vertrauen ist gut kontrolle ist bessereorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:04Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:00 Μια χαρά τέθηκε θέμα john.
![]()
Να μην ξεχνάμε τα μπατιρης και καλό θα ήταν να δηλώσει αδυναμία.![]()
Ακόμη και χθες υπήρχαν γελάκια και ειρωνείες.
Σήμερα ξαφνικά έγιναν μαθήματα αυταρκειας.![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Α επίσης θα πρέπει να ατσαλωθούν τα νεύρα και η υπομονή μας
Αυτές οι περιπτώσεις δεν κλείνουν εύκολα.
Μην αρχίσουμε να διαβάζουμε για ζαφειριάδα
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Unpsofable78, theo-drama, theo G4
renegade έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:14 Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και υπάρχει κόσμος ο οποίος θα γκρινιάζει και θα λέει πού είναι τα άλλα εννιά ...γιατί δεν τα επενδύεις?
Παπάτζα ήταν η όλη υπόθεση ζαφείρη κτλ
Τότε πραγματικά θα θεωρήσω ότι χάθηκε το τρένο για πολλούς
Δε θα δαπανηθουν. Και οι λόγοι είναι αρκετοί..
Ναι για το Ζαφείρη μπορεί να κάνει το άνοιγμα λόγω του ότι είναι μικρός, έχει φουλ μεταπωλητικη αξία, είναι Έλληνας, έχει πράσινο φως από όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα και στη χειρότερη θα πάρει πίσω πολύ γρήγορα ένα μεγάλο μέρος αν όχι κέρδος.
Αν δε έρθει τελικά ο ζαφ, τότε ελπίζω να έρθει ένας σα τον Γκλεν..
Ο ελάχιστος στόχος φέτος πρέπει να είναι η δεύτερη θέση.. Οι ανταγωνιστές έχουν αυξήσει τα μπάτζετ τους.
Αν βγεις δεύτερος η και πρώτος ακόμη, για να περάσεις τα προκριματικά πρέπει να έχεις στρωμένο κορμό..
Αυτά τα κενά θα τα καλύψεις τώρα και το Γενάρη..
@renegade Επειδή εσύ έχεις το μυαλό να το διαχειριστείς μια χαρά και δεν παίζεις μάνατζερ δεν χρειάζεται να δίνεις οδηγίες χρήσεις για να προλάβεις το ζαλοπουτσι εδώ μέσα.
Ρώτησα τον ψυχολόγο μου και μου είπε να μην ασχολούμαι με τα ψυχολογικά των άλλων .
Το λέω γιατί Και τα 2 σου ποστ νομίζω ότι τα έκανες για αυτό τον λόγο .
Δλδ μας πρήζουν που μας πρήζουν τα συκώτια θα απολογηθούμε γιατί πάει ο άλλος να κάνει μεταγραφή ρεκόρ
Ρώτησα τον ψυχολόγο μου και μου είπε να μην ασχολούμαι με τα ψυχολογικά των άλλων .
Το λέω γιατί Και τα 2 σου ποστ νομίζω ότι τα έκανες για αυτό τον λόγο .
Δλδ μας πρήζουν που μας πρήζουν τα συκώτια θα απολογηθούμε γιατί πάει ο άλλος να κάνει μεταγραφή ρεκόρ
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- Unpsofable78, eorptol1, Dimpatra
Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.
Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ότι δεν το κάνει γιατί δεν μπορεί (είναι αστείο μόνο και να γίνεται συζήτηση γι' αυτό) αλλά γιατί δεν το θέλει.
Καταλάβαινα ότι είναι στρατηγική απόφαση, την σεβόμουνα αλλά ως οπαδός ένιωθα την υποχρέωση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που τα έσοδα τρύπησαν ταβάνι, να απαιτώ να επαναπενδυθεί ένα ποσό από τα έσοδα πίσω στην ομάδα για να βελτιωθεί και να δυναμώσει.
Η απάντηση σε αυτό ήταν "Δες τον ισολογισμό, δες την ΑΜΚ, φταίει ο πόλεμος, δεν μπορεί να μεταφέρει κεφάλαια, κλπ".
Σήμερα που μιλάμε, που είναι έτοιμος να σκάσει 15-16Μ για 2 μόνο παίκτες έπαψαν να ισχύουν όλα αυτά που μας λέγατε τόσο καιρό;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας μπερδεύει μια πολύ απλή ερώτηση..
Πάμε μία ξανά όσο πιο απλά γίνεται και θα μιλήσω καθαρά προσωπικά αλλά υπήρχαν κι άλλοι που έλεγαν τα ίδια.
Τόσο καιρό που ο Ιβάν δεν έβαζε λεφτά (για να το πω όσο πιο απλά γίνεται) έλεγα ότι δεν το κάνει γιατί δεν μπορεί (είναι αστείο μόνο και να γίνεται συζήτηση γι' αυτό) αλλά γιατί δεν το θέλει.
Καταλάβαινα ότι είναι στρατηγική απόφαση, την σεβόμουνα αλλά ως οπαδός ένιωθα την υποχρέωση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που τα έσοδα τρύπησαν ταβάνι, να απαιτώ να επαναπενδυθεί ένα ποσό από τα έσοδα πίσω στην ομάδα για να βελτιωθεί και να δυναμώσει.
Η απάντηση σε αυτό ήταν "Δες τον ισολογισμό, δες την ΑΜΚ, φταίει ο πόλεμος, δεν μπορεί να μεταφέρει κεφάλαια, κλπ".
Σήμερα που μιλάμε, που είναι έτοιμος να σκάσει 15-16Μ για 2 μόνο παίκτες έπαψαν να ισχύουν όλα αυτά που μας λέγατε τόσο καιρό;
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν κάτσει του Ζαφείρη και πας μετά στον Κραλ των 4Μ θα σου πει η ομάδα του, αν για τον Ζαφ δίνεις 10, εγώ θέλω 6. Πάει και ο Κραλ
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Kourdos
Προφανώς και ισχύει αυτό αλλά ο μήνας γράφει 10 Αυγούστου και τα περιθώρια στενεύουν. Εντός της εβδομάδας πρέπει να υπάρξει κατάληξη εκτός και αν πάμε για 2 χαφ.renegade έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:24 Α επίσης θα πρέπει να ατσαλωθούν τα νεύρα και η υπομονή μας
- Jean Valjean
Ο Ιβάν, όπως και όλοι οι άνθρωποι αυτού του επιπέδου (οικονομικού αλλά κυρίως πνευματικού, δηλαδή χαρακτηρα) ούτε άγονται ούτε φέρονται από καταστάσεις. Δεν παρασύρονται. Οδηγούν τις καταστάσεις.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:08 Παλιότερα είχα γράψει ότι ήμουν σίγουρος, πριν βέβαια συμβεί το τρύπημα, ότι ο Ιβάν στα 100 χρόνια θα κάνει το κάτι παραπάνω.
Όταν προέκυψε το θέμα από τον ΑΣ αλλά κυρίως από την στάση σημαντικής μερίδας οργανωμένων, άρχισα να αμφιβάλλω βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση του Ιβάν και το πώς εγώ θα λειτουργούσα.
Παρ όλα αυτά, είχα γράψει ότι ο Ιβάν είναι το πιθανότερο είναι να μην επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση αρνητικά και να πεισμώσει ακόμη περισσότερο.
Είναι μία λογική εξήγηση για ποιόν λόγο τώρα λοιπόν
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν πετυχημένο ή ακόμη γενικότερα ευχαριστημένο από την ζωή του άνθρωπο ο οποίος να ήταν γκρινιάρης, αρνητικός, μιρλας κλπ. Όλοι τους ήταν και είναι άνθρωποι με θετική σκέψη και άνθρωποι που παιρνουν λελογισμένα ρίσκα βάσει σχεδίου. Οι άνθρωποι με θετική σκέψη είναι κατεξοχήν άνθρωποι της πράξης.
Ούτε ένας δεν αλλάζει στρατηγική επειδή εμφανίζεται ένας Τέλης, ένας Κατσαρης η επειδή ξεσηκώνονται χίλιοι νοματαίοι. Τακτική ενδεχομένως να αλλάζουν, στρατηγική ποτέ λόγω πιεσης.
Μπορεί να αυτο-θαυμαζονται και να επαίρονται κάποιοι ότι τάχα μου πιεσαν τον Ιβάν και τον ανάγκασαν να κάνει το α ή το β, αλλά αυτά θεωρώ ότι είναι παραμυθια της Χαλιμάς.
Η πιεση έχει αποτέλεσμα σε άλλου είδους ανθρώπους, όχι σ'αυτούς.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
- Unpsofable78, theo-drama, kotorla4
Αργος δεν μπορει να υποστηρίξει το λουτσεσκουμπολJean Valjean έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:14Ο Λιντελοφ είναι πολυ καλή περιπτωση σεντερμπακ.Kirilos_Despotas έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:39ttarkin έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:26
Λιντελοφ; Που επαιζε Μαντσεστερ κι εμεινε ελευθερος;
Κατι ψηνεται και για στοπερ παντως. Ελευθερος. Τελευταια εθεάθη στο νησι.
Αυτόν μου έφαγε τ'αυτιά να αναφέρει ο γιος μου από την αρχή του καλοκαιριού όποτε η συζήτηση πηγαινε σε μεταγραφή στόπερ.
Αν έρθει ο Glen με 3Μ προσωπικά θα κάνω πάρτι.renegade έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:14 Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και υπάρχει κόσμος ο οποίος θα γκρινιάζει και θα λέει πού είναι τα άλλα εννιά ...γιατί δεν τα επενδύεις?
Παπάτζα ήταν η όλη υπόθεση ζαφείρη κτλ
Τότε πραγματικά θα θεωρήσω ότι χάθηκε το τρένο για πολλούς
Γενικά υπάρχει μια μειοψηφία γκρινιάρηδων και μίζερων αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Αυτοί για μένα είναι χαμένη υπόθεση, η μιζέρια έχει ποτίσει την ζωή τους στα πάντα.
Το πρόβλημα μου είναι όταν αυτή η μειοψηφία γίνεται "σημαία" κάτω από την οποία τσουβαλιάζεται ο πολύς κόσμος που ζητάει απλά τα φυσιολογικά.
Να επενδυθεί ένα ποσό από τα κέρδη για να ρθουν καλοί παίκτες.
Ας έρθουν καλοί παίκτες και κανένας (σοβαρός οπαδός) δεν θα ασχοληθεί αν δώσαμε 5, 10 ή 15Μ γι' αυτούς.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- navigator11, Papa9, obanebane
Το ερωτημα σου απαντηθηκε ξεκαθαρα αλλα συνεχιζεις στο δικο σου σεναριο.JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:29 Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Οχι, δεν επαψαν να ισχυουν ολα αυτα. Απλα το αφεντικο τρελαθηκε. Εσενα γιατι σε μπερδευει μια τοσο απλη απαντηση;
ΥΓ: ετσι οπως το παρουσιαζεις (απαιτώ να επαναπενδυθεί ένα ποσό από τα έσοδα πίσω στην ομάδα) ειναι λες και τα εσοδα πηγαινουν σε τσεπες ή δεν ξερω κι εγω που. Τα εσοδα επενδυονται κανονικοτατα στην ομαδα. Θα ειχε νοημα να αναρωτιεσαι "γιατι δεν κανει μια υπερβαση", οχι ομως να αναρωτιεσαι "γιατι δεν επενδυονται τα εσοδα". Ειναι ακυρο τελειως και παραπλανητικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author sic-4 for the post (total 6):
- Unpsofable78, DamoN, Jean Valjean, eorptol1, theo-drama, paok apo epilogi
- Jean Valjean
Ετσι! Ακριβώς αυτό. Να μην ξεχνάμε τι έχει γραφτεί.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:00 Μια χαρά τέθηκε θέμα john.
Να μην ξεχνάμε τα μπατιρης και καλό θα ήταν να δηλώσει αδυναμία.
Ακόμη και χθες υπήρχαν γελάκια και ειρωνείες.
Σήμερα ξαφνικά έγιναν μαθήματα αυταρκειας.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που λέω είναι μομφή για το συγκεκριμένο αφήγημα και όχι για τον Ιβάν τότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτή την συζήτηση.sic-4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:34Το ερωτημα σου απαντηθηκε ξεκαθαρα αλλα συνεχιζεις στο δικο σου σεναριο.JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:29 Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Οχι, δεν επαψαν να ισχυουν ολα αυτα. Απλα το αφεντικο τρελαθηκε. Εσενα γιατι σε μπερδευει μια τοσο απλη απαντηση;
ΥΓ: ετσι οπως το παρουσιαζεις (απαιτώ να επαναπενδυθεί ένα ποσό από τα έσοδα πίσω στην ομάδα) ειναι λες και τα εσοδα πηγαινουν σε τσεπες ή δεν ξερω κι εγω που. Τα εσοδα επενδυονται κανονικοτατα στην ομαδα. Θα ειχε νοημα να αναρωτιεσαι "γιατι δεν κανει μια υπερβαση", οχι ομως να αναρωτιεσαι "γιατι δεν επενδυονται τα εσοδα". Ειναι ακυρο τελειως και παραπλανητικο.
Επίσης, τα γραπτά μένουν και είμαι υπεύθυνος γι' αυτά που λέω και όχι γι' αυτά που καταλαβαίνεις.
Τα έσοδα που πηγαίνουν σε τσέπες και λοιπά φαιδρά να τα πεις σε αυτούς που τα έλεγαν.
- navigator11
Ωραία όλα αυτά αλλά επιβεβαιώνεται από πουθενά από το εξωτερικό πως ο Ζαφείρης είναι να συναντηθεί σήμερα με τον κουμανταδόρο της Σλάβια;;
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- theo G4
JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:38Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που λέω είναι μομφή για το συγκεκριμένο αφήγημα και όχι για τον Ιβάν τότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτή την συζήτηση.sic-4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:34Το ερωτημα σου απαντηθηκε ξεκαθαρα αλλα συνεχιζεις στο δικο σου σεναριο.JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:29 Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε τι ρωτάω και να απαντάτε σε δικά σας σενάρια ή σε πράγματα που έλεγαν άλλοι.
Επίσης, τα γραπτά μένουν και είμαι υπεύθυνος γι' αυτά που λέω και όχι γι' αυτά που καταλαβαίνεις.
Τα έσοδα που πηγαίνουν σε τσέπες και λοιπά φαιδρά να τα πεις σε αυτούς που τα έλεγαν.
Κοιτα.. αυτα τα "αν δεν μπορεις να καταλαβεις" ειναι λιγο καπως, ετσι; Μια χαρα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, αλλα καλο θα ειναι να καταλαβαινεις κι εσυ.
Το συγκεκριμενο "αφηγημα" οπως το βαφτιζεις, δεν ειναι αφηγημα αλλα η πραγματικοτητα. Ακομα και αφηγημα να ειναι ομως, δεν αναιρειται ουτε στο ελαχιστο απο την κινηση Ζαφειρη και σου εξηγησα τους λογους. Αν δεν μπορεις να τους καταλαβεις... (για να χρησιμοποιησω την ορολογια σου).
Τωρα σχετικα με τα φαιδρα. Οκ. Εξηγησε σε παρακαλω, τι θεωρεις οτι συμβαινει με τα εσοδα που ζητας να επενδυθουν στην ομαδα. Που πηγαινουν αυτα τα εσοδα που κατα τη γνωμη σου υπαρχουν και ειναι διαθεσιμα να επενδυθουν στην ομαδα, αλλα αυτο δεν συμβαινει; Γινονται μασουρια; Απλη ερωτηση.