Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Λοιπόν, ακούστε τι θα γίνει για να καταλάβετε. Ήθελε ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν παίκτη για να κάνει ντόρο. Σε λίγο καιρό θα βγουν και θα πουν πως ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στον… αλλά τελευταία στιγμή χάλασε. Όπως χάλασε και του Ντέλια στη Στουτγκάρδη. Την μάθαμε την ΠΑΕ.

Υπάρχει κανείς από εσάς που πίστευε ότι θα φύγει ο Κωνσταντέλιας; Κάτι θα γινόταν τελευταία στιγμή για να το παρουσιάσουν σαν μεταγραφή. Εντάξει, εδώ το έκαναν λίγο «κινηματογραφικό», με τηλεφώνημα πριν μπει στο αεροπλάνο. Πώς δεν σταμάτησε το αεροπλάνο την ώρα που έφευγε, όπως στην ταινία Bodyguard, να φωνάζει ο Ντέλιας μέσα στο αεροπλάνο: «Οδηγέ, σταμάτα!

Οι «δημοσιογράφοι» του ΠΑΟΚ, που δεν είναι δημοσιογράφοι, εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν βγάλει ούτε ένα όνομα. Δηλαδή, στα… α****** τους η δουλειά τους, απλά ό,τι τους πει η ΠΑΕ. Αν τους ρωτήσεις, δεν σου απαντάνε. Και μάλιστα εγώ ρώτησα άνθρωπο με τον οποίο έχω και κάποια μικρή σχέση· είδε το μήνυμά μου για Ζαφείρη και δεν μου απάντησε.

Γιατί γίνεται αυτό; Σε ενθουσιασμό και στο τέλος θα σου πουν «προσπαθήσαμε αλλά δεν ήρθαν». Και θα φέρουν τον Τσάλοφ που θα παίζει στα ΧΑΦ. Παίκτες επιπέδου και μεγάλης ηλικίας πλέον δεν έρχονται, προτιμούν MLS ή Αραβίες κτλ. Θα σου φέρουν τον 5ο της λίστας (αυτό με τη λίστα έχει γίνει πολύ hot τα τελευταία 2 χρόνια).

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ. Είναι καλοί μόνο για να κάνουν βιντεάκια. Τώρα, μετά το χθεσινό που δεν κάναμε φάση, βγήκε και καλά η «μεταγραφή του αιώνα». Τα ίδια έκαναν και στους βάζελους με το «μπήκαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό».

Εμπιστοσύνη μόνο στον προπονητή και στους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Πουθενά αλλού.
These users thanked the author matrixxakos4 for the post (total 2):
paokspren, mixos4
black death

Δημοσίευση από black death »

Γενικα γελαει ο κόσμος με το παίρνω παιχτη για να κανω ντορο.
Γιατι πρεπει να αντιγραψουμε τους τουρκους και όχι τη μπρυζ (μπρουχες) πχ.; Φερτε ρε πστ μου ενα χαφ εστω σαν το σβαμπ σε πιο νεο καλυτερα, οχι αλλα μπαμ και μπουμ. Όχι αλλο καρβουνο. Κοβει το ματι κανενός εκεί στην ΠΑΕ; Δεν θελουμε ουτε σβουρες, ουτε μαραθωνοδρομους, ουτε νταμαρια, ουτε μπαλαδορους που περπατανε. Ενα χαφ να κανει τα απλα να φαίνονται ευκολα. Το πιο δύσκολο να βρεις αλλα δεν θες απαραιτητα 12 εκ.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, navigator11
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

black death έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:25 Γενικα γελαει ο κόσμος με το παίρνω παιχτη για να κανω ντορο.
Γιατι πρεπει να αντιγραψουμε τους τουρκους και όχι τη μπρυζ (μπρουχες) πχ.; Φερτε ρε πστ μου ενα χαφ εστω σαν το σβαμπ σε πιο νεο καλυτερα, οχι αλλα μπαμ και μπουμ. Όχι αλλο καρβουνο. Κοβει το ματι κανενός εκεί στην ΠΑΕ; Δεν θελουμε ουτε σβουρες, ουτε μαραθωνοδρομους, ουτε νταμαρια, ουτε μπαλαδορους που περπατανε. Ενα χαφ να κανει τα απλα να φαίνονται ευκολα. Το πιο δύσκολο να βρεις αλλα δεν θες απαραιτητα 12 εκ.
η μπριζ εδωσε 10 για τον Ονυεντικα. Ο Ιβαν δανεικους , ελευθερους παιρνει και διαπραγματευεται ρητρα 1μιση μυριου. Τι συγκρινουμε τωρα! :lol: :lol:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

navigator11 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:29 Μιας και είμαι και το παραδέχομαι ανοιχτά ποδοσφαιρικός μυρωδιάς, αυτός ο Ζαφείρης δικαιολογεί τον όποιον πανικό γύρω από το όνομά του; Οκ, φέρελπις, ταλαντούχος κοκ. Επειδή δεν έχω την παραμικρή άποψη για τον παίχτη, αν υποτίθεται πως είναι αυτός η υπέρβαση, πώς κρίνεται; Εν συγκρίσει λχ με τον Ντέλια; Εννοώ, είναι παίχτης παρεμφερούς επιδραστικότητας στον χώρο ευθύνης του;
Μοντέρνος μέσος βορειοευρωπαικού στυλ με ηγετικά χαρακτηριστικά. Κάνει άνετα την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι λίγο καλύτερος από τον Πινέδα (αν και όχι τόσο έξυπνος/έμπειρος) γιατί συμμετέχει πολύ και στο επιθετικό κομμάτι. Θα είναι εκπληκτική μεταγραφή αλλά προφανώς δεν είναι και ο Βιτίνια.

Αλλά είναι πολύ ακριβός για τον ΠΑΟΚ, δεν δίνω καμία πιθανότητα.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

matrixxakos4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:15 Λοιπόν, ακούστε τι θα γίνει για να καταλάβετε. Ήθελε ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν παίκτη για να κάνει ντόρο. Σε λίγο καιρό θα βγουν και θα πουν πως ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στον… αλλά τελευταία στιγμή χάλασε. Όπως χάλασε και του Ντέλια στη Στουτγκάρδη. Την μάθαμε την ΠΑΕ.

Υπάρχει κανείς από εσάς που πίστευε ότι θα φύγει ο Κωνσταντέλιας; Κάτι θα γινόταν τελευταία στιγμή για να το παρουσιάσουν σαν μεταγραφή. Εντάξει, εδώ το έκαναν λίγο «κινηματογραφικό», με τηλεφώνημα πριν μπει στο αεροπλάνο. Πώς δεν σταμάτησε το αεροπλάνο την ώρα που έφευγε, όπως στην ταινία Bodyguard, να φωνάζει ο Ντέλιας μέσα στο αεροπλάνο: «Οδηγέ, σταμάτα!

Οι «δημοσιογράφοι» του ΠΑΟΚ, που δεν είναι δημοσιογράφοι, εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν βγάλει ούτε ένα όνομα. Δηλαδή, στα… α****** τους η δουλειά τους, απλά ό,τι τους πει η ΠΑΕ. Αν τους ρωτήσεις, δεν σου απαντάνε. Και μάλιστα εγώ ρώτησα άνθρωπο με τον οποίο έχω και κάποια μικρή σχέση· είδε το μήνυμά μου για Ζαφείρη και δεν μου απάντησε.

Γιατί γίνεται αυτό; Σε ενθουσιασμό και στο τέλος θα σου πουν «προσπαθήσαμε αλλά δεν ήρθαν». Και θα φέρουν τον Τσάλοφ που θα παίζει στα ΧΑΦ. Παίκτες επιπέδου και μεγάλης ηλικίας πλέον δεν έρχονται, προτιμούν MLS ή Αραβίες κτλ. Θα σου φέρουν τον 5ο της λίστας (αυτό με τη λίστα έχει γίνει πολύ hot τα τελευταία 2 χρόνια).

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ. Είναι καλοί μόνο για να κάνουν βιντεάκια. Τώρα, μετά το χθεσινό που δεν κάναμε φάση, βγήκε και καλά η «μεταγραφή του αιώνα». Τα ίδια έκαναν και στους βάζελους με το «μπήκαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό».

Εμπιστοσύνη μόνο στον προπονητή και στους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Πουθενά αλλού.
Καλά είναι αυτά για τα καφενεία... αλλα ας ειμαστε λιγο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα...

1. Για ποιο λόγο να έστησε ο Ιβαν ολο αυτο το τερτίπι με την Στουτγκάρδη ενω θα μπορούσε κάλλιστα να υπογράψει απο την πρώτη στιγμή, ντόμπρα και σταράτα τον Ντελια; Εκει θα ηταν πιστεύω που θα τον παραδεχοταν ολοι. Αν έστησε ολο αυτο, μάλλον δεν πέτυχε τον σκοπό του, γιατι αντιθέτως δημιούργησε μεγάλη πόλωση και δυσαρέσκεια μέχρι την ανανέωση, η οποια, δεν ήρθε με τόσο ενθουσιασμό λόγω της ξενέρας που προηγήθηκε.

2. Αλλο ενα που πραγμα που είναι για τα καφενεία, ειναι η παραφιλολογια και η μεταγραφολογια, με σίριαλ αγορών, πωλήσεων, φημών. Για την ΠΑΕ ομως, δεν ειναι καλο να σέρνεται κατι επι βδομάδες στα σαιτ και τις εφημερίδες. Ζούμε στο 2025 και μπορούν εύκολα να χαλάσουν μεταγραφές γι αυτο (βλ. Δωνη πριν 2-3 καλοκαίρια με αντίδραση κόσμου, ή και φέτος με τα μηνύματά του κόσμου στο προφίλ του Σεντίρα). Επίσης, το τι διαρρέει μπορει άμεσα ή έμμεσα να επηρεάσει την καθε διαπραγμάτευση.
Καλα κανει λοιπον η ΠΑΕ και εχει κλείσει την κάνουλα της πληροφόρησης προς τα έξω, οσο κι αν εμάς εδω μας σκοτώνει γιατι δεν εχουμε τι να συζητάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michael Scott την Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

charisiad έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:28

η μπριζ εδωσε 10 για τον Ονυεντικα. Ο Ιβαν δανεικους , ελευθερους παιρνει και διαπραγματευεται ρητρα 1μιση μυριου. Τι συγκρινουμε τωρα! :lol: :lol:
Και για το βετλεσεν 8, και για το ρεις 6. Αλλα μονο φετος έχει παρει 80 απο πωλησεις. Τεσπα, δεν είναι το θεμα να γινουμε μπρυζ απ'τη μια μερα στην αλλη. Απλα οι μεταγραφες εντυπωσιασμου ειναι για μπανανιες.
paokspren έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:34 Είναι λίγο καλύτερος από τον Πινέδα
Με καμια Παναγια, αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Michael Scott έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:34
matrixxakos4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:15 Λοιπόν, ακούστε τι θα γίνει για να καταλάβετε. Ήθελε ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν παίκτη για να κάνει ντόρο. Σε λίγο καιρό θα βγουν και θα πουν πως ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στον… αλλά τελευταία στιγμή χάλασε. Όπως χάλασε και του Ντέλια στη Στουτγκάρδη. Την μάθαμε την ΠΑΕ.

Καλά είναι αυτά για τα καφενεία... αλλα ας ειμαστε λιγο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα...

1. Για ποιο λόγο να έστησε ο Ιβαν ολο αυτο το τερτίπι με την Στουτγκάρδη ενω θα μπορούσε κάλλιστα να υπογράψει απο την πρώτη στιγμή, ντόμπρα και σταράτα τον Ντελια; Εκει θα ηταν πιστεύω που θα τον παραδεχοταν ολοι. Αν έστησε ολο αυτο, μάλλον δεν πέτυχε τον σκοπό του, γιατι αντιθέτως δημιούργησε μεγάλη πόλωση και δυσαρέσκεια μέχρι την ανανέωση, η οποια, δεν ήρθε με τόσο ενθουσιασμό λόγω της ξενέρας που προηγήθηκε.

2. Αλλο ενα που πραγμα που είναι για τα καφενεία, ειναι η παραφιλολογια και η μεταγραφολογια, με σίριαλ αγορών, πωλήσεων, φημών. Για την ΠΑΕ ομως, δεν ειναι καλο να σέρνεται κατι επι βδομάδες στα σαιτ και τις εφημερίδες. Ζούμε στο 2025 και μπορούν εύκολα να χαλάσουν μεταγραφές γι αυτο (βλ. Δωνη πριν 2-3 καλοκαίρια με αντίδραση κόσμου, ή και φέτος με τα μηνύματά του κόσμου στο προφίλ του Σεντίρα). Επίσης, το τι διαρρέει μπορει άμεσα ή έμμεσα να επηρεάσει την καθε διαπραγμάτευση.
Καλα κανει λοιπον η ΠΑΕ και εχει κλείσει την κάνουλα της πληροφόρησης προς τα έξω, οσο κι αν εμάς εδω μας σκοτώνει γιατι δεν εχουμε τι να συζητάμε.

Η ανανέωση του ντελια την τελευταία στιγμή σου έδωσε το συναίσθημα που θα έπαιρνες αν αγόραζες έναν τέτοιο παίκτη, μεγάλη χαρά και όρεξη. Μην μου πεις ότι η ανανέωση του Ντέλια δεν έδωσε boost στα διαρκείας. Για να στο πω αλλιώς: σε ενθουσιάζει φέτος περισσότερο η παραμονή του Ντέλια ή κάποια από τις μεταγραφές μας;

Τι από όλα αυτά σου δίνει το έξτρα κίνητρο να πάρεις διαρκείας; Είναι marketing, και συμβαίνει και στις μικρές και στις μεγάλες εταιρείες.

Όσο για τα ονόματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω, από τη στιγμή που η ΠΑΕ κατάφερε να κάνει τους «δημοσιογράφους» του ΠΑΟΚ υπαλλήλους της, τότε να ξέρεις ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλα πολλά πράγματα που έγιναν ή θα γίνουν και δεν θα βγουν ποτέ προς τα έξω.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου αρέσει να ζω στον πραγματικό κόσμο… οχι σε έναν ονειρικό.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Κλείδωσε ο δανεισμός Γιακουμάκη με οψιον αγοράς 5εκ ευρώ και ακολουθεί χαφάρα γράφει η forza...υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη αλλά όχι ακόμα με την ομάδα...θα προκαλέσει αίσθηση η αποκτησή του καθώς διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας...επίσης εντοπίστηκε στόπερ κι άρχισαν οι διερευνητικές επαφές. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για ένα ακόμη επιθετικό
These users thanked the author ektoras for the post:
DikefalosNisiotis
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Rexaris τι ώρα είναι εκεί, βραδιάζει;
USA OR CANADA εισαι;

Και για να είμαι ο τοπικ...
Αφού είχαμε καλά μεταγραφικά νέα, ας την πέσω για ύπνο.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

-7 ώρες από την Ελλάδα εδώ στην ανατολική ακτή (Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη κλπ). -10 στην δυτική ακτή (Βανκούβερ, Καλιφόρνια κλπ)

Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.

Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ευρώ για να έρθει στον ΠΑΟΚ, επίσης οι Κρητικοί γενικά συμπαθούν τον ΠΑΟΚ. Είδα πριν λίγο και την παρακάτω φωτογραφία και νόμισα προς στιγμή οτι υπέγραψε ήδη :lol:

Εικόνα
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
Ιάσονας, margas
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Για ζαφειρη μονο ως αστειο εκλαμβανεται.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Επειδή έχασα επεισόδια, το είπε κανείς στα σοβαρά πέρα από μια σελίδα στο fb?
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν λένε το όνομα τού μέσου, μόνο οτι θα κάνει μπαμ και οτι συμφωνία με τον ίδιο ήδη υπάρχει και ψήνεται η ομάδα. Είναι προφανές οτι δεν θέλουν να διαρρεύσει ποιός είναι ακόμη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι αλλά νομίζω πλέον είναι προφανές και ποιόν φωτογραφίζουν. Όσο τρελό και να ακούστηκε στην αρχή.
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του γνωστου χάφ δεν προχωρήσει, απαιτώ αυτά τα 11-12 που προσφέρθηκαν για έναν παίκτη, να πέσουν στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μέχρι τέλος Αυγούστου.
Θα είναι ότι πιο ξενερωτο να αποδειχθεί ότι αυτή η κίνηση ήταν μια κίνηση "τρόπαιο", ένα statement που αφού δεν μας βγήκε ας επιστρέψουμε στους....Σιφουεντες
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
paok apo epilogi, PAOKevolution, Blackgr4, Logistis, margas
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή κάπου το διάβασα πιο πριν αυτά που κάνει ο ζαφειρης με την μπάλα ο σιωπης ούτε στον ύπνο του .
These users thanked the author DamoN for the post:
zaffodb
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”