Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?
φφφ μπορεί να είμαι εγώ ο αμπαλούμπεν εδώ μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ναι ο Λουτσεσκου φταίει που ο Καμαρά και ο Οζντοεφ κάνουν κοντρόλ με το καλάμι...paokspren έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:28Θεωρητικά είναι ακριβώς ο παίκτης που λείπει από τα χαφ.danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:16 1) είναι ο ζαφείρης ο παίχτης που λείπει από τα χαφ? εννοώ θα μπορεί να σπάσει το αντίπαλο πρέσινγκ και να κόψει στις αμυντικές μεταβάσεις?
Από κει και πέρα ο Λουτσέσκου πρέπει να βγάλει το κεφάλι του από τον κώλο του, να αφήσεις τις φοβίες, και να ξαναγυρίσουμε στο μπαλάτο ποδόσφαιρο κατοχής με τις γρήγορες μεταβάσεις αντί στο έκτρωμα με τις βαθιές μπαλιές που παίζουμε εδώ και κανένα 8μηνο.
Αν του φέρουν τον Ζαφείρη και τον έχει να αλλάζει στατικός πασούλες με τον Μειτέ θα πάω να τον απολύσω εγώ αν δεν το κάνει ο Ιβάν.
- ramolimendo
11εκ και ποσοστο μεταπώλησης= 17-20 εκ θα ΕΙΝΑΙ η πιο ακριβη μεταγραφήTylerDurden έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:26 Παιδιά του Ντέταρι θεωρείται και από αξιόπιστα μέσα η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου μέχρι τότε.
Υπάρχει ο πληθωρισμός και η πάροδος του χρόνου στη μέση, οπότε και σε ευρώ αποκλειστικά να μιλήσουμε τα 8 του Σισέ και τα 9 του Ντιόγκο αντιστοιχούν τώρα σε 11,5 και 13.
Ας μην μπερδεύουμε ονομαστικές αξίες.
Για τα τελευταία 10 χρόνια λογικά θα είναι η όντως η ακριβότερη.
Τα νούμερα που ακούγονται είναι πολύ μεγάλα για τα δικά μας δεδομένα, ας γίνει το απίθανο, ας παίξει ο παίχτης και ποσώς με ενδιαφέρει εάν θα είναι η 6η ή η 18η "ακριβότερη" σε λίστες αμφιβόλου εγκυρότητας.
-
Ώρα για ύπνο, είναι και μεγάλος σε ηλικία ο πρόεδρος κοιμάται τέτοια ώρα. Οι Μεξικάνοι ξύπνησαν έρχεται ο Γιακουμακης?
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- margas
-
Πιο πολύ θυμίζει Πινέδα...danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:32 βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?
Πάντως είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε στα χαφ
τον είδα μέσα τον άτιμο!!! Πόσα χρόνια έχεις να φανείς ρε ταγμα;theo-drama έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:14 Ρε ταγματάρχη, που είσαι, περιμένεις να γίνει, για να γράψεις.![]()
- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
γιατι δε βλεπουμε τετοια 8αρια στην Ελλαδα φιλε μου. BTB χαφ ειναι. ΧΑΦΑΡΑ ειναι. Σκεψου οτι θα κοστισει αν με το καλο ερθει σχεδον 2 φορες αυτα που εδωσε το χαρτι για τον πινεδα που ειναι το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος. ο Ζαφειρης ειναι ικανος να παιξει στο 6 στο 8 και στο 10. γιαυτο και ειναι εξαιρετικο box to box. γιατι μπορει να αποδωσει σε ολοκληρο τον αξονα.danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:32 βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?
- sourmenetes
- Moderator
Ένα έχω να πω...
Ταααγγγγμμμαααααααα!!!!
Ταααγγγγμμμαααααααα!!!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 4):
- Χωρικός, theo-drama, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, Kabamaru11
- TylerDurden
Αν βάλουμε και τυχόν μεταπώληση με καλά λεφτά μέσα, ναι, μάλλον θα είναι η ακριβότερη που έχει γίνει σε ευρώ.ramolimendo έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:3211εκ και ποσοστο μεταπώλησης= 17-20 εκ θα ΕΙΝΑΙ η πιο ακριβη μεταγραφήTylerDurden έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:26 Παιδιά του Ντέταρι θεωρείται και από αξιόπιστα μέσα η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου μέχρι τότε.
Υπάρχει ο πληθωρισμός και η πάροδος του χρόνου στη μέση, οπότε και σε ευρώ αποκλειστικά να μιλήσουμε τα 8 του Σισέ και τα 9 του Ντιόγκο αντιστοιχούν τώρα σε 11,5 και 13.
Ας μην μπερδεύουμε ονομαστικές αξίες.
Για τα τελευταία 10 χρόνια λογικά θα είναι η όντως η ακριβότερη.
Τα νούμερα που ακούγονται είναι πολύ μεγάλα για τα δικά μας δεδομένα, ας γίνει το απίθανο, ας παίξει ο παίχτης και ποσώς με ενδιαφέρει εάν θα είναι η 6η ή η 18η "ακριβότερη" σε λίστες αμφιβόλου εγκυρότητας.
Προτρέχουμε πάρα πολύ, και ο πήχης τέθηκε πολύ ψηλά. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο το να γίνει τέτοια μεταγραφή. Μακάρι.
Στο αν αξιζει ο παικτης την επενδυση που ακουγεται, να υπενθυμισουμε πως παικτες σε νευραλγικες θεσεις και με ποιοτικα χαρακτηριστικα, οπως του Ζαφειρη, "ξεκλειδωνουν" και αναβαθμιζουν σχεδον ολη την ενδεκαδα με την παρουσια τους, επομενως μην απορησετε αν τελικα οντως τα δωσουμε τα 11-12-οσα εκατομμυρια και δουμε φρεσκαρισμενους Μειτε, Ντελια, κλπ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Άμα πεισμώσει ο Πόντιος, δεν τον κάνει τίποτε καλά 

- These users thanked the author Rexaris for the post:
- Unpsofable78
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πόντιος είναι ο ταγμα...
Το έκανα του οφ τοπικ το καγκελο
Ρε ένα σέντερ μπακ ρε αργούμε...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και εμφανίστηκε μαζί με την επανεμφάνιση του ιβάν
τυχαίο?
τυχαίο?
- These users thanked the author danirifle for the post:
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-