Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paliotomaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από paliotomaros »

Ramona bourtsi coming soon.....
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Διάβασα πως ο Κουλούρης φεύγει από τη πογκον....

θα τον θέλαμε για αντικαταστάτη του Τσαλοφ;

Εγώ γενικά θα τον ήθελα για 2-3ο φορ αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή τα οικονομικά δεδομένα για τη μεταγραφή του είναι στα ουράνια
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
These users thanked the author burbu for the post (total 2):
thios4, abc_o_ karpouzas
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αγωνιστικά θεωρώ ότι τα χρήματα δεν είναι αντικειμενικά με την αγωνιστική του αξία .
Πληρώνεις υπεραξία λόγω καταγωγής και ηλικίας
Με λιγότερα φέρνεις καλύτερο παίχτη με τα ίδια καλύπτεις μεγάλο μέρος από τα κενά σου
Εξωαγωνιστικά με όλα αυτά που έχουν γίνει είναι μια δήλωση .
Αν σκεφτόντουσαν όλοι σαν εμένα , δεν χρειάζεται καμία δήλωση αλλά επειδή το 90% του κόσμου δεν σκέφτεται έτσι μακάρι να γίνει μπας και αλλάξει το κλίμα
Το αυτό πιστεύω και για τον Γιακουμάκη με την μόνη διαφορά ότι δεν είναι μικρός σε ηλικία , βέβαια και η επένδυση είναι νορμαλ αν και πάλι πιστεύω ότι πληρώνεις υπεραξία χωρίς λόγο
These users thanked the author DamoN for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:38
Blackgr4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:06
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01 Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.

Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.

Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και εάν φυσικά έχει αρνητική εξέλιξη, θα πάμε στα γνωστά "μας κοροϊδεύουν" κτλπ
Η Forza βέβαια γράφει πως ο ΠΑΟΚ πάει για χαφάρα.
Οπότε ακόμα να μην ισχύει του Ζαφείρη, σίγουρα δεν περιμένουμε να έρθει ο επόμενος Μπακαγιόκο.
Νομίζω ότι ήμουν συγκεκριμένος. Η περίπτωση Ζαφείρη και μόνο που συζητείται κακό κάνει, είτε ισχύει είτε όχι.Ήδη κάποιοι το έδεσαν κόμπο και λένε αντί να διαθέσουμε 11 για τον Ζαφείρη, να δώσουμε 5 και 6 αντίστοιχα για δύο χαφ. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Μόνοι μας δημιουργούμε τρελές προσδοκίες.

Όσο για αυτά που λέει η forza, φυσικά και δημιουργούν προσδοκίες για καλό χαφ, χωρίς όμως ποσά και ονόματα. Θα δούμε και θα κρίνουμε το αποτέλεσμα.

Για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και θέλω να ισχύει η προσπάθεια για Ζαφείρη. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι και καλό είναι να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί.

Όποιος έχει "απαίτηση" να δωθούν 12Μ μόνο για αγορά συν συμβόλαιο για να έρθει ο Χ Ζαφείρης είναι τελείως εκτός πραγματικότητας και αν γκρινιάξει σε περίπτωση που δεν γίνει θα με βρει απέναντι.

Όποιος, όμως, έχει απαίτηση να δωθούν 4-5Μ για να έρθει μια χαφάρα που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα είναι τελείως εντός πραγματικότητας και αν γκρινιάξει σε περίπτωση που δεν γίνει θα με βρει μαζί του.

Δεν γίνεται μόνο με δανεικούς και ελεύθερους, κάπου πρέπει να πέσει και χρήμα για αγορά. Και κανένας δεν απαιτεί τρέλες τύπου Ζαφείρη.

Λογικά ποσά για το επίπεδο μας και για την αγορά περιμένουμε να δωθούν ώστε να έρθουν καλοί παίκτες.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 6):
Blackgr4, Metagrafakias, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Logistis, Panx Romana, Stelios Bagios
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:38
Blackgr4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:06
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01 Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.

Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.

Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και εάν φυσικά έχει αρνητική εξέλιξη, θα πάμε στα γνωστά "μας κοροϊδεύουν" κτλπ
Η Forza βέβαια γράφει πως ο ΠΑΟΚ πάει για χαφάρα.
Οπότε ακόμα να μην ισχύει του Ζαφείρη, σίγουρα δεν περιμένουμε να έρθει ο επόμενος Μπακαγιόκο.
Νομίζω ότι ήμουν συγκεκριμένος. Η περίπτωση Ζαφείρη και μόνο που συζητείται κακό κάνει, είτε ισχύει είτε όχι.Ήδη κάποιοι το έδεσαν κόμπο και λένε αντί να διαθέσουμε 11 για τον Ζαφείρη, να δώσουμε 5 και 6 αντίστοιχα για δύο χαφ. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Μόνοι μας δημιουργούμε τρελές προσδοκίες.

Όσο για αυτά που λέει η forza, φυσικά και δημιουργούν προσδοκίες για καλό χαφ, χωρίς όμως ποσά και ονόματα. Θα δούμε και θα κρίνουμε το αποτέλεσμα.

Για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά και θέλω να ισχύει η προσπάθεια για Ζαφείρη. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Μα και εγώ ήμουν συγκεκριμένος. Αναφέρθηκες στα μέσα επιρροής της ΠΑΕ και στο ότι δεν έχουν διαρρεύσει τίποτα για Ζαφείρη και σου γράφω πως και να μην ισχύει του Ζαφείρη, όταν η Forza γράφει "...πάει για ΧΑΦΑΡΑ" οι προσδοκίες ανεβαίνουν και δεν περιμένουμε να έρθει ο επόμενος Μπακαγιόκο, είτε ισχύει του Ζαφείρη είτε όχι.
Μην μου πεις τώρα πως δεν θεωρείς μέσο επιρροής της ΠΑΕ την Forza.

Επίσης έχω γράψει από χθες, ακριβώς ότι γράφεις εσύ σήμερα. Κακώς σηκώνουμε τόσο ψηλά την μπάλα. Συμφωνώ απόλυτα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ετσι οπως πάει μην καταληξουμε με καναν κουρμπελη. Μπακαμπου, γιακουμακης, κουρμπελης, καμαρα, μητογλου πισω.
Γνωριμοι, εμπειροι, γνωστές της σουπερ λιγκ, λουτσεσκου εγκρινει. Θα βγαζουμε τα κολλυρια απο βαρελι ντραφτ.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
paokspren, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:49
WeWillRockYou έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:41
Ένα ισπανικό ακκαουντ (αμφιβόλου ποιότητας βέβαια) γράφει για πρόταση
1, 5 εκ. ευρώ του ΠΑΟΚ στην Μπετις για Bakabu
Το έγραψε και το Γκαζέτα χτες, βασισμένο σε ισπανικές πηγές. Ας ελπίσουμε να μην είμαστε τόσο χαζοί.

Για τον Ζαφείρη ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση θα μου έκανε θεωρητική διάθεση του παίκτη να υποβαθμιστεί, από πρωτάθλημα μισό κλικ καλύτερο (βάσει συντελεστών ΟΥΕΦΑ ελλείψει καλύτερου κριτηρίου) κι από ομάδα που παίζει ΤσΛ σε ένα μέτριο πρωτάθλημα και μια ομάδα που θα παίξει Γιουρόπα ή Κόνφερενς. Η λογική θα έλεγε αν φύγει να το κάνει για καμιά ομάδα που θα τον βελτιώσει παικτικά, και θα του δώσει την δυνατότητα να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Εικάζω λοιπόν ότι πάμε για κάτι άλλο.

Είμαστε χαζοί;
Που θα βρεις πιο φθηνό επιθετικό με την επαφή με τα δίχτυα που έχει ο συγκεκριμένος;
Μακάρι να πάρει τον πούλο ο Ρώσος Φωτάρας και να έχουμε δίδυμο Μπακαμπου, Γιακουμακη.
ΜΑΚΑΡΙ.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
thios4, Logistis
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Διάβασα πως ο Κουλούρης φεύγει από τη πογκον....

Εγώ γενικά θα τον ήθελα για 2-3ο φορ αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή τα οικονομικά δεδομένα για τη μεταγραφή του είναι στα ουράνια
εγώ με γιακουμάκη - κουλούρη θα μουν ευχαριστημένος

παραξενεύομαι που το γράφω, αλλά εκεί έχω φτάσει
These users thanked the author danirifle for the post:
Kabamaru11
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο κουρμπελης για 4ος ως αντι - Οζντοεφ ποδοσφαιρικά δεν με χαλάει
Απλά θυμάμαι την χυλόπιτα και δεν τον θέλω
Για 4ος όμως έτσι;;
Προέχει ο παρτενέρ του Μειτε δηλαδή κάποιος να μπορεί να την τσουλήσει
Ο Μάντυ είναι πολύ καλός σε ένα - δύο συγκεκριμενα κομμάτια και θα τον ήθελα σαν 3-2ο
Για μπακαμπου αφού Ακπομ γιόκ είμαι πολυ θετικός
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:05
Panostas1995 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Διάβασα πως ο Κουλούρης φεύγει από τη πογκον....

εγώ με γιακουμάκη - κουλούρη θα μουν ευχαριστημένος

παραξενεύομαι που το γράφω, αλλά εκεί έχω φτάσει
Τέλεια θα ήμουν 3 γηγενείς φορ,που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα άνοιγε δρόμος για αγορά 2 χαφ και στοπερ που θα μπορούσαν να δηλωθούν κι ολας.
Πάμε τώρα στα του χαφ εγώ πιστεύω αυτόν που έγραψε εδώ μέσα για Βετλεσεν(γι αυτό θα κάνει και γκελ στον κοσμο) και θα πάμε και για έναν πιτσιρίκα 20χρονο δανεικό χαφ. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω 12 μύρια για χαφ και δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Με 4-5 ξέρουμε ήδη παίχτες τύπου Μόρο, Κραλ και με 6-7 παίχτες σαν τον Βετλεσεν.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Kabamaru11, Logistis
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν υπάρχει η τριάδα Γιακουμάκης - κουλουρης - μύθου
Κουλουρη μόνο αν χαλάσει του Γιακουμάκη
These users thanked the author DamoN for the post:
Shadow
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

nikos_algio έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:36 Έστω και μακάρι ότι ισχύει του Ζαφείρη.

Έχοντας καταφέρει με όποιον τρόπο και αν έγινε να κρατήσουμε τον Ντελια... Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το μέλλον της ομάδας;

Ο επόμενος Τζολης για παράδειγμα, δε θα θέλει να φύγει σαν τρελός με μισή σεζόν αλλά θα θέλει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις αυτά τα ταλέντα στον ΠΑΟΚ είναι να τους δείξεις ότι μπορείς να τους χτίσεις την καριέρα με σωστές βάσεις. Να τους φέρεις σωστούς συμπαίκτες και να μπούμε τσουλου.

Αν μαλιστα η εθνική καταφέρει να συνεχίσει στο επίπεδο που βρίσκεται μπορεί να χτιστεί ένα ωραίο παρεάκι το οποίο θα είναι σε θέση να ψήσει να υπογράφουν παίκτες όπως ο Βαγιαννιδης για παράδειγμα και άλλοι παίκτες σε αυτό το επίπεδο.

Σαββίδη πάτα το κουμπί!
Στο μεταξύ οι περισσότεροι παίκτες της Εθνικής που θεωρούνται τοπ είτε τους είχαμε είτε είχαμε την ευκαιρία να τους αποκτήσουμε με μικρό αντίτιμο. Μανδάς όταν έμεινε ελεύθερος από Ατρόμητο,Μαυροπάνος όταν ήταν Γιάννενα, Χατζηδιάκος,Κουλιεράκης,Γιαννούλης,Τσιμίκας όταν ήταν Σέρρες ,Τζόλης, Παυλίδης όταν ήταν στους Μπέμπηδες και ενώ πέρασε δοκιμαστικό τον κόψαμε,Δουβίκας όταν ήταν Βόλο,Τζίμας ακόμα και οι "δευτεροκλασσάτοι" Κουλούρης,Χατζηστραβός και Τσιγγάρας που μια χαρά χωρούσαν στο ρόστερ ως βάθος. Σκέψου να τους είχαμε αυτούς όλους με ελάχιστα μεταγραφικά έξοδα συν τους Pavlenka ,Zile, Μιχαηλίδη,Despodov, Ντελια, Πέλκα,δύο δεξιά ακραία μπακ τύπου Matos και τους νεαρούς Μύθου Μπαταούλα Χατσίδη Balde να συμπληρώνουν το ρόστερ και πες μου μετά αν δεν σάρωνες τα πάντα για μια δεκαετία στην Ελλάδα κι αν δεν ερχόντουσαν τρέχοντας ο χψ Καρέτσας & Ζαφείρης! Αμιγώς ελληνική ομάδα ονείρωξη και θα είχαμε γλιτώσει Bakayokous ,κολλύρια και φαγωμάρα ενώ τα έσοδα μας θα ήταν πολλαπλάσια από αυτά που πήραμε από τις πωλήσεις και την μη επένδυση σε κάποιους
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
Kourdos, Papa9
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εντωμεταξύ όσο σκέφτομαι ότι Έλληνες και Τσέχοι γράφουν Ζαφείρη στο X, και βλέπουν ότι και καλά έρχεται στον ΠΑΟΚ από troll λογαριασμούς και ψάχνονται αν ισχύει, και φαντάζομαι τον Πανακα σε μια παραλία να έχει κάνει κοιλιακούς από το γέλιο με τον παπά που πούλησε τόσο πειστικά.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
Kourdos, Dimitris_L4, black_star_ninja, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Η ομάδα χρειάζονταν και χρειάζεται, δυο χαφ.

Έναν να παίζει τη θέση του Καμαρά, πιο σωστό τακτικά, καλύτερο με την μπάλα στα πόδια, με τα ίδια (ή και καλύτερα) τρεξίματα και να μπορεί να περάσει μπάλες στα μεσοδιαστήματα. (Ούτε φωτογραφία να έβαζα..)

Και έναν ακόμα να παίζει τη θέση του Μεϊτέ, να μπορεί να διατηρήσει την αμυντική ισορροπία στα ίδια επίπεδα με αυτά του Μεϊτέ (όταν είναι στο 100%), να μπορεί να σπάει εύκολα το πρέσινγκ του αντιπάλου μοιράζοντας safe την μπάλα και γενικά να μπορεί να τον καλύψει επάξια, κάτι που ο Οζντόεφ δεν μπορούσε, ούτε προφανώς μπορεί να κάνει και κακώς έμεινε στο ρόστερ (για μένα πάντα).

Για 5ος ας μείνει ο Τσοπούρογλου. Κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα.

Από πέρσι φωνάζω για Σβαμπ και Οζντόεφ. Δεν γίνεται το 3ο και το 4ο σου χαφ, ότι προσφέρουν να το κάνουν σε.. μέτριο βαθμό. ΔΕΝ γίνεται.
Θες 4 χαφ που να κάνουν κάτι καλά και ΣΤΑΘΕΡΆ. Δεν μπορείς να πας μακριά χωρίς 4 σωστά χαφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”