Οποιος μετραει το καθε σεντ δεν δινει 1.8εκ σε Ελληνα φορJim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:44 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το να λέγεται ότι πάμε για αγορά 8.5 εκατομμυρίων στα χαφ, ενώ μετρανε στην ΠΑΕ το κάθε σεντ, είναι λίγο αστείο και εκτός πραγματικότητας (όπως λέει και ο Κουβεντιδαρος)
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Τι να πώ... Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.
παλικαρια ο τσοπουρουγλου οσο επαιξε στα φιλικα ηταν πολυ λιγος για αυτο το επιπεδο εδειξε οτι δεν μπορει.
ο καμαρα απο περισυ τα ειπα οτι χαλαει την δημιουργια της ομαδος και ειμαστε ανυπαρκτοι με γιομες του μιχαηλιδη που για μενα πρεπει η ομαδα να εχει αυτην την ενδεκαδα.οποιος διαφωνει ας το πει με ισχυρισμους.
παβλενκα
κενι μεταγραφη,μεταγραφη και τειλορ
χαφ δυο μεταγραφες η καλος μειτε και μεταγραφη
ζιφκοβιτς ντελιας και ιβανουσετς αριστερο εξτρεμ η μεταγραφη και οχι αλλο ταισον.
φορ φυσικα μεταγραφη.
και τσαλοφ,καμαρα,ντεσποντοφ πωληση και αναπληρωση.
ο σορετιρε πηρε ποσες ευκαιριες και δεν εδειξε τπτ,δανεικος και στην θεση του ο μπαλντε.
ο καμαρα απο περισυ τα ειπα οτι χαλαει την δημιουργια της ομαδος και ειμαστε ανυπαρκτοι με γιομες του μιχαηλιδη που για μενα πρεπει η ομαδα να εχει αυτην την ενδεκαδα.οποιος διαφωνει ας το πει με ισχυρισμους.
παβλενκα
κενι μεταγραφη,μεταγραφη και τειλορ
χαφ δυο μεταγραφες η καλος μειτε και μεταγραφη
ζιφκοβιτς ντελιας και ιβανουσετς αριστερο εξτρεμ η μεταγραφη και οχι αλλο ταισον.
φορ φυσικα μεταγραφη.
και τσαλοφ,καμαρα,ντεσποντοφ πωληση και αναπληρωση.
ο σορετιρε πηρε ποσες ευκαιριες και δεν εδειξε τπτ,δανεικος και στην θεση του ο μπαλντε.
- These users thanked the author dalas10 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, pisakaipoupoula
Δεν σ φτάναν οι 2 άπιαστοι θες και 3ο εσύ
Ας πάρουν ένα κανονικό Σέντερ φορ, ένα καλό χαφ και ένα κανονικό στόπερ και πάλι πας για πρωτάθλημα
@makispaspartou
Ας πάρουν ένα κανονικό Σέντερ φορ, ένα καλό χαφ και ένα κανονικό στόπερ και πάλι πας για πρωτάθλημα
@makispaspartou
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- pisakaipoupoula, giaxxo
Εχετε ξεφυγει ρεmakispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:15 Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.

Μεχρι πριν μια εβδομαδα μιλουσατε για τον "εξαφανισμενο μπατιρη" και τωρα πραγματικα πιστευετε οτι μπορει να ερθει ο Ζαφειρης και Λιβαι.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Developer4, shearer4, Montrealiotis, giaxxo, PAOKevolution
-
To θέμα είναι ακριβώς αυτό... Ότι είναι καφενειακού τύπου φήμες...makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:15 Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Ζαφείρης + Ουναί ---> σύνολο 20 εκ ακατέβατα
Λιβάι 18 εκ έδωσαν τον Φλεβάρη, θα τον πάρεις Αύγουστο τσάμπα;
Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά...

- pisakaipoupoula
Ο Ζαφείρης είναι χαφ και σχεδόν ακριβώς αυτό που θέλουμε
Ο Ουνάι είναι δέκα και πόσους τέτοιους θα έχουμε, Ντέλια, Ιβανούσετς, εν μέρει Μπαλντέ και θα πάρουμε κ άλλον??
Ο Ουνάι είναι δέκα και πόσους τέτοιους θα έχουμε, Ντέλια, Ιβανούσετς, εν μέρει Μπαλντέ και θα πάρουμε κ άλλον??
Το κάθε σεντ σε μεταγραφή. Το διορθώνωnunies4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:14Οποιος μετραει το καθε σεντ δεν δινει 1.8εκ σε Ελληνα φορJim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:44 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το να λέγεται ότι πάμε για αγορά 8.5 εκατομμυρίων στα χαφ, ενώ μετρανε στην ΠΑΕ το κάθε σεντ, είναι λίγο αστείο και εκτός πραγματικότητας (όπως λέει και ο Κουβεντιδαρος)
-
ΑΝ ρωτάς εμένα θα σου πω ότι το θέμα του Γηπέδου όλα μπορεί να τα κάνει. Εδώ είδαμε τον Ιβάν να εμφανίζεται εκ νέου.nunies4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:19Εχετε ξεφυγει ρεmakispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:15 Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.![]()
![]()
![]()
Μεχρι πριν μια εβδομαδα μιλουσατε για τον "εξαφανισμενο μπατιρη" και τωρα πραγματικα πιστευετε οτι μπορει να ερθει ο Ζαφειρης και Λιβαι.
Η αλήθεια είναι πως εδώ που φτάσαμε χρειαζόμαστε ένα καλό στόπερ, ένα καλό χαφ και ένα φορ να είναι και οι τρεις πάνω από τον μέσο όρο.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- soigol
Άλλο ταμείο εκείνο;Jim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26Το κάθε σεντ σε μεταγραφή. Το διορθώνωnunies4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:14Οποιος μετραει το καθε σεντ δεν δινει 1.8εκ σε Ελληνα φορJim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:44 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το να λέγεται ότι πάμε για αγορά 8.5 εκατομμυρίων στα χαφ, ενώ μετρανε στην ΠΑΕ το κάθε σεντ, είναι λίγο αστείο και εκτός πραγματικότητας (όπως λέει και ο Κουβεντιδαρος)
-
Μέχρι χθες λέγατε ότι το ρόστερ είναι μια χαρά και είμαστε υπερβολικοί όσοι λέμε ότι θέλαμε άμεση ενίσχυση και ότι υπάρχουν τεράστια κενά.
Χθες ήρθε απότομη προσγείωση.
Σήμερα ξαναρχισατε ορισμένοι τις μεταγραφές 8 10 μυρίων για Ζαφείρηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Λίγο να έχουμε επαφή με την πραγματικοτητα
Σήμερα ξαναρχισατε ορισμένοι τις μεταγραφές 8 10 μυρίων για Ζαφείρηδες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- Developer4, Timelord, soigol
-
Καλά για Ζαφείρη μόνο ακούγεται για αγορά. Για Λιβάι πιο πολύ ότι έχει προταθεί ως δανεικός.Developer4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:21To θέμα είναι ακριβώς αυτό... Ότι είναι καφενειακού τύπου φήμες...makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:15 Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Ζαφείρης + Ουναί ---> σύνολο 20 εκ ακατέβατα
Λιβάι 18 εκ έδωσαν τον Φλεβάρη, θα τον πάρεις Αύγουστο τσάμπα;
Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά...![]()
![]()
![]()
Είμαστε ικανοί πάντως να πουλήσουμε Τσαλόφ και Ντεσπόντοφ Ρωσία και να πάρουμε δανεικό τον Λιβάι.
-
Κανείς δεν έλεγε ότι το ρόστερ δεν έχει κενά, ίσα ίσα που τα αναφέραμε καθημερινά και γινόμασταν και κουραστικοί.George Best4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:28 Μέχρι χθες λέγατε ότι το ρόστερ είναι μια χαρά και είμαστε υπερβολικοί όσοι λέμε ότι θέλαμε άμεση ενίσχυση και ότι υπάρχουν τεράστια κενά.
Επίσης κανείς δε λέει, φαντάζομαι ούτε κι εσύ ότι κρίνοντας από το πρώτο παιχνίδι ότι το ρόστερ είναι άχρηστο.
Στα των μεταγραφών, ο Πανάκας το λέει, και γενικά πολλές φήμες κυκλοφορούν που βγαίνουν από ανθρώπους κοντά στον ΠΑΟΚ.
Ίσως εδώ που το σκέφτομαι να του δάνεισε κανένα ψιλό κι ο Τέλης.
Επίσης το να δίνεις σε αυτήν την χρονική περίοδο που βρίσκεται η ποδοσφαιρική αγορά 1.8 (για ένα χρόνο αφού θα είναι δανεικός) εκατομμύρια στον ΒΑΣΙΚΟ σου από ότι φαίνεται φορ, δεν σε κάνει ούτε υπερβατικό ούτε άπλα, ούτε τίποτα.
Τα ίδια δίνει ο βαζελος για τον Καλαμπρια, που είναι δεξί μπακ
Τα ίδια δίνει ο βαζελος για τον Καλαμπρια, που είναι δεξί μπακ
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 4):
- Developer4, Dimitris_L4, Blackgr4, Metagrafakias
- Dimitris_L4
Ρε παιδια η Σλαβια για Ζαφειρη θελει 10+ εκατομμυρια τι συζηταμε...ΒΑΣΙΚΑ γιατι δεν το ξεκοβουμε αυτο με τν Ζαφ αφου δεν υπαρχει πιθανοτητα καμια...