3. Jonjoe Kenny
-
Re: 3. Jonjoe Kenny
Τιμιότατος. Στιβαρός αμυντικά. Αρκετά καλά ανεβάσματα. Τα χαλάει λίγο στη σέντρα.
paokkerkir έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:34 Δεν ξερω γιατι τον εκθειαζετε ολοι, σημερα δεν ηταν καλο ματς, χαλασε καμια δεκαρια επιθεσεις και ειχε κακιστες σεντρες.
Αυτός είναι ο παίκτης, αυτά ήταν και τα σκαουτινγκ ριπορτ. Καλός αμυντικά, δυνατός, σταθερός, καλά τρεξίματα, κακός δημιουργικά στο κομμάτι της ανάπτυξης
- WeWillRockYou
- ΑποστόληςΑ
-
Κρατάω την αμυντική σοβαροτητα κ τη συγκεντρωση του απο το σημερινό. Οι σεντρες του ηταν κακές ενω κάποιες ηταν με καλες προυποθεσεις
-
- Επικοινωνία:
Σκυλί του πολέμου αμυντικά, λίγος επιθετικά.
Ένας βελτιωμένος Otto μιας και τουλάχιστον δεν έχει τα τραγικά τσαφ του Ισπανού αλλά απέχει παρασάγγας από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας μέχρι στιγμής ως ιδανικό δεξί μπακ δλδ Matos. Προσωπικά μου αρέσει,τον πιστεύω και θεωρώ πως θα ανέβει πολύ.
Ένας βελτιωμένος Otto μιας και τουλάχιστον δεν έχει τα τραγικά τσαφ του Ισπανού αλλά απέχει παρασάγγας από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας μέχρι στιγμής ως ιδανικό δεξί μπακ δλδ Matos. Προσωπικά μου αρέσει,τον πιστεύω και θεωρώ πως θα ανέβει πολύ.
-
-
Ο παιχτης κανει οβερλαπ, παιζει ενα-δυο, εχει καλα κοντρολ σχετικα. Εγώ τον περιμενα πολυ πιο ατεχνο. Το οτι αναγκάζεται να κανει σεντρες με δυο-τρεις ακεφαλους κωνους στην περιοχη, ειναι αλλο θεμα.
Πολυ φοβαμαι πάντως οτι αυτη η φρεσκάδα που βλεπουμε τωρα σε 3-4 μηνες θα έχει εξαφανιστει.
Πολυ φοβαμαι πάντως οτι αυτη η φρεσκάδα που βλεπουμε τωρα σε 3-4 μηνες θα έχει εξαφανιστει.
-
Μεγάλη αναβάθμιση της θέσης σε σχέση με πέρσι θα τολμήσω να πω..φαίνεται από την πρώτη στιγμή ένας παίχτης.. δεν χρειάζεται χρόνο για να σου δώσει να καταλάβεις ότι είναι καλός ένας παίκτης
Μαρεσε ο τυπος. Μαχητης και τακτικα σωστος. Επιθετικα δεν θα δουμε Λεο Ματος ειμαι σιγουρος,αλλα τολαχιστον δεν μπορω να πω πως εμπαζε η αμυνα με υπαιτιοτητα του