Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Σουριναμέζος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Pater έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:22 Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την προσφορά τους, θυμάμαι και χοντρά λάθη που έκαναν.
Θυμάμαι το 1997 να μας "σώζει" η τότε κυβέρνηση και ο "αγνός ΠΑΟΚτσης" Βενιζέλος και μας έφερε τον μεγαλοεπενδυτή Μπατατουδη, την ίδια περίοδο η μεγαλόψυχη κυβέρνηση έσωσε και τους συμπολίτες μας τοποθετώντας τον Κοντομηνά στην Παπαναστασίου και τον Μητιληναίο στον γηραιό. Η εξέλιξη μετά από ένα μικρό διάστημα του μέλιτος οδήγησε τον ΠΑΟΚ χρεωμένο από τον επενδυτή και τους άλλους δύο παρατημένους όπου καταχρεώθηκαν και έφτασαν στην 3η εθνική. Μετά ο Βενιζέλος μας έφερε τον Γούμενο να μας σώσει.
Επαναλαμβάνω ότι δεν απευθύνομαι στους εξομμωτες ούτε σε όσους φαίνεται να έχουν προσωπικά συμφέροντα. Αν ερθει όντως ο Μυστακίδης και κάνει το γήπεδο και καταφέρει να πάρει και το λιμάνι και την Π.Α.Ε. τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα κρατήσει την ακεραιότητα του συλλόγου απέναντι στους Αθηναίους; τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα ανεβάσει το μπάτζετ σε σχέση με τον Σαββίδη; τι σας κάνει να είστε βέβαιοι ότι όταν θα έχει ότι ήθελε (λιμάνι & γήπεδο & εκδίωξη Σαββίδη από Νατοϊκή Ελλάδα ) θα θέλει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ; οι πιθανότητες δεν είναι τόσο πολύ με αυτή την εκδοχή.

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς με όλα αυτά που γράφεις. Και για αυτό δεν ακούς κανένα επιχείρημα υπέρ του Μυστακίδη.

Το μόνο που ακούς είναι επιχειρήματα απέναντι στον Ιβαν. Γιατί η ομάδα είναι στάσιμη από το 2019, γιατί δεν ενδιαφέρθηκε να πατήσει πόδι στην Τούμπα για χρόνια, γιατί μέχρι να εμφανιστεί ο Μυστακίδης ούτε γήπεδο ακουγόταν ούτε τίποτα, γιατί εν μέσω της κατακραυγής πήγε να πουλήσει ΚΑΙ τον Κωνσταντελια, γιατί ακόμα και για τα 100 χρόνια η χρονιά φαίνεται μια από τα ίδια και τα κάθε πέρσι και καλύτερα.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γενικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να υποθέσω ότι το πρωτάθλημα του 2024 δεν πιστώνεται και στον Ιβαν. Άλλωστε έχουμε πολλά, οπότε τι είναι ένα πρωταθλήματακι. Στάσιμη η ομάδα από το 2019. Και γιατί να το κάνουμε ‘19 και όχι ‘15; Αφού δεν μας έβαλε και στο τοπ 20 που υποσχέθηκε.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Special 4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:56 Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο;

Υπόθεση εργασίας. Δεν το ξέρω.
Αναρωτιέμαι.

Γιατί στην Ρωσία, δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, όπως την γνωρίζουμε στη Δύση.

Και ο κάθε δισεκατομμυριούχος, για να μην ξαναγίνει προλετάριος καπνεργάτης, πρέπει να υπακούει τον Πούτιν, όσο βρίσκεται σε πόλεμο. Στην καλύτερη περίπτωση...

Συνοψίζοντας, λέω το εξής.

Ας βγει και ας δηλώσει ευθέως προσωρινή οικονομική αδυναμία ο Σαββίδης όσο διαρκεί ο πόλεμος. Λόγω περιορισμών που του βάζει ο Πούτιν.

Και για το γήπεδο (κατασκευή) και για την ομάδα.

Θα είναι προς τιμήν του και θα αντιμετωπιστεί ενδεχομένως διαφορετικά.
αλήθεια τωρα; ρε σεις διαχειριστες..δεν φτανει;
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ2019, renegade
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

loukas karadimos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:59 Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
Καλά δεν θα χάσουμε και κανένα κελεπούρι. Εξ άλλου αν ο συγγενής μπορεί να μας βοηθήσει (στο να μην μας κυνηγούν τόσο πολύ) εγώ δεν έχω πρόβλημα.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, με θέμα τα γεωπολιτικά.
Ο Τραμπ λέει ότι είναι σε καλό δρόμο με τον Πουτιν για τον τερματισμό του πόλεμου. Βασικός όρος του Πουτιν είναι η άρση των κυρώσεων. Ας ελπισουμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα και για την ανθρωπότητα πρώτον και δεύτερον για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν Σαββίδη
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά τον Τραμπ ,ο Πούτιν 7 μήνες τώρα τον κάνει κομπολόι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 21:27 Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, με θέμα τα γεωπολιτικά.
Ο Τραμπ λέει ότι είναι σε καλό δρόμο με τον Πουτιν για τον τερματισμό του πόλεμου. Βασικός όρος του Πουτιν είναι η άρση των κυρώσεων. Ας ελπισουμε ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα και για την ανθρωπότητα πρώτον και δεύτερον για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν Σαββίδη
Φιλε αυτο εχει ειπωθει αλλες δεκα φορες απο τον Τραμπ...κ ξαφνικα γινεται μια επιθεση κ ξανα μανα...οποτε αν δν ανακοινωθει , κρατα μικρο καλαθι...Σαν τις μεταγραφες μας ενα πραγμα...
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Αν μου έλεγε κάποιος πριν 20 χρόνια ότι η πιθανή συνομιλία μεταξύ προέδρων ΗΠΑ και Ρωσίας μπορεί να έχει την παραμικρή σύνδεση με το τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ θα σκεφτόμουν ότι έχω να κάνω με κάποιον αθεράπευτα φαντασιόπληκτο.

Όχι ότι ο Τραμπ με τον Πούτιν θα συζητάνε για τον ΠΑΟΚ, αλλά όσο να'ναι το να μπουν στην ίδια πρόταση τα ονόματα Τραμπ, Πούτιν και ΠΑΟΚ δε φαντάζει πλέον τόσο τρελό όσο θα περίμενε κανείς παλιότερα.

Πού φτάσαμε... ΠΑΟΚάρα μου το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”