Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από embuji »

Εαν φταιει ο Λουτσεσκου σε κατι που δε θα το ελεγα φταιει, ειναι η προετοιμασια που κανει. Τους ξεσκιζει να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους για να πηγαινουν απο οκτωβρη και μετα σαν αλογα. Αλλα τωρα ΚΑΙΕΙ η μπαλα. Τωρα χασαμε κλαψαμε. Αυτο ειναι το λαθος του. Που δεν ειναι λαθος οσο φιλοσοφια.
Με τσαλοφ μοναδικο φορ, 3 χαφ και μετρια στοπερ τον αφησανε.

Σορρυ για το Οφτοπικ, παιδες εχει δικο του thread ο ρασβαν μην τα λεμε ΚΑΙ αυτα εδω.
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:45 Ο Λουτσέσκου φταίει. Και μόνον αυτός.
To είπες 15 φορές όμως φτάνει
These users thanked the author Kostas_FI for the post:
paokspren
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Το συμπέρασμα απο το σημερινό ματς ειναι οτι θέλουμε αριστερό εξτρεμ, εφόσον ο Ιβανουσετς δεν θα αγωνίζεται εκει. Τα αλλα κενά τα ξέραμε...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Έκλεισε ο Γιακουμάκης σύμφωνα με το Γκαζέτα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα παίζει κάθε χρόνο κ καλύτερα. Για πολλούς λογους. Κ να σου πω κάτι; Πουθενα στον κόσμο δεν εχει. Πάνε γραψε κ στο Σιτιμανια οτι ο Πεπ δεν ειναι καλος προπονητης κ στο Λιβερπουλμανια οτι ο Κλοπ ηταν χαλια. Γιατί κ αυτοί έκαναν κακές χρονιές.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:59 Το συμπέρασμα απο το σημερινό ματς ειναι οτι θέλουμε αριστερό εξτρεμ, εφόσον ο Ιβανουσετς δεν θα αγωνίζεται εκει. Τα αλλα κενά τα ξέραμε...
Πολύ πίσω σε ρυθμό μου φάνηκε αυτος
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Amsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:51
chrisg4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:41 Εγώ την άποψη μου για τον Λουτσεσκου την έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά να κράξω προπονητή που τον έχουν αφήσει μ αυτό το τραγικό ρόστερ δεν θα το κάνω ποτέ. Είναι ντροπή .
Ποιο τραγικο ροστερ ρε φιλε ??
Οι παιχτες που ζητησε και συμπαθει παιζουν ολοι..
Με 3 χαφ κατεβήκαμε. Ο Μειτε στο τέλος ήταν έτοιμός να λιποθυμήσει. Μπροστά παίζαμε με τον κανένα και αλλαγή τον Μύθου.
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Ξεκίνησε ένας να κράζει το ΛΟΥ και τσιμπήσατε …
Χάφ επείγει. ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Κανένα νέο εκεί έχουμε ;;;
These users thanked the author Statistikologos for the post (total 2):
Kostas_FI, thios4
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:04
Michael Scott έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:59 Το συμπέρασμα απο το σημερινό ματς ειναι οτι θέλουμε αριστερό εξτρεμ, εφόσον ο Ιβανουσετς δεν θα αγωνίζεται εκει. Τα αλλα κενά τα ξέραμε...
Και πίσω σε ρυθμό, και εξτρεμ δεν φαίνεται να ειναι
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ας έρθει το φορ, να κατεβάσει καμμιά μπάλα , να ανέβει η ομάδα ,να κάνει υπεραριθμια με τρίγωνα και βλέπουμε και για χαφ .
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα συμφωνησω για χαφ. Ειναι αμεση αναγκη, το λιγοτερο ενας παικτης διαφορετικος απο αυτους που εχουμε τωρα. Ο Καμαρα σημερα ας πουμε οσο και να προσπαθουσα, δεν καταλαβα τι ακριβως εκανε μεσα στο γηπεδο ή τι επρεπε να κανει. Ο Μειτε ειχε ρολο, αλλα δεν ειχε μπαταρια. Δειχνει οτι δεν βγαινει αυτο το δίδυμο λογω χαρακτηριστικών.
These users thanked the author icue for the post:
WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μου αρέσει πολύ η επιλογή Γιακουμάκη

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Τσαλοφ φύγε απ' τα όνειρα μου

Και να έρθει ένας αλήτης με αλητικη ψυχή και αλητικο κορμί και αλητικες σκέψεις να κάνει αλητείες με τρόπο αλητικο

Γίνεται;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 10):
Dimitris_L4, Statistikologos, kotorla4, thios4, paoki19, Grimson4, Gazza08, Logistis, tsario73, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:06
Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:04
Και πίσω σε ρυθμό, και εξτρεμ δεν φαίνεται να ειναι
Από Ολλανδία κάτι ΑΡΔζ έτσι δεν έλεγαν, όταν τον κλείσαμε; Πως σαν καθαρό εξτρέμ δεν έχει να προσφέρει κάτι, δεν μπορεί να υποστηρίξει τις απαιτήσεις της θέσης.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον ΠΑΟΚ να δρομολογεί οριστικές εξελίξεις με την Κρουζ Αζούλ για την απόκτησή του!

Ο Γιακουμάκης έμοιαζε εγκλωβισμένος στην Κρουζ Αζούλ με τον ΠΑΟΚ να «παλεύει» εντατικά τις τελευταίες ημέρες την αποδέσμευση του από την ομάδα του Μεξικό!

Μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης (λόγω και της διαφοράς της ώρας), οι ασπρόμαυροι ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Κρουζ Αζούλ, δρομολογώντας εξελίξεις.

Από πλευράς ΠΑΟΚ πάντως αναφέρεται πως είναι θέμα λεπτομερειών να «κλείσει» το deal, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, φαίνεται πως… αφήνει αρκετά χρήματα για να επαναπατριστεί.

Όλα δείχνουν πως ο Γιακουμάκης αποκτάται από τον ΠΑΟΚ υπό καθεστώς δανεισμού, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες. πηγή: Μπούντο-sdna
Μακάρι να κλείσει γρήγορα η υπόθεση Γιακουμάκη, να πάμε στα επόμενα που μας καίνε.
Πως θα γίνει να κλείσει ένας Κράαλ, ένας σέντερ μπακ για βασικός και ένας φορ ακόμα;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Luigi Vampa έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:03 Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα παίζει κάθε χρόνο κ καλύτερα. Για πολλούς λογους. Κ να σου πω κάτι; Πουθενα στον κόσμο δεν εχει. Πάνε γραψε κ στο Σιτιμανια οτι ο Πεπ δεν ειναι καλος προπονητης κ στο Λιβερπουλμανια οτι ο Κλοπ ηταν χαλια. Γιατί κ αυτοί έκαναν κακές χρονιές.
Θέλει μεγάλο θράσος για να γράψεις στο ΠΑΟΚμάνια ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ ξέρει λιγότερα από τον πιο επιτυχημένο προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Και ποιος Πέπ, και ποιος Κλοπ να πούμε;! Ο οπαδός της κερκίδας γνωρίζει τα πάντα. Χρόνια το λέω να φτιάξουμε μία πλατφόρμα μέσω της οποίας να κάνουμε την διαχείριση της ομάδας εμείς να πάρουμε CL σε 2 χρόνια. Όπως στο Manager.

Στα σοβαρά τώρα. Ο ΠΑΟΚ θέλει χάφ και στόπερ. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Αμφιβάλλω ότι θα πάρει. Εάν πάρει, θα είναι κανένας τύπου Μπακαγιόκο που αν τον δούμε 45 λεπτά καλά θα είναι. Απλά να λέμε ότι πήραμε ποδοσφαιριστή.
These users thanked the author apple64 for the post:
paokspren
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”