3. Jonjoe Kenny
- Σουριναμέζος
Re: 3. Jonjoe Kenny
Αν κάποια στιγμή στο μέλλον μπούνε ρομπότ στο ποδόσφαιρο, οι πρώτοι παίκτες που θα αντικαταστήσουν θα είναι ακραία μπακ τύπου Κένι.
Ωραίος τύπος όμως
Ωραίος τύπος όμως
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- navigator11
-
Πάντως αν βρουμε κανα ρομπότ πλάγιο μπακ, το πρώτο καλυτερα να ειναι αριστεροποδαρο. 

Παίκτης που θα αρέσει στους πολλούς όπως ήταν αναμενόμενο
Τον περίμενα καλύτερο στις επιθετικές του επιλογές. Αμυντικά καλός
Τον περίμενα καλύτερο στις επιθετικές του επιλογές. Αμυντικά καλός
Ύστερα από Ματος, Αντρέ, Σοαρες, Ράφτη, Λυρατζη, Σάστρε, Όττο πρέπει να είναι ο πρώτος παίκτης που δε φαίνεται να έχει κανένα επιθετικό προτέρημα. Όλοι οι προκατοχοι του, όσο χαμηλού επιπέδου κι αν ήταν ειχαν μια γλύκα με τη μπάλα. Για ομάδα που τόσα χρόνια στηρίζει πολλά στη δημιουργία από τα μπακ της με τον Κενι θα υπάρχει θέμα.
Θυμάμαι όταν τον πρωτοακουσαμε ο @renegade είχε πει πως σε σχέση με Otto πάμε για downgrade στη θεση. Μόλις το διάβασα δαγκωθηκα γιατί ο rene είχε εικόνα του παίκτη όταν αγωνιζόταν στη Γερμανία.
Σήμερα, η άποψη που σχημάτισα μάλλον επιβεβαιωνεται. Προφανώς θα περιμένουμε τον παίκτη να βρει ρυθμό, να αποκτήσει λίγο αυτοπεποίθηση και να νιώσει άνετα με την ομάδα.
Όμως φαίνεται ένας αοσμος και χωρίς φαντασία με τη μπάλα στα πόδια παίκτης. Δε βλέπω σιγουριά στις αποφάσεις του ούτε και αντίληψη όταν ο χώρος στενεύει. Και φυσικά τεχνικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Οκ, μαχητής, αμυντικά τίμιος, δεν παίρνει ρίσκα αλλά αυτά νομίζω είναι χαρακτηριστικά για αναπληρωματικο μπακ.
Νομίζω πως σε ματς με αντιπάλους στο μισό γήπεδο ο Σάστρε θα είναι χρησιμοτερος.
Υγ. Προφανώς δε μπορεί να μπει σε ζυγαριά η ποιότητα του με αυτην του Όττο. Ο Ισπανός ήταν άλλη κλάση και ισχυρή προσωπικότητα.
Για να μη μιλήσουμε για το πως γινόταν έξτρα χαφ στα μεσοδιαστηματα και βοηθούσε στην ανάπτυξη. Αυτά όμως θα είναι απλά μια ανάμνηση καθώς ο Κένι θα κινείται μόνο στη γραμμή. Είχαμε καλομάθει με μπαλάτα δεξιά μπακ με Ματος, Αντρέ και Όττο και τώρα είναι αισθητή η διαφορά.
Υγ2. Ελπίζω πως με την ελευση ενός δυνατού χαφ στη θέση του Καμαρά, μόλις η ομάδα κουρδιστει και συγχρονιστεί, με τα τρεξίματα του θα βρει ρόλο και στο δημιουργικό κομμάτι.
Υγ3. Θέλω να τον δω και σε ματς που θα υποφέρουμε για το πόσο καλά μπορεί να κρατήσει τη θέση. Αν τα καταφέρνει προφανώς αυτό είναι ένα προτέρημα που δεν είναι αμελητέο.
Υγ4. Ισως είμαι λίγο αυστηρός και πρέπει να αναγνωρίσω πως φαινόταν ένα σχετικό άγχος σήμερα στο παιχνίδι του.
Θυμάμαι όταν τον πρωτοακουσαμε ο @renegade είχε πει πως σε σχέση με Otto πάμε για downgrade στη θεση. Μόλις το διάβασα δαγκωθηκα γιατί ο rene είχε εικόνα του παίκτη όταν αγωνιζόταν στη Γερμανία.
Σήμερα, η άποψη που σχημάτισα μάλλον επιβεβαιωνεται. Προφανώς θα περιμένουμε τον παίκτη να βρει ρυθμό, να αποκτήσει λίγο αυτοπεποίθηση και να νιώσει άνετα με την ομάδα.
Όμως φαίνεται ένας αοσμος και χωρίς φαντασία με τη μπάλα στα πόδια παίκτης. Δε βλέπω σιγουριά στις αποφάσεις του ούτε και αντίληψη όταν ο χώρος στενεύει. Και φυσικά τεχνικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Οκ, μαχητής, αμυντικά τίμιος, δεν παίρνει ρίσκα αλλά αυτά νομίζω είναι χαρακτηριστικά για αναπληρωματικο μπακ.
Νομίζω πως σε ματς με αντιπάλους στο μισό γήπεδο ο Σάστρε θα είναι χρησιμοτερος.
Υγ. Προφανώς δε μπορεί να μπει σε ζυγαριά η ποιότητα του με αυτην του Όττο. Ο Ισπανός ήταν άλλη κλάση και ισχυρή προσωπικότητα.
Για να μη μιλήσουμε για το πως γινόταν έξτρα χαφ στα μεσοδιαστηματα και βοηθούσε στην ανάπτυξη. Αυτά όμως θα είναι απλά μια ανάμνηση καθώς ο Κένι θα κινείται μόνο στη γραμμή. Είχαμε καλομάθει με μπαλάτα δεξιά μπακ με Ματος, Αντρέ και Όττο και τώρα είναι αισθητή η διαφορά.
Υγ2. Ελπίζω πως με την ελευση ενός δυνατού χαφ στη θέση του Καμαρά, μόλις η ομάδα κουρδιστει και συγχρονιστεί, με τα τρεξίματα του θα βρει ρόλο και στο δημιουργικό κομμάτι.
Υγ3. Θέλω να τον δω και σε ματς που θα υποφέρουμε για το πόσο καλά μπορεί να κρατήσει τη θέση. Αν τα καταφέρνει προφανώς αυτό είναι ένα προτέρημα που δεν είναι αμελητέο.
Υγ4. Ισως είμαι λίγο αυστηρός και πρέπει να αναγνωρίσω πως φαινόταν ένα σχετικό άγχος σήμερα στο παιχνίδι του.
-
Εγω προσωπικά τον εκτιμούσα σαν παίχτη τον οττο αλλα οταν διαβαζω καποια σχολια πιστευω οτι εβλεπα άλλον παίχτη. Ο οττο γενικα έχει μετρια τεχνικη αλλα έχει καποια εγκεφαλικα προσοντα (και λογω σχολής προφανώς) που τον βλεπεις και λες αυτος καποτε παιζει να ηταν το μπακ της σοσιεδαδ πχ. Βεβαια εδω μια ετσι, μια γουβετσι, καπως has been. Με τον ματος δεν μπαινει καν στην ιδια προταση. Καλα για κατι σοαρες κλπ δεν σχολιάζω γιατι θα ξεφυγουμε πολυ.
- These users thanked the author black death for the post:
- george188
Εγω παλι αν και συμπαθουσα τον οτο δεν τον εβλεπα ποτε να κανει τα οβερλαπ που εκανε ο κενι σημερα, ούτε να βγαζει συνεργασίες ιδιαιτερες με ζιφκο και ουτε καν να σεντραρει. Αμυντικα ηταν θετικότατος και βοηθουσε στο build up πολλες φορες με πολλά ρίσκα βεβαίως σε βαθμό εκνευριστικό. Τα στοιχεία του κενι ειναι διαφορετικα, χειροτερος απο αποψη τεχνικής αλλα περισσότερο full back απο τον όττο και πιο δυναμικός στα μαρκαρίσματα. Σήμερα κατά βαση η πλευρα του με τον ζιφκο δημιουργούσε και μιλαμε για παικτη που δεν ειναι στο 100%. Μόνο σαν downgrade δεν τον βλεπω εγω, προφανως γουστα ειναι αλλα είχα κουραστεί με τη νωθρότητα του όττο ειδικα στο τελευταιο 6μηνο που ειχε το μυαλό του αλλου.
-
Επειδή ξέχασα πόσες ασιστ είχε ένα μισή χρόνο ο "μπαλαδορος" οττο? Μετά θυμάστε μου ποσα γκολ φάγαμε εξαιτίας του και ποσα γλιτώσαμε τελευταία στιγμή από την βλακεια που τον έδερνε? Ο Κενι πρώτο ματσ ανεβοκατεβαινε την πλευρά, με τον ζιφκο στα χειρότερα του σήμερα. Ενώ αμυντικά δεν είχε κανένα θέμα έκοψε όλες τις φάσεις, και έμπαινε δυνατά στο σωστό timing κατι που δεν έκανε ο Οττο.
Πρώτο ματσ και βγάλατε συμπεράσματα, έδω σε 20 λεπτά βγάλανε κάποιοι μέτριο τον Ιβανουσετσ.
2 χρόνια Οττο ένα οβερλαπ δεν είδαμε, πρώτο ματσ Κενι και είδαμε 3-4 φορές τουλάχιστον.
Πρώτο ματσ και βγάλατε συμπεράσματα, έδω σε 20 λεπτά βγάλανε κάποιοι μέτριο τον Ιβανουσετσ.
2 χρόνια Οττο ένα οβερλαπ δεν είδαμε, πρώτο ματσ Κενι και είδαμε 3-4 φορές τουλάχιστον.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Azrael
Ο Όττο ήταν ένα από τα καλύτερα μπακ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Κέννυ ποτέ δεν ήταν αυτού του επιπέδου. Οκ, σε εμάς ο Ισπανός ήταν εμφανώς πεσμένος αθλητικά και ορισμένες φορές εκνευριστικά αφηρημένος, αλλά δεν είναι και πολύ δίκαιη σύγκριση για τον Κέννυ, που παίρνει άλλωστε και τα μισά λεφτά. Από τον Κέννυ περιμένουμε να κάνει την δουλειά όπως ο Σάστρε, τον Όττο τον φέραμε για να κάνει την διαφορά.
Τίμιο πήγαμε να πάρουμε, τίμιος φαίνεται.
Τίμιο πήγαμε να πάρουμε, τίμιος φαίνεται.
Πιστεύω πως μόλις γνωριστούν καλύτερα με τον Αντρίγια τότε θα κάνουν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο, αμυντικά θέλω να τον δω σε πιο πολλά παιχνίδια.