Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου

Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου
Έχω δει να ανεβάζουν 2 διαφορετικά άρθρα τύπου θα έρθει ο Χ αμέσως μετα δεν θα έρθει ο Χ και όταν εντέλει ήρθε ο Χ, ήταν μόνο αυτοί που το έβγαλαν αποκλειστικόΣουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:48Η sportime είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένα βόθροσαιτ, εχθρικό προς τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παπάτζα. Προφανώς και υπάρχει εντολή από την ΠΑΕ να μην διαρεύσει τίποτα από τους "δικούς" μας ΑΡΔ, οπότε στην sportime βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αποκλειστικό. Πάντως από την στιγμή που βγήκε εκεί θα αρχίσει να βγαίνει και σε άλλα σάιτ και μετά θα δούμε ποιά θα είναι η αντίδραση και στα ασπρόμαυρα ΜΜΕ.Χωρικός έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:33 ποιά σπορταιμ ρε παιδιά;;; εκτός αν νομίζετε οτι μιλάμε για τη σπορταιμ την παλιά την ορθόδοξη της δεκαετίας του90.
Σήμερα είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν
Είναι 1000% αυτό που λείπει απο τον ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης που θα επιτρέπει στον Ντέλια (και τους άλλους μπροστά) να βρίσκουν χώρους αντί να γυρίζουν πίσω να πάρουν μπάλα.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07Αν ισχύει προφανώς και είναι κίνηση και εντυπωσιασμου..αλλά αυτό δεν την αποτρεπει από το να είναι και κίνηση ουσίας..δηλαδή εγώ προσωπικά προτιμώ να αργήσαμε αν πάρουμε παίκτη τέτοιου επιπέδου παρά να πάρω κάποιον χειρότερο στην αρχή του καλοκαιριού..Magpies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:59 Από χτές το πρωί είχαν πεί στον γνωστό σταθμό για πρόταση 10 χαρτιών για Ζαφείρη. Το προσπέρασα. Μιλάω για τους φαλακρούς παραγωγούς.
Ασόβαρα πράγματα γιατί τόσον καιρό Θέλουμε 6άρι και τώρα αποφασίσαμε να το πάρουμε; (εννοώ άν ισχύει είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού).
Αυτο ακριβως εννοω...pirate_salonica έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07Πως το εννοείς; Γιατί δε νομίζω να βγήκε απ' την ΠΑΕ αυτουνού απ' την Σεντ Ετιέν. Δε βγήκε παντού, βγήκε μόνο στο Sdna.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:03 Επειδη ζουμε για συνωμοσιες, ειναι τυχαιο που μολις αρχισε να βρωμαει τοοοσο πολυ για Ζαφειρη, βγηκε αυτου απο τη Σεντ Ετιεν??
Αν εννοείς δηλαδή πως το έβγαλε η ΠΑΕ για να "προσγειώσει" τα πράγματα...
Ίσως λόγω και του όλου κλίματος και σκηνικού αυτό το καλοκαίρι..αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε ας ελπίσουμε απλά ακόμη και να μην ισχύει ο Ζαφείρης να έρθει ένας παίκτης αυτων τον χαρακτηριστικών..Magpies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:12Είναι 1000% αυτό που λείπει απο τον ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης που θα επιτρέπει στον Ντέλια (και τους άλλους μπροστά) να βρίσκουν χώρους αντί να γυρίζουν πίσω να πάρουν μπάλα.Dimitrisou έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07Αν ισχύει προφανώς και είναι κίνηση και εντυπωσιασμου..αλλά αυτό δεν την αποτρεπει από το να είναι και κίνηση ουσίας..δηλαδή εγώ προσωπικά προτιμώ να αργήσαμε αν πάρουμε παίκτη τέτοιου επιπέδου παρά να πάρω κάποιον χειρότερο στην αρχή του καλοκαιριού..Magpies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:59 Από χτές το πρωί είχαν πεί στον γνωστό σταθμό για πρόταση 10 χαρτιών για Ζαφείρη. Το προσπέρασα. Μιλάω για τους φαλακρούς παραγωγούς.
Ασόβαρα πράγματα γιατί τόσον καιρό Θέλουμε 6άρι και τώρα αποφασίσαμε να το πάρουμε; (εννοώ άν ισχύει είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού).
Η στεναχώρια είναι οτι γιατί τόσον καιρό (και πέρυσι και πρίν έρθει ο Μειτέ) δεν φέρνουμε έναν τέτοιο παίκτη (τέτοιου στύλ), με τα μισά λεφτά φέρνεις έναν καλό χάφ.
Τί άλλαξε ξαφνικά; Τον πρότεινε ο Λουτσέσκου; Το τμήμα σκάουτινγκ; Έχει να κάνει με την τραγική εμφάνιση της ομάδας;
Εκτός εάν....η μεταγραφή....παρουσιάσει εντός του ευλογου χρόνουnavigator11 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:09Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου
![]()
Πάμε λίίγοοοJohnDag έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:26 Ο Ζαφείρης είναι και μεταγραφή εντυπώσεων και μεταγραφή (αγωνιστικής) ουσίας.
Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.
Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.
Το ανοητο πως το λες; Ποσο κοστολογειται δηλαδη ενας παικτης σαν τον Ζαφειρη οντας 22χρονων;Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:17 Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση να έρθει ο Ζαφείρης και ο Χ Ζαφείρης με τόσα λεφτά. Θα ήταν ανόητο.
Απλά έχω την απαίτηση, αφού υπάρχει όπως φαίνεται η διάθεση ενίσχυσης, και σημαντικής μάλιστα, να έρθουν 2 (συν ένας φορ αν φύγει ο Τσαλοφ) παίζουμενοι παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή στα χαφ και στα στόπερ