Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ρε σεις κάποιοι εδώ μεσα είστε απίθανοι... Δεν δίνει λεφτα : γιστι δεν δίνει.
Αποφασίζει να κανει μια μεγάλη πρόταση για ενα παιχτη που ειναι τρομερή,επένδυση κ λεφτα θα βγαλει να το θυμάστε αργότερα κ θα βοηθησει την ομάδα παρα πολυ παλι γκρίνια.

Αν φυσικά ισχύει οτι παμε για τετοια πολιτική ξαφνικά θεωρώ οτι φτιαει κ ο ΑΣ με ολα αυτα που έγιναν.
Ίσως θέλει να δείξει οτι ειναι εδω κ θα ξοδέψει.
Εμεις αυτο που θελουμε ειναι η ομαδα να ειναι πλήρης για.ολες τις διοργανώσεις με ποιότητα.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Προτείνω (ξανά) ψυχραιμία. Το τι ισχύει και τι όχι, θα φανεί σύντομα..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
Unpsofable78, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εάν λοιπόν ισχύει η πρόταση ή οι προτάσεις μας για τον Ζαφείρη, σε τέτοιες υποθέσεις πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η στάση του παίκτη με ότι συνεπάγεται από αυτό.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
eorptol1
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω εχω σκεφτει ενα αλλο σεναριο και απορω πως δεν το εχουν γραψει ακομα απο το κλαμπ φιλων του ερασιτεχνη. Αλλα δεν το λεω. Να το σκεφτουν μονοι τους. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

σε ποσο θα διαβασουμε για καρετσα?

εννοειται μακαρι για ζαφ
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Κάτσε να βάλω λίγο Ζαφείρη Μελά να ακούσω γιατί με αυτά που διαβάζουμε...... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εκλεισε ο καρετσας ρεε...αυτός είναι ο σίγουρος
..ο Ζαφείρης εινάι ο δυσκολος
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Περιμένω Κουβεντιδη να βγει να κάνει δηλώσεις για Ζαφείρη.. (not) :mrgreen:
Εδω ειναι εκτός πραγματικότητας ή όχι;
Μάλλον πλέον κρύφτηκες και σωστά Γιώργο...δε σε παίρνει και για ακόμα ενα αυτογκόλ.
These users thanked the author thanos-xanthi for the post:
margas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παντως ακομα και αν δεν παμε για Ζαφειρη, βγες στην αγορα για χαφ με 8-10 χαρτια... Να δεις τι ΧΑΦΑΡΑ μπορεις να φερεις. Αλλο επιπεδο των χαφ που εχεις. Σκεφτειτε 6 εκανε ο πινεζας στο χαρτι.
These users thanked the author embuji for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

"Πάντως ο ΠΑΟΚ την υπόθεση Ζαφείρη δεν την παρατάει κι ας λένε οι Τσέχοι..."

Τάδε εφη Τσαλγατιδης
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
theo G4
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Odi έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:43 Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να συμβεί. Εχει συμβόλαιο, είναι πανάκριβος, θα παίξει τσου λου με μουντιάλ μπροστά και θα έρθει εδώ; Γιατί;

4) Για στόπερ δεν ακούγεται τίποτα ακόμη.

5) Γράφετε και για Μπακαμπου και πώληση Τσαλοφ και ενδιαφέρον κλπ κλπ..

Κ εγώ έχω ένα ερώτημα: Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Μέσα Αυγούστου πλησιάζουμε και η ομάδα έχει τα ίδια κενά εδώ και ένα μήνα σχεδόν . Πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας για το Γιουρόπα και εδώ γράφουμε ανύπαρκτα ή ανέφικτα πράγματα.

Τι να πω.. Μπορεί να είμαι εγώ ο μίζερος.
Από τα ποντκαστ είχα σχηματίσει την εικόνα πως εισαι ένα σοβαρό παιδί με ψύχραιμη και ουδέτερη ματιά. Τι έχει γίνει τώρα και βγάζεις τέτοια άρνηση απέναντι στην ομάδα; Έχουμε 9 Αυγούστου σε ένα παράξενο καλοκαίρι από όλες τις απόψεις. Οι αμεσοι ανταγωνιστές μας ( αυτό μπορεί να αποτελεί benchmark για τα κυβικά μας) έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις και όλοι μα όλοι περιμένουν το τέλος Αυγούστου για να σχηματίσουν τα ροστερ τους. Κερασάκι στη τούρτα, όλοι έχουν σημαντικές Ευρωπαϊκές εκκρεμότητες και με κάποιο τρόπο προσπαθούν να τα κάνουν όλα ταυτόχρονα.

Έτσι είναι η μπάλα στην Ελλάδα, σε αυτό το περιβάλλον δίνουμε τις μάχες μας.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς κι απέχει από το να θεωρηθεί πρότυπο καλής λειτουργίας, αλλά ρε διαολε δεν είμαστε και ακυβέρνητο καραβι .Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, δυνατός σε κάποιους τομείς, αδύναμος σε κάποιους άλλους αλλά συνεχίζει να διεκδικεί και να κατεβαίνει δυνατά εκεί που πρέπει.

Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή, να δεις (στα χαρτια) τη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να ενισχυθεί και σε κάνα 20ημερο κάνουμε ταμείο.
These users thanked the author giapas for the post (total 6):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78, eorptol1, Jean Valjean, PAOKevolution, M o r b i u S
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Απ' ότι φαίνεται τελικά υπάρχει θέμα Ζαφείρη..μακάρι να έρθει..και ας στεναχωρήθουν κάποιοι και εδώ μέσα που πιο πολύ χαίρονται που φαίνεται να χαλάει παρά αν έρθει...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
tolis14, ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78, paok apo epilogi, theo G4
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Πάντως η προσφορά μας ήταν μεγαλύτερη από αυτή τού γάβρου. Και σίγουρα αν δίναμε 9, στη διαπραγμάτευση θα ανεβαίναμε και στα 10. Εικασίες βέβαια, από το τελικό αποτέλεσμα με άλλους στόχους θα φανεί. Φυσικά 9 δεν θα δώσουμε για μέτριο παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Τη Βολφσμπεργκερ να περασω
These users thanked the author Hayate for the post (total 6):
Dimitris_L4, dragon, Dimitrisou, paok apo epilogi, Ypnos, theo G4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

giapas έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
Odi έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:43 Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να συμβεί. Εχει συμβόλαιο, είναι πανάκριβος, θα παίξει τσου λου με μουντιάλ μπροστά και θα έρθει εδώ; Γιατί;

4) Για στόπερ δεν ακούγεται τίποτα ακόμη.

5) Γράφετε και για Μπακαμπου και πώληση Τσαλοφ και ενδιαφέρον κλπ κλπ..

Κ εγώ έχω ένα ερώτημα: Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Μέσα Αυγούστου πλησιάζουμε και η ομάδα έχει τα ίδια κενά εδώ και ένα μήνα σχεδόν . Πάμε να παίξουμε τα ρέστα μας για το Γιουρόπα και εδώ γράφουμε ανύπαρκτα ή ανέφικτα πράγματα.

Τι να πω.. Μπορεί να είμαι εγώ ο μίζερος.
Από τα ποντκαστ είχα σχηματίσει την εικόνα πως εισαι ένα σοβαρό παιδί με ψύχραιμη και ουδέτερη ματιά. Τι έχει γίνει τώρα και βγάζεις τέτοια άρνηση απέναντι στην ομάδα; Έχουμε 9 Αυγούστου σε ένα παράξενο καλοκαίρι από όλες τις απόψεις. Οι αμεσοι ανταγωνιστές μας ( αυτό μπορεί να αποτελεί benchmark για τα κυβικά μας) έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις και όλοι μα όλοι περιμένουν το τέλος Αυγούστου για να σχηματίσουν τα ροστερ τους. Κερασάκι στη τούρτα, όλοι έχουν σημαντικές Ευρωπαϊκές εκκρεμότητες και με κάποιο τρόπο προσπαθούν να τα κάνουν όλα ταυτόχρονα.

Έτσι είναι η μπάλα στην Ελλάδα, σε αυτό το περιβάλλον δίνουμε τις μάχες μας.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς κι απέχει από το να θεωρηθεί πρότυπο καλής λειτουργίας, αλλά ρε διαολε δεν είμαστε και ακυβέρνητο καραβι .Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, δυνατός σε κάποιους τομείς, αδύναμος σε κάποιους άλλους αλλά συνεχίζει να διεκδικεί και να κατεβαίνει δυνατά εκεί που πρέπει.

Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή, να δεις (στα χαρτια) τη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να ενισχυθεί και σε κάνα 20ημερο κάνουμε ταμείο.
Θα σου απαντήσω ειλικρινά γιατί δεν θέλω να υπάρχει αυτή η εντύπωση.

Καμία αρνητικότητα δεν βγάζω απέναντι στην ομάδα, αλλά απέναντι στον τρόπο διοίκησης και θα σου εξηγήσω το γιατί.

Πρώτος και κύριος λόγος είναι η απάθεια του ιβαν και η στάση επικοινωνίας του (και της ΠΑΕ), η οποία άνοιξε την πόρτα στον ΑΣ και στον κάθε μυστήριο να κάνει τον ΠΑΟΚ διχασμένη οντότητα. Εχει τεράστια ευθύνη.

Δεύτερον σιχαίνομαι τα shows. Εχουμε έναν μεγαλομέτοχο απομακρυσμένο από την ομάδα, ο οποίος όταν έγινε ο,τι έγινε ξαφνικά εμφανίστηκε με ελικόπτερο και θυμήθηκε να έρθει στο γήπεδο έξι χρόνια μετά, ενώ όλοι τον ψάχναμε τόσα χρόνια και αναρωτιόμασταν πού είναι. Εμένα αυτό μου δείχνει ότι μπορούσε να έρθει και νωρίτερα, αλλά επέλεγε να μην το κάνει. Γιατί;

Επίσης για τη μεταγραφική πολιτική των τελευταίων ετών τα έχω γράψει πολλές φορές. Δεν θέλω να έρθω πάλι σε αντιπαράθεση. Πας να φέρεις τώρα τον Ζαφειρη με τόσα εκατομμύρια (λέμε) αλλά με την Κρασνονταρ κατέβηκε με τον Πελκα Σέντερ φορ.

Τέλος αληθεια πιστεύω πως η ομάδα δεν έχει τον μηχανισμό να κάνει κινήσεις με ταχύτητα. Αργό καράβι είναι. Εδώ μόλις πέρυσι πούλησες τον Κουλιερακη κ έφερες τον κόλεϊ και τελευταία στιγμή τον Λοβρεν..

Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να κάνω λάθος.
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
elvetos, soigol, Scotch4, Logistis
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”