Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
blackzone44

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από blackzone44 »

Μάγκες το ξανά λέω ο Ζαφειρης είναι κλεισμένος αυτά που βγαίνουν είναι τα λεγόμενα old news η συμφωνία είναι στα €9,500,000 με 1.5 μπόνους άρα η μεταγραφή φτάνει τα 11εκ με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. :opaokara:
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 4):
margas, epitropos, Dimpatra, theo G4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο λογικός της παρέας θα έλεγα εγώ.
These users thanked the author Odi for the post (total 2):
soigol, paokspren
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Βρε στην Αλάσκα σε λίγες μέρες γράφεται λογικά ο επίλογος...

Άπαξ κ δεν κάνει ο πορτοκαλί καμία τριπλα, ξεμπερδεύουμε με κυρώσεις κ ας βρουν τρουπα να κρυφτούν..

Να στε βέβαιοι κρατάει τεφτέρι ο Πόντιος τόσο καιρό στη σκακιέρα του κ περιμένει σαν τον βούδα..

Κάτι μου λέει θα ρθει κ κόντρα ξυρισμενος...
These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 5):
Dimitris_L4, Unpsofable78, margas, dionisisbasi, eorptol1
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:46 Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε 11 για έναν παίκτη και γιατί δεν παίρνουμε 2 χαφαρες με 5εκ έκαστο; Πχ Κρααλ και Γκλεν Καμαρά.
Αλλά όπως μου απάντησε και ο rene το πρωί και είχε δίκιο, άλλο ένας 22χρονος που σχεδόν σίγουρα θα βγάλει την επένδυση άλλο 2 29χρονοι+ χωρίς μεταπωλητικη αξία.
Και επίσης πέρα από τα αδιαμφισβήτητα αγωνιστικα προσόντα κακά τα ψέματα είναι μια μεταγραφή, αν γίνει, statement. Είναι μια μεταγραφή δήλωση του Ιβάν ότι όχι απλά επέστρεψα αλλά θα σας πάω....
Και ο Ιβάν το έχει ανάγκη
These users thanked the author nunies4 for the post (total 10):
Unpsofable78, eorptol1, Panx Romana, Shadow, PAOKevolution, Dimpatra, Logistis, paok apo epilogi, PaokFiesta, theo G4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:50 Μάγκες το ξανά λέω ο Ζαφειρης είναι κλεισμένος αυτά που βγαίνουν είναι τα λεγόμενα old news η συμφωνία είναι στα €9,500,000 με 1.5 μπόνους άρα η μεταγραφή φτάνει τα 11εκ με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. :opaokara:
Και γτ ρε φιλε δν τον ανακοινωνουμε?
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
theo G4
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ρε blackzone ξέρεις σίγουρα κάτι? Σε βλέπω πολύ σίγουρο ,δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά και μεις είμαστε στα δέντρα. Πες κάτι....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ηρεμήστε ρε

Αντί να σας εμπνεύσει το άλλο ένα ήρεμο καλοκαίρι που ζούμε, για αδιευκρίνιστους λόγους είστε του ύψους και του βάθους

8-)

Δεν θέλω Ζαφείρη.

Κάτι πιο εκλεκτό.

:D

Χωρίς πλάκα, εγώ λέω ότι δεν είναι μια λογική κίνηση από τους δανεικούς και τους Σβαμπ αυτού του κόσμου, να πας στα 11 εκατομμύρια για ένα καλό μεν, ταλέντο δε

Κάλλιο τρεις παίκτες με 12-13 εκατομμύρια σύνολο, παρά έναν με 12 σύνολο (αγορά και συμβόλαιο)

Εκτός άμα έπαθε κάποιο είδους ταρακουλώδες αμόκ ο Ιβάν και τιναξει τη μπάνκα

Που δεν το πιστευω
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
giaxxo, kritikos44
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εχω να καυλωσω τοσο με μεταγραφη απο επιστροφη βιερινια. ΦΕΡΤΟΝ ΧΘΕΣ
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
margas, Polichni1926, theo G4
margas

Δημοσίευση από margas »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:55
blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:50 Μάγκες το ξανά λέω ο Ζαφειρης είναι κλεισμένος αυτά που βγαίνουν είναι τα λεγόμενα old news η συμφωνία είναι στα €9,500,000 με 1.5 μπόνους άρα η μεταγραφή φτάνει τα 11εκ με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. :opaokara:
περιμενουν συνεντευξη ας τη δευτερα
These users thanked the author margas for the post:
epitropos
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:55
Μέσα στην βδομάδα θα ανακοινωθεί
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
DamoN, theo G4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ πιστεύω ότι αν είχε κλείσει, δεν θα αγωνιζόταν σήμερα. Απλά πράγματα. Θα ήταν στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Είπαμε, δεν έπρεπε να βγει στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση και φαίνεται ότι η ομάδα προσπάθησε να το αποκρυψει και πολύ καλά έκανε.

Μικρό καλάθι και λίγες ελπίδες για θετική εξέλιξη
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:54
DamoN έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:46 Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε 11 για έναν παίκτη και γιατί δεν παίρνουμε 2 χαφαρες με 5εκ έκαστο; Πχ Κρααλ και Γκλεν Καμαρά.
Αλλά όπως μου απάντησε και ο rene το πρωί και είχε δίκιο, άλλο ένας 22χρονος που σχεδόν σίγουρα θα βγάλει την επένδυση άλλο 2 29χρονοι+ χωρίς μεταπωλητικη αξία.
Και επίσης πέρα από τα αδιαμφισβήτητα αγωνιστικα προσόντα κακά τα ψέματα είναι μια μεταγραφή, αν γίνει, statement. Είναι μια μεταγραφή δήλωση του Ιβάν ότι όχι απλά επέστρεψα αλλά θα σας πάω....
Και ο Ιβάν το έχει ανάγκη
Ρε το ακούω αλλά αν πχ πάρουμε ζαφειρη και Γιακουμάκη και τέλος προτιμώ να μην πάρω ζαφειρη και αυτά τα 10-11 να πέσουν σε 2 φορ χαφ στόπερ καλούς παίχτες αυτό εννοώ .
Μαρεσει ο ζαφειρης μην παρεξηγηθώ . Βασικά νομίζω ότι αν έρθει είναι αυτό που λείπει από το κέντρο μας αλλά είναι πάρα πολλά τα λεφτά για έναν μόνο παίχτη
These users thanked the author DamoN for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τάσσομαι κάθετα αρνητικός στο πάρε δυο παίχτες με τα ίδια λεφτά. Πάρε ότι καλύτερο μπορείς στα χάφ και το καλοκαίρι 26 άλλη μια μεγάλη κίνηση και μείνε με τα υπάρχοντα στόπερ. Αυτά τα 3-4 δε φτάνουν να πάρεις τοπ παίχτη και χρειάζεσαι step up. 2 των 7-8 μπορεί αλλά μετά ξεφεύγεις. Το καλοκαίρι χαιρετάς Πζντοεφ φέρνεις ένα ακόμα δυνατό.
These users thanked the author sotos26 for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Rexaris έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:45 Διαβάσαμε παραπάνω οτι να το sdna δεν γράφει τίποτε επειδή όλα είναι για τα μάτια.

Ορίστε κύριοι, μόλις έβαλαν ως πρώτο θέμα:

Το ρεπορτάζ των Τσέχων ήταν ακριβές. Ο Σαββίδης… τρελάθηκε, έκανε πρόταση 9 εκατ. ευρώ στη Σλάβια Πράγας για αγορά, έχει «μαζί» του τον παίκτη, ο οποίος πιέζει για να γίνει το μπαμ του καλοκαιριού! Το SDNA έχει όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης κίνησης και τις παρουσιάζει.

Κι όμως είναι απόλυτα αληθές. Αυτό που εδώ και μέρες κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό εντός των τειχών του ΠΑΟΚ. Μια χρυσή πρόταση 9 εκατ. ευρώ στη Σλάβια με στόχο ο Σαββίδης να ξαναβάλει τον Δικέφαλο σε ράγες πρωταθλητισμού, εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει το θέμα με απόλυτη μυστικότητα εδώ και 10 μέρες, ένα θέμα όμως που «έσπασε» από τους Τσέχους σήμερα το απόγευμα.

Κι αν κάποιοι πίστεψαν πως ήταν… ένα ακόμα «φανταστικό» ή «μανατζερικό» δημοσίευμα από το εξωτερικό, η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έκανε την πρόταση αλλά με «σύμμαχο» τον… κάτι παραπάνω από θετικό Έλληνα άσο να γυρίσει στη χώρα, ελπίζει βάσιμα πως η δουλειά μπορεί να γίνει και να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.

Ο ΠΑΟΚ το παλεύει με νύχια και με δόντια να πείσει τον ιδιοκτήτη της Σλάβια Πράγας. Μια αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη. Διότι οι Τσέχοι παίζουν League Phase στο Champions League, ανανέωσαν πριν ένα μήνα τον Ζαφείρη και δεν συζητάνε ως τώρα την πώληση του γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει μαζί του σε αυτή την υπόθεση τον παίκτη. Ο 22χρονος άσος της Εθνικής ανδρών, θέλει να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ και το έχει κάνει ξεκάθαρο στη Σλάβια.

Η τσεχική ομάδα αντιστέκεται σθεναρά, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

Γεγονός είναι πως τις τελευταίες ώρες η Σλάβια ανέβασε την… ένταση ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να τον πουλήσει ώστε να σταματήσει η διαπραγμάτευση. Παρόλα αυτά όμως ο παίκτης επιμένει και θέλει ΠΑΟΚ!

Η υπόθεση σίγουρα έχει δρόμο μπροστά της. Η Σλάβια αυτή τη στιγμή δεν το συζητά αλλά ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει γιατί εκτιμούν όλοι στον Δικέφαλο ότι είναι μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει το κλίμα, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, να εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό και να χτίσει ένα υπέροχο δίδυμο μαζί με τον Κωνσταντέλια μεσοεπιθετικά που θα προκαλέσει… πάταγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι εξελίξεις θα δείξουν πού μπορεί να οδηγηθεί η Σλάβια υπό τις συνθήκες πίεσης που ασκεί ο Ζαφείρης. Ενα παιδί που παίζει… ακριβώς στη θέση που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή στο 8, αλλά όχι μόνο, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, δεν χρειάζεται προσαρμογή και αν… γίνει πράξη η μετακίνησή του θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο για μια ολοκληρωτική αλλαγή.

Γι΄αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στο αίσιο φινάλε της μεταγραφής. Το ποσό των 9 εκατ. ευρώ αποτελεί ρεκόρ ως πρόταση του ΠΑΟΚ για οποιονδήποτε παίκτη. Μια κίνηση που δείχνει τις… άγριες διαθέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα γίνει το μπαμ του καλοκαιριού; Το θρίλερ μόλις ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει…

Να κάνουμε κριτική, όχι προκαταλήψεις όμως.

Ας τα κάνει 10 ο Ιβάν + Τσαλοφ να κλείσει το deal
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”