Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από markos4 »

Περιμένουμε τον Γιακουμάκη λες και είναι ο Χααλαντ.
Σιγά το πρώην παλτό της χάρτινης.

Ποιότητα θέλουμε,τέτοιους έχουμε αρκετούς.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:46
chri5ti9 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:28
Magpies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:25

Φίλε μου, λάθος δεν σημαίνει οτι ο Λουτσέσκου δεν είναι καλός προπονητής. Το αντίθετο είναι πολύ καλός προπονητής εκτός των 4άρων γραμμών και (γνώμη μου) παλαιομοδίτης εντός των 4άρων. Εχω κάνει επαγγελματίας προπονητής και δεν με νοιάζει αν με κατατάσεις σε κάποιον άσχετο οπαδό του ΠΑΟΚ. Όταν στην δουλειά σου, εκ του αποτελέσματος, ενώ επιμένεις στην ίδια τακτική, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό τότε θα πρέπει να δεχτείς την κριτική. Προπονητικά η ομάδα είναι μπερδεμένη και αυτό συμβαίνει από πέρυσι.

Θεωρώ οτι το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη μεταγραφών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η τακτική. Αυτό απλά λέω. Είναι το τελευταίο μύνημα που γράφω. Αν θέλετε να θεοποιήσετε έναν προπονητή αυτό είναι κατανοητό γιατί όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που είδαμε σήμερα αν συνεχιστεί τακτικά θα δείτε οτι πολύς κόσμος θα κατακρίνει το σύστημα που παίζει η ομάδα.

Μακάρι να κάνουμε μεταγραφές στο κέντρο και να λύσουν το πρόβλημα, πολύ φοβάμαι όμως οτι το πρόβλημα είναι στην τακτική προσέγγιση.
Magpies αν έχεις χρόνο έλεγξε σε παρακαλώ τα 4 τελευταία ποσταρισματα μου σε επίπεδο ποδοσφαιρικό .
Θέλω να το κυνηγήσω προπονητικά και κάθε κριτική μετράει
Συγνώμη για το οφφ τοπικ .

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ
Προσπαθώ να απαντήσω αν δείς. Γιακουμάκης πολύ καλή προσθήκη, ειδικά αν ο Τσάλοφ αντικατασταθεί με άλλο φόρ (ειλικρινά είναι να απορείς με την επιλογή του η οποία φέρνει και σε δύσκολη θέση τον προπονητή).
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου . Το εκτιμώ .

Στο διά ταύτα ο Γιακουμάκης για εμένα είναι καλή επιλογή.
Δίνη όγκο , δύναμη , ΚΕΦΑΛΙ (κάτι που δεν έχεις χρόνια τώρα ) και κατέβασμα της μπάλας ώστε να κερδίσει χρόνο η ομάδα .

Ο Τσαλοφ με έχει απογοητεύσει και εμένα. Υπάρχουν φάσεις που σου δίνει πράγματα να δεις αλλά δεν είναι συνέχεια και δεν είναι συχνές . Για εμένα είναι επηρεασμένος από την όλη κατάσταση στα φορ και καταλαβαίνει ότι δεν του βγαίνει .
Σίγουρα βέβαια δεν είναι καθαρό 9αρι .
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Κρήτη λένε ότι είναι αυτή την στιγμή ο Γιακουμάκης
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

nunies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:50 Πώς δεν έχει κάνει προετοιμασία; Αφού πριν μια εβδομάδα ήταν στην αποστολή της ομάδας του δεν έλεγαν;
Και εγω ετσι νομιζω. Οτι ηταν αποστολη αλλα δεν αγωνιστικη
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Mε το καλό να κλείσει ο Κρητίκαρος για πολλούς λόγους. Βέβαια, να μην τον θεωρούμε και πανάκεια την ώρα που η ομάδα είναι ακόμα ασύνδετη και μεσοαμυντικά βλέπουμε την τρύπα του όζοντος. Θα συμφωνήσω με τους φίλους που ζητάνε πρώτα χαφ διότι εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Μια ισορροπημένη ομάδα που δεν είναι κομμένη στη μέση, φυσιολογικά θα μπορεί να τροφοδοτεί και καλύτερα το φορ της.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

markos4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:53 Περιμένουμε τον Γιακουμάκη λες και είναι ο Χααλαντ.

Περίμενες τόσες μέρες να κλείσει για να το γράψεις 🤣
Τι παίχτες θελουμε το κρίνει ο προπονητής.
Κ σιγά το παλτό το Χάαλαντ!

Χαφ χαφ χαφ χαφ
Όχι αργοκούνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

15 γκολ θα κανει. Και μονο που ερχεται φορ 1.85 να σπαει μπαλες και να ανοιγει χωρους στη θεση αυτου του ηθοποιου με τις μπουκλες ειναι κερδος μεγαλο. Το ιδιο θελει και στα χαφ. Να ερθουν 2 και να φυγει ο κυριος πεχλιβανης απο τον καυκασο. Και ενας ζιγκο και πας για πρωταθλημα . Απλα πραγματα ειναι .
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

2 ΧΑΦ 1 ΣΤΟΠΕΡ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DaVinci έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:49 Ο Γιακουμάκης εντωμεταξύ δεν έχει κάνει προετοιμασία, και έρχεται εντελώς ανέτοιμος να κουμπώσει σε μια ομάδα που χρειάζεται άμεση ενίσχυση. Απλά το λέω γιατί μόνο αποθέωση διαβάζουμε αλλά τον παίκτη θα τον δείτε από μέσα Σεπτέμβρη. Είναι που περιμέναμε να εμφανιστούν οι καλές ευκαιρίες τον Αύγουστο.

τι εννοεις ...δεν εχει κάνει προετοιμασία ....

η κρουζ αζουλ και το ...μεχικο...διακοπάρουν??

η απερτουρα εχει 3 αγωνιστικές παιγμένες .... και η αζουλ εχει δωσει και 2 παραπανω στο βορ.αμερικάνικο λιγκ καπ...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

FreeWatcher έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:01
markos4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:53 Περιμένουμε τον Γιακουμάκη λες και είναι ο Χααλαντ.

Περίμενες τόσες μέρες να κλείσει για να το γράψεις 🤣
Τι παίχτες θελουμε το κρίνει ο προπονητής.
Κ σιγά το παλτό το Χάαλαντ!

Χαφ χαφ χαφ χαφ
Όχι αργοκούνα
Παλτό μέχρι να κλείσει.
Μόλις υπογράψει θα είναι ο καλύτερος επιθετικός της λίγκας . :D :D
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

chri5ti9 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:54
Magpies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:46
chri5ti9 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:28

Magpies αν έχεις χρόνο έλεγξε σε παρακαλώ τα 4 τελευταία ποσταρισματα μου σε επίπεδο ποδοσφαιρικό .
Θέλω να το κυνηγήσω προπονητικά και κάθε κριτική μετράει
Συγνώμη για το οφφ τοπικ .

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ
Προσπαθώ να απαντήσω αν δείς. Γιακουμάκης πολύ καλή προσθήκη, ειδικά αν ο Τσάλοφ αντικατασταθεί με άλλο φόρ (ειλικρινά είναι να απορείς με την επιλογή του η οποία φέρνει και σε δύσκολη θέση τον προπονητή).
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου . Το εκτιμώ .

Στο διά ταύτα ο Γιακουμάκης για εμένα είναι καλή επιλογή.
Δίνη όγκο , δύναμη , ΚΕΦΑΛΙ (κάτι που δεν έχεις χρόνια τώρα ) και κατέβασμα της μπάλας ώστε να κερδίσει χρόνο η ομάδα .

Ο Τσαλοφ με έχει απογοητεύσει και εμένα. Υπάρχουν φάσεις που σου δίνει πράγματα να δεις αλλά δεν είναι συνέχεια και δεν είναι συχνές . Για εμένα είναι επηρεασμένος από την όλη κατάσταση στα φορ και καταλαβαίνει ότι δεν του βγαίνει .
Σίγουρα βέβαια δεν είναι καθαρό 9αρι .
Βασικά κάτι που δεν φαίνεται στη Τηλεόραση είναι αυτό που λέμε οτι το φόρ ᾽παίζει ξύλο με τα σέντερ μπάκ᾽. Κάτι που δέν κάνει ο Τσαλόφ και πιστεύουμε όλοι οτι θα το κάνει ο Γιακουμάκης. Πχ το έκανε ο Ακπομ, ο Πρίγιο κλπ. Αυτό σημαίνει οτι αυτόματα τους τραβάει και ανοίγουν οι χώροι που θέλει ο Λουτσέσκου για τα χάφ και τους πλάγιους. Γιατί λοιπόν δεν έβαλε τον Μύθου που θα άνοιγε κάποιους χώρους και προτίμησε τον Τσαλοφ που ΟΚ έχει τεχνική αλλά δεν έχει ούτε ταχύτητα ούτε την δύναμη να πιέση τα αντίπαλα σέντερ μπάκ. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε.

Μόνον η παρουσία του Γιακουμάκη στα πέριξ της περιοχής, θα ανοίγει χώρους για τον Ντέλια, Αντρίγια, Ιβανουσετς κλπ. Δεν μιλάμε για τα στημένα και την έφεση στο γκόλ (το πρώτος στην μπάλα).

Επιμένω όμως οτι για να λυθεί το πρόβλημα με το αμυντικό τρανζίσιον (άσχετα με Γιακουμ) χρειάζεται ίσως και αλλαγή συστήματος. Δηλαδή κάτι που πολλοί προπονητές δεν τολμούν (όπως ο Ραζβάν). Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσει αυτό, αλλά βλέπω οτι γκρίνιαζε σήμερα για το πώς οι παίκτες κάναν το repress.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:04
DaVinci έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:49 Ο Γιακουμάκης εντωμεταξύ δεν έχει κάνει προετοιμασία, και έρχεται εντελώς ανέτοιμος να κουμπώσει σε μια ομάδα που χρειάζεται άμεση ενίσχυση. Απλά το λέω γιατί μόνο αποθέωση διαβάζουμε αλλά τον παίκτη θα τον δείτε από μέσα Σεπτέμβρη. Είναι που περιμέναμε να εμφανιστούν οι καλές ευκαιρίες τον Αύγουστο.

τι εννοεις ...δεν εχει κάνει προετοιμασία ....

η κρουζ αζουλ και το ...μεχικο...διακοπάρουν??

η απερτουρα εχει 3 αγωνιστικές παιγμένες .... και η αζουλ εχει δωσει και 2 παραπανω στο βορ.αμερικάνικο λιγκ καπ...
Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ήταν εκτός ομάδος.
Δεν πιστεύω όπως και να έχει να κάνει την διαφορά με τον τροπο που παίζει η ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Τραυματίστηκε σε ένα φιλικό τον Ιούνη κι έχασε σχεδόν όλο το μέρος της προετοιμασίας. Μετά τέθηκε εκτός ομάδας κι από τότε διακοπάρει. Αυτό έγραφαν στο Μεξικό πάντως, τώρα άμα ξέρετε εσείς καλύτερα πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Εφόσον κλείσει ο Γιακουμάκης πάντως και με δεδομένο ότι ο Μύθου άνετα θα είναι ο τρίτος επιθετικός, μένει το ερωτηματικό ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα. Σήμερα πάντως σίγουρα έλειψε ένας παίκτης με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κεντίρα.
Πέρα από την ανάγκη για τις 3 ποιοτικές προσθήκες στον άξονα, νιώθω ότι σε κάποιες θέσεις χρειαζόμαστε και διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να δέσει καλύτερα το σύνολο.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Λοιπόν, σύμφωνα με το transfermarkt, ο Γιακουμάκης στα 3 (Apertura) + 2 (Leagues Cup) ματς που έδωσε η Azul μετά τη διακοπή ήταν εκτός αποστολής. Τελευταία συμμετοχή του 23' στις 2 Ιουνίου και τελευταίο περίπου 90λεπτο (αλλαγή στο 87') την 1 Μαρτίου. Δεν ξέρω από προετοιμασία, αλλά ρυθμό δεν έχει σίγουρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”