Την άποψη μου έγραψα κι όπως πάντα χωρίς να χρησιμοποιήσω υβριστικές εκφράσεις όπως εσείς κάνετε. Σας δικαιολογώ όμως. Ίσως η ηλικία σας να είναι τόση, όσα και τα χρόνια που εγώ γράφω στο paοκmania ως Betbond κάποτε και τώρα ως Aye4.Blackgr4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 20:41Προσωπικά έχω απαντήσει ήδη στο συγκεκριμένο σχόλιο.tolis14 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 20:12Βεβαίως. Μιλάω για κλόουν και διασκεδαστές. Εντάξει το προσλαμβάνετε στο paokmania εννοείται ότι δεν το λέω κυριολεκτικά, ως έκφραση μόνο. Δεν υπονοώ ότι έχει σχέση με το site, πιστεύω να το κατάλαβες αυτό.Blackgr4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 20:08
Μπορείς να μας εξηγήσεις τι σημαίνει ακριβώς αυτο που έγραψες;
"Αυτό το καραγκιοζλικι της μεταγραφικής περιόδου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δυστυχώς ο εν Ελλάδι άφραγκος Ιβάν φαίνεται πως νομίζει ότι μπορεί να μας πουλάει σανό, με το ελικόπτερο και καβάλα στο άλογο. Έτοιμος να ξεπουλήσει τον Ντελια ήταν όμως κολωσε την τελευταία στιγμή για τους γνωστούς λόγους. Κι αν δεν εμφανίζονταν ο Μυστακίδης ακόμη εξαφανισμένος θα ήταν κι ακόμη τα περίφημα σχέδια για τη νέα Τούμπα θα σάπιζαν σε κάποιο συρτάρι. Δεν υπάρχει σάλιο και είναι θέμα χρόνου να πέσει τραγικά η αυλαία και στη Για-κομωδια-δα με τους αργυρωνητους ΑΡΔ να γράφουν ότι και καλά ευθύνεται ο παίκτης που δεν έβαλε νερό στο κρασί του. Κάπως έτσι, με τη μεταγραφική ανεπάρκεια να μας στραγγαλίζει, η επέτειος των 100 χρόνων θα εξελιχθεί σε κηδεία και ο μεγαλομέτοχος από Ιβάν θα μετατραπεί σε Σαντάμ ή σε Μουαμάρ if you know what i mean. Κι ας ελπίσουμε τότε να είναι ακόμη ζεστός ο Τέλης Μυστακίδης. Για να διαδεχθεί η Ανάσταση τον Γολγοθά μας."
Το κομμάτι του Paokmania δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μ@λακία γράφεται εδώ μέσα, γι' αυτό ακριβώς σε ρώτησα. Οκ προχωράμε.