Χαχαχα!! Συμφωνώ!loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53 Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε
2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα
Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν![]()
Και Ziyech προτάθηκε..
Χαχαχα!! Συμφωνώ!loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53 Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε
Ο Ζαφείρης παίζει 6 8 και 10.Γρηγορος , ξέρει να κουβαλάει μπάλα, σουτάρει, κερδίζει μονομαχίες. Μιλάμε για τον τέλειο παρτενέρ του Μειτε. Κι ο άνθρωπος που θα ελευθερώσει επιτέλους τον Ντελια.MagdiTolba έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:42 Ο Ζαφείρης είναι μεν σκύλος αλλά δεν είναι ο μπαλάτος μετρονόμος χαφ.
Ο Πενια μου έλειψε χθες για τη μετάβαση της μπαλας
Αυτός δεν ταιριάζει στο λουτσεσκουμπολmakispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:57Χαχαχα!! Συμφωνώ!loukas karadimos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53 Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε
Και Ziyech προτάθηκε..
Ο Καρέτσας σε 2 χρόνια μπορεί να είναι Αγγλία ρε συ, εδώ τι να κάνει? Να είναι πάγκο-εξέδρα και να λέμε ότι είναι ανέτοιμος και άπειρος και προετοιμάζεται πνευματικά λες και θα κάνει γιόγκα? Ξεχάστε τέτοιους παίκτες, μόνο αν βγουν από την ακαδημία μας.MagdiTolba έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:00 Θεωρώ του Καρετσα πολύ δύσκολο αν κ ΠΑΟΚι. Τον Ζαφειρη δεν τον έχω για τοπ ώστε να λέμε δεν γίνεται
ΟΚ κατάλαβα, άπλας κι εσύ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:41Ξέχασες ότι θα δώσει και 1.000 ευρώ αεροπορικό στον Γιακουμάκη που θέλει και 2 βαλίτσες στο αεροπλάνο. Δεν τα λέτε αυτά κι έχουν ξεσαλώσει τα τρολ.tolis14 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:32Α ΟΚ, κατάλαβα. Είναι εκείνο που πληρώνει συμβόλαια, μισθούς, προπονητικό τιμ, προσωπικό, ταξίδια, ξενοδοχεία, προετοιμασίες, ακαδημίες, ΑΣ και αθλητικό κέντρο. Αυτό το ταμείο είναι ανεξάρτητο και πάντα γεμάτοΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:40
Το ίδιο είναι, αλλά μάλλον είναι διαφορετικό από κείνο που μπήκαν τα 21,5Μ από πωλήσεις Τζίμα και Τισουντάλι και κοντά 3Μ από εξοικονομήσεις μισθών αυτών των δυο και των Μπράντον-Σαμάτα.
Φυσικά ο Ζαφείρης δεν έχει ούτε μισό λόγο να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην Σούπερλιγκ, αλλά δεν βαριέσαι? Μερικοί νομίζουν ότι από τις ομάδες αγοράζεις αυτοκίνητα, όχι εργαζόμενους με δική τους βούληση.
Developer4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:48Καρπουζά ... το πρόβλημα δεν είναι ο Ντέλιας... Αυτός θα ανέβει και το γνωρίζουμε... Το πρόβλημα είναι το "No Ntelias ---> No δημιουργία" που το είδαμε και χθες αλλά το βλέπουμε γενικότερα...abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:42Και ένα 10ρι γιατί όπως είδαμε εχθές.... αν και τον κάναμε καινούργιο συμβόλαιο...εκατσε επάνω στο συμβόλαιο....οπως έκανε ο μουργκαρος.renegade έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:49 Γιατί δεν ζητάμε και ένα βασικό δεξί extrem?
Εφόσον η κρίσης μας προέρχονται από το χθεσινό παιχνίδι το οποίο " ανέδειξε " τα προβλήματα και της ελλείψεις μας, με αυτό το σκεπτικό και πάνω στη συγκεκριμένη οπτική εγώ θα έλεγα ότι βασικό μέλημα της ομάδας είναι να πάει να βρει ένα δεξί extrem