ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Πάντως, για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, είναι κωμικός ο τρόπος που φάγαμε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες των μπεργκεράδων στο πρώτο ημιχρόνιο. Ακόμα και αν μιλάμε για πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν. Ευτυχώς τα τελειώματα των άλλων θύμισαν αρχαιοελληνική τραγωδία, ανεξάρτητα που ο Παβλένκα αντέδρασε όπως έπρεπε.
-
στην εφερε λουτσεσκου ο αντιπαλος προπονητης , τους εκανες να φαινονται ομαδαρα απο μια απλα καλη ομαδα κανονικη
συμβαινουν αυτα στο ποδοσφαιρο απλα στον ΠΑΟΚ συμβαινουν στα προκριματικα παντα
κριμα.....
συμβαινουν αυτα στο ποδοσφαιρο απλα στον ΠΑΟΚ συμβαινουν στα προκριματικα παντα
κριμα.....
Τυχεροί σήμερα και με σούπερ Πάβλενκα κάτω από τα δοκάρια.
Ούτε μισή ευκαιρία σε 90 λεπτά.
Και άλλες φορές ξεκινήσαμε με ισοπαλίες στην Τούμπα (Μπειτάρ, Ριέκα) αλλά η εικόνα των παιχνιδιών εκείνων δεν είχε καμιά με την απελπιστική εικόνα που έβγαλε σήμερα η ομάδα.
Αν εξαιρέσει κανείς τον Πάβλενκα και τους απλά υποφερτούς Κένυ και Μιχα οι υπόλοιποι ήταν άφαντοι.
Παρ' όλα αυτά επειδή δεν χάσαμε σήμερα θα περάσουμε. Δεν μπορεί να εμφανίσει και στο επαναληπτικό τέτοιο ξενέρωμα η ομάδα.
Ούτε μισή ευκαιρία σε 90 λεπτά.
Και άλλες φορές ξεκινήσαμε με ισοπαλίες στην Τούμπα (Μπειτάρ, Ριέκα) αλλά η εικόνα των παιχνιδιών εκείνων δεν είχε καμιά με την απελπιστική εικόνα που έβγαλε σήμερα η ομάδα.
Αν εξαιρέσει κανείς τον Πάβλενκα και τους απλά υποφερτούς Κένυ και Μιχα οι υπόλοιποι ήταν άφαντοι.
Παρ' όλα αυτά επειδή δεν χάσαμε σήμερα θα περάσουμε. Δεν μπορεί να εμφανίσει και στο επαναληπτικό τέτοιο ξενέρωμα η ομάδα.
- PoccoPicante
Κλασικό πρώτο παιχνίδι χρονιάς, ατομικά ανύπαρκτη και με τις γραμμές στον Θεό....υπερεκτίμηση της ομάδας μας από τον προπονητή που προσπαθούσε να κερδίσει πλάτος και κόντεψα να πεθάνω από τα γέλια όταν είδα τον Άντριγια να προσπαθεί να πάρει μπάλα στον ασβέστη...
Μαζεύεις τις γραμμές σού,δίνεις μπαλιτσα στα μπέργκερ και προκρίνεσαι με επαγγελματικό τρόπο
Υγ το όνειρο μ για αυτό το παιχνίδι ήταν να παίξει Ντελιας αριστερά και Μπαλντε στο 10
Μαζεύεις τις γραμμές σού,δίνεις μπαλιτσα στα μπέργκερ και προκρίνεσαι με επαγγελματικό τρόπο
Υγ το όνειρο μ για αυτό το παιχνίδι ήταν να παίξει Ντελιας αριστερά και Μπαλντε στο 10
αθλια εμφανιση αλλα ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ! Λιγο συμμαζευτηκαμε και μετα το 30λεπτο ημασταν καλυτεροι
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑυκας νω
Η ομάδα όπως την περίμενα για τέτοια εποχή. Ομαδικότητα, μπιλντ-απ από πίσω, αλλά κομπλάρισμα μπροστά και πλήρης αδυναμία στις σέντρες. Πίσω κάποια λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν.
Οι Αυστριακοί πιο έτοιμοι αυτή την εποχή (αν ξαναπαίξουμε με τις ίδιες ενδεκάδες σε λίγους μήνες θα τους ισοπεδώσουμε) διαβασμένοι, άντεξαν στο πρέσινγκ, κέρδισαν μέτρα και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες που ευτυχώς δεν μετουσίωσαν σε γκολ. 4-0 οι μεγάλες ευκαιρίες, δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι.
Καμμία μεταγραφή στις 10 τελευταίες μέρες δεν θα είχε μεγάλη επιρροή.
Πέρυσι είχαμε δύο παίκτες σε ολόκληρο ΠΑΟΚ να κανουν σέντρα ακριβείας: Τον Βιερίνια και τον Ντεσπότοφ. Κεφαλοσφαιριστή για να τις βάλει μόνο τον Καμαρά. Δεν ξέρω πώς δεν το βλέπει κοτζάμ Λουτσέσκου.
Ο Ντέλιας σήμερα δεν ήταν ντεφορμέ. Είχαν εστιάσει πανω του, και νταμπλ-τιμ είδα και σκληρούτσικο παιχνίδι είδα, αν μπορέσουμε να τον ελευθερώσουμε - πχ αν ο Ραζβάν τους μπερδέψει στέλνοντάς τον πλάγια να συγκλίνει αντί στον άξονα.
Καμμία ελληνική ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την εποχή. Μην ρίχνετε αναθεματισμούς. Σε μια εβδομάδα θα είμαστε λίγο καλύτεροι και θα έχουμε πιστεύω το 50-50%.
Γι αυτό καλό τουλάχιστον που δεν χάσαμε σήμερα.
Οι Αυστριακοί πιο έτοιμοι αυτή την εποχή (αν ξαναπαίξουμε με τις ίδιες ενδεκάδες σε λίγους μήνες θα τους ισοπεδώσουμε) διαβασμένοι, άντεξαν στο πρέσινγκ, κέρδισαν μέτρα και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες που ευτυχώς δεν μετουσίωσαν σε γκολ. 4-0 οι μεγάλες ευκαιρίες, δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι.
Καμμία μεταγραφή στις 10 τελευταίες μέρες δεν θα είχε μεγάλη επιρροή.
Πέρυσι είχαμε δύο παίκτες σε ολόκληρο ΠΑΟΚ να κανουν σέντρα ακριβείας: Τον Βιερίνια και τον Ντεσπότοφ. Κεφαλοσφαιριστή για να τις βάλει μόνο τον Καμαρά. Δεν ξέρω πώς δεν το βλέπει κοτζάμ Λουτσέσκου.
Ο Ντέλιας σήμερα δεν ήταν ντεφορμέ. Είχαν εστιάσει πανω του, και νταμπλ-τιμ είδα και σκληρούτσικο παιχνίδι είδα, αν μπορέσουμε να τον ελευθερώσουμε - πχ αν ο Ραζβάν τους μπερδέψει στέλνοντάς τον πλάγια να συγκλίνει αντί στον άξονα.
Καμμία ελληνική ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την εποχή. Μην ρίχνετε αναθεματισμούς. Σε μια εβδομάδα θα είμαστε λίγο καλύτεροι και θα έχουμε πιστεύω το 50-50%.
Γι αυτό καλό τουλάχιστον που δεν χάσαμε σήμερα.
- Notorious4
Τον Λουτσέσκου τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά αυτό το πράγμα να κάνει αλλαγές μετά το 65 για μένα είναι αψυχολογητο όταν η ομάδα σέρνεται.
- These users thanked the author Notorious4 for the post:
- GEOL
-
Σε καποια φαση σημερα ηλπιζα να ληγει στο 120' σαν καποια φιλικα προετοιμασιας. Βέβαια μέχρι τοτε μπορει να το τρώγαμε κιολας.Notorious4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:20 Τον Λουτσέσκου τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά αυτό το πράγμα να κάνει αλλαγές μετά το 65 για μένα είναι αψυχολογητο όταν η ομάδα σέρνεται.
Αν ακουσα καλα, ο Σπυροπουλος ειπε πριν κλεισει η μεταδοση οτι θα το δειξει παλι το Open.theo-drama έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:53 [...] Ξερει κανεις ποιος θα μας δείξει στην Αυστρία, αν κ φυσιολογικά υπογράφοντας στη νόβα, μαλλον αυτή θα μας δείξει.
Να ρωτησω κατι κι εγω, εχουμε νεα για τον κυριο χορηγό φανελας; Σημερα η φανελα ηταν αδεια, και δεν ειμαι σιγουρος αν απαγορευονται οι στοιχηματικες στην Ευρωπη ή αν οντως δεν εχει κλεισει ακομη η συμφωνια που ειχε ακουστει.
- These users thanked the author lkosmid for the post:
- theo-drama
Μαρεσε ο Κενι πολυ αποψε και ο Παβλενκα φανηκε θυριο. Γενικα αρκετα λαθη αλλα τωρα ξεκινησε η χρονια δεν εχω απαιτησεις. Βεβαια ενα σουτ στο στοχο μπορουσαμε να το κανουμε, στην Αυστρια ερχομαστε να σας μαμησουμε
-
Χώμα η ομάδα, ούτε φάση δεν κάναμε
Μου άρεσε ο Κένι. Παβλένκα καταλυτικός.
Φλύαρος ο Κωνσταντέλιας.
Ο Μπάμπα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.
Πάμε για την πρόκριση
Μου άρεσε ο Κένι. Παβλένκα καταλυτικός.
Φλύαρος ο Κωνσταντέλιας.
Ο Μπάμπα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.
Πάμε για την πρόκριση
Καλησπέρα σε όλους
Διάβασα όλα τα σχόλια των μελών μέχρι εδώ, και έχω να προσθέσω 2-3 δικά μου:
Είμαι υποστηρικτής του Τσαλωφ, αλλά θεωρώ πλέον ότι πρέπει να πουληθεί το συντομότερο. Τα μισά σχόλια εδώ στις 7 αυτές σελίδες τον αναφέρουν ως το απόλυτο μηδενικό, όπως σωστά είπε και ένας φίλος πριν, μόνο που αναπνέει ακούει κράξιμο. Η σημερινή του εικόνα για μένα, από το γήπεδο, δεν ήταν κακη, και μάλιστα θεωρώ ότι όλες οι επαφές του. Όπως του ζητείται να κάνει, ήταν σωστές.
Επειδή όμως η ομάδα δεν κάνει καμία ενέργεια για τον φορ, καμία όμως, θα πρέπει να πάρει άμεσα τη θέση του ο Γιακουμάκης εφ όσον έκλεισε, άλλος ένας φορ με νούμερα προ ΠΑΟΚ δηλαδή, και να δούμε πως θα παίξει η ομάδα με αυτόν.
Το δεύτερο: δεν μπορεί να λέμε ότι και οι άλλες ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτήν την περίοδο. Έχω δει και την ΑΕΚ και το λαγό (την Παπαναστασίακος ΠΑΕ δεν τη βλέπω) και τέτοιο χάλι δεν έχουν. Εμείς σήμερα δεν βλεπομασταν.
Χειρότεροι όλων, για μένα πάντα, Μπαμπά, Μπείτε, Τάισον, Καμάρα, Κεντζιορα.
Βασικά ο Μπαμπά νομίζω έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Από το 1ο ματς πέρσι με τη Μπόρατς περπατά.
Πιστεύω παρα πολύ στο διπλό εκεί, για πολλούς λόγους, αλλά να είμαστε on alert παιδιά, η ομάδα έιχε πολύ καλή εικόνα.
0 τελικές. Στην Τούμπα. Προβλημα
Διάβασα όλα τα σχόλια των μελών μέχρι εδώ, και έχω να προσθέσω 2-3 δικά μου:
Είμαι υποστηρικτής του Τσαλωφ, αλλά θεωρώ πλέον ότι πρέπει να πουληθεί το συντομότερο. Τα μισά σχόλια εδώ στις 7 αυτές σελίδες τον αναφέρουν ως το απόλυτο μηδενικό, όπως σωστά είπε και ένας φίλος πριν, μόνο που αναπνέει ακούει κράξιμο. Η σημερινή του εικόνα για μένα, από το γήπεδο, δεν ήταν κακη, και μάλιστα θεωρώ ότι όλες οι επαφές του. Όπως του ζητείται να κάνει, ήταν σωστές.
Επειδή όμως η ομάδα δεν κάνει καμία ενέργεια για τον φορ, καμία όμως, θα πρέπει να πάρει άμεσα τη θέση του ο Γιακουμάκης εφ όσον έκλεισε, άλλος ένας φορ με νούμερα προ ΠΑΟΚ δηλαδή, και να δούμε πως θα παίξει η ομάδα με αυτόν.
Το δεύτερο: δεν μπορεί να λέμε ότι και οι άλλες ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτήν την περίοδο. Έχω δει και την ΑΕΚ και το λαγό (την Παπαναστασίακος ΠΑΕ δεν τη βλέπω) και τέτοιο χάλι δεν έχουν. Εμείς σήμερα δεν βλεπομασταν.
Χειρότεροι όλων, για μένα πάντα, Μπαμπά, Μπείτε, Τάισον, Καμάρα, Κεντζιορα.
Βασικά ο Μπαμπά νομίζω έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Από το 1ο ματς πέρσι με τη Μπόρατς περπατά.
Πιστεύω παρα πολύ στο διπλό εκεί, για πολλούς λόγους, αλλά να είμαστε on alert παιδιά, η ομάδα έιχε πολύ καλή εικόνα.
0 τελικές. Στην Τούμπα. Προβλημα