5
-
Εγώ απορώ γιατί πάνε για προετοιμασία, αφού άλλο θα είναι το ροστερ
Εγω ξερω οτι οποιος δεν θελει να πουλησει δεν συζηταει εξ αρχης. Ποσω μαλλον να παει στην Τσεχια αντιπροσωπεια της αλλης ομαδας
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω πως μπορει να χαλασει με αυτα τα δεδομενα. Δεν ειναι θεμα πληροφορησης αλλα θεμα λογικης "μεταγραφικης ιστοριας"
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω πως μπορει να χαλασει με αυτα τα δεδομενα. Δεν ειναι θεμα πληροφορησης αλλα θεμα λογικης "μεταγραφικης ιστοριας"
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- navigator11, Azrael, Blackgr4, Jean Valjean
- Katsimamouro
Κάπως δεν πρέπει και τα δικά τους Μέσα να παρουσιάσουν την ομάδα ότι "διαπραγματεύεται σκληρά"...;
Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη
Εγώ πιστεύω ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη

Θεωρητικά μόνο με ουρανοκατέβατη προσφορά 14+ χαλάει αλλά θέλει και ο παίχτης να θέλει να υπογράψει στην άλλη ομάδα δύσκολο ναι. Πάνε να πάρουν ότι μπορούν τώρα οι σφιχτοί 

- Unpsofable78
Ρε γμ την Τσεχία σας και την Πράγα μέσα. Πείτε το ναι ρε στρακια. 14 ζητούσατε. Σας δίνουμε 12 + ποσοστό που θα ξεπεράσει τα 14 που ζητάτε.
Θέλετε απόβαση στην Πράγα;
Θέλετε απόβαση στην Πράγα;

- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- margas, theo G4
εεεμ...Bono. έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:59 Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
το είχε το κομενάκι δεδομένο και το πήγαινε το καλοκαίρι μέχρι την ασπροβάλτα με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού
με το που είδε ότι του στέλνει μνματα του κορασίου ο αντίζηλος, ο ωραίος, ο φραγκάτος,
έκλεισε για το κορίτσι διακοπάρες στη χαβάη...
καλά έλεγαν οι γιαγιάδες στις εγγονές παλιά.. μην σε έχει δεδομένη, κάντον να ζηλέψει, κάντον να ζηλέψει!!
- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- thios4, soigol, Metagrafakias
-
- navigator11
Η λογική όντως εκεί κλίνει. Τώρα, οκ, μπορεί για τους δικούς τους λόγους να θέλουν να το παίξουν και λίγο ιστορία οι άλλοι, ψειρίζοντας κάτι τις περισσότερο, βλέποντας ότι η άλλη πλευρά είναι αποφασισμένη για όλα. Δε μου μοιάζει παράλογο. Επαναλαμβάνω, αν ο παίχτης τους έχει καταστήσει σαφές ότι δε θέλει να παραμείνει στην Τσεχία, δεν ξέρω πώς υπάρχει περίπτωση να πάρουν το ρίσκο να του κλείσουν τον δρόμο.nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:36 Εγω ξερω οτι οποιος δεν θελει να πουλησει δεν συζηταει εξ αρχης. Ποσω μαλλον να παει στην Τσεχια αντιπροσωπεια της αλλης ομαδας
-