ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Αυτό.Odi έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:36 Δεν θυμάμαι πότε τον ΠΑΟΚ στην τούμπα να μην κάνει μισή ευκαιρία σε 98 λεπτά αγώνα.
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν στα 35 χρόνια περίπου που παρακολουθώ ΠΑΟΚ υπάρχει άλλο ματς μέσα στην Τούμπα που να μην έχουμε κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας.
-
Ψηφοφορία για MVP δεν θα κάνουμε να ψηφίσουμε τον Παβλένκα;
- These users thanked the author PaokFiesta for the post:
- thios4
Όχι χειροκρότησαν την ομάδα που δεν έκανε φάση και τη διοίκηση που ψάχνει να φέρει παιχταράδες
-
Όταν σε εντός έδρας ματς με ομάδα με λιγότερους τίτλους από την Νεβερκούπεν Παπαναστασίου οι 3 καλύτεροι σου παίκτες είναι ο τερματοφύλακας, το δεξί μπακ, και το αριστερό σου στόπερ, αυτό λέει τα πάντα. Κλασικός ΠΑΟΚ Λουτσέσκου, αργό τέμπο, πάγωμα ρυθμού και σε αντεπίθεση, μηδέν δημιουργία από άξονα, προβλέψιμα όβερλαπ και συνδυασμοί στα άκρα, κι ότι ήθελε γίνει από καμία ατομική ενέργεια ή στημένο. Το επιπρόσθετο πρόβλημα αυτού του τρόπου(?) παιχνιδιού(??) είναι ότι απαιτεί τόσους παίκτες ψηλά μπας και σπάσει μια στημένη άμυνα, που οι αντεπιθέσεις είναι δεδομένες, και τα λάθη από κόπωση πολλά. Σήμερα η μόνη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων προέρχονταν από τις 40άρες του Μιχαηλίδη. Αυτό ωστόσο οφείλει να είναι ένας επιπλέον άσος στο μανίκι μιας ομάδας που έχει πολλά και πιο συμβατικά όπλα, όχι ένα μόνιμο μοτίβο. Τέλος πάντων, η ομάδα έχει επιλέξει να βρίσκεται ποδοσφαιρικά σε άλλη δεκαετία κι ότι κι αν λέμε εμείς δεν αλλάζει. Ας ελπίσουμε σε 2 ποιοτικές μεταγραφές για να παραμείνουμε δυνατοί.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Patron, soigol
-
Σε αντίθεση με τους περισσότερους εγώ σήμερα είμαι ευχαριστημένος.
Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με όλο το άγχος κ την πίεση της πρεμιέρας, αμέσως μετά από προετοιμασία και η.ομαδα δεν έχασε.
Μπορούσε να παίξει ομορφότερο ποδόσφαιρο, ναι αλλα καλύτερα ποδόσφαιρο με ουσία και όχι ήττα παρά το ποδοσφαιρικό σόου.
Η εποχή δεν συγχωρεί αφέλεια, σοβαρά και με πίστη κ υπομονή θα τα καταφέρουμε!
υ.γ Επιτέλους η ομάδα παίζει με τερματοφύλακα
Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με όλο το άγχος κ την πίεση της πρεμιέρας, αμέσως μετά από προετοιμασία και η.ομαδα δεν έχασε.
Μπορούσε να παίξει ομορφότερο ποδόσφαιρο, ναι αλλα καλύτερα ποδόσφαιρο με ουσία και όχι ήττα παρά το ποδοσφαιρικό σόου.
Η εποχή δεν συγχωρεί αφέλεια, σοβαρά και με πίστη κ υπομονή θα τα καταφέρουμε!
υ.γ Επιτέλους η ομάδα παίζει με τερματοφύλακα
- These users thanked the author Grigorios_PAOK for the post:
- Kourdos
Επρεπε να πανε στο κορνερ της 4α,να δωσει το συνθημα ο Παβλενκα για το βλαχοπανηγυρι.
Πιο δυνατη επρεπε να ηταν η γιουχα,να την ακουσουν δυνατά όλοι.
Το ίδιο συνοθύλευμα με πέρυσι.
Φέρτε παίχτες ποιοτικούς γιατί παλτά έχουμε αρκετά,
θα πέσει κλάμα φέτος αν δεν ενισχυθούμε.
Φέρτε παίχτες ποιοτικούς γιατί παλτά έχουμε αρκετά,
θα πέσει κλάμα φέτος αν δεν ενισχυθούμε.
-
Κλασσικός ΠΑΟΚ Αυγούστου. Στην κατασταση που ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορουσαμε να ημασταν ποσω στο σκορ, νομίζω ηταν λογικη η διαχείριση με ελάχιστα ρίσκα στο δεύτερο. Ελπίζουμε προφανώς σε μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά κ λίγους παραπάνω χώρους στο δεύτερο ματς.
Με τέτοια φυσική κατάσταση να μην έχεις επιλογές να αλλάξεις κ τα δυο χαφ σου ειναι τραγικό. Ο Μειτε ηταν για λύπηση μετα το 60.
Με τέτοια φυσική κατάσταση να μην έχεις επιλογές να αλλάξεις κ τα δυο χαφ σου ειναι τραγικό. Ο Μειτε ηταν για λύπηση μετα το 60.
Εαν παιζαμε με μια καλη ομαδα θα ειχαμε χαιρετησει απο σημερα. Ευτυχως οι Αυστριακοι δεν ειναι. Εκει μεσα θα πρεπει να κανουν αυτοι παιχνιδι. Θα εχει και δροσουλα.
Ατομικα, μβπ ο Παβλενκα με διαφορα και καλος ο Κενι οχι γιατι εκανε κατι ιδιαιτερο αλλα γιατι 90 φευγα λεπτα δεν σταματησε πανω κατω.
Τσαλοφ μια απο τα ιδια, ο Μυθου σε δεκα λεπτα εκανε παραπανω πραγματα απο οτι εκανε σε ολο το ματς ο Ρωσος. Που δεν εκανε τιποτα.
Ταισον δεν γινεται να παιζει πανω απο 60 λεπτα πλεον, ελπιζω απλα να ειναι θεμα ετοιμοτητας του Ιβανουσετς.
Καμαρα και Μειτε μου θυμισαν το σουμπουτεο που επαιζα μικρος. Λες και ειχαν βαση στα ποδια τους ηταν.
Ο Ντελιας προσπαθησε αλλα δεν του βγηκε τιποτα, τα ιδια και ο Αντριγια.
Κετζιορα βρε αγορι μου το λουζεις που το λουζεις εκει, αντι να τραβας τα μαλια σου τρεξε να το σωσεις.
Ελπιζω την αλλη Πεμπτη να ξεκινησει ο Μυθου και ο Πελκας αριστερα, αν δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσετς για βασικος.

Ατομικα, μβπ ο Παβλενκα με διαφορα και καλος ο Κενι οχι γιατι εκανε κατι ιδιαιτερο αλλα γιατι 90 φευγα λεπτα δεν σταματησε πανω κατω.
Τσαλοφ μια απο τα ιδια, ο Μυθου σε δεκα λεπτα εκανε παραπανω πραγματα απο οτι εκανε σε ολο το ματς ο Ρωσος. Που δεν εκανε τιποτα.
Ταισον δεν γινεται να παιζει πανω απο 60 λεπτα πλεον, ελπιζω απλα να ειναι θεμα ετοιμοτητας του Ιβανουσετς.
Καμαρα και Μειτε μου θυμισαν το σουμπουτεο που επαιζα μικρος. Λες και ειχαν βαση στα ποδια τους ηταν.
Ο Ντελιας προσπαθησε αλλα δεν του βγηκε τιποτα, τα ιδια και ο Αντριγια.
Κετζιορα βρε αγορι μου το λουζεις που το λουζεις εκει, αντι να τραβας τα μαλια σου τρεξε να το σωσεις.
Ελπιζω την αλλη Πεμπτη να ξεκινησει ο Μυθου και ο Πελκας αριστερα, αν δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσετς για βασικος.
- WeWillRockYou
Το μόνο που κρατάω από σήμερα είναι το μηδέν στην άμυνα.
Ομάδα χωρίς ρυθμό που προσπαθούσε να μη φάει γκολ και δεν είχε έμπνευση μπροστά απέναντι σε μια καλοστημένη αντίπαλο.
Στον επαναληπτικό πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα.
Ομάδα χωρίς ρυθμό που προσπαθούσε να μη φάει γκολ και δεν είχε έμπνευση μπροστά απέναντι σε μια καλοστημένη αντίπαλο.
Στον επαναληπτικό πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Περίμενα ότι θα φάμε γκολ, οπότε στον τομέα αυτό πήγαμε καλά.
Περίμενα και ότι θα βάζαμε τουλάχιστον ένα. Εκεί δεν πήγαμε καλά.
Περίμενα και ότι θα βάζαμε τουλάχιστον ένα. Εκεί δεν πήγαμε καλά.
Εγω λεω οτι φταιμε και εμεις. Ασχολιομασταν ολοι με τον ΑΣ σε ενα βαθμο που αφησαμε και εμεις πισω το αγωνιστικο με εξαιρεση την επανασταση για να μεινει ο ντελιας. Δεν πιεσαμε οπως και οσο επρεπε.
Θλιβερος τσαλοφ. Χαφ με κουβαλημα μπαλας και ταχυτητα να μην αναγκαζεται να γυρναει στο 6 ο ντελιας ουτε για αστειο.
Αυτο που εκανε ο Κεντζιορα σημερα εχασα 5 χρονια απο την ζωη μου.
ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΦΕΡΕ ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
Αληθεια, τρεμω τι θα βλεπαμε εαν ειχε φυγει ο Ντελιας Στουτγκαρδη. Αληθεια τρεμω.
Θλιβερος τσαλοφ. Χαφ με κουβαλημα μπαλας και ταχυτητα να μην αναγκαζεται να γυρναει στο 6 ο ντελιας ουτε για αστειο.
Αυτο που εκανε ο Κεντζιορα σημερα εχασα 5 χρονια απο την ζωη μου.
ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΦΕΡΕ ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
Αληθεια, τρεμω τι θα βλεπαμε εαν ειχε φυγει ο Ντελιας Στουτγκαρδη. Αληθεια τρεμω.