Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ο ουναι δεν πιστευω οτι αρεσει τουλάχιστον στον Λουτσεσκου γιατι ειχε θεματακια με τη συμπεριοφρα του στη ζελα. Οσο για τον λοκονγκα δεν βλεπω κατι ιδιεταιρο στα βιντεακια ομως δεν μπορει να παραληφθει το γεγονος οτι εχει παιξει στην αρσεναλ και στην στην σεβιλλη κατι που σημαινει οτι εχει καλα χαρακτηριστικα
-
paokspren έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Αυτός ο Λοκόνγκα τι είναι? Είναι καλός? Δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει και πρώτη φορά τον ακούω γενικά.
Η ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως η Μαρία Γκοτζάρεβα εισήχθη εκτάκτως σε ιδιωτική κλινική, όταν διάβασε σε σχετικό με μεταγραφές topic του site paokmania για 10+2 εκατομμύρια για Ζαφείρη.
Από ανώνυμες πηγές της γνωστής κλινικής της Θεσσαλονίκης, πληροφορίες λένε πως η κατάστασή της είναι σταθερή και πως της παρέχουν παλιότερες εκδόσεις του δημοφιλούς site των φίλων του ΠΑΟΚ, όπου η συζήτηση περιορίζεται σε δανεισμούς και πωλήσεις μέσων, αλλά όχι σε αγορές.
Παρακαλείσθε οι συμμετέχοντες στο paokmania να είναι προσεκτικοί σε ότι γράφουν και κυρίως στα ποσά που γράφουν.
Πάνω από όλα ο άνθρωπος.
Από ανώνυμες πηγές της γνωστής κλινικής της Θεσσαλονίκης, πληροφορίες λένε πως η κατάστασή της είναι σταθερή και πως της παρέχουν παλιότερες εκδόσεις του δημοφιλούς site των φίλων του ΠΑΟΚ, όπου η συζήτηση περιορίζεται σε δανεισμούς και πωλήσεις μέσων, αλλά όχι σε αγορές.
Παρακαλείσθε οι συμμετέχοντες στο paokmania να είναι προσεκτικοί σε ότι γράφουν και κυρίως στα ποσά που γράφουν.
Πάνω από όλα ο άνθρωπος.
-
https://www.transfermarkt.com/jusef-era ... ler/851699
https://www.transfermarkt.com/jonatan-b ... ler/435587
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/724039
https://www.transfermarkt.com/marko-liv ... eler/95438
https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649
https://www.transfermarkt.com/jonatan-b ... ler/435587
https://www.transfermarkt.com/georgios- ... ler/724039
https://www.transfermarkt.com/marko-liv ... eler/95438
https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649
- Unpsofable78
Ποιο είναι το φορ που αρέσει από παλιά στον Λουτσεσκου και η ομάδα του κινδυνεύει με αποκλεισμό;Panx Romana έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:34Τα ονόματα που λες όντως έχουν ακουστεί αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω ένα σενάριο που είχε παίξει εδώ μέσα για φυγή Τσαλοφ στη Ρωσία με ανταλλαγή Λιβάι μπορεί να ισχύει ;omerta76 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:56 Βρέθηκε και στόπερ λένε που θα βγει το όνομα του σύντομα. Επίσης ψάχνουμε και άλλο 1 χαφ και επιθετικό αν φύγει ο Τσαλωφ. Μπακαμπού ή Λάριν
Το λέω μιας και πριν πέντε μέρες λέγαμε
ότι ο Πανακας το έχει χάσει τελείως
Υπάρχει επίσης και ένα φορ που αρέσει στον Λουτσεσκου νομίζω από παλιά που αν η ομάδα του αποκλειστεί από την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να έρθει στην Τούμπα και με Γιακουμάκη να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο
Το Μαρακι η ειναι διακοπες η κανα τρελοΠΑΟΚτσκι την απηγαγε τις τελευταιες μερες... 

- Panx Romana
Λιβαγια;;;Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:59Ποιο είναι το φορ που αρέσει από παλιά στον Λουτσεσκου και η ομάδα του κινδυνεύει με αποκλεισμό;Panx Romana έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:34Τα ονόματα που λες όντως έχουν ακουστεί αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω ένα σενάριο που είχε παίξει εδώ μέσα για φυγή Τσαλοφ στη Ρωσία με ανταλλαγή Λιβάι μπορεί να ισχύει ;omerta76 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:56 Βρέθηκε και στόπερ λένε που θα βγει το όνομα του σύντομα. Επίσης ψάχνουμε και άλλο 1 χαφ και επιθετικό αν φύγει ο Τσαλωφ. Μπακαμπού ή Λάριν
Το λέω μιας και πριν πέντε μέρες λέγαμε
ότι ο Πανακας το έχει χάσει τελείως
Υπάρχει επίσης και ένα φορ που αρέσει στον Λουτσεσκου νομίζω από παλιά που αν η ομάδα του αποκλειστεί από την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να έρθει στην Τούμπα και με Γιακουμάκη να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο
Εμπειρία
Γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος
Ικανός σκόρερ με διαφορετικα νομίζω χαρακτηριστικά από τον Γιακουμάκη
Οικονομική περίπτωση
Θα βρει στην ομάδα Λοβρεν Ιβανουσετς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι οκ... αλλά τι σχέση έχει το ένα το άλλο?Hayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:41Καλό είναι να αποφεύγεται και η τοξικότητα,ή γκρίνια,η μιρλα και επίσης τα συνεχως επαναλαμβανόμενα ποσταρισματα για το ποσο "τσιγγούνης" είναι ο Ιβάν και για ότι δεν υπάρχει σάλιο και διάθεση να πέσει χρήμα...renegade έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:08Κοίτα να σου πω κάτι, επειδή το φόρουμ δεν το παρακολουθούνε μόνο αυτοί που είναι νύχτα μέρα συνδεδεμένοι εδώ μέσα, αλλά και παιδιά πού μπαίνουνε αραιά και που για να διαβάσουνε κάποια είδηση ή οτιδήποτε άλλο, αυτού του είδους το τρολάρισμα καλό θα είναι να αποφεύγεταιHayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:43 Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Okay εσένα μπορεί να είναι στα @@ σου αν έρθει ο ζαφείρης ή ο ρουμπίνης. Για κάποια παιδιά όμως δεν είναι έτσι, αγωνιούν και δεν είναι καθόλου δίκαιο για αυτούς να ψάχνουν που γράφτηκε κάτι τέτοιο απλά και μόνο γιατί νιώθεις ότι πρέπει να γράψεις εκδικητικά post απέναντι σε αυτούς που γκρίνιαζαν
- These users thanked the author renegade for the post (total 13):
- Taseos, theo111, paoki19, thios4, ΚΩΣΤΑΣ2019, PaokFiesta, Developer4, paok apo epilogi, TylerDurden, PAOKevolution and 3 more users
-
Ένας βασικός λόγος να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθει ο Ζαφείρης είναι πως φέτος όποιο όνομα βγήκε στη φόρα από πολλά σάιτ αργά ή γρήγορα έκλεισε κιόλας...εκτός αν ξεχνάω κάποιον (μιλάω για όνομα που δε τα έγραψαν ένα δύο σάιτ)
Πετάχτηκε Ρωσία να δώσει αναφορά στον μεγάλο, καθόσον - όπως υπαινίχθηκε εδώ μέσα - είναι ο άνθρωπος που έβαλε ο μεγάλος δίπλα στον Ιβάν!psykoman έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:59 Το Μαρακι η ειναι διακοπες η κανα τρελοΠΑΟΚτσκι την απηγαγε τις τελευταιες μερες...![]()
ΣεντιραPanostas1995 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:12 Ένας βασικός λόγος να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθει ο Ζαφείρης είναι πως φέτος όποιο όνομα βγήκε στη φόρα από πολλά σάιτ αργά ή γρήγορα έκλεισε κιόλας...εκτός αν ξεχνάω κάποιον (μιλάω για όνομα που δε τα έγραψαν ένα δύο σάιτ)

Ο Ζαφειρης στα Χαφ θα είναι μεγάλη αναβάθμιση.
Aυτο όπως το γράφεις να ξέρεις ότι μπορει να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.GEOL έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:14καθόσον - όπως υπαινίχθηκε εδώ μέσα - είναι ο άνθρωπος που έβαλε ο μεγάλος δίπλα στον Ιβάν!
-
Προφανέστατα. Πολύ πάνω ράφι για Ελλάδα και αυτός και μια χαρά ηλικία για τη θέση.
Το θέμα είναι, αν και ελεύθερος, τι συμβόλαιο θα ζητούσε για να έρθει προς τα εδώ.
-
Ωχ τον ξέχασα αυτόν (τυχαία)icue έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:18ΣεντιραPanostas1995 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:12 Ένας βασικός λόγος να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθει ο Ζαφείρης είναι πως φέτος όποιο όνομα βγήκε στη φόρα από πολλά σάιτ αργά ή γρήγορα έκλεισε κιόλας...εκτός αν ξεχνάω κάποιον (μιλάω για όνομα που δε τα έγραψαν ένα δύο σάιτ)![]()
Δεν αποκλείω να έρθει σε περίπτωση φυγής Τσαλοφ
Να γίνω κλασικά ο κακός της παρέας.
Για ποιο λογο να δοθεί ένα πόσο πάνω
από δέκα εκατομυρια για ένα πολλά υποσχόμενο πδισφαιριστη, όταν μπορούμε
με αυτά τα λεφτά να πάρουμε πχ Ακπομ και Κραλ και να δώσουμε και ένα καλό συμβόλαιο σε έναν κεντρικό αμυντικό
υψηλού επιπέδου;
Καλές οι κινήσεις εντυπωσιασμού,
αλλά όχι για εμάς. Δεν είμαστε αυτού
του επιπέδου. Θέλω έτοιμους παιχταραδες. Και κυρίως στον άξονα.
Το να σπαταλάμε λεφτά σε παιχτες
που όλοι και εγώ γουστάρουμε
όπως ο Ζαφείρης και μας καυλώνει καλό είναι, αλλά ουσία; μετά;
11 εκατομυρια για έναν 22χρονο κόφτη
ο ΠΑΟΚ για μένα δεν πρέπει να δίνει.
Εμείς βγάζουμε και πουλάμε τέτοιους παίχτες. Δεν έχει λογική να τους αγοράζουμε ΑΚΟΜΗ.
Συγνώμη για το ξενερωμα, αλλά....
Για ποιο λογο να δοθεί ένα πόσο πάνω
από δέκα εκατομυρια για ένα πολλά υποσχόμενο πδισφαιριστη, όταν μπορούμε
με αυτά τα λεφτά να πάρουμε πχ Ακπομ και Κραλ και να δώσουμε και ένα καλό συμβόλαιο σε έναν κεντρικό αμυντικό
υψηλού επιπέδου;
Καλές οι κινήσεις εντυπωσιασμού,
αλλά όχι για εμάς. Δεν είμαστε αυτού
του επιπέδου. Θέλω έτοιμους παιχταραδες. Και κυρίως στον άξονα.
Το να σπαταλάμε λεφτά σε παιχτες
που όλοι και εγώ γουστάρουμε
όπως ο Ζαφείρης και μας καυλώνει καλό είναι, αλλά ουσία; μετά;
11 εκατομυρια για έναν 22χρονο κόφτη
ο ΠΑΟΚ για μένα δεν πρέπει να δίνει.
Εμείς βγάζουμε και πουλάμε τέτοιους παίχτες. Δεν έχει λογική να τους αγοράζουμε ΑΚΟΜΗ.
Συγνώμη για το ξενερωμα, αλλά....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- tenten4GT, keep_paokizein, giaxxo