Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως ανεβάζουμε εικόνες 

- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, WestBlock4, Unpsofable78
- NikLiverpool
H απάντηση είναι απλή, ούτε συνωμοσίες ούτε ιστορίες για άγριους.Kaizen έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:10Νομιζω πως αυτη η απορια ειναι περα για περα ευλογη γιατι σαν δευτερη ερωτηση ερχεται το "γιατι οχι περισυ;" που θελαμε να μπουμε και τσουλου.
Ειναι αυτο το γαμωτο που μας τρωει τοσα χρονια με αποκορυφωμα το περσινο. Απο εκει και μερα καλιο αργα παρα ποτε
Ανοργανωσια και τσαπατσουλια.
Καλός χρυσός ο Ιβάν αλλά η ομάδα ποτέ δεν είχε ορθολογική προσέγγιση στον τρόπο λειτουργίας της και ειδικά στο θέμα των μεταγραφών.
Κάθε χρόνο τελείως διαφορετική προσέγγιση και άκαμπτη στον τρόπο λειτουργίας της.
Βάλε φέτος και την αμφισβήτηση στο όλο πακέτο και έδεσε το γλυκό.
- These users thanked the author NikLiverpool for the post:
- soigol
- WestBlock4
Ειμαι απο τότε που ξεκίνησε το paokmania, ποσες φορές προσπάθησα απέτυχε.
Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- Dimitris_L4
-
Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:23Στον Μαυρο Γατο ειμαι καθημερινα,γεννημα θρεμμα,των Συκεων ομως,γνησια ασπρομαυρη περιοχηzissos έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 03:56 Η Mae ήταν στον μαύρο γάτο με τον Σιτζούνε (εχουμε και εδώ Καλλιθέα)![]()
Η Mae τωρα κοιμαται του καλου καιρου,εγω ξυπνησα γιατι ημουν χαρουμενος,ημουν χαρουμενος (Χ2) ολη την νυχτα με την αποδειξη οτι ο Ιβαν ειναι ΑΚΟΜΑ καυλωμενος με εμας.
Καλημερα σε ολο τον ασπρομαυρο ντουνια![]()
Φίλε kabamaru11 ξέρεις πόσο γουστάρω και γω να γίνει αυτή η μεταγραφή και όχι μόνο αυτή φυσικά!
Αλλά θα είμαι ευχαριστημένος ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ η πραγματοποιηθούν άλλες παρόμοιες με μεγάλα ποσά .Δε με νοιάζει άμα γίνει μόνο αυτή των11-12 μυρίων.Το ίδιο θα τρελαθώ κι όταν γίνουν 2-3 στο σύνολο τους στα ίδια η και παραπάνω χρήματα!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ όχι απλώς να πανηγυρίζω με την πρόθεση μόνο αλλά με την πραγματοποίηση της επένδυσης. Τότε μόνο θα μας έχει αποδείξει ότι αλλάζει νοοτροπία και πάει σε μοτίβο μεγάλων επενδύσεων για το ροστερ!
Είναι αυτό που έλεγε ο Nunez νομίζω για το δέντρο και το δάσος. Λοιπόν να κοιτάμε το δάσος..
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
- Papa9
Κι εγώ μόνο αποτυχίαWestBlock4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:20Ειμαι απο τότε που ξεκίνησε το paokmania, ποσες φορές προσπάθησα απέτυχε.
Φήμες λένε πως για να ανεβασεις φωτογραφία , πρέπει να φιλήσεις δαχτυλίδι του stalion!WestBlock4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:20Ειμαι απο τότε που ξεκίνησε το paokmania, ποσες φορές προσπάθησα απέτυχε.
Εννοείται πως όσες φορες προσπάθησα απέτυχα! Δεν ξέρω τι σκτα κάνουν και ανεβάζουν
Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο account το παιδί που πρώτο έδωσε την πληροφορία για τον Ζαφ, είπε οτι έχει ήδη κλείσει στα 11 εκ (με μπόνους). Φαίνεται να είναι κάποιος που έχει ινσαιντ ινφο και γράφτηκε εδώ για να την μεταφέρει.chri5ti9 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:28 Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Μένει να δούμε αν όλοι οι υπόλοιποι είναι 2 μέρες πίσω και ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ανεβάσει την προσφορά του και υπάρχει μιά καταρχήν συμφωνία.
- These users thanked the author Magpies4 for the post (total 3):
- chri5ti9, Dimitris_L4, sakis_the_fraud
testing testing 123

ανοιγετε μια φωτογραφια σε αλλο παραθυρο μονη της. Πατατε "copy image adress ή URL"
Πατατε το images εδω στο σχολιο και κανετε paste το link αναμεσα σε αυτο που εμφανιζει το σχολιο για την εικονα
ανοιγετε μια φωτογραφια σε αλλο παραθυρο μονη της. Πατατε "copy image adress ή URL"
Πατατε το images εδω στο σχολιο και κανετε paste το link αναμεσα σε αυτο που εμφανιζει το σχολιο για την εικονα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
WestBlock4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:20Ειμαι απο τότε που ξεκίνησε το paokmania, ποσες φορές προσπάθησα απέτυχε.
Αν η εικονα ειναι σε καποιο site, κανετε δεξι κλικ στην εικονα και "αντιγραφη διευθυνσης εικονας".
Μετα, εδω περα κανετε κλικ στο εικονιδιο "Προσθηκη εικονας" και εμφανιζονται: [ img ][/ img]
Αναμεσα σε αυτα κανετε επικολληση (paste) την διευθυνση της εικονας. Οποτε θα ειναι καπως ετσι:
[ img ]https://example.com/eikona.jpg[/ img]

- These users thanked the author Psaras for the post (total 7):
- Kabamaru11, Hayate, kotorla4, Dimpatra, Unpsofable78, Logistis, theo G4
- Kabamaru11
ειστε νουμπαδεςΧωρικός έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:35Φήμες λένε πως για να ανεβασεις φωτογραφία , πρέπει να φιλήσεις δαχτυλίδι του stalion!WestBlock4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:20Ειμαι απο τότε που ξεκίνησε το paokmania, ποσες φορές προσπάθησα απέτυχε.
Εννοείται πως όσες φορες προσπάθησα απέτυχα! Δεν ξέρω τι σκτα κάνουν και ανεβάζουν

Υ.Γ. ουτε εγω εμαθα ακομα
-
-
nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:57 Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
Nunies4 αυτό μόλις έγραψα πριν λίγο.
Αν η πρόθεση γίνει ΑΠΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στις μεταγραφές μας και ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ τότε ΝΑΙ!Θα είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ επενδύσεων αρκεί να υπάρχει διάρκεια σ αυτό. Να μην είναι πχ...ενα παροδικό πυροτέχνημα!
Τότε ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ που θέλουμε όλοι μας!
Με Γιακουμάκη και Ζαφείρη, ανεβαίνουμε επίπεδο πάντως.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.