Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:25
apple64 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:12
Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:03 Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα παίζει κάθε χρόνο κ καλύτερα. Για πολλούς λογους. Κ να σου πω κάτι; Πουθενα στον κόσμο δεν εχει. Πάνε γραψε κ στο Σιτιμανια οτι ο Πεπ δεν ειναι καλος προπονητης κ στο Λιβερπουλμανια οτι ο Κλοπ ηταν χαλια. Γιατί κ αυτοί έκαναν κακές χρονιές.
Θέλει μεγάλο θράσος για να γράψεις στο ΠΑΟΚμάνια ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ ξέρει λιγότερα από τον πιο επιτυχημένο προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Και ποιος Πέπ, και ποιος Κλοπ να πούμε;! Ο οπαδός της κερκίδας γνωρίζει τα πάντα. Χρόνια το λέω να φτιάξουμε μία πλατφόρμα μέσω της οποίας να κάνουμε την διαχείριση της ομάδας εμείς να πάρουμε CL σε 2 χρόνια. Όπως στο Manager.

Στα σοβαρά τώρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει χάφ και στόπερ. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Αμφιβάλλω ότι θα πάρει. Εάν πάρει, θα είναι κανένας τύπου Μπακαγιόκο που αν τον δούμε 45 λεπτά καλά θα είναι. Απλά να λέμε ότι πήραμε ποδοσφαιριστή.
Φίλε μου, λάθος δεν σημαίνει οτι ο Λουτσέσκου δεν είναι καλός προπονητής. Το αντίθετο είναι πολύ καλός προπονητής εκτός των 4άρων γραμμών και (γνώμη μου) παλαιομοδίτης εντός των 4άρων. Εχω κάνει επαγγελματίας προπονητής και δεν με νοιάζει αν με κατατάσεις σε κάποιον άσχετο οπαδό του ΠΑΟΚ. Όταν στην δουλειά σου, εκ του αποτελέσματος, ενώ επιμένεις στην ίδια τακτική, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό τότε θα πρέπει να δεχτείς την κριτική. Προπονητικά η ομάδα είναι μπερδεμένη και αυτό συμβαίνει από πέρυσι.

Θεωρώ οτι το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη μεταγραφών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η τακτική. Αυτό απλά λέω. Είναι το τελευταίο μύνημα που γράφω. Αν θέλετε να θεοποιήσετε έναν προπονητή αυτό είναι κατανοητό γιατί όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που είδαμε σήμερα αν συνεχιστεί τακτικά θα δείτε οτι πολύς κόσμος θα κατακρίνει το σύστημα που παίζει η ομάδα.

Μακάρι να κάνουμε μεταγραφές στο κέντρο και να λύσουν το πρόβλημα, πολύ φοβάμαι όμως οτι το πρόβλημα είναι στην τακτική προσέγγιση.
Εμενα είναι γνωστα τα αισθηματα μου για τον λουτσέσκου, αλλά για το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να μιλήσουμε για τον λουτσέσκου ειναι η τακτική.
Η τακτικές του γνώσεις, η προσήλωση στη λεπτομέρεια και το man Management είναι τα πλεονεκτήματά του.
Στα μεγάλα του μειονεκτήματα είναι όμως ότι είναι πιο συντηρητικός από νέοδημοκράτη ψάλτη της δεκαετίας του 80.
Το παραπάνω δυστυχώς τον κάνει να είναι αλλεργικός στις μεγάλες αλλαγές ( πχ δεν θέλει πολλές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι ενώ κρατάει και μία άτυπη επιτηρίδα με τους νέους παίκτες και ηλικιακά και χρονικά στην ομάδα ).

Επίσης οι ομάδες του κάθε αρχή της σεζόν, ακόμα και αν παραμένουν αναλλοίωτες και με ελάχιστες αλλαγές ξεκινάνε από μία πάρα πολύ χαμηλή αφετηρία.
Δυστυχώς στο σημερινό ποδόσφαιρο και ειδικά σε ομάδες όπως η δική μας που από την πρώτη μέρα παίζονται στόχοι, θα έπρεπε να έχει βρει τρόπο ούτως ώστε να το βελτιώσει αυτό.
Είναι σχεδόν αδιανόητο να βλέπεις σήμερα μία ομάδα να παίζει τόσο βασανιστικά αργά λες και ήτανε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον τελευταίο καιρό ,για να μην πω χρόνια, πολλοί έχουμε κουραστεί από την ομαδα,από τις παθογένειες της διοικητικά,από τη λογική Λουτσεσκου,από το ποσο άνοστο ποδόσφαιρο βλέπουμε σε μεγάλα διαστήματα της χρονιάς και μέχρι τώρα τι έχουμε όσον αφορά το νέο ροστερ που θα προσέφερε το κάτι φρέσκο που θα ανανέωνε το ενδιαφερον; Δύο Βρετανούς για ακραια μπακ,που δεν αποκλείεται να είναι καλοί παίκτες,αλλά και πάλι είναι δύο Βρετανοί ακραια μπακ,τον Μειτε πού με τόσα σήριαλ μοιάζει να είναι στην ομαδα 10 χρόνια, τον Ιβανουσεκ που δίνει μια ελπίδα με πολλά ΑΝ και εσχάτως τον Γιακουμακη που κακός παικτης μπορεί να μην είναι αλλά είναι ο Γιακουμακης. Δεν λέω ότι είναι η πιο τεκμηριωμένη άποψη που έχω γράψει αλλά νομίζω πολλοί καταλαβαίνουν το νόημα. Τέτοια προσπάθεια για να ξενερώσει ο κόσμος και να βαριέται όλο και περισσότερο είναι αξιομνημονευτη.
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
Logistis, Montrealiotis, smoothcriminal1926, soigol
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Religion έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:41 Δηλαδή όλοι εσείς είστε ΟΚ που έρχεται αυτός ο χάρτινος και τρομοκρατημένος τύπος στον ΠΑΟΚ? Που πανηγύριζε σαν τρελός την μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού? Δε λογαριάζω το γεγονός ότι είναι και άμπαλος. Ούτε καν στους current top 5 Έλληνες φορ.
Εγω παντως δεν ειμαι καθολου οκ..
Και συντασομαι σε οσα λες..
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

και κατι τελευταιο , και συγγνωμη
αλλα ασχετα αν ολοι ηταν κακοι σημερα
ο Μαντυ καμαρα δυστυχως δεν ειναι ο παικτης που νομιζαμε οτι ειναι, ασχετα με το σημερινο και τα γκολ δεν μπορουν να σκεπασουν τις τρανταχτες αδυναμιες του
εχει πολλα προμπλεμς με την τεχνικη του, την τοποθετηση του, το ασκοπο τρεξιμο που ριχνει, την λαθος θεση, που παιζει ισως αλλα κατι δεν κολλαει εδω με τον παικτη, οποτε οπωσδηποτε ενας παικταρας βασικος και να μην ειναι οχταρι

ας κοβουμε και ας την δινουμε στους μπροστινους ο μαντυ ακομα κανεις δεν καταλαβε τι ειναι ακριβως οχι οχταρι παντως ...........
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Мир έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:55
Από τον ΠΑΟΚ λείπουν σήμερα δυο παίκτες, που πρέπει να αποκτηθούν άμεσα, ο σέντερ φορ και ο κεντρικός χαφ, έναν εξαρο-οκτάρι, που να μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες και τη μετριότητα των Καμαρά, Μεϊτέ, κάτι που συνέωη με την Βόλφσμπεργκερ και στον πάγκο υπήρχε μόνο ο Οζντόεφ, που είναι περισσότερο αμυντικογενής.

Με την απόκτηση του Γιασεμάκη θα καλυφθεί ένα μεγάλο κενό που διαφαίνεται τώρα, αλλά πρέπει να έρθει και ο χαφ, για να είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον καλυμένος σε όλε ςτις θέσεις.

Πηγη Σφινα
https://www.sfina.gr/sumperasma-auta-le ... si-anagki/

Εγραψε η Σφινα, πρεπει να ειχε λιωσει στην τουμπα-λιμπρε ο συντακτης.

Λειπει λεει χαφ 6-8 γιατι ολοι ειναι αμυντικογενεις που δεν κοβουμε ουτε με βαλε στα χαφ!
Επισης, τελικα κλεισαμε τον Γιασεμακη, οποτε αδικα χαιρεστε για το Φορ.
Ακόμα παίζει ο Γιασεμακης?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τι να παίξει ο καημένος; Δείξε μου τα χάφ σου να σου πω ποιος είσαι. Δε γίνεται ο άξονας σου να γυρίζει τη μπάλα όλο πίσω, γύρω γύρω ξανά πίσω αργή ανάπτυξη. Εγώ νομίζω ξέρει τα όρια τους: δεν έχουν ταχύτητα ένα λάθος γράφει ποιος θα κυνηγήσει; Ο Μπαμπά ο Μειτε και ο Καμαρά και ο Οζντοεφ. Είναι καλοί παίχτες Δε λέω αλλά πάντε δείτε πχ τη χαφάρα της Σαχταρ που πήρε όλο το κέντρο μονοσ Του με τον βαζελο. Έχει χιλιοειπωθεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα ειδικά σκέψης. Οταν λες θα πάρω πχ Κραλ κάποιος να τους εξηγήσει ότι αυτό το επίπεδο χάφ πρέπει να θεωρείται το μέσο όχι η υπέρβαση. Οταν αναβαθμίσεις τον άξονα σου τότε θα δεις άλλη ομάδα απλά.
These users thanked the author sotos26 for the post (total 2):
smoothcriminal1926, soigol
renegade

Δημοσίευση από renegade »

tsaousila1234 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:02 και κατι τελευταιο , και συγγνωμη
αλλα ασχετα αν ολοι ηταν κακοι σημερα
ο Μαντυ καμαρα δυστυχως δεν ειναι ο παικτης που νομιζαμε οτι ειναι, ασχετα με το σημερινο και τα γκολ δεν μπορουν να σκεπασουν τις τρανταχτες αδυναμιες του
εχει πολλα προμπλεμς με την τεχνικη του, την τοποθετηση του, το ασκοπο τρεξιμο που ριχνει, την λαθος θεση, που παιζει ισως αλλα κατι δεν κολλαει εδω με τον παικτη, οποτε οπωσδηποτε ενας παικταρας βασικος και να μην ειναι οχταρι

ας κοβουμε και ας την δινουμε στους μπροστινους ο μαντυ ακομα κανεις δεν καταλαβε τι ειναι ακριβως οχι οχταρι παντως ...........
Α ρε πως δεν έφαγαν κανένα παπά οι Τούρκοι να δώσουν Κανά δεκαρικο για πάρτη του να βρούμε τίποτα πιο εκλεκτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 08 Αύγ 2025, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Equalizer, shearer4
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

sotos26 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:12 Τι να παίξει ο καημένος; Δείξε μου τα χάφ σου να σου πω ποιος είσαι. Δε γίνεται ο άξονας σου να γυρίζει τη μπάλα όλο πίσω, γύρω γύρω ξανά πίσω αργή ανάπτυξη. Εγώ νομίζω ξέρει τα όρια τους: δεν έχουν ταχύτητα ένα λάθος γράφει ποιος θα κυνηγήσει; Ο Μπαμπά ο Μειτε και ο Καμαρά και ο Οζντοεφ. Είναι καλοί παίχτες Δε λέω αλλά πάντε δείτε πχ τη χαφάρα της Σαχταρ που πήρε όλο το κέντρο μονοσ Του με τον βαζελο. Έχει χιλιοειπωθεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα ειδικά σκέψης. Οταν λες θα πάρω πχ Κραλ κάποιος να τους εξηγήσει ότι αυτό το επίπεδο χάφ πρέπει να θεωρείται το μέσο όχι η υπέρβαση. Οταν αναβαθμίσεις τον άξονα σου τότε θα δεις άλλη ομάδα απλά.

Ο ρασβαν ειναι ο καημενος?
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν είναι εδώ η κριτική τού αγώνα, σας παρακαλώ προσέχετε τα οφ-τόπικ.
These users thanked the author Rexaris for the post:
4NIKOS1986
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

ReignMan έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:19
sotos26 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:12 Τι να παίξει ο καημένος; Δείξε μου τα χάφ σου να σου πω ποιος είσαι. Δε γίνεται ο άξονας σου να γυρίζει τη μπάλα όλο πίσω, γύρω γύρω ξανά πίσω αργή ανάπτυξη. Εγώ νομίζω ξέρει τα όρια τους: δεν έχουν ταχύτητα ένα λάθος γράφει ποιος θα κυνηγήσει; Ο Μπαμπά ο Μειτε και ο Καμαρά και ο Οζντοεφ. Είναι καλοί παίχτες Δε λέω αλλά πάντε δείτε πχ τη χαφάρα της Σαχταρ που πήρε όλο το κέντρο μονοσ Του με τον βαζελο. Έχει χιλιοειπωθεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα ειδικά σκέψης. Οταν λες θα πάρω πχ Κραλ κάποιος να τους εξηγήσει ότι αυτό το επίπεδο χάφ πρέπει να θεωρείται το μέσο όχι η υπέρβαση. Οταν αναβαθμίσεις τον άξονα σου τότε θα δεις άλλη ομάδα απλά.

Ο ρασβαν ειναι ο καημενος?
Ναι θέλει μεταγραφές στον άξονα για να παίξει αυτό που θέλει.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Μειτε και Καμαρα και Ντελιας δηλαδη δεν αρκουν για ΜΙΑ τελικη ε?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εξαρτάται τι στόχους έχεις. Αν θες να μπεις CL να χτυπήσεις γαύρο και να φτάσεις στο τοπ 20-30 Μειτε και Καμαρα είναι πολύ αργοί ο Μειτε κυριολεκτικά σωματικά και ο Καμαρά είναι ένας μέτριος χάφ με πολύ κακές αποφάσεις που δε παίζει το παιχνίδι μπροστά. Τώρα αν μιλάμε για Κονφερενς και τοπ 4 Superleague είναι μια χαρά. Για Ντελια δε μιλάω καν δε παίζει στο 6-8 αλλά είναι διαστημικός χωρίς αμφιβολία. Είδες σήμερα να φτάνει η μπάλα στα πόδια του συχνά; Χάφ μεταγραφή τοπ
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Και το Τσικίνιο - Ιμπόρα - Έσε δύσκολα το λες άξονα για Κόνφερενς Λιγκ, αλλά το πήραν. Θέλω να πω, κι εγώ μαζί σου στο να έρθει ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να δίνουμε ελαφρυντικά στον προπονητή ενώ η ομάδα έχει αλλάξει κι εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Πρέπει και να έρθουν 2-3 μεταγραφές ακόμα, και ο προπονητής να αξιοποιήσει το υλικό του.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
soigol
black death

Δημοσίευση από black death »

Ειδικα ο ιμπορα ρε φιλε καταρρίπτει το μυθο 'που πας με τις αργοκαρουτες'. Ο τυπος ειναι πιο αργος κι απ'τον χατσεριδη με χανγκοβερ.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Equalizer έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:09 Μου αρέσει πολύ η επιλογή Γιακουμάκη

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Τσαλοφ φύγε απ' τα όνειρα μου

Και να έρθει ένας αλήτης με αλητικη ψυχή και αλητικο κορμί και αλητικες σκέψεις να κάνει αλητείες με τρόπο αλητικο

Γίνεται;
Ο Fidan Aliti μας κάνει; Ενταξει σε αλλη θεση παιζει, αλλα στα υπολοιπα ταιριαζει, και αν τον βαλουμε φορ μπορει να σκοραρει περισσοτερο απο τον Τσαλοφ :D
These users thanked the author lkosmid for the post:
Equalizer
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”